واقعیتش من دوست نداشتم زیاد وارد بحث بشم ولی خوب انگار نمیشه
ببینید اینکه ازدواج یک بحث مالی داره و باید کاملا هم برنامه ریزی داشته باشی کاملا درسته بر منکرش هم لعنت
ولی اینکه شما فکر کنی تلاش بکنی ولی پیشرفت نکنی من این رو قبول ندارم
تلاش نه اینکه صبح بیدار بشی بعد بگی میرم ببینم چی به چیه و عرق میریزم
تلاش باید با برنامه باشه باید با اصول باشه باید سنجیده باشه و حالا من قبلا هم گفتم چون مطلق نداریم اینطوری نیست که بگیم با تمام این چیزها تضمین شده است
فقط دارم میگم اگر این چیزها باشه احتمال موفقیت بالاست
من خودم رو مثال میزنم (ولی به کسی اجازه نمیدم از مثال من نتیجه گیزی شخصی در مورد من داشته باشه)
بنده در مسیری که قرار گرفته ام و کاری که دارم میکنم بابتش خیلی ضرر دادم خیلی بیشتر از حدی که یک فرد معمولی بتونه رو پاهاش بعد واسته
و در این مسیر خیلی از دوستانم هم از بین بردم و تا ابد مدیونشون باقی موندم
ولی هنوز دارم تلاش میکنم چون چشم اندازی که دیدم درست است و به راهم ادامه میدم و موفق میشم
این یعنی اینکه بنده زمانی که در این مسیر قرار گرفتم چشم انداز آینده را داشتم و دارم و این فراز و نشیب و شکست ها خسته ام نکرد
زندگی عادی هم همینطور است حداقل بنده به عنوان یک شخص متاهل، همین فردی که صبح بیدار میشه نون گرون شده باید پول بیشتر بده، همین فردی که معدن طلا نداره ! همین فردی که فلان...، دارم این حرف رو میزنم
یعنی باید تلاش کرد و این تلاش را اگر برنامه ریزی داشته باشی خسته نمیشی
اون عزیزی که میاد خودش تلاش میکنه یک خانه میخره، تلاش میکنه یک شغل ایجاد میکنه برای خودش و وسایل زندگیش رو میخره نظیر همین افرادی است که اینجا میگن پول نباشه زندگی نباید کرد و ازدواج نباید کرد
نخیر، ایشون یک هدفی داشته طبق اون هدف زحمت کشیده و با توجه به وجودی که داره به مراتب موفق تر هم میشه
نظیر این افراد من کم ندیده ام ولی طیف جوانی که الان در مملکت ما است به قدری رفاه گرا شده اند که حتی حوصله کار ندارند
من با افرادی اشنا بوده ام که در خانه ی پدری زندگی می کرده اند کرایه خانه باید می دادند! (در زمان مجردی!!) ولی الان زندگی دارند که بنده تا عمر نمیتونم داشته باشم
چنین چیزهایی یعنی تلاش
همه اینا به فاکتورهای ذهنی شما و من بر میگرده اینکه چی ببینیم و به دنبال چی باشیم
ولی یقینا اینکه دخترها سطح توقعشون بالا رفته، اینکه من پول ندارم، اینکه ازدواج خرج داره اینا همه یعنی بهانه یعنی اینکه بنده نمیخوام وارد مرحله ای بشم چون فکر می کنم این چیزها است
یعنی اگر رفتم خواستگاری 10 نفر و توقعات بالا بود ول کنم و بگم دخترا اینطورین
من ترجیح میدم برای زندگیم تلاش کنم و بعد عوامل خارجی در نتیجه نگرفتنم ( عواملی که اجازه ندن دیگه روی پام واستم) دخیل باشند تا اینکه تلاش نکرده بگم چون اینطوریه منم انجام نمیدم
من ترجیح میدم در مسیری قرار بگیرم و هدفی داشته باشم و برایش بجنگم خواه میخواد رفاه بهتر خواه میخواد ساختن زندگی خواه میخواهد پایه سازی پایه های ازدواج باشد یا هر مورد دیگری، تا اینکه بگویم من این کار رو نمیکنم چون مملکتم مشکل داره! چون گرونی بیداد میکنه!