اینم از وضعیت خط ما.
تا 18 مگ هم جواب میده این خط![]()
فقط آپلود رو چرا اینقدر پایین بستن.
![]()
اینم از وضعیت خط ما.
تا 18 مگ هم جواب میده این خط![]()
فقط آپلود رو چرا اینقدر پایین بستن.
![]()
معمولا برای ۴ مگ، آپ استریم رو روی ۱ مگ میبندن. بعضی از دوستان گفتن یکی دو تا از شرکتها ۴ مگ رو روی ۵۱۲ هم میبندن. اگه آپلود زیاد نداری که مهم نیست ولی میتونی زنگ بزنی بهشون بگی برات روی ۱ ببندن.
Sent from iPhone ~ Tapatalk
شما نمیتونید بیشتر از 512 کیلو آپلود داشته باشید!!
نویز خط شما خیلی زیاده
دوست گرامی مطمئن هستید نویز خط بنده زیاد هستش ؟
SNR : 33 که خیلی خوب هستش.
Attenuation : 27 هم که در بازه نرمال خودش هست.
فکر نکنم این خط نویز به خصوصی داشته باشه. چون اگه نویز داشته باشه MAX RATE دانلود به 18 مگ نمیرسید.
دان استریم با آپ استریم max rate متفاوتی داره و احتمالا دوستمون بخاطر max rate آپ استریم خطت اینطور گفته. ولی قبلا برای یکی از دوستان که تقریبا وضعیت آپ استریم خطش مشابه خط شما بود همین کار رو کردم و ۱ مگ رو جواب داد.
به هر حال، زنگ بزن پشتیبانی و بگو روی ۱ مگ ببندن. همون موقع میتونی وضعیت خطت رو ببینی و اگه خواستی یکی دو روز تست کنی. اگه پرش لینک داشتی دوباره زنگ بزن و بگو بیارن روی ۵۱۲. فقط بستگی داره که شرکت این کار رو میکنه یا نه.
Up DL
Current Rate (Kbps) 508 1736
Max Rate (Kbps) 577 2096
SNR Margin (dB) 12.2 11.9
Line Attenuation (dB) 35.5 59.3
Errors (Pkts) 0 0
دوستان این وضعیت خط منه میخواستم بدونم اگه نویز خطم کم بشه روی packet loss و ping تاثیر میزاره ؟؟ ممنون
Last edited by MARSHAL_AOL; 05-04-2014 at 16:04.
خط من Line Attenuation خیلی اومده پایین ولی سرعتم کم نشده. به نظرتون مشکل چیه؟
![]()
در صورتی که snr بیاد زیر 6 ... مثلا 3 یا 4 ... اون وقت یه پکت لاست شدی و تایم اوت فراوون میاد بعد یهو لینک میپره .... بالای 6 هیچ گونه تاثیری بروی پینگ نداره ...
خط شما خوبه .... هرگونه کاهش سرعت مربوط به آی اس پی شماست ... شرکت مخابرات معمولا در جنوب کشور با کاهش شدید سرعت مواجه هست ... شما هم که متاسفانه غیر از مخابرات نمیتونی از شرکت دیگه بگیری...
Last edited by arashsard; 05-04-2014 at 17:40.
مشکلی نیست. هر چی Line attenuation کمتر باشه بهتره. وضعیت خطت خیلی خوبه.
خط تلفن آشغال من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)