خداییش فیفا 14 نور پردازیش تو شب عالی شده فقط تو روز کاش کیفیت چمنش مثل 13 میشد اما با پچ میشه درستش کرد...بچه تو کریر مو این بازاریاب مال من فقط یکیشون بازیکن پیدا میکنه بقیه بیکار نشستن قضیه چیه؟
خداییش فیفا 14 نور پردازیش تو شب عالی شده فقط تو روز کاش کیفیت چمنش مثل 13 میشد اما با پچ میشه درستش کرد...بچه تو کریر مو این بازاریاب مال من فقط یکیشون بازیکن پیدا میکنه بقیه بیکار نشستن قضیه چیه؟
نسخه دمو بهتر از این نسخه کامل هستش. استیل و دویدن بازیکنا سنگین تر و بهتره. همچنین حرکت توپ.
دقیقن ! همینو میخواستم بگم ! اصن نسخه کامل رو بازی میکنم بهم نمچسبه ! حس میکنم بازی آسون تر شدهنسخه دمو بهتر از این نسخه کامل هستش. استیل و دویدن بازیکنا سنگین تر و بهتره. همچنین حرکت توپ.![]()
من با اینکه database 2 رو apply میکنم همچنان roster update نمیشه ... bale تو تاتنهامه مثلا ... کسی میتونه کمکی کنه ؟!
بازاریاب؟!!!!!!!!
خیلی عجیبه . مودینگ وی 0.6 رو که ریختم با اینکه فقط دیتابیس اپدیت شد و کمی هم چمن بهتر شد گیم پلی هم بهتر و منطقی تر شده . کلا بازی نرم تر شده اگه بخوام بگم . دیگه اون زمختی قبل رو نداره . خیلی عجیبه واسم . پاس کاری ها و دریبل ها واقعا بهتر و نرم تر شده بود .
واقعا نمیدونم چرا ؟ چون این مود که فقط دیتابیس رو اپدیت میکنه .
برای اعمال آخرین تغییر و تحولات توی انتقال بازیکنا باید کدوم پچ رو نصب کنیم؟ چند صفحه برگشتم عقب خبری نبود؟!
پوشه fifa14 تو داکیومنت رو پاک کنید ببینید squad آپدیت میشه یا نه
این حرکتم ردم ولی فرقی نکرد .
این پچ هایی که واسه بهتر شدن بازی اومده قرار نیست واسه pc بیاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)