تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 221 از 328 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231271321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

به راحتی؟ !

این داستانا موند قدیم و اگه الانم باشه تکوتوک با شرایط خاص پیدا میشه ، هیچ "به راحتی" در این جامعه وجود نداره، شما نمی تونید به راحتی پیشرفت کنید یا خوش بین باشید و بدون واقع بینی پیش برید و ازدواج کنید، بحث مالی جدیه و برنامه ریزی دقیق رو میطلبه ، ربطی به رفاه پسندی و این حرفا نداره ... خلاصه در این جامعه تلاش = پیشرفت ، نیست، فاکتورهای دیگر هم دخیله...
    واقعیتش من دوست نداشتم زیاد وارد بحث بشم ولی خوب انگار نمیشه
    ببینید اینکه ازدواج یک بحث مالی داره و باید کاملا هم برنامه ریزی داشته باشی کاملا درسته بر منکرش هم لعنت
    ولی اینکه شما فکر کنی تلاش بکنی ولی پیشرفت نکنی من این رو قبول ندارم
    تلاش نه اینکه صبح بیدار بشی بعد بگی میرم ببینم چی به چیه و عرق میریزم
    تلاش باید با برنامه باشه باید با اصول باشه باید سنجیده باشه و حالا من قبلا هم گفتم چون مطلق نداریم اینطوری نیست که بگیم با تمام این چیزها تضمین شده است
    فقط دارم میگم اگر این چیزها باشه احتمال موفقیت بالاست
    من خودم رو مثال میزنم (ولی به کسی اجازه نمیدم از مثال من نتیجه گیزی شخصی در مورد من داشته باشه)
    بنده در مسیری که قرار گرفته ام و کاری که دارم میکنم بابتش خیلی ضرر دادم خیلی بیشتر از حدی که یک فرد معمولی بتونه رو پاهاش بعد واسته
    و در این مسیر خیلی از دوستانم هم از بین بردم و تا ابد مدیونشون باقی موندم
    ولی هنوز دارم تلاش میکنم چون چشم اندازی که دیدم درست است و به راهم ادامه میدم و موفق میشم
    این یعنی اینکه بنده زمانی که در این مسیر قرار گرفتم چشم انداز آینده را داشتم و دارم و این فراز و نشیب و شکست ها خسته ام نکرد
    زندگی عادی هم همینطور است حداقل بنده به عنوان یک شخص متاهل، همین فردی که صبح بیدار میشه نون گرون شده باید پول بیشتر بده، همین فردی که معدن طلا نداره ! همین فردی که فلان...، دارم این حرف رو میزنم
    یعنی باید تلاش کرد و این تلاش را اگر برنامه ریزی داشته باشی خسته نمیشی
    اون عزیزی که میاد خودش تلاش میکنه یک خانه میخره، تلاش میکنه یک شغل ایجاد میکنه برای خودش و وسایل زندگیش رو میخره نظیر همین افرادی است که اینجا میگن پول نباشه زندگی نباید کرد و ازدواج نباید کرد
    نخیر، ایشون یک هدفی داشته طبق اون هدف زحمت کشیده و با توجه به وجودی که داره به مراتب موفق تر هم میشه
    نظیر این افراد من کم ندیده ام ولی طیف جوانی که الان در مملکت ما است به قدری رفاه گرا شده اند که حتی حوصله کار ندارند
    من با افرادی اشنا بوده ام که در خانه ی پدری زندگی می کرده اند کرایه خانه باید می دادند! (در زمان مجردی!!) ولی الان زندگی دارند که بنده تا عمر نمیتونم داشته باشم
    چنین چیزهایی یعنی تلاش
    همه اینا به فاکتورهای ذهنی شما و من بر میگرده اینکه چی ببینیم و به دنبال چی باشیم
    ولی یقینا اینکه دخترها سطح توقعشون بالا رفته، اینکه من پول ندارم، اینکه ازدواج خرج داره اینا همه یعنی بهانه یعنی اینکه بنده نمیخوام وارد مرحله ای بشم چون فکر می کنم این چیزها است
    یعنی اگر رفتم خواستگاری 10 نفر و توقعات بالا بود ول کنم و بگم دخترا اینطورین
    من ترجیح میدم برای زندگیم تلاش کنم و بعد عوامل خارجی در نتیجه نگرفتنم ( عواملی که اجازه ندن دیگه روی پام واستم) دخیل باشند تا اینکه تلاش نکرده بگم چون اینطوریه منم انجام نمیدم
    من ترجیح میدم در مسیری قرار بگیرم و هدفی داشته باشم و برایش بجنگم خواه میخواد رفاه بهتر خواه میخواد ساختن زندگی خواه میخواهد پایه سازی پایه های ازدواج باشد یا هر مورد دیگری، تا اینکه بگویم من این کار رو نمیکنم چون مملکتم مشکل داره! چون گرونی بیداد میکنه!

2. 3 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

نمیدونم تلاش چی میبینین
    وقتی کله صبح بری سر کار شب با خستگی برگردی ماهی 1-2 تومن بگیری نمیدونم جای پیشرفتش کجایه! همون پولم ک میره چیزی نمیمونه
    چه بسا ک الان خیلی از تولیدی ها ورشکست شدن خیلی های دیگه هم به زور دارن خودشونو راه میبرن
    رفیقم چند ساله فست فود داره اینقد وضعش خراب شد فهمیدم همین کلا واگذار کرد
    الان هر کاری بکنی محکوم به شکسته
    حالا شما ب من بگین جای پیشرفت کجاست ما خبر نداریم؟ ک تلاش کنی ب جایی برسی؟
    شما ماهی 2 تومن میگیری بعد هیچیش نمیمونه؟
    برادر شما کجای مشهد داری زندگی میکنی و با چه سطح مخارجی زندگی شخصیت رو داری می گذرونی؟
    بنده با نصف این سعی داشتم بهترین زندگی رو داشته باشم و دارم ! بماند که خانه و وسایل آن ساپورت بوده تا تلاش شخصی ولی خرچ زندگی کمتر از این حرفاست خواهشا طوری نگین که کسی که ندونه بگه وا ویلا!
    الان من کسی رو میشناسم 1.800 حداکثر در آمده داره ولی 600 قسط خانه و ماشین میده ولی باز هم زندگیش رو خوب میچرخونه
    تلاش یعنی هدف
    هدف یعنی اینکه مسیر رو مشخص کنی داخلش پا بذاری
    هدف شما الان چیه؟ اگر هدف شما ازدواج است و 2 تومن هم در میاری ولی اقدام نمیکنی من واقعا دیگه حرفی ندارم
    در مورد فست فود و... نظری ندارم چون این چیزها یک نوآوری الان حداقل توی مشهد میخواد که در اپلیکیشن هایی نظیر کجا خوبه مشخص است که چه کسانی و به چه دلیل موفق هستند

4. 5 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

ببینید اینکه ازدواج یک بحث مالی داره و باید کاملا هم برنامه ریزی داشته باشی کاملا درسته بر منکرش هم لعنت
    تلاش باید با برنامه باشه باید با اصول باشه باید سنجیده باشه و حالا من قبلا هم گفتم چون مطلق نداریم اینطوری نیست که بگیم با تمام این چیزها تضمین شده است
    من خودم رو مثال میزنم (ولی به کسی اجازه نمیدم از مثال من نتیجه گیزی شخصی در مورد من داشته باشه)
    بنده در مسیری که قرار گرفته ام و کاری که دارم میکنم بابتش خیلی ضرر دادم خیلی بیشتر از حدی که یک فرد معمولی بتونه رو پاهاش بعد واسته
    ولی هنوز دارم تلاش میکنم چون چشم اندازی که دیدم درست است و به راهم ادامه میدم و موفق میشم
    این یعنی اینکه بنده زمانی که در این مسیر قرار گرفتم چشم انداز آینده را داشتم و دارم و این فراز و نشیب و شکست ها خسته ام نکرد
    زندگی عادی هم همینطور است حداقل بنده به عنوان یک شخص متاهل، همین فردی که صبح بیدار میشه نون گرون شده باید پول بیشتر بده، همین فردی که معدن طلا نداره ! همین فردی که فلان...، دارم این حرف رو میزنم
    اون عزیزی که میاد خودش تلاش میکنه یک خانه میخره، تلاش میکنه یک شغل ایجاد میکنه برای خودش و وسایل زندگیش رو میخره نظیر همین افرادی است که اینجا میگن پول نباشه زندگی نباید کرد و ازدواج نباید کرد
    نخیر، ایشون یک هدفی داشته طبق اون هدف زحمت کشیده و با توجه به وجودی که داره به مراتب موفق تر هم میشه
    نظیر این افراد من کم ندیده ام ولی طیف جوانی که الان در مملکت ما است به قدری رفاه گرا شده اند که حتی حوصله کار ندارند
    من با افرادی اشنا بوده ام که در خانه ی پدری زندگی می کرده اند کرایه خانه باید می دادند! (در زمان مجردی!!) ولی الان زندگی دارند که بنده تا عمر نمیتونم داشته باشم
    چنین چیزهایی یعنی تلاش
    همه اینا به فاکتورهای ذهنی شما و من بر میگرده اینکه چی ببینیم و به دنبال چی باشیم
    ولی یقینا اینکه دخترها سطح توقعشون بالا رفته، اینکه من پول ندارم، اینکه ازدواج خرج داره اینا همه یعنی بهانه یعنی اینکه بنده نمیخوام وارد مرحله ای بشم چون فکر می کنم این چیزها است
    من ترجیح میدم برای زندگیم تلاش کنم و بعد عوامل خارجی در نتیجه نگرفتنم ( عواملی که اجازه ندن دیگه روی پام واستم) دخیل باشند تا اینکه تلاش نکرده بگم چون اینطوریه منم انجام نمیدم
    من ترجیح میدم در مسیری قرار بگیرم و هدفی داشته باشم و برایش بجنگم خواه میخواد رفاه بهتر خواه میخواد ساختن زندگی خواه میخواهد پایه سازی پایه های ازدواج باشد یا هر مورد دیگری، تا اینکه بگویم من این کار رو نمیکنم چون مملکتم مشکل داره! چون گرونی بیداد میکنه!
    صحبت های شما درست، بحث من سر ریشست، این "کار" پیدا نمیشه .... این "کار" ایجاد کردن و واسه خودت تجارت ساختن تو این کشور خیلی سخته نیاز ب خیلی فاکتورا داره ... طبعا اون کسی ک تلاشی نمیکنه نباید انتظاریم داشته باشه، ولی اون کسی که تلاش گر هست هم باید زمینه براش فراهم باشه ، بتونه یه شغل درستو حسابی متناسب با رشته تحصیلیش پیدا کنه ... من خودم مترجمم ولی رشتم مهندسی مکانیک هست ، امیدم به ترجمه هست تا رشته خودم! در حالی که همین رشته تو خارج از کشور بدون شک یک شغل پردرآمد واسه آدم فراهم میکنه ...ولی اینجا .... خب من مترجمم و میتونم واسه خودم کار ردیف کنم، اون بدبختی ک تحصیل کرده و تنها امیدش رشتش هست چطور؟ ، بحث بنده سر زمینس، سر همین شروع به کاره ...

6. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

صحبت های شما درست، بحث من سر ریشست، این "کار" پیدا نمیشه .... این "کار" ایجاد کردن و واسه خودت تجارت ساختن تو این کشور خیلی سخته نیاز ب خیلی فاکتورا داره ... طبعا اون کسی ک تلاشی نمیکنه نباید انتظاریم داشته باشه، ولی اون کسی که تلاش گر هست هم باید زمینه براش فراهم باشه ، بتونه یه شغل درستو حسابی متناسب با رشته تحصیلیش پیدا کنه ... من خودم مترجمم ولی رشتم مهندسی مکانیک هست ، امیدم به ترجمه هست تا رشته خودم! در حالی که همین رشته تو خارج از کشور بدون شک یک شغل پردرآمد واسه آدم فراهم میکنه ...ولی اینجا .... خب من مترجمم و میتونم واسه خودم کار ردیف کنم، اون بدبختی ک تحصیل کرده و تنها امیدش رشتش هست چطور؟ ، بحث بنده سر زمینس، سر همین شروع به کاره ...
    من منکر صحبت های شما نیستم این رو جدی میگم
    بنده لیسانس زیست دارم
    فوق علوم جانوری انصراف دیدم
    دو دوره مایکروسافت و سیسکو دیدم
    ولی الان کارم ترکیبی از دیجیتال برندینگ (در حد ابتدایی هنوز شاگردم)، سئو و بهینه سازی، وب مستری و مترجمی زبان است که هیچ ربطی به چیزی که خوانده ام ندارد!
    ولی بنده همین فعالیت ها رو خودم برای خودم ایجاد کردم و خواست خدا و کمک او هم بود این رو قبول دارم
    و حرف شما هم کاملا متین است که این زمینه های کاری و یا شرایط دیگر در کشور ما در حد لنگ زدن که چه عرض کنم در حد ابتدایی است ولی موضوع ما اینجا الان ازدواج است
    من میگم اون عزیزی که میگه مشکلات مالی ولی الان درآمد مناسبی داره (مناسب الان یک تومن به بالاست) ولی میترسه ازدواج کنه اشتباه میکنه چون نمیخواد تلاش کنه از اون فراز و نشیب ها میترسه
    از اونکه مثلا برنامه ریزی مالی داشته باشه که یک وامی بگیره و حالا دو سال سختی بکشه میترسه
    این یعنی رفاه گرایی
    اینجاست که من میبینم یک کارگر کارخانه فولاد با حقوق 1.5 میاد 700 قسط میده ولی یک خانه الان برای خودش داره و قسط هاش هم تموم شده و الان داره باز یک کار بهتر برای خودش جور میکنه
    اونم دوباره با قسط و زحمت و بعد یک سال و 5 سال دیگه میبینیم که پیشرفت کرده این یعنی تلاش
    ولی این رو هم منکر نیستم قشر تحصیل کرده ی ما چون توقعات بالایی هم دارند چون سطح فکر بالاتری دارند اون چیزی رو میخوان که حقشون است ولی بهشون داده نشده و این ها ضرر می کنند و نمی توانند با این ناامیدی کار کنند و افکار ذهنیشون به هم میریزه
    امیدوارم منظور هم رو فهمیده باشیم

8. 6 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

شما ماهی 2 تومن میگیری بعد هیچیش نمیمونه؟
    برادر شما کجای مشهد داری زندگی میکنی و با چه سطح مخارجی زندگی شخصیت رو داری می گذرونی؟
    بنده با نصف این سعی داشتم بهترین زندگی رو داشته باشم و دارم ! بماند که خانه و وسایل آن ساپورت بوده تا تلاش شخصی ولی خرچ زندگی کمتر از این حرفاست خواهشا طوری نگین که کسی که ندونه بگه وا ویلا!
    الان من کسی رو میشناسم 1.800 حداکثر در آمده داره ولی 600 قسط خانه و ماشین میده ولی باز هم زندگیش رو خوب میچرخونه
    تلاش یعنی هدف
    هدف یعنی اینکه مسیر رو مشخص کنی داخلش پا بذاری
    هدف شما الان چیه؟ اگر هدف شما ازدواج است و 2 تومن هم در میاری ولی اقدام نمیکنی من واقعا دیگه حرفی ندارم
    در مورد فست فود و... نظری ندارم چون این چیزها یک نوآوری الان حداقل توی مشهد میخواد که در اپلیکیشن هایی نظیر کجا خوبه مشخص است که چه کسانی و به چه دلیل موفق هستند
    این بهترین حالته مرد مومن بعد n سال کار
    بابای من با مهندسی معدن 2.5 میگیره با پست مدیریتی بعد بیست و چند سال سابقه کار
    ی مهندس تازه کار فکر کردی اینقدر بهش میدن؟ کافیه ی نگاهی ب استخدامیا بندازی ک حتی میگن بیمه هم نمیکنیم[emoji3] خواستی بیا نخواستی نیا
    هه
    با این حقوق بخوای ی ماشین ایرانی بخری باید 10 سال حداقل کار کنی[emoji3]

10. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

این بهترین حالته مرد مومن بعد n سال کار
    بابای من با مهندسی معدن 2.5 میگیره با پست مدیریتی بعد بیست و چند سال سابقه کار
    ی مهندس تازه کار فکر کردی اینقدر بهش میدن؟ کافیه ی نگاهی ب استخدامیا بندازی ک حتی میگن بیمه هم نمیکنیم[emoji3] خواستی بیا نخواستی نیا
    هه
    با این حقوق بخوای ی ماشین ایرانی بخری باید 10 سال حداقل کار کنی[emoji3]
    جواب شما جواب همان دوستمون در بالاست شما داری بحث کار رو پیش میکشی ولی بحث من ازدواج است که شما میتونی ازدواج کنی به شرطی که طبق درآمدی که داری براش هدف داشته باشی
    شمایی که در خانواده ای هستی که رفاه خوبی داره مسلم است که همین نوع زندگی رو میخواهی و این مغایرت با تلاش بهینه داره
    بابای من هم فلان قدر میلیون ماهانه در میاره این یعنی بنده که به اندازه پاپ کورن درآمد ندارم بگم ها ازدواج نمیکنم یا نمیتونم؟
    من این افکار را دوست ندارم و طبق همون عمل کردم ولی شما دوست داری و خوب قبول احترام

12. 2 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

جواب شما جواب همان دوستمون در بالاست شما داری بحث کار رو پیش میکشی ولی بحث من ازدواج است که شما میتونی ازدواج کنی به شرطی که طبق درآمدی که داری براش هدف داشته باشی
    شمایی که در خانواده ای هستی که رفاه خوبی داره مسلم است که همین نوع زندگی رو میخواهی و این مغایرت با تلاش بهینه داره
    بابای من هم فلان قدر میلیون ماهانه در میاره این یعنی بنده که به اندازه پاپ کورن درآمد ندارم بگم ها ازدواج نمیکنم یا نمیتونم؟
    من این افکار را دوست ندارم و طبق همون عمل کردم ولی شما دوست داری و خوب قبول احترام
    شما میشه بگی همون دوستتون ک 600 قسط خونه و ماشین میده
    1.خونشون کجاست و چقدر پول پیش داده (مسئله مهم)
    2.شرایط ماشین و این قسط چجوری هست ک جمعا در اومده 600؟؟؟؟؟
    پ.ن: 2.5 میلیون برای ی خوانواده 4 نفره ک بچه مدرسه ای و دانشجو دارن بعید میدونم با این اجاره های سنگین و شهریه ها و قبض و خرج ها زیاد باشه ک میفرمایید مرفه !!کافیست ی نگاهی ب قبض های اخیر بندازید تا متوجه بشید. حداقلی ها از کی تا حالا شده مرفه!؟ نکنه منظور شما اینه ک ی زن و شوهر از اول تو اغل ببخشید زندگی کنن تا بعد 20 سال ب رفاهی ک میفرمایید برسند!؟

14. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

شما میشه بگی همون دوستتون ک 600 قسط خونه و ماشین میده
    1.خونشون کجاست و چقدر پول پیش داده (مسئله مهم)
    2.شرایط ماشین و این قسط چجوری هست ک جمعا در اومده 600؟؟؟؟؟
    پ.ن: 2.5 میلیون برای ی خوانواده 4 نفره ک بچه مدرسه ای و دانشجو دارن بعید میدونم با این اجاره های سنگین و شهریه ها و قبض و خرج ها زیاد باشه ک میفرمایید مرفه !!کافیست ی نگاهی ب قبض های اخیر بندازید تا متوجه بشید. حداقلی ها از کی تا حالا شده مرفه!؟ نکنه منظور شما اینه ک ی زن و شوهر از اول تو اغل ببخشید زندگی کنن تا بعد 20 سال ب رفاهی ک میفرمایید برسند!؟
    اون برادر که ذکرش رو کردم توی صیاد میشینه و خونه رو براش خریدن
    ماشن ال نود خریده و پرایدش رو فروخته و بقیه اش رو داری قسط میده ماهی 300 (وام گرفته برای خرید ماشین نه از خود کارخانه قسطی برداشته باشه)
    قسط دیگه هم مربوط به خانه است که وام مسکنش است
    بنده هم الان یک خانه ی 138 متری میشینم و دقیقا با این قبوض آشنا هستم نه به شدت پدر محترم شما ولی اینطوری هم نیست که شما فکر کنی من از روی باد شکم دارم حرف میزنم و سختی ها رو نمیدونم یا ملموس نیست برام بلکه به شدت است
    بنده منظورم زندگی در آغل نیست چون آغلی که توی ذهنیت شما است با ذهنیتی که یکی دیگه ممکنه داشته باشه متفاوت است
    بنده نظرم روی تلاش است
    اینکه همین شما شاید حاضر نشی بری قاسم آباد بشینی ! ولی یکی دیگه میره میشینه
    من منکر این هم نیستم شما اگر بدون حمایت پدر بخواهین عمل کنند موفق میشین ولی دارم میگم هستند کسانی که بدون حمایت هم دارند زندگی میکنند و بدیهی است این افراد سختی بیشتری کشیدند
    اگر شما بخوای ازدواج کی هیچ پشتوانه ای نداری و پدرت هم هیچ کمکی نمیتونه حداقل برای خانه بکنه بنده اصلا بحث رو ادامه نمیدم ولی اگر چنین چیزی رو برات میتونه مهیا کنه ولی این خودت هستی که میترسی چون مخارج بالاست این جای بحث داره
    شما و یکسری دیگه از دوستان منظور من رو بد متوجه شده اید و اونم این است بنده منکر مشکلات نیستم نمیگم گرونی نیست، نمیگم بیکاری بیداد نمیکنه، نمیگم قشر تحصیل کرده بیکار نیستند و باید به کارهایی تن بدند که مغایرت با رشته ی خودشون نداره
    من دارم میگم اکثریت این قشر به دلیل روندی که در زندگی داشته اند یا دیده اند حاضر نیستند سطح توقعات خود را پایین تر بیارند و تلاش بکنند متوجه هستید؟
    حالا شما میخوای فرض کن 10 سال بعد میخوای خانه بخری ماشین بخری یا چیزهای دیگه به خودت مربوط است
    ولی میگم من هم مثل شما هستم
    بنده الان هرچی در میارم خرج زندگیم میشه و پس انداز نمیتونم زیاد بکنم
    ولی با اینحال دایم دنبال ایده های جدید برای کارم هستم
    دنبال یافتن سرنخ های جدید برای کسب درآمد
    این یعنی تلاش
    یعنی بنده با آنکه هرچی در میارم هیچیش نمیمونه نمیام داد بزنم آی داد بیداد من دیگه نمیتونم ادامه بدم زندگی خیلی خرج داره
    بلکه میشینم فکر میکنم چی بلدم
    چی حتی میتونم جدید یاد بگیرم که به دردم بخوره
    چه ایده ی نویی میتونم داشته باشم در هر زمینه ای میخواد باشه و این ایده رو به کجا میشه به کار گرفت
    آیا پس زمینه هاش رو دارم اجرایی کنمش؟ اگر نه چه کسی میتونه کمکم کنه و....
    حالا شما اگر منظور من رو فهمیدی جای بحث دیگه نمیمونه ولی اگر دوباره بحث اینه که زندگی خرج داره و ازدواج بیشتر من دیگه ادامه نمیدم

16. 2 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

چنین چیزهایی یعنی تلاش
    اینها همون حرف های محافظه کارانه ای است که معتقد است "تمام/اکثر مشکلات مردم به خاطر عدم تلاش است".

اگه حرفتون رو در سوییس یا دانمارک می زدید که حداقل های رفاهی و اشتغال برای همه هست حرفتون کاملا درست بود. الان در ایران 24 درصد خانواده ها حتی یک فرد شاغل ندارند (آمار 93 خود بانک مرکزی)، وقتی آمار رو محدود کنیم به افراد 20 تا 35 سال، این درصد طبیعتا بالاتر هم میره، بیشتر از 40 درصد بیکاران کشور تحصیلات دانشگاهی دارند. نزدیک 50 درصد کشور زیر خط فقر زندگی می کنند و شما می فرمایید "پول ندارم یک بهانه است چون نمیخوان تلاش کنند". منابع و ریسورس های کشور برای پشتیبانی از این جمعیت کافی نیست، یعنی همیشه افرادی هستند که تلاش هم بکنند به نتیجه نخواهند رسید چون منابع محدود است.

خیلی از همین افرادی که میگن "پول نداریم" دارن دو شیفت تمام وقت کار می کنند تا همینطوری خرجیشون بگذره، شما می فرمایید مشکل فاکتورهای ذهنی است و اینها نمیخوان تلاش کنند.

18. 13 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

اینها همون حرف های محافظه کارانه ای است که معتقد است "تمام/اکثر مشکلات مردم به خاطر عدم تلاش است".

اگه حرفتون رو در سوییس یا دانمارک می زدید که حداقل های رفاهی و اشتغال برای همه هست حرفتون کاملا درست بود. الان در ایران 24 درصد خانواده ها حتی یک فرد شاغل ندارند (آمار 93 خود بانک مرکزی)، وقتی آمار رو محدود کنیم به افراد 20 تا 35 سال، این درصد طبیعتا بالاتر هم میره، بیشتر از 40 درصد بیکاران کشور تحصیلات دانشگاهی دارند. نزدیک 50 درصد کشور زیر خط فقر زندگی می کنند و شما می فرمایید "پول ندارم یک بهانه است چون نمیخوان تلاش کنند".

خیلی از همین افرادی که میگن "پول نداریم" دارن دو شیفت تمام وقت کار می کنند تا همینطوری خرجیشون بگذره، شما می فرمایید مشکل فاکتورهای ذهنی است و اینها نمیخوان تلاش کنند.
    من دارم میگم خیلی ها تلاشی نکرده میگن نتیجه ای در بر نیست! چون فلانی داره دو شیفت کار میکنه ولی اونی که داره دو شیفت کار میکنه پتانسیل های ذهنی یا فکری شما رو داره؟
    خوب معلومه منم همین ایده رو داشته باشم باید بنالم! ولی زمانی که به پتانسیل های خودم نگاه میکنم قضیه فرق میکنه
    در مورد ایران هم معلومه برادر زمانی که میری 20 میلیون سهام میخری 200 میلیون میفروشی میذاری بانک 25 تا 6 درصد سود میگیری کار نمیکنی!
    اینا همه چیزهایی است که جای بحثش اینجا نیست و بحث بیشتر باید در مورد ازدواج باشه
    من به شما هم خاطر نشان می کنم صحبتم مبنی بر این نیست ما خط فقر نداریم، ما کسی که فلانه نداریم!
    اتفاقا اونی که زیر خط فقره یا حتی در نزدیکی اون است اصلا نمیتونه این معیارهایی که من گفتم رو اجرا کنه چون پتانسیلش رو نداره و پتانسیلش در حد همون کارگر بودنه
    اینا مشکلات اجتماعی است و بنده هم جامعه شناس نیستم
    بیشتر صحبت من روی افرادی است که یک نوع پیش زمینه های ازدواج را دارند ولی میگن چون پول نیست چون فلان نیست من ازدواج نمیکنم
    شما یک لاکپشت رو بکشی نظیر یک خرگوش توان دویدن نداره هرچقدر هم بخواد تلاش کنه! حالا شما بیا بگو من میگم چون تلاش نمیکنه فلان!
    من میگم بعضی ها پتانسیلش رو دارند ولی تلاش نمیکنند چرا ؟ چون جامعه ی ایران به شدت رفاه گرایانه است
    سودهای کلان، سیاست های سهام داری و بورس نادرست و خیلی چیزهای دیگه
    الان یک ایرانی نمیتونه از اینجا بره خارج دوام بیاره چون عرضه اش رو نداره
    نتیجه همین میشه که یک مشت جوون دور هم اینجا جمع شدیم میگیم دختر یعنی خیانت
    دختر یعنی فلان
    ازدواج یعنی خرج
    این چیزها
    کلی هم برای هم فلسفه میاریم در حالیکه اینا همه باورهای ذهنی است که برامون شکل دادند و حتی به دنبال تغییرش نیستیم
    و تاکید میکنم بازم به این معنا نیست که زشتی نیست، فقر نیست
    من اون دسته از افرادی رو خطاب قرار میدم که 10% پتانسیل حتی اگر دارند حاضر نیستند اون رو بالفعل کنند

20. 8 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •