تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 301 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

2. 8 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

گزارش تمرين آبي‌پوشان

تمرين تيم فوتبال استقلال در غياب فرهاد مجيدي و با حضور سرمربي اين تيم برگزار شد.

تيم استقلال يک روز پس از برگزاري جشن قهرماني ليگ برتر و آخرين ديدار خود در اين مسابقات از ساعت 17:30 دقيقه امروز در حالي برنامه‌هاي تاکتيکي خود را پيگيري کرد که فرهاد مجيدي و حسن اشجاري غايبان تمرين امروز آبي‌پوشان بودند.

تمرين امروز استقلال از لحاظ حضور تماشاگران روز خلوتي را پشت سر گذاشت و تنها 20 نفر از طرفداران اين تيم نظاره گر کارهاي تاکتيکي آبي‌پوشان شدند. نکته جالب اينجاست که همين تعداد از طرفداران نگران رفتن امير قلعه‌نويي از استقلال بودند و در خصوص شايعه جدايي و عدم شرکت او در جشن قهرماني سؤالاتي را مي‌پرسيدند.

*قبل از آغاز تمرين مجتبي جباري که خيلي زودتر از سايرين به زمين شماره 2 آزادي رسيده بود حدود 10 دقيقه با سرمربي استقلال صحبت کرد.

*هنگامي که تمامي بازيکنان جمع شدند قلعه‌نويي آنها را به گوشه‌اي برد و 15 دقيقه با آنها به صحبت پرداخت.

*سرمربي استقلال در خصوص ديدار مقابل داماش و عملکرد آبي‌پوشان و همچنين بازي آينده اين تيم مقابل الشباب امارات با بازيکنان اين تيم صحبت کرد.

*بازيکناني که در ترکيب اصلي استقلال به ميدان رفته بودند بعد از گذشت 30 دقيقه ريکاوري محل تمرين را ترک کردند.

*نکته جالب ديگر اين بود که برخي از بازيکنان استقلال در خصوص عدم دعوت سيد مهدي رحتمي به تيم ملي از خبرنگاران سؤال مي‌کردند. آنها با تعجب مي‌پرسيدند چرا رحمتي دعوت نشده است.

*در حين برگزاري تمرين بارش باران و گرد و غبار باعث ايجاد مزاحمت بازيکنان شده بود اما آنها در همين شرايط کارهاي تاکتيکي را انجام دادند.

*اعضاي تيم ملي کشتي فرنگي نوجوانان مشغول تست آمادگي جسماني بودند و دور زمين مي‌دويدند.

*منصور پورحيدري و سيروس دين‌محمدي از حاضرين تمرين امروز بودند.

*بازيکناني که در ترکيب اصلي آبي‌پوشان مقابل داماش حضور نداشتند در قالب دو گروه به فوتبال درون‌تيمي پرداختند. خسرو حيدري، مجتبي جباري، پژمان منتظري، ساموئل و بيک‌زاده بازيکناني بودند که با بازيکنان ذخيره تمرين کرده و 90 دقيقه کارهاي تاکتيکي را پشت سر گذاشتند.

*هنگامي که 15 دقيقه از تمرين آبي‌پوشان گذشت امير قلعه‌نويي راهي اتاق ماساژ شد و به دور از چشم طرفدارانش در رختکن حضور داشت.

* هنگامي که خبر حضور هاشمي رفسنجاني در محل ثبت نام انتخابات رياست جمهوري به گوش بازيکنان رسيد، آنها در خصوص اين موضوع و نامزدهاي انتخابات اين دوره رياست جمهوري با هم صحبت کردند.

*ميرشاد ماجدي سرپرست تيم استقلال جزو غايبين تمرين امروز محسوب مي‌شد.

*مهدي رحمتي و حنيف عمران‌زاده در طول برگزاري تمرين در گوشه‌اي از زمين مشغول صحبت با يکديگر بوده و در خصوص بازي روز گذشته صحبت مي‌کردند.

*قرار است تمرينات تيم استقلال فردا مجدداً از سر گرفته شود و آبي‌پوشان روز دوشنبه براي برگزاري ديدار مرحله يک شانزدهم نهايي ليگ قهرمانان آسيا راهي کشور امارات شوند. استقلال در اين مرحله ميهمان الشباب خواهد بود.

Farsnews

4. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

یه تیتر کوچک و پرمعنا برای این عکس فریاد قهرمانی

6. 6 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

این مطلب خیلی جالبه بخونید....

محمد سررشته داری،مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال در یادداشتی نوشت:
    رختکن استقلال متفاوت بود ، متفاوت از همیشه...
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ..
    .
    .
    .
    آنجا در رختکن قهوه ای و مدرن ورزشگاه آزادی از ثانیه اول شرایط با همیشه فرق می کرد و خبری از حس مبارزه و جنگجویی و استرس نبود که نبود ،در واقع از همان لحظه اول متوجه شدم که امروز استقلال برنده از زمین بیرون نمی آید چرا که هر چه به لحظه جام گرفتن نزدیکتر می شدیم این حس جشن گرفتن و جام بالا بردن و خندیدن با یکصد هزار هوادار بیشتر و بیشتر می شدو به این ترتیب داماشی که هم نیم فصل اول ما را برده بود و هم چند روز قبل سپاهان را شکست داده بود کار سختی نداشت اما چه باک؟

با این توضیح به رختکن آزادی می رویم یعنی جایی که حریم و خانه فوتبالیستها و مربیان است و خبر از این محوطه بیرون بردن یعنی خیانت کردن!

با این حال اما اینبار می خواهم خیانت کنم به تیمی که سه سال اجازه ندادم خبرهایش از رختکن بیرون برود چرا که معتقدم تقسیم شادی بازیکنان و مربیان با مردم حالا لازم است ...

اولین جرقه نوشتن این مطلب را جباری به ذهنم آورد یعنی آقای خاص.

کسی که خیلی ها به او لقب همفری بوگارت را داده اند و او را در خفا مرد یخی صدا می زنند با این مضمون که او هرگز نمی خندد!

خسرو در حال صحبت کردن درست وسط رختکن بود نمی دانم چه می گفت اما با همان صورت خندان و آرامش عجیبش در حال گفتگو بود که مجتبی جباری از پشت به او نزدیک شد و چنان نعره ای کشید که بنده خدا خسرو دو متر به هوا پرتاب شد ..

پس از این بود که همه متوجه شدند مجتبی در حال نواختن آهنگ قهرمانی استقلال بوده است!

صدای خنده اما پس از پرتاب خسرو به آسمان رختکن را منفجر کرد خود خسرو و مجتبی هم کم مانده بود از خنده روی زمین دراز بکشند خسرو تا چند ثانیه بعد هنوز گارد دعوا را روبروی مجتبی گرفته بود و به خودش نیامده بود اما می خندید و می خندید تا صورت مهربانش از همیشه جذاب تر شود!

جباری ول کن نبود حتی وقتی مربیان آخرین حلقه اتحاد را فریاد کردند مجتبی دست روی شانه های منتظری گذاشته بود و بپر بپر می کرد و هو هیبیب هیبیب سر می داد تا بقیه هم با او هم آوا شوند و حلقه اتحاد با تمامی اعضایش دچار زلزله و ویبره شود و صدای خنده های پسران آبی بلاانقطاع تا ثریا برود!

در این میان صدای خنده ها و شوخی های حنیف از همه بیشتر به گوش می رسید!

چند دقیقه قبل از حلقه اتحاد:

تیم سوار بر اتوبوس شده بود و مهمترین نکته و تفاوت حضور فرزندان شیرین صادقی ،مهدی رحمتی، سیاوش اکبر پور ،میثم بائوو... بود در اتوبوس تیم!

این حرکت همه را به یاد تیم ملی اسپانیا انداخته بود که بچه هایشان را هم در جشن قهرمانی شرکت می دادند و چقدر هم زیبا و دلنشین بود

فرهاد مجیدی روی صندلی کناری من نشسته بود و اولین کارش تلفن زدن به مادربزرگوارش و التماس دعا برای خودش بود (البته بنده استراق سمع نمی کردم و فقط جمله مادر چطوری را شنیدم )

اما قصه فرهاد به همینجا ختم نشد چرا که کاپیتان انگار مامور سربه سر گذاشتن با فرزندان بازیکنان بود و به همه آنها محبت می کرد و هیچکس بدون محبت فرهاد از کنارش رد نمی شد!

تیم به هر حال به رختکن رسید و شاید از سر ذوق روبرو شدن با هواداران بیست دقیقه زودتر از زمان قانونی برای گرم کردن وارد چمن شد تا ورزشگاه آزادی منفجر شود

بچه های تیم روی ابرها گرم می کردند انگار انگار در این دنیا نبودند به هر حال گیر دادن های ناظر بازی شروع شد:

آقای سررشته داری چرا اینقدر زود تیم برای گرم کردن آمد؟
    چرا فرزندان بازیکنان در زمین هستند ؟

چند دقیقه ای فرار کردم اما دست آخر گیر افتادم به ویژه آنکه حرف ناظر بازی درست بود:

خطرناک است اگر یکی از این شوتها ....

حرفش را قطع کردم و گفتم چشم همین الان می روم
    بچه ها با صدایی مشعوف از شادی دور سید مهدی پرسه می زدند آنها چنان فوتبالی با هم بازی می کردند که انگار در حیاط خانه اشان دنبال توپ می دوند و انگار نه انگار که اینجا ورزشگاه آزادی است و یک بازی رسمی

تا به سید برسم همینطور محو تماشای آنها بودم و با خودم فکر می کردم که کاش همه ما کودک می ماندیم .

فریادهای شادی آنها حتی فریادهای یکصد هزارتماشاگر را هم از ذهن ها پاک می کرد به هر حال ماجرا را برای سید رحمتی توضیح دادم و او هم همکاری کرد تا بچه ها به پشت دروازه بروند و البته فکر کنم بچه ها از من متنفر شدند لااقل نگاهشان که این را می گفت!

به رختکن برگشتیم همه در حال شادی بودند که یکمرتبه صدای مهدی رحمتی بلند شد :چرا اینطوری می کنی، برو دیگه اههههههههه!

در میان آنهمه خنده این صوت عجیب بود در نتیجه همه ساکت شدند مهدی رحمتی هم از شدت عصبانیت سرخ شده بود و داشت به گوشه رختکن نگاه می کرد ،این نگاه همه را متوجه آن قسمت از رختکن کرد که حنیف عمران زاده رو به دیوار و مثل بچه های مظلوم داشت با دیوار ور می رفت!

امیر خان بلند صدا کرد:

چی شده آقا مهدی:

سید هم چغلی کرد:آقا این حنیف همه اش بچه های مارو اذیت می کنه فکر می کنه اگه بچه ها ازش بترسند بقیه هم خواهند ترسید
    تازه همه متوجه شدند که ماجرا شوخی است اما امیر خان هم شوخی را به هم نریخت و ادامه داد:حنیف چیکار داری به بچه ها؟

چرا اذیتشان می کنی؟

رفتار امیر خان مثل آقا معلم ها شد و حنیف هم ماجرا را گرفت و مثل بچه مظلوم ها گفت:آقا به خدا ما کاری نکردیم!

رختکنی ها دیگر نتوانستند جلوی انفجار خنده را بگیرند

در عرض چند ثانیه و بدون هماهنگی، رحمتی ،حنیف و امیر خان به کلاس مدرسه و پشت میزها رفته بودند و در نقش معلم و شاگرد اذیت کن و شاگرد به ستوه آمده قرار گرفته بودند

اما ماجرا تمام نشد و علی رحمتی پسر سید هم وارد ماجرا شد او که قضیه رو جدی گرفته بود بلند فریاد زد :بله همش اذیتمون می کنه!و بعد پشت پدر مخفی شد

آنجا در رختکن استقلال خیلی ها از خنده مصدوم شدند و هیچکس نمی توانست آرام بگیرد سید رحمتی باز هم ادامه داد :این حنیف مثل شرک می مونه!

و باز هم خنده!
    حنیف دوست داشتنی هم چانه اش را جلو داده بود و و با قیافه ای عجیب علی رحمتی را که داشت از لابه لای پاهای بلند و کشیده پدرش یواشکی به بچه غول نگاه می کرد نظر انداخته بود

امیر خان طاقت نیاورد و از شدت خنده بلند شد و به بیرون رختکن رفت و سریع برگشت و فریاد زد :

علی رحمتی بیا بیرون بچه ها دارن عکس می گیرند تو هم بیا با فرزندان دیگر عکس بگیر

علی اما چشم از حنیف بر نمی داشت و حاضر نبود یک سانتیمتر از پدرش دور شود امیر خان دوباره تکرار کرد :علی جان بیا من مراقبتم ،ای بابا حنیف برو اونطرف دیگه!

حنیف:آقا به خدا من کاریش ندارم

علی کوچولو خیلی باتردید وقتی حمایت امیر خان را از خودش دید از پدرش فاصله گرفت وهر قدمی که بر می داشت با حساب و کتاب بود اما بالاخره دوید و بعد از دویدن بلند رو کرد به حنیف و گفت:شرک!!!!!!!!

دوباره رختکن مصدوم داد !

خنده ها قطع نمی شد انگار

چند دقیقه بعد:

بازی شروع شده بود و هواداران موج مکزیکی می زدند!

نکته اینجا بود که وقتی موج به پشت نیمکت استقلال می رسید مجتبی جبای و بقیه بازیکنان نیمکت نشین هم با مردم موج مکزیکی می زدند و از خنده روده بر شده بودند!

ساموئل و آرزه را که دیگر نگو اشک از چشمهایشان جاری شده بود
    به هر حالشب خاطره انگیزی بود برای شما چطور؟

یه خبر خوبم بدم

میر قلعه‌نویی می‌گوید به خاطر اعتراض به هواداران در جشن قهرمانی استقلال شرکت نکرده است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سرمربی تیم فوتبال استقلال درباره دیدار تیمش مقابل الشباب در لیگ قهرمانان استقلال اظهار کرد: الشباب تیم خوبی است که 12 بازی پشت سر هم را برده. تیمی که می‌تواند پاختاکور را ببرد، به هیچ عنوان تیم آسانی نیست. تعجب می‌کنم که چرا مطبوعات این طور القا می‌کنند که الشباب تیم آسانی است. هیچ وقت نباید این تیم دست کم بگیریم. آن‌ها متفکرانه بازی می‌کنند و در زمین خوب جمع می‌شوند. نکته دیگر در مورد آن‌ها این است که با کمترین موقعیت به گل می‌رسند.

وی ادامه داد: شاید در بازی با پاختاکور آن‌ها فقط دو موقعیت گل داشتند و از آن‌ها هم استفاده کردند. بازی سختی با الشباب داریم. متاسفانه الشباب تیم خوش‌شانسی هم هست. این تیم مقابل صبا با کمترین موقعیت توانست بازی را مساوی کند و بعد هم پیروز شود.

قلعه‌نویی درباره روند استقلال از آغاز فصل تاکنون و اینکه توانست حاشیه‌های این تیم را به خوبی جمع کند گفت: مربی که می‌خواهد مسئولیت یک تیم را بر عهده بگیرد باید به چند موضوع توجه کند. یکی اینکه تیم را بر اساس افکار تاکتیکی خود ببندد نه اینکه ملاکش بازیکن باشد. ما چند شاخصه برای تیم‌مان داشتیم و دوست داشتیم بازیکنان‌مان قدرتی، جنگنده و سرعتی باشند. می‌گویند که مربی باید در فصل نقل و انتقالات 12 امتیاز بگیرد که ما این کار را کردیم.

وی افزود: به خاطر مشکلات مالی که استقلال داشت یک سری از مهره‌ها را از دست دادیم. البته با نفرات جدید آن‌ها را جایگزین کردیم. اما آن خلا کاملا پر نشد هرچند با آمدن جباری تیم کامل شد البته امسال همه بازیکنان زحمت کشیدند و این طور نیست که من فقط از دو یا سه بازیکن در موفقیت استقلال اسم برده باشم. بازیکنانی مثل پژمان منتظری و مجتبی جباری به خاطر اینکه پیشنهاد خارجی داشتند و نرفتند از آن‌ها اسم بردم و سوء تفاهم شده بود که بعضی مطبوعات نوشته بودند من فقط نام دو سه نفر را می‌برم و بعضی بازیکنان دلخور شده بودند اما امسال همه زحمت کشیدند.

سرمربی استقلال درباره انتقادهایی که به او درباره بازی دادن به هاشم بیک‌زاده مطرح می‌شد و اینکه این بازیکن در فهرست جدید کارلوس کی‌روش قرار دارد گفت: به اعتقاد من بیک‌زاده بازیکنی است که شاخصه‌های استاندارد بین‌المللی را دارد. دیروز چهارمین قهرمانی بیک‌زاده در کارنامه‌اش ثبت شد. اصلا قلعه‌نویی اشتباه می‌کند آیا کرانچار و مربیان دیگر هم در اعتماد کردن به این بازیکن اشتباه کردند؟ یک سری جریان‌ها بود که مسئله بیک‌زاده و مجیدی را علم کردند. آن‌ها خیرخواه استقلال نبودند. و من ناراحتم که چرا تماشاگران به سمتی رفتند که نباید می‌رفتند. در واقع تماشاگران بازیچه این جریان‌ها شدند. هدف آن‌ها هم استقلال نبود بلکه هدف‌شان امیر قلعه‌نویی بود. دوست نداشتند که قلعه‌نویی با استقلال نتیجه بگیرد. وقتی هواداران مقابل الریان صبوری کردند، قابلیت‌های بیک‌زاده مشخص شد.

قلعه‌نویی گفت: من 20 سال و اندی است که با این تماشاگران در ارتباط هستم. اما رفتار آن‌ها مقابل الهلال واقعا برایم قابل هضم نبود. هرچند که دست‌هایی در این ماجراها در کار بود. الان یک سری از بازیکنان آماده حضور در استقلال هستند اما اگر چنین شرایطی دوباره تکرار شود آن‌ها به استقلال نمی‌آیند و با خودشان می‌گویند که فرهنگ تماشاگران‌شان این گونه است. الان هاشم بیک‌زاده محبوب‌ترین بازیکن ما بین تماشاگران است.

سرمربی استقلال در ادامه گفت‌وگوی خود با رادیو ورزش در پاسخ به این سوال که حضور نیافتن شما در جشن قهرمانی استقلال به معنای مقابله به مثل با هواداران تیم‌تان بود گفت: نه من مقابله به مثل نکردم بلکه به دنبال این هستم که این فرهنگ در مجموعه استقلال نهادینه نشود همان طور که یک فرهنگ خوب در تیم گهر به وجود آمد. گروه ما تا الان چند جام به دست آورده است اما من فقط در یک مراسم قهرمانی حضور داشتم آن هم زمانی بود که پسرم کنارم بود و به احترام فتح‌الله‌زاده آن هم دو دقیقه در جشن قهرمانی حضور پیدا کردم. جام من خوشحالی مردم است و دوست دارم بلافاصله به میان مردم بروم آن قدری که خوشحالی مردم برایم ارزشمند است بردن جام لذت ندارد. من فقط می‌خواستم صدای اعتراضم را برسانم که ای کسانی که هوادار پرافتخارترین تیم ایران هستید، این فرهنگ غلط نباید در استقلال باب شود. اگر الان این کار را انجام ندهم بعدا هر مربی به امیر قلعه‌نویی ایراد می‌گیرد که چرا اجازه دادی این فرهنگ باب شود. من هیچ وقت در مراسم قهرمانی حضور نمی‌یافتم اما این بار به خاطر اعتراض نیامدم.

امیر قلعه‌نویی درباره آینده خود در استقلال هم گفت: بعد از خدا و اهل بیت هرچه دارم از طرفداران استقلال است. من 9 عمل جراحی روی این بدن جواب دادم که باید در آن دنیا جواب این عمل‌ها را بدهیم. قرارداد من با استقلال 2 ساله است و امیدوارم با کمک خدا و اهل بیت و هواداران بتوانیم قهرمان آسیا شویم. مبلغ قرارداد من را هم فتح‌الله‌زاده نوشت که از قرارداد خیلی از مربیان دیگر بسیار کمتر است. الان هم شاید از 10 – 15 بازیکن تیم کمتر پول گرفته باشم. وقتی این عشق و علاقه وجود دارد توقع می‌رود که طرف مقابل هم با شما همراهی کند. مطمئنا هر کسی دوست دارد مربی تیم بزرگی مثل استقلال باشد. اجازه دهید این دو بازی تمام شود و ببینیم که آیا مردم، هیات مدیره و مدیرعامل محترم باشگاه من را می‌خواهند یا خیر. من عاشق همه مردم هم هستم بویژه هواداران شهرستان‌ها و بخصوص هواداران اهوازی. اما در تهران امسال هواداران استقلال هشیار نبودند و ما از آن‌ها ضربه خوردیم.

منبع ایسنا
    Last edited by ESTEGHLAL 67; 11-05-2013 at 19:40.

8. 5 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرمربی استقلال در ادامه گفت‌وگوی خود با رادیو ورزش در پاسخ به این سوال که حضور نیافتن شما در جشن قهرمانی استقلال به معنای مقابله به مثل با هواداران تیم‌تان بود گفت: نه من مقابله به مثل نکردم بلکه به دنبال این هستم که این فرهنگ در مجموعه استقلال نهادینه نشود همان طور که یک فرهنگ خوب در تیم گهر به وجود آمد. گروه ما تا الان چند جام به دست آورده است اما من فقط در یک مراسم قهرمانی حضور داشتم آن هم زمانی بود که پسرم کنارم بود و به احترام فتح‌الله‌زاده آن هم دو دقیقه در جشن قهرمانی حضور پیدا کردم. جام من خوشحالی مردم است و دوست دارم بلافاصله به میان مردم بروم آن قدری که خوشحالی مردم برایم ارزشمند است بردن جام لذت ندارد. من فقط می‌خواستم صدای اعتراضم را برسانم که ای کسانی که هوادار پرافتخارترین تیم ایران هستید، این فرهنگ غلط نباید در استقلال باب شود. اگر الان این کار را انجام ندهم بعدا هر مربی به امیر قلعه‌نویی ایراد می‌گیرد که چرا اجازه دادی این فرهنگ باب شود. من هیچ وقت در مراسم قهرمانی حضور نمی‌یافتم اما این بار به خاطر اعتراض نیامدم.

امیر قلعه‌نویی درباره آینده خود در استقلال هم گفت: بعد از خدا و اهل بیت هرچه دارم از طرفداران استقلال است. من 9 عمل جراحی روی این بدن جواب دادم که باید در آن دنیا جواب این عمل‌ها را بدهیم. قرارداد من با استقلال 2 ساله است و امیدوارم با کمک خدا و اهل بیت و هواداران بتوانیم قهرمان آسیا شویم. مبلغ قرارداد من را هم فتح‌الله‌زاده نوشت که از قرارداد خیلی از مربیان دیگر بسیار کمتر است. الان هم شاید از 10 – 15 بازیکن تیم کمتر پول گرفته باشم. وقتی این عشق و علاقه وجود دارد توقع می‌رود که طرف مقابل هم با شما همراهی کند. مطمئنا هر کسی دوست دارد مربی تیم بزرگی مثل استقلال باشد. اجازه دهید این دو بازی تمام شود و ببینیم که آیا مردم، هیات مدیره و مدیرعامل محترم باشگاه من را می‌خواهند یا خیر. من عاشق همه مردم هم هستم بویژه هواداران شهرستان‌ها و بخصوص هواداران اهوازی. اما در تهران امسال هواداران استقلال هشیار نبودند و ما از آن‌ها ضربه خوردیم./ش
    خیلی دوست دارم !

10. 3 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

هنوز با این قضیه شرکت نکردن قلعه نوعی در جشن قهرمانی نتونستم کنار بیام.
    کام هوادارها رو تلخ کرد.
    نمی تونم هضم کنم که با این حرکتش ،قصد اعتراض به رفتار تماشاگران در اواخر بازی با الهلال رو داشته!!!!!!
    خب معلومه ، تیم بد بازی کرده جلوی 80هزار نفر . اعصاب مردم داغون شده و اعتراض کردن ، حق داشتن چون واسه برد اومده بودن ،
    شما باید در جشن قهرمانی قهر کنی ؟؟!!!؟!!!

تو مصاحبش گفته : "در تهران امسال هواداران استقلال هشیار نبودند و ما از آن‌ها ضربه خوردیم."
    خیلی بی معرفتیه این حرفا به خدا
    همین هوادارها دیروز چند بار با تمام وجود تشویقت کردن اما یه دست تکون ندادی براشون؟؟؟!!!
    ما نباید دلگیر باشیم ؟؟؟
    دلم رو شکوند
    Last edited by federrer; 12-05-2013 at 19:21.

12. 7 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

فکر کنم Pride of Iran تیتر جالبتری باشه، به هر حال طرفدارایای شهرستانی استقلال خیلی بیشتره! ولی به طور کل عکس بسیار زیباییه

14. 4 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

16. 4 کاربر از AMoO.Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

18. 8 کاربر از AMoO.Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

هنوز با این قضیه شرکت نکردن قلعه نوعی در جشن قهرمانی نتونستم کنار بیام.
    کام هوادارها رو تلخ کرد.
    نمی تونم هضم کنم ،قصد اعتراض به رفتار تماشاگران در اواخر بازی با الهلال رو داشته!!!!!!
    خب معلومه ، تیم بد بازی کرده جلوی 80هزار نفر . اعصاب مردم داغون شده و اعتراض کردن ، حق داشتن چون واسه برد اومده بودن ،شما باید در جشن قهرمانی قهر کنی ؟؟!!!؟!!!

تو مصاحبش گفته : "در تهران امسال هواداران استقلال هشیار نبودند و ما از آن‌ها ضربه خوردیم."
    خیلی بی معرفتیه خدایی این حرفا
    همین هوادارها دیروز چند بار با تمام وجود تشویقت کردن اما یه دست تکون ندادی براشون؟؟؟!!!
    ما نباید دلگیر باشیم ؟؟؟
    دلم رو شکوند
    احسنت دوست عزیز ایشاالله که فصل بعدم توی استقلال باشه و بتونیم بازم موفق باشیم اما ایشون همچنان داره به یه سری حرفها که صحت نداره دامن میزنه . امسال تیم ما از لحاظ هوادار خیلی بهتر بود نسبت به پارسال مخصوصا نیم فصل دوم و به خاطر بودن فرهاد توی تیم . اما هر بازی تماشاگر زیادی رفت ورزشگاه تیم افتضاح بازی کرد !! بعدشم به جای عذر خواهی ایشون اومد و هی تماشاگرای تیمای دیگه رو زد تو سرمون !!! بعد از بازی با الشباب که 80 هزار نفر اومدن و ایشون گفت دست هوادارای پرسپولیس درد نکنه بازیه بعد با الریان 25 هزارتا اومدن !!! بعد نیاید بگید چرا استقلالیا به ورزشگاه نمیان . خوب همینه دیگه . ما اینهمه جون بکنیم با هزار بدبختی پاشیم بریم آزادی تیم افتضاح بازی کنه و برگردیم و هواداری تیمای پایین جدول هم بزنن تو سرمون؟ خوب معلومه بازیه بعدی 65 هزار نفر از تعداد هوادارا کم میشه دیگه ! استقلال هر چی داره از هوادار داره با اینهمه مصاحبه و بچه بازیا بازم ایراد نداره برای بازی اول خرداد خودم جز اولین کساییم که میرم استادیوم

20. 9 کاربر از Mohammad.F.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •