دوست عزیز شما سی دی ویندوز رو بزار و وقتی روشن کردی همون موقع که کلیدهای Fn+F12 را با هم بفشار بعد گزینه ODD را انتخاب کن.
دوست عزیز شما سی دی ویندوز رو بزار و وقتی روشن کردی همون موقع که کلیدهای Fn+F12 را با هم بفشار بعد گزینه ODD را انتخاب کن.
سلام فرزاد جان، آره حل شد اما دوباره پاک کردم، آخه اصن ب درایور لنوو نمیرسه!
لنوو فقط 2انگشتیش کار نمیکنه بقیه چیزاش همه از درایور ایسوز سرتره و راحت تر و مچ تر..
دادا جون نمیدونی چرا لپتاپم دائما فنش روشنه و لپتاپ ب هیچ عنوان گرم نمیشه!!! همیشه خنکه
حتی فلز بالای فن کنار دکمه پاور..
دوست عزیز شما تا زمانی که درایو گرافیکتون رو نصب نکنید نمی تونین بفهمین.بعد اینکه درایور رو نصب کردین روی MY Computer کلیک راست کرده و بعد گزینه properties وبعد انتخاب قسمت device manager و در اخر هم از صفحه باز شده باید روی گزینه Adapter display کیلیک کنید تا باز شود بعد از اونجا میتونین نوع کارت گرافیکتون رو ببینید.
لپتاپ منم اولاش اوکی بود، دفعات اول فقط شبا این حالتی میشد، دوزا اوکی بود و گرم هم میکرد
فنش وای میستاد و دوباره کار میکرد
اما الان دیگه شب و روز نمیشناسه!! دائم کار میکنه
مشکلم اینه ک اینجا (ساری) نمایندگی نداره لنوو..
انصافا اگه دوست و آشنایی متخصص کامپیوتر و لپتاپ دارین ازش بپرسین بهم بگین
فدای همتونم![]()
دوستان یه بنده خدایی میگفت این ویندوز 8 ها که تو بازاره به لپ تاپ ضرر میزنه آیا حرفش درسته.....؟؟؟
چون من از وقتی z500 خریدم دادم خود فروشنده برام یه ویندوز 8 ریخت روش.......
دادا جون فن دائما و با دور پایین کار میکنه، زمانی هم ک فشار زیاد بش بیارم دورش بالا هم میره و دوباره دورش میاد پایین
اما واینمیسته، با همون دور پایین ادامه میده!!!!
روزای اول وای میستاد، کار میکرد/ف میرفت رو دور بالا
اما الان ایست تو کارش نیس اصن
یسره شده
بایوس آپدیت کردم، چیپست آپدیت کردم، تاچ پد اپدیت کردم
اما همچنان مشکل باقیه....
حالا ب نظرت واسه چیه؟؟
بر چه اساسی اینو میگی شما؟
آخه منم به ویندوز 8 اینترپرایز 64 انداختم روش
یعنی واسه ویندوز اینجوری شده؟؟!!!!!![]()
گفتم که از یکی شنیدم.....
نه بابا ویندوز اصلا کاری نداره به سیستم نه به سخت افزارش دست میزنه نه چیزی مثله یه برنامست شما نصب میکنی رو هارد کاری نداره مگر اینکه یه سری نرم افزار های مخرب یا چیزی باشه که باعث میشه سیستم ضربه بخوره که خدارو شکر همه آنتی ویروس دارن و این مشکل پیش نمیاد اصلا همچین چیزی نیست به نظر من
خب منی که آنتی ویروس رو غیر فعال کردم چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)