تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 269 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

نوروزی: تیموریان سه تا چهار هفته دیگر بر می‌گردد

دکتر امین نوروزی در خصوص وضعیت مصدومیت آندرانیک تیموریان اعلام کرد با توجه به اینکه آندرانیک تیموریان نه ماه قبل تحت عمل جراحی سنگین از ناحیه دست قرار گرفته و متاسفانه در همان ناحیه در محل یکی از پیچ‌های جراحی دچار ترک‌خوردگی بسیار کوچک شده بود، با توجه به اینکه تیموریان درد شدیدی داشت، نظر جراح ایشان نیاز به ترمیم این قسمت بود و آندرانیک تیموریان امروز مورد عمل جراحی قرار گرفت.

معاون پزشکی ورزشی استقلال در ادامه گفت:‌ بنا به نظر جراح ایشان تیموریان می‌تواند بعد از جراحی که سه تا چهار هفته است به دوره فعالیت خود برگردد.
    نوروزی در ادامه در خصوص وضعیت بیگ‌زاده گفت: قرار است فردا ساعت 13:30 از وی ام‌آر‌آی بگیریم اگر صدمه‌دیدگی ایشان که عضله‌ای در ناحیه نزدیک به لگن می‌باشد ترمیم شده باشد این بازیکن دویدن خود را آغاز خواهد کرد.
    وی در خصوص وضعیت ایمان مبعلی گفت: خدا را شکر وضعیت این بازیکن خیلی بهتر شده و از چند روز آینده در تمرینات استقلال شرکت می‌کند.
    نوروزی در پایان در ارتباط با وضعیت خسرو حیدری گفت: خسرو شرایط خوبی دارد و در کنار تیم‌ملی است و طی صحبتی که با او داشتم از شرایط خوب خود خبر داد.

2. 6 کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خوب بعد از جریانات بازی با ملوان و توهین های زیادی که به رحمتی شد در برنامه 90 سعی شد مثل همیشه برای استقلال و بازیکنانش حاشیه سازی کنند و 2 عکس کاملا ساختگی از رحمتی نشان داده شد

که این موضوع باعث شد کمیته همیشه در صحنه انضباطی دست به کار بشه و رحمتی را محروم کنه اما با توجه به مشکوک بودن عکسها و ساختگی بودن رحمتی 6 میلیون جریمه شد

بعد از جریمه که امروز اعلام شد باشگاه نفت تهران !! که نمیدونم این موضوع چه ربطی به اینها داره بیانیه شدیدالحنی صادر کرد و حرکت رحمتی را با حرکت نصرتی و شیث رضایی مقایسه کرد و خواستار محرومیت رحمتی شد!!

بعد از این کمیته حقوقی باشگاه استقلال دست به کار شد و از باشگاه نفت به دادسرا انقلاب شکایت کرد

تا حرف شکایت از نفت به میان اومد آقای قنبر زاده که گویا تا الان خواب تشریف داشتند از مجموعه بزرگ استقلال عذرخواهی کردند و مسئله به خوبی و خوشی تموم شد

از مجموعه بزرگ استقلال عذرخواهي مي‌کنم

مديرعامل باشگاه نفت تهران گفت: به عنوان مديرعامل باشگاه از مجموعه استقلال عذرخواهي مي‌کنم. ما حق نداشتيم که اينطور صحبت کنيم و اميدوارم که مجموعه بزرگ و با عظمت استقلال من را حلال کنند.

منصور قنبرزاده در خصوص بيانيه صادر شده باشگاه نفت تهران عليه رأي کميته انضباطي و بيانيه‌اي که باشگاه استقلال در اين رابطه صادر کرده، گفت: من در جلسه بودم که فهميدم روابط عمومي باشگاه‌مان بيانيه که نه بلکه تحليلي درباره رأي کميته انضباطي صادر کرده و خدا را شاهد مي‌گيرم که قبل از اينکه بيانيه باشگاه استقلال و مطالب مرتبط با آن را بخوانم از اين موضوع متأسف شدم. اين اولين بار است که در سايت باشگاه نفت تهران بدون مجوز من مطلبي اينچنين روي سايت مي‌رود.

وي ادامه داد: من اين مطلب تحليلي را رد مي‌کنم و حتي به مهدي رحمتي هم زنگ زدم و از او به صورت رسمي عذرخواهي کردم چرا که اين کار کار اشتباهي بوده و در واقع هيچکس به ما اين مجوز را نداده که بدون مطالعه در رابطه با شأن انسان‌ها قضاوت کنيم. کميته انضباطي مسئول و قاضي دارد و بر اساس مستندات رأي صادر مي‌کند و اينکه هرکس درباره شأن رحمتي بدون مطالعه و مستندات صحبت کند کار درستي نيست به خصوص که اين بازيکن در فوتبال ملي ما تأثيرگذار بوده و سابقه خوبي هم دارد و از بازيکنان ارزشي فوتبال ماست.

مديرعامل باشگاه نفت تهران افزود: کار روابط عمومي ما اشتباه بوده و من هم از آنها توضيح خواستم و جز عذرخواهي از باشگاه استقلال،‌ آقاي فتح‌الله‌زاده و مهدي رحمتي چيزي جز شرمندگي براي من باقي نمي‌ماند چرا که ما اصول اخلاقي و انساني را زير پا گذاشتيم و رسماً از اين عزيزان عذرخواهي مي‌کنيم و اين عذرخواهي را هم بر روي سايت باشگاه مي‌گذاريم. من به عنوان مديرعامل باشگاه از مجموعه استقلال عذرخواهي مي‌کنم و اينکه آنها در بيانيه‌شان نوشته‌اند که حق شکايت دارند کاملاً درست است. ما حق نداشتيم که اينطور صحبت کنيم و اميدوارم که مجموعه بزرگ و با عظمت استقلال من را حلال کنند.

به گزارش فارس

4. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خوب بعد از جریانات بازی با ملوان و توهین های زیادی که به رحمتی شد در برنامه 90 سعی شد مثل همیشه برای استقلال و بازیکنانش حاشیه سازی کنند و 2 عکس کاملا ساختگی از رحمتی نشان داده شد

که این موضوع باعث شد کمیته همیشه در صحنه انضباطی دست به کار بشه و رحمتی را محروم کنه اما با توجه به مشکوک بودن عکسها و ساختگی بودن رحمتی 6 میلیون جریمه شد
    اگه عکسها ساختگی بوده پس محرومیت 6 میلیونی برای چی بوده؟پس چرا بازیکنان استقلال به رحمتی می گفتن شانس آوردی که اینقدر جریمه شدی؟

6. 5 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

بعد از جریمه که امروز اعلام شد باشگاه نفت تهران !! که نمیدونم این موضوع چه ربطی به اینها داره بیانیه شدیدالحنی صادر کرد و حرکت رحمتی را با حرکت نصرتی و شیث رضایی مقایسه کرد و خواستار محرومیت رحمتی شد!!

بعد از این کمیته حقوقی باشگاه استقلال دست به کار شد و از باشگاه نفت به دادسرا انقلاب شکایت کرد
    معلومه دیگه برای چی بیانیه دادن . چند وقت دیگه رودرو بازی داریم باهاشون ..

جالبه تو هر بازی به رحمتی توهین میشه ولی کمیته انضباطی نمی بینه . همین توهین ها حداقل یه بازی بدون تماشاگر باید برای تیم مقابل جریمه بشه

8. 5 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

اگه عکسها ساختگی بوده پس محرومیت 6 میلیونی برای چی بوده؟پس چرا بازیکنان استقلال به رحمتی می گفتن شانس آوردی که اینقدر جریمه شدی؟
    اگر ساختگی نبود مطمئنا محرومیت سنگینی در انتظار رحمتی بود و کمیته انضباطی هم نشون داده با استقلال رابطه خوبی نداره و خیلی راحت چند جلسه محرومش میکردند

اون تبریک گفتن هم تیتر روزنامه ضد استقلالی خبر ورزشی بود که گویا در تمرینات استقلال شنود داره!!

10. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اگر ساختگی نبود مطمئنا محرومیت سنگینی در انتظار رحمتی بود و کمیته انضباطی هم نشون داده با استقلال رابطه خوبی نداره و خیلی راحت چند جلسه محرومش میکردند

اون تبریک گفتن هم تیتر روزنامه ضد استقلالی خبر ورزشی بود که گویا در تمرینات استقلال شنود داره!!
    اتفاقاً سر همین قضیه انگشت به دهن موندیم.اگه ساختگی بوده پس چرا جریمه اگه نبوده چرا این جریمه؟!
    اما یه قضیه ای هم فراموش نشه.یکی برگرده به من بگه بی شعور کلی جوشی میشم چه برسه به اینکه جلوی چشم رفیقات بخوان ناسزای ناموسی بدن...
    Last edited by وین رونی; 02-03-2014 at 23:53.

12. 3 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

به نظر من اصلا هم ساختگی نبود حق با شماست ولی خیلی حال کردم با حرکت رحمتی دسته گلش هم درد نکنه هر سال تو انزلی هرچی از دهنشون در میاد به همه میگن هیچکسم نیست جلوشونو بگیره ... تو فوتبال ما جوابِ های ... هویه امیدی هم به کمیته انضباطی نیست .. وقتی سر اون اشتباهات داغونه فغانی تو این شب یه امتیاز از ما کسر میکنن به خاطر توهین به ایشون. ولی بازی فولاد و پرسپولیس اون همه فحش و سنگ زده میشه انگار نه انگار که اتفاقی افتاده

در مورد مصدومیت اندو هم گویا باشگاه استقلال و کادر پزشکی تیم با مسئولین تیم ملی صحبت کرده بودن اندو این اردو رو نره ولی اقای کیروش قبول نکردن دیگه بعضی حرفا رو بخوایم بگیم تکراری میشه هم هم میدونن چرا این اتفاقات میوفته

14. 8 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه THe DARk NighT .98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

دمش گرم اگر این کارو کرده! وقتی 90 دقیقه فحش میدی اینجوری هم جواب میگیری انزلی چی...

16. 10 کاربر از THe DARk NighT .98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آندو هم که رفت ! لعنت به هر چی جام جهانیه ! جام جهانی حالش به اینه بشینی بازیهای ایتالیا و برزیل رو نگاه کنی ! الان مثلا ما داریم دو سال تلفات میدیم ، 2ساله دعوا میکنیم ، 2ساله آقای کیروش همرو گرفته به چیز ، بعد تیمشون هم میخواد بره اونجا 3تا بازی ببازه و بیاد ! 2ساله که آقای فردوسی پور پدر استقلال رو درآورده و همه مردم رو هم با قلعه نوعی دشمن کرده تاتیم کیروش بره جام جهانی ! این فوتبال زیرساخت درست حسابی نداره جای یه تیم دیگرو اشغال کرده تو جام جهانی ! اینجوری فایده نداره که !

قاضی هم تمرینات نیومده درست که گلهای 3 امتیازی زیاد زده ولی بنظر من نازش رو نخرن بهتره ! با این اوضاع امسال جام مام هم نخواستیم ایشالله سال بعد ! به هر حال با غیرت ترین تیم رو بین تمای دیگه داشتیم امسال انصافا !

18. 9 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

2ساله که آقای فردوسی پور پدر استقلال رو درآورده

حرفهایی از این دست به شدت کلیشه ای و افراطیه ! با احترامی که برای دوستان قائلم اما این دست صحبتها غیر حرفه ایه ! تنها دیدگاهی که بالجبار آزاد گذاشته شده تنها دیدگاهی که بالاجبار قدرت انتقاد و حرف زدن داره دیدگاهه نود هست .. همه جای جهان ازین دست برنامه های جنجالی به کرات وجود داره حالا تو ایران یه موردش پیدا شده ماشالله هر تیمی میگه نود داره ما رو له میکنه ..

به جرات میتونم بگم الان پرسپولیسیها
    تراکتوریها
    داماشیها
    استقلالیها

بهونشون شده برنامه نود ..
    به نظرم این حرفها بهونه ای برای سرپوشیه ضعفهای تیم محبوبمون هست ..
    بذاریم همه آزاد باشند .. دو روز دیگه بعضیها نگند دیدید ملت جنبه آزادی رو ندشتند !

20. 3 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •