تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 332 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231271321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad_rowan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من خودم از پیس 5 تا 2010 دوروبر هیچ بازی فوتبال دیگه ای نرفتم حتی نمیدونستم کی فیفا انتشار میشه اما از سال 2011 سویچ کردم روی fifa 11 و خدایی این سه سال خیلی برتر بوده.
    امسال با وجود این همه تبلیغ و موتور فاکس و صدر جور بامبول دیگه امیدوار بودم که پیس برگرده به ریشه خودش و دوباره طوفان به پا کنه ولی متاسفانه با یک عنوان مضخرف رو به رو بودم! توی یک جمله میشه این همه کنکاش و فرافکنی این 1 سال رو بست:
    امسال هم دوباره فیفا عنوان شبیه سازه برتره... تمام، دیگه سعی نکنیم با تلقین و افراط بیش از حد بخوایم بزور pes‌ رو عنوان موفق امسال نام گذاری کنیم... از فید بک تمام کاربرا نه تنها در اینجا بلکه در تمام دنیا میشه کامل تا ته قضیه رو فهمید
    Last edited by emad_rowan; 24-09-2013 at 00:39.

2. 14 کاربر از emad_rowan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamed70t's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تو آپارتمان خودم ، تک وتنها

پيش فرض

بعد از حدود 10 سال بازی کردن فوتبال های شرکت کونامی و دفاع ازش امسال رو با فیفا می گذرونم
    ولی امیدوار شدم بهش که سال های بعد بتونن چیزه خوبی بدن ، راه درسته ولی قدم اول کج برداشته شده
    به امید بازگشت
    منم همینطور ؛ از امسال دیگه تصمیم گرفتم pes بازی نکنم و سوئیچ کنم رو fifa ، fifa حد اقل عرضه داشته بره ورزشگاه ها رو لاینسس کننه رو بازیش ، ولی pes معروف ترین ورزشگاه ها رم نتونسه برای بازیش عرضه کنه ؛ من یکی از دو آتیشه های pes بودم ، ولی با این گندی که زدن ، شدم یکی از معترضا

4. 3 کاربر از hamed70t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت

پيش فرض

یافتم ! یافتم ! یافتم ! همه ی دوستان تنظیماته کنترلشونو بذارن رو این :

مشکل تو نخوندن گزینه ها بود :
    گزینه ی اول نحوه ی کنترل بازیکنه که ما می ذاشتیم تو نیمه هوشیار ( هوش مصنوعی بازی ) که باید باشه ، تماما دستی
    گزینه ساپورت پاسم که برای کنترل بازیکنه حریف و پاس دادن صحیح هست
    راه انتقال پاس هم باید روی پایه باشه
    نحوه ی شوت پایه
    ضربه آزاد و شوت رو revers
    بعد اون همه off تا auto feint ، پیدا کردن بازیکن on
    دو گزینه ی آخر هم باید رو دستی یا assitsted باشه

نست کنید ببینید برای شما هم درست میشه ؟ اگه درست شد همون لحظه ی خوشحالی دعا کنید من امسال از آزمون دستیاری قبول شم
    Last edited by hamed70t; 24-09-2013 at 12:43.

6. 4 کاربر از hamed70t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

من خودم از پیس 5 تا 2010 دوروبر هیچ بازی فوتبال دیگه ای نرفتم حتی نمیدونستم کی فیفا انتشار میشه اما از سال 2011 سویچ کردم روی fifa 11 و خدایی این سه سال خیلی برتر بوده.
    امسال با وجود این همه تبلیغ و موتور فاکس و صدر جور بامبول دیگه امیدوار بودم که پیس برگرده به ریشه خودش و دوباره طوفان به پا کنه ولی متاسفانه با یک عنوان مضخرف رو به رو بودم! توی یک جمله میشه این همه کنکاش و فرافکنی این 1 سال رو بست:
    امسال هم دوباره فیفا عنوان شبیه سازه برتره... تمام، دیگه سعی نکنیم با تلقین و افراط بیش از حد بخوایم بزور pes‌ رو عنوان موفق امسال نام گذاری کنیم... از فید بک تمام کاربرا نه تنها در اینجا بلکه در تمام دنیا میشه کامل تا ته قضیه رو فهمید
    باید قبول کنیم FIFA هر چیزی باشه از افتضاح PES بدتر نخواهد بود! امسال سال FIFA هست. من هم رفتم روی فیفا. هر چند باهاش سازگار نیستم ولی به قول دوستان عادت می کنیم!
    قراره به گیم پلی مضخرف PES عادت کنیم که چی بشه. می ریم یه بازی درخور بازی فوتبال و شبیه ساز برتر فوتبال و همینطور با نمرات خوب بازی میکنیم! من همیشه طرفدار PES بودم اما مطمئن هستم فیفا هر چیزی باشه از PES بهتر خواهد بود. هر چند در گرافیک ضعیف تر باشه.
    Last edited by pcsoft; 24-09-2013 at 12:36.

8. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت

پيش فرض

فوق العاده ای pes ؛ در یک کلام بی نظیر ! استثنایی ! شگفت انگیز ؛ هر چی فحش و بد و بیرا به این بازی داده بودم رو پس میگیرم ؛ مشکل از خودم بود که نتونسته بودم بازی رو خوب تنظیم کنم ؛ وای چقدر خوشحالم من !
    دوستان تنظیمات رو درست کنید و بعد بازی کنید ؛ خیلی عالی میشه ، خیلی عالی مشه
    درود بر PRO EVOLUTION SOCCER 2014

10. 2 کاربر از hamed70t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

نسبت به ساله قبل خیلی مظخرف شده...
    چه مرضیه هر سال گیم پلی رو عوض میکنن؟؟؟
    یه‌پا دوپا چه جوری میشه زد؟؟؟تو 2013 وقتی توپ میرسید به بازیکنت آنالوگ راست رو که فشار میدادی توپ رو بلند میکرد اینجا چجوریه؟؟؟
    تو سریای قبل با همه بازیکنا میشدم پله انداخت ولی تو 2012 درست شد و فقط با بعضی از بازیکنا اونم نه همیشه میشد اینکارو کرد تو 2014 حتی با ظعیفترین دروازه بانها هم میشه پله انداخت حتی چند بار پشت سره هم و همه درست
    انجام میشه...
    ‌گرافیک بازی از نزدیک فوقالعاده‌س ولی از دور و حینه بازی اصلا جالب نیست...
    ایجاد کردن موقعیت گل خیلی سخت شده و تو هر بازی شاید یکی دوبار بشه با دروازه بان حریف تک به تک شد شوت از راه دور هارو هم اکثرا بازیکنای حریف میپرن جلوش...
    منو هم افتضاح شده تو انتخاب تیما آدم گیج میشه و ترکیب چیدن به راحتیه قبل نیست و خیلی رو مخه...منوی قبلی چه اشکالی داشت؟؟؟
    بازیکنای خیلی کمی رو هم ساختن(فیس) که البته این زیاد مهم نیست دوروز دیگه پچ میاد ولی بازم تو یه تیم مثله آرسنال فقط فیس چهار تا از بازیکنا درسته...
    اشتباهی کردم 2013 رو پاک کردم اینو ریختم...

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

یافتم ! یافتم ! یافتم ! همه ی دوستان تنظیماته کنترلشونو بذارن رو این :
    مشکل تو نخوندن گزینه ها بود :
    گزینه ی اول نحوه ی کنترل بازیکنه که ما می ذاشتیم تو نیمه هوشیار ( هوش مصنوعی بازی ) که باید باشه ، تماما دستی
    گزینه ساپورت پاسم که برای کنترل بازیکنه حریف و پاس دادن صحیح هست
    راه انتقال پاس هم باید روی پایه باشه
    نحوه ی شوت پایه
    ضربه آزاد و شوت رو revers
    بعد اون همه off تا auto feint ، پیدا کردن بازیکن on
    دو گزینه ی آخر هم باید رو دستی یا assitsted باشه

نست کنید ببینید برای شما هم درست میشه ؟ اگه درست شد همون لحظه ی خوشحالی دعا کنید من امسال از آزمون دستیاری قبول شم

آره دیگه معلومه خب،گزینه ها باید اینطوری تغییر داده بشن

نکنه اونایی که اینهمه بد میگن از pes2014 رو تنظیمات پیش فرض بازی می کنن ؟؟؟

خب اونطوری که بازی کوفت میشه به آدم و میاد اینجا بد میگه و اعلام مهاجرت به fifa میکنه

عکسی که دوستمون گذاشتن تنظیمات خوبیه برای بهتر بازی کردن و لذت بردن از بازی
    ولی من Pass Support رو گذاشتم رو2 تا لااقل تو بازی چندتا پاس اشتباه داده بشه و بازی واقعی تر باشه
    __________________________________________________ __________
    آزمون دستیاری هم انشالله مثل اون سال تقلب نشه و زحمات 1سال بر باد فنا نره

13. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

والا من یک بار fifa2006 رو بازی کردم بعد اون دیگه پشت دستمو داغ کردم که دیگه سمت فیفا نرم!! چون نه گرافیک درست و حسابی داشت نه منوی ادیتش مثه pes دوست داشتنی بود و نه گیم-پلی‌اش راضیم میکرد!! من همه نسخه های pes رو بازی کردم که غیر از 2006 و 2009 و 2012 بقیه مزخرف بودن متاسفانه!! و با اینکه طرفدار سرسخت و متعصب pes هستم باید بگم که این نسخه 2014 کاملا ناامیدم کرد و خیلی حالمو گرفت!! با اینهمه بازم من به هیچ وجه سراغ fifa نمیرم و بدترین نسخه pes رو که همین 2014 باشه رو به بهترین نسخه‌های fifa ترجیه میدم!!

15. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت

پيش فرض

آره دیگه معلومه خب،گزینه ها باید اینطوری تغییر داده بشن

نکنه اونایی که اینهمه بد میگن از pes2014 رو تنظیمات پیش فرض بازی می کنن ؟؟؟

خب اونطوری که بازی کوفت میشه به آدم و میاد اینجا بد میگه و اعلام مهاجرت به fifa میکنه

عکسی که دوستمون گذاشتن تنظیمات خوبیه برای بهتر بازی کردن و لذت بردن از بازی
    ولی من Pass Support رو گذاشتم رو2 تا لااقل تو بازی چندتا پاس اشتباه داده بشه و بازی واقعی تر باشه
    __________________________________________________ __________
    آزمون دستیاری هم انشالله مثل اون سال تقلب نشه و زحمات 1سال بر باد فنا نره
    دقیقا ، اگه تنظیم نکنی بازی ، کوفت که خوبه ؛ زهر عقرب میشه برا آدم ؛ ولی الان یکی از بهترین بازی های pes ایه که بازی کردم

17. این کاربر از hamed70t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت

پيش فرض

والا من یک بار fifa2006 رو بازی کردم بعد اون دیگه پشت دستمو داغ کردم که دیگه سمت فیفا نرم!! چون نه گرافیک درست و حسابی داشت نه منوی ادیتش مثه pes دوست داشتنی بود و نه گیم-پلی‌اش راضیم میکرد!! من همه نسخه های pes رو بازی کردم که غیر از 2006 و 2009 و 2012 بقیه مزخرف بودن متاسفانه!! و با اینکه طرفدار سرسخت و متعصب pes هستم باید بگم که این نسخه 2014 کاملا ناامیدم کرد و خیلی حالمو گرفت!! با اینهمه بازم من به هیچ وجه سراغ fifa نمیرم و بدترین نسخه pes رو که همین 2014 باشه رو به بهترین نسخه‌های fifa ترجیه میدم!!
    تنظیماتو درست کردی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •