تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 308 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خورخه والدانو: گواردیولا یک انقلابی بزرگ در فوتبال است

مدیر ورزشی سابق رئال مادرید پیش از این گواردیولا را به دلیل دستاوردهایش در بارسا استیو جابز دنیای فوتبال نامیده بود

سایت گل- خورخه والدانو، مدیر ورزشی سابق رئال مادرید، با تحسین سبک بازی هجومی گواردیولا، سرمربی آینده بایرن را یک انقلابی در دنیای فوتبال دانست.

والدانو پیش از این گواردیولا را به دلیل دستاوردهایش در بارسا استیو جابز دنیای فوتبال نامیده بود و معتقد است که این مربی جوان یکی از معدود مربیان دنیاست که تنها روی نتیجه تمرکز ندارد.

او در گفتگو با نشریه اسپورت گفت:" در فوتبال همه عقده تاکتیک پیدا کرده اند. تاکتیک ها بسیار مهمتر از جنبه تکنیکی بازی شده اند. مربیان ابتدا در مورد تاکتیک فکر می کنند و سپس به بازیکنانی که در اختیار دارند.

بسیاری از مربیان بیش از اینکه به شکل بازی اهمیت بدهند، نتیجه برای شان مهم است. گواردیولا یک انقلابی بزرگ در زمان خودش است. آنچه پپ به آن اهمیت می دهد، عشق به بازی، سبک بازی و خود بازیکنان است."

گواردیولا در حال حاضر دوره یک ساله استراحتش را در نیویورک سپری می کند و فصل آینده هدایت بایرن مونیخ را برعهده خواهد داشت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Guardiola is a revolutionary, says Valdano

2. 15 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض آغاز مرحله جدید تمرینات مسی در زمین چمن

بزرگترین خبر تمرین روز پنجشنبه، حضور لیونل مسی در زمین بود. این بازیکن آرژانتینی که در بازی مقابل پاریس سنت ژرمن دچار مصدومیت شده بود، به تمرینات بهبودی خود در زمین سیوتات اسپورتیووا پرداخت.

خبر خوب دیگر، پیوستن سرجیو بوسکتس به جمع بازیکنان تیم در جلسه تمرین بود. این هافبک روز چهارشنبه به طور انفرادی با پینتو به تمرین مشغول شده بود، در حالی که با بهبودی بوسکتس، پنجشنبه این دروازه بان به تنهایی تمرینات خود را دنبال کرد.

تست دوپینگ یوفا

تمرین روز پنجشنبه که با حضور اویر و سرجیو روبرتو از بارسا ب همراه بود، با انجام تست دوپینگ یوفا از ده نفر از بازیکنان اصلی بارسا دنبال شد. این بازیکنان شامل اینیستا، تیو، آلوز، پیکه، ویا، سانگ، آلبا، والدز، ژاوی و مسی بودند و نتیجه آزمایش تمامی آنها منفی بود.
    قبل از آغاز تمرین، بازیکنان و مربیان تیم از سالوا برتومئو، راننده تیم که طی چند روز آینده بازنشسته خواهد شد، در زمین تمرین قدردانی و تشکر کردند.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir

4. 12 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

6. 11 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

12

8. 14 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

آبیدال: آینده من در دستان بارسلونا است؛ بعد از سرطان زندگی‌ را به شکلی متفاوت می‌بینم

او گفته ادامه حضورش در بارسلونا بستگی به تصمیم مقامات باشگاه دارد.
    سایت گل – اریک آبیدال گفته دوست دارد در بارسلونا بماند اما همه چیز وابسته به تصمیم باشگاه است.
    این بازیکن 33 ساله در 6 آوریل در برد پنج بر صفر مقابل مایورکا سرانجام توانست به میادین برگردد. او که عمل پیوند کبد انجام داده می‌گوید: «اگر سلامتی‌ام اجازه دهد به فوتبال ادامه خواهم داد. دوست دارم در بارسا بمانم اما این بستگی به نظر آنها دارد.
    هیچ پیشنهادی از باشگاه‌های دیگر نداشته‌ام. البته تماس‌های بسیاری داشته‌ام. اما بارسا با من بسیار عالی رفتار کرده.»
    او درباره عمل جراحی‌اش هم گفته: «جراحان به من گفتند چه کبدهایی بیشترین احتمال پذیرش را دارند. البته من نمی‌خواستم کبد فردی زنده به من پیوند زده شود. بهترین دوست من هم کبدش سازگار بود اما آنها در نهایت پسرعمویم را انتخاب کردند. باید از او تشکر کنم چون ارزش کار او بسیار بالا است. ستایش‌ها باید از او باشد نه از من.
    بعد از سرطان زندگی را متفاوت می‌بینم هرچند همان فرد هستم. این کلمه سرطان بسیار قدرتمند است.
    در نگاه اول زمانی که با پزشکان صحبت می‌کنید می‌ترسید. من کاملا بد واکنش نشان دادم اما آن را پذیرفتم چون فرد بسیار مثبتی هستم.»

10. 11 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عکس جالب از بازی بارسا و پاری سن ژرمن

12. 13 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

داوید ویا: بی‌صبرانه منتظر حضور در ویمبلی هستیم

مهاجم اسپانیایی دوست دارد تیمش به ویمبلی برگردد. او گفته گلی که در این ورزشگاه زد مهم‌ترین گل دوران بازی‌اش بود.
    سایت گل – داوید ویا گفته بارسلونا مشتاقانه می‌خواهد به فینال لیگ قهرمانان برسد و می‌خواهد چهارمین قهرمانی خود در قرن بیست و یکم را تجربه کند.
    کاتالان‌ها در سال‌های 2006، 2009 و 2011 قهرمان اروپا شده‌اند و ویا می‌گوید: «ما بی‌صبرانه می‌خواهیم به ویمبلی برگردیم.»
    ویا دو فصل پیش نقشی کلیدی در فینال لیگ قهرمانان بازی کرد و گلی زد که باعث شد بارسا سه بر یک منچستریونایتد را در ویمبلی ببرد: «آن مهم‌ترین گل دوران بازی‌ام تا حالا بوده است.»

-------------------------------------

دنی آلوس: بارسا نباید ویا و الکسیس را بفروشد

گفته می شود داوید ویا مورد توجه آرسنال قرار دارد و از اینتر هم به عنوان مقصد بعدی الکسیس سانچس نام برده می شود.
    سایت گل- دنی آلوس، مدافع بارسا، از مدیران این باشگاه خواست به جای فروش بازیکنانی مانند داوید ویا و الکسیس سانچس در تابستان پیش رو، به فکر تقویت این تیم باشند.
    گفته می شود داوید ویا مورد توجه آرسنال قرار دارد و از اینتر هم به عنوان مقصد بعدی الکسیس سانچس نام برده می شود.
    با این وجود، دنی آلوس معتقد است باشگاه بارسلونا باید تمام تلاشش را برای نگه داشتن این دو بازیکن بکند و آنها را بازیکنان مهمی برای آبی و اناری ها دانست.
    این ملی پوش برزیلی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اگر به من بستگی دارد، من به جای فروختن داوید ویا و الکسیس، تیم را تقویت می کردم زیرا از داشتن این دو در تیم خیلی راضی هستیم. هر دو آنها بسیار حرفه ای هستند و این از همه چیز مهمتر است."
    آلوس همچنین در مورد آینده نیمار، ملی پوش جوان برزیلی، گفت:" این چیزی است که من هم منتظر مشخص شدن آن هستم. نمی خواهم در مورد آن صحبت کنم زیرا هر بار در مورد آن صحبت کردم، یک جنجالی ایجاد شده است."
    گفته می شود نیمار قرار است بعد از جام کنفدراسیون ها، مذاکراتش با باشگاه بارسلونا را آغاز کند.

-----------------------------------------

رونالدینیو: هوملس می تواند خریدی فوق العاده برای بارسا باشد

باشگاه کاتالانی سخت به دنبال به خدمت گرفتن یک مدافع جدید در بازار نقل و انتقالات تابستانی هستند و از این ملی پوش آلمانی به عنوان یکی از گزینه های اصلی آنها نام برده می شود.
    سایت گل- رونالدینیو، ستاره سابق بارسا، معتقد است متس هوملس، مدافع بوروسیا دورتموند، می تواند خرید بسیار خوبی برای آبی و اناری ها باشد.
    باشگاه کاتالانی سخت به دنبال به خدمت گرفتن یک مدافع جدید در بازار نقل و انتقالات تابستانی هستند و از این ملی پوش آلمانی به عنوان یکی از گزینه های اصلی آنها نام برده می شود.
    رونالدینیو در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" هوملس از نظر فیزیکی بسیار قوی است. او تکنیک بالایی دارد؛ پاس های دقیق و در بسیاری از نبردهای تن به تن برنده می شود.
    او کیفیت بالایی دارد؛ کیفیتی که بسیاری از مدافعان از آن برخوردار نیستند. من مطمئنم که از کیفیت لازم برای بازی در بارسا برخوردار است."

بی تردید این ملی پوش آلمانی می تواند سر و سامانی به خط دفاعی متزلزل بارسا بدهد
    رونالدینیو همچنین ماریو گوتزه را مورد ستایش قرار داد و اعلام کرد که این ملی پوش جوان آلمانی می تواند به یک سوپراستار تبدیل شود.
    " من همه بازیکنان دورتموند را نمی شناسم اما اما بازیکن تکنیکی و ریز نقش خط میانی آنها، گوتزه، را می شناسم. او توانایی های فوق العاده ای دارد.
    نحوه حمل توپ و پاس های او فوق العاده است. او از همه توانایی های لازم برای تبدیل شدن به بازیکنی در کلاس جهانی برخوردار است."
    رونالدینیو که در سال 2006 با بارسا قهرمان چمپیونزلیگ شد، در مورد دیدار پیش روی آبی و اناری ها مقابل بایرن در نیمه نهایی این رقابت ها گفت:" به نظر من، بارسا مدعی اصلی قهرمانی د ر چمپیونزلیگ است.
    امیدوارم آنها قهرمان شوند. آنها در دیدارهای مراحل قبلی مقابل میلان و پاری سن ژرمن توانایی های شان را نشان دادند.آنها تیمی عالی هستند که می توانند با فشارها کنار بیایند. آنها تیم مهمی در این مقطع از رقابت ها هستند."

-----------------------------------------------------

رورا: قهرمانی لالیگا اولویت ماست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آبی و اناری ها در حال حاضر با 13 امتیاز اختلاف نسبت به رئال، در صدر جدول لالیگا قرار دارند و می توانند این فصل چهارمین قهرمانی شان در پنج سال اخیر را جشن بگیرند.
    سایت گل- جوردی رورا، کمک مربی بارسا، اعلام کرد که قهرمانی در رقابت های این فصل لالیگا اولویت اصلی بارساست.
    آبی و اناری ها در حال حاضر با 13 امتیاز اختلاف نسبت به رئال، در صدر جدول لالیگا قرار دارند و می توانند این فصل چهارمین قهرمانی شان در پنج سال اخیر را جشن بگیرند.
    شاگردان ویلانووا سه شنبه شب پیش رو در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان میهمان بایرن مونیخ خواهند بود اما رورا قهرمانی در لالیگا را اولویت تیمش دانست.
    او در آستانه دیدار مقابل لوانته، در گفتگو با خبرنگاران گفت:" برای ما، قهرمانی در لالیگا مهمترین مسئله است. اگر ما در لیگ به قهرمانی برسیم و فقط همین جام را در این فصل داشته باشیم، فکر می کنم بسیار خوشحال خواهیم شد.

بارسا برای قهرمانی دوباره در لالیگا تنها به 9 امتیاز دیگر نیاز دارد؛ این چهارمین قهرمانی آنها در 5 فصل اخیر خواهد بود
    تیم لحظات بسیار دشواری را پشت سر گذاشت. ما مصدومان زیادی داشتیم و ما تلاش کردیم تا این مشکلات را پشت سر بگذاریم تا همچنان ثبات مان را حفظ کنیم.
    ما به 9 امتیاز دیگر برای قهرمانی نیاز داریم و تلاش می کنیم تا هر چه زودتر به این هدف برسیم."
    مهمترین دغدغه آبی و اناری ها برای سفر به مونیخ، مصدومیت مدافعان تیم است و رورا تایید کرد که پویول و ماسچرانو تنها می توانند در دیدار برگشت حضور پیدا کنند.
    " پویول و ماسچرانو این شانس را دارند که در دیدار برگشت مقابل بایرن به میدان بروند."

او همچنین در مورد شرایط لیونل مسی گفت:" همه ما می دانیم که مسی چه بازیکن خوبی است. او همیشه دوست دارد بازی کند و در تیم حضور داشته باشد. او به سختی تلاش می کند تا بار دیگر شرایط بازی کردن را پیدا کند. باید فردا ببینیم شرایط او چگونه خواهد بود و تیتو چه تصمیمی خواهد گرفت."
    ستاره آرژانتینی به دلیل مصدومیت از ناحیه همسترینگ در دیدار مقابل پاری سن ژرمن، دو دیدار اخیر بارسا در لالیگا را از دست داد.

14. 13 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض مارک بارترا: «در صورت اعتماد به من در مونیخ، تیم را مایوس نخواهم کرد»

این مدافع مرکزی کاتالانی درباره جاه طلبی خود صحبت کرده است و دیدار پیش رو در نیمه نهایی لیگ قهرمانان را چالشی بسیار بزرگ می داند. بارترا بیان کرد: «هنگامی که بازی های دشوار می‌‌آیند، شما همیشه تلاش می‌کنید تا بهترین عملکرد خود را ارائه دهید. من تمام فصل در حال آماده کردن خود برای چنین لحظه‌های بزرگی بوده ام».

وی یکی‌ از جوانترین بازیکن‌های تیم و محصول بی‌ نظیر نسل ۱۹۹۱ است. به عنوان یکی‌ از اعضای تیم اول و در اولین فصل حضور او در تیم، بارترا در کنفرانس مطبوعاتی درباره جاه طلبی‌هایش در آینده صحبت کرد: «من احساس راحتی با هم تیمی‌هایم می‌کنم. من هر روز بهتر و به ریتم ایده آل خود نزدیک تر می شوم».

او که بسیار مشتاق چالش بازی کردن در نیمه نهایی‌ لیگ قهرمانان است گفت: «اگر به من اعتماد شود تا در مونیخ بازی کنم آن‌ها را نا امید نخواهم کرد». با این دیدگاه، او که او بازی در این مرحله را شانسی برای پیشرفت کردن می داند افزود: «هر چه سختی‌ها بیش تر باشند، من مشتاق تر هستم تا با آن ها رو به رو شوم....من تمام فصل در حال آماده کردن خودم برای چنین لحظه‌های بزرگی بوده ام».

شکست دادن بهترین ها

بارترا تشریح کرد: «برای قهرمانی در اروپا شما باید بهترین ها را شکست دهید و ما برای این کار باید دورتموند، بایرن و مادرید را از پیش رو برداریم. زمانی‌ که بچه بودم من از بازی کردن در فینال‌ها و تورنمنت ها مقابل مادرید لذت می بردم و با تیمی که ما در اختیار داریم ،هم تیمی‌هایم هوادارن را نا امید نخواهند کرد». وی همچنین درباره لالیگا گفت: «ما می‌دانیم که چند امتیاز جلوتر از مادرید هستیم و این را هم می دانیم که تیم آن‌ها چه کار‌هایی‌ میتواند انجام دهد و چه پتانسیلی دارد. ما همه قسمتی‌ از این قهرمانی هستیم و در کل قسمتی از این فصل را تشکیل می دهیم. در مجموع میتوان گفت روشی که بازیکنان مدیریت می شوند تا به اینجا بسیار مناسب بوده است».

وی اضافه کرد: «من می دانم که در چه تیمی هستم و هیچ گاه احساس ضعف نکرده ام. من تمام جوانب را با جاه طلبی در نظر گرفته‌ام و همواره می دانستم که زمان من هم بالاخره فرا می‌رسد. احساس می‌کنم که به تدریج درحال بهتر شدن هستم و این بسیار مهم است». او در پایان پذیرفت که «رقابت و تمرین با بهترین‌ها شما را به بازیکن بهتری تبدیل می‌کند».

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مترجم: سپهر مظفری / FCBarcelona.ir

16. 12 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

نشریه کاتالان ها خطاب به ماگات/ تو و بایرن مونیخ را با هم می بلعیم!

پیش‌بینی نتیجه یک رویارویی از مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا توسط مربی سابق بایرن باعث ناراحتی، خشم رسانه‌های اسپانیایی شده است.

پس از آنکه ۲ روز قبل فلیکس ماگات در مصاحبه با یک سایت اینترنتی عنوان کرد بارسلونا در رویارویی با بایرن شانسی نخواهد داشت،‌ این گفته وی به کام ماتادورها خوش نیامد.

مربی ۵۹ ساله که در سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۷ هدایت باوارایی‌ها را برعهده داشت،‌ در ارتباط با پیکار شاگردان سابقش با کاتالان‌ها گفت: با در نظر گرفتن شرایط کنونی بارسا، کاتالان‌ها مقابل بایرن صاحب بختی برای صعود نخواهند شد.

بنابه به نوشته روزنامه اکسپرس، چاپ شهر کلن، این حرف مربی ژرمنی‌ باعث شد تا نشریات اسپانیایی علیه وی جبهه‌گیری کنند.

روزنامه ال‌موندو دیپورتیو به همین منظور نوشت:‌ آقای ماگات،‌مراقب حرف‌های خود باشید. بارسلونا لایق احترام بیشتر است.

این نشریه ادامه داد: جناب ماگات بهتر است برود و از بازیکنان و کادر فنی بایرن بپرسد واقعا به موضوع غلبه بر بارسا اطمینان کافی دارند.

به نقل از فارس؛ این نشریه وابسته به کاتالان‌ها افزود: کافیست بارسا در فرم مطلوب با بایرن روبه‌رو شود. آنوقت ماگات و حرف‌هایش را یکجا خواهد بلعید.

در همین ارتباط نشریات دیگر اسپانیا همچون آس و ال‌پائیس نیز موضع‌گیری‌های مشابهی داشتند.

پیکار رفت بایرن و بارسا سه‌شنبه آینده در ورزشگاه آلیانس‌آره‌نا انجام خواهد شد.

18. 9 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اتفاقا من برعکس کاملا اطمینان دارم که بارسا خیلی راحت از سد بایرن عبور میکنه /

چون بایرن عملا و احتمالا خیلی مالکیت توپ رو در اختیار نخواهد داشت برای اینکه بتونه بازی خودش رو انجام بده .

20. 13 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •