تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 263 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام
    دوستان من این مشکل رو چطوری حل کنم؟

ویندوز 8.1 64 بیت
    نده می شودصب نمیشه که نمیشه
    میشه لطف کنید و بگویید این برنامه به چه کاری می آید ؟اگر نام بررنامه را در گوگل سرچ کنید ، در نتایج صفحه ای از فروم HP مشاهقده می شود ببینید به دردتان می خوره؟
    راستی آیا هنوز هم مشکل سویچ دارید؟ چه اقداماتی برای حل آن انجام دادید؟
    Last edited by Epelem; 14-10-2014 at 14:55.

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

میشه لطف کنید و بگویید این برنامه به چه کاری می آید ؟اگر نام بررنامه را در گوگل سرچ کنید ، در نتایج صفحه ای از فروم HP مشاهقده می شود ببینید به دردتان می خوره؟
    راستی آیا هنوز هم مشکل سویچ دارید؟ چه اقداماتی برای حل آن انجام دادید؟
    کارایی این برنامه برای تعیین کردن حد برای شارژ باتری هستش، مثلا تا درصد دلخواهی باتری شارژ شود و بعد از آن از مدار خارج شده و با برق شهری استفاده نمایید. برای جلوگیری از خراب شدن باتری هست. ولی درحال حاضر این برنامه اصلا بر روی لپ تاپم کار نمیکنه
    من مشکل سوئیچ ندارم، مشکل Sleep دارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

کارایی این برنامه برای تعیین کردن حد برای شارژ باتری هستش، مثلا تا درصد دلخواهی باتری شارژ شود و بعد از آن از مدار خارج شده و با برق شهری استفاده نمایید. برای جلوگیری از خراب شدن باتری هست. ولی درحال حاضر این برنامه اصلا بر روی لپ تاپم کار نمیکنه
    من مشکل سوئیچ ندارم، مشکل Sleep دارم.
    میشه لطف دیگری در حق ما بفرمایید و بگویید از کجا اطمینان به سویچ دارید؟در ضمن با نتایج به دست آمده توسط بنده به نظر نمی رسد speccy برنامه ی مورد اطمینانی برای این موضوع باشد.هر وفت 3D Mark کارتتون رو تایید کرد آن وقت است که 100 در دصد امکان سویچ محقق میشودولی رو 8.1 مشکل داره.البته در پست های خیلی قبل تر کسی مشکل شمارا داشت و به او جواب داده بودند که net framework 1 تا 3.5 را نصب کنید،ولی شک دارم بهتر است پست مورد نظر را سرچ بفرمایید.در فروم HP هم نتیجه نگرفتید؟راستی آقا آنتی ویروس خوب که پولی نباشه برای این لپ تاپ چی خوب هست؟eset smart رو رو سیستم دارم خیلی ضعیف عمل می کنه ولی بدم نیست.
    Last edited by Epelem; 14-10-2014 at 21:42.

4. این کاربر از Epelem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

میشه لطف دیگری در حق ما بفرمایید و بگویید از کجا اطمینان به سویچ دارید؟در ضمن با نتایج به دست آمده توسط بنده به نظر نمی رسد speccy برنامه ی مورد اطمینانی برای این موضوع باشد.البته در پست های خیلی قبل تر کسی مشکل شمارا داشت و به او جواب داده بودند که net framework 1 تا 3.5 را نصب کنید،ولی شک دارم بهتر است پست مورد نظر را سرچ بفرمایید.راستی آقا آنتی ویروس خوب که پولی نباشه برای این لپ تاپ چی خوب هست؟eset smart رو رو سیستم دارم خیلی ضعیف عمل می کنه ولی بدم نیست.
    با راهنمایی دوستان که میگفتند با برنامه AMD System Monitor تست کنید.
    درضمن وقتی گرافیک سوئیچ میکنه، فن شروع به کار کردن با سرعت زیاد میکنه، در گیم ها لگی نیست.
    در مورد برنامه HP Peak Power هرکاری که فکرشو بکنید کردم، ولی نصب نمیشه. حتی در سیستم های مجازی

بحث در مورد آنتی ویروس و برنامه های امنیتی را در تاپیک زیر دنبال کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان یکی واضح تر توضیح بده ببینم چی شد.الان توی ویندوز 7 برای اینکه هم sleep وهم switch داشته باشم فقط درایور 470 مگی سایت hp کافیه یانه؟ 2-اگر خواستم آپدیت کنم برم سایت amd نسخه جدید بگیرم sleep میپره درسته یا نه؟ خواهشا دقیق و با اطلاع کافی جواب بدین تکلیف معلوم بشه.ممنون
    اساتید این بخش کسی نیست جواب بده؟ سوال سختی نیست و فکر میکنم خلاصه چندین پست ازین تاپیک باشه.لطفا راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان یکی واضح تر توضیح بده ببینم چی شد.الان توی ویندوز 7 برای اینکه هم sleep وهم switch داشته باشم فقط درایور 470 مگی سایت hp کافیه یانه؟ 2-اگر خواستم آپدیت کنم برم سایت amd نسخه جدید بگیرم sleep میپره درسته یا نه؟ خواهشا دقیق و با اطلاع کافی جواب بدین تکلیف معلوم بشه.ممنون
    اساتید این بخش کسی نیست جواب بده؟ سوال سختی نیست و فکر میکنم خلاصه چندین پست ازین تاپیک باشه.لطفا راهنمایی کنید
    سلام
    تا جایی که بنده قبلا تست کردم، وقتی درایور مربوط به گرافیک ATI رو از سایت خود HP دانلود میکنیم و نصب میکنیم، نه مشکل سوئیچ داریم نه Sleep. ولی مشکل از جایی شروع میشه که AMD Catalyst رو نصب میکنیم. سوئیچ انجام میشه ولی Sleep خیر
    یکی از دوستان در پست های قبلی گقتند که هارد را تعویض کردند مشکل Sleep از بین رفته است.
    بنظرم این مشکل از ناسازگاری درایور های HP با ATI هستش.

8. این کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

با راهنمایی دوستان که میگفتند با برنامه AMD System Monitor تست کنید.
    درضمن وقتی گرافیک سوئیچ میکنه، فن شروع به کار کردن با سرعت زیاد میکنه، در گیم ها لگی نیست.
    در مورد برنامه HP Peak Power هرکاری که فکرشو بکنید کردم، ولی نصب نمیشه. حتی در سیستم های مجازی

بحث در مورد آنتی ویروس و برنامه های امنیتی را در تاپیک زیر دنبال کنید.

متشکرم اما برنامه ی AMD System Monitorرو که خودم بهتون پیشنهاد دادم و گفتم که نتایجش برای خودم غیر قابل قبول بود.دمای amd بالا میره ولی سویچ مشاهده نمی شود.
    Last edited by Epelem; 15-10-2014 at 19:09.

10. این کاربر از Epelem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    تا جایی که بنده قبلا تست کردم، وقتی درایور مربوط به گرافیک ATI رو از سایت خود HP دانلود میکنیم و نصب میکنیم، نه مشکل سوئیچ داریم نه Sleep. ولی مشکل از جایی شروع میشه که AMD Catalyst رو نصب میکنیم. سوئیچ انجام میشه ولی Sleep خیر
    یکی از دوستان در پست های قبلی گقتند که هارد را تعویض کردند مشکل Sleep از بین رفته است.
    بنظرم این مشکل از ناسازگاری درایور های HP با ATI هستش.
    دوست عزیز چه لزومی به نصب amd catalyst نسخه های بالاتر هست وقتی با همین 470 مگ گرافیک و بازی ها بطور صحیح نصب و اجرا بشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

دوست عزیز چه لزومی به نصب amd catalyst نسخه های بالاتر هست وقتی با همین 470 مگ گرافیک و بازی ها بطور صحیح نصب و اجرا بشه؟
    خوب به این دلیل که در هر نسخه مشکلات برطرف و تغییرات خاصی ایجاد می شود همانند نسخه ی فکر می کنم 14.4 البته باز هم در نسخه اش شک دارم ،سرعت بازی کریسیس 4 ،20% افزایش یافته و همین طور تغییراتی در اجرای بازی واچ داگز اعمال شده...
    Last edited by Epelem; 16-10-2014 at 11:08.

13. 2 کاربر از Epelem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما اساتید محترم.کسی در مورد مسئله ی سویچ گرافیکی به جایی نرسید ؟در فروم تجاری HP مطابی را دیدم که ذهنم را مشغول به خود کرد،افرادی که این مشکل را داشتند گفته بودند باید بایوس آپدیت شود تا دو گزینه ی Fixe mode و Dynamic mode در بایوس مشاهده شود.حال آیا اساتیدی که مشکل سویچ ندارند این گزینه ها را در بایوس مشاهده می کنند؟ در ضمن من آپدیت بایوس را جدیدا از خود سایت HP دانلود کرده بودم ولی چنین چیزی را درونش ندیدم،در ضمن دوستانی که مشکل سویچ ندارند می شه عنایتی بفرمایند و بگویند نسخه ی بایوسشان چند است.ممنوم می شوم کمک کنید.
    Last edited by Epelem; 17-10-2014 at 12:02.

15. این کاربر از Epelem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •