داوید ویا: بیصبرانه منتظر حضور در ویمبلی هستیم
مهاجم اسپانیایی دوست دارد تیمش به ویمبلی برگردد. او گفته گلی که در این ورزشگاه زد مهمترین گل دوران بازیاش بود.
سایت گل – داوید ویا گفته بارسلونا مشتاقانه میخواهد به فینال لیگ قهرمانان برسد و میخواهد چهارمین قهرمانی خود در قرن بیست و یکم را تجربه کند.
کاتالانها در سالهای 2006، 2009 و 2011 قهرمان اروپا شدهاند و ویا میگوید: «ما بیصبرانه میخواهیم به ویمبلی برگردیم.»
ویا دو فصل پیش نقشی کلیدی در فینال لیگ قهرمانان بازی کرد و گلی زد که باعث شد بارسا سه بر یک منچستریونایتد را در ویمبلی ببرد: «آن مهمترین گل دوران بازیام تا حالا بوده است.»
-------------------------------------
دنی آلوس: بارسا نباید ویا و الکسیس را بفروشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفته می شود داوید ویا مورد توجه آرسنال قرار دارد و از اینتر هم به عنوان مقصد بعدی الکسیس سانچس نام برده می شود.
سایت گل- دنی آلوس، مدافع بارسا، از مدیران این باشگاه خواست به جای فروش بازیکنانی مانند داوید ویا و الکسیس سانچس در تابستان پیش رو، به فکر تقویت این تیم باشند.
گفته می شود داوید ویا مورد توجه آرسنال قرار دارد و از اینتر هم به عنوان مقصد بعدی الکسیس سانچس نام برده می شود.
با این وجود، دنی آلوس معتقد است باشگاه بارسلونا باید تمام تلاشش را برای نگه داشتن این دو بازیکن بکند و آنها را بازیکنان مهمی برای آبی و اناری ها دانست.
این ملی پوش برزیلی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اگر به من بستگی دارد، من به جای فروختن داوید ویا و الکسیس، تیم را تقویت می کردم زیرا از داشتن این دو در تیم خیلی راضی هستیم. هر دو آنها بسیار حرفه ای هستند و این از همه چیز مهمتر است."
آلوس همچنین در مورد آینده نیمار، ملی پوش جوان برزیلی، گفت:" این چیزی است که من هم منتظر مشخص شدن آن هستم. نمی خواهم در مورد آن صحبت کنم زیرا هر بار در مورد آن صحبت کردم، یک جنجالی ایجاد شده است."
گفته می شود نیمار قرار است بعد از جام کنفدراسیون ها، مذاکراتش با باشگاه بارسلونا را آغاز کند.
-----------------------------------------
رونالدینیو: هوملس می تواند خریدی فوق العاده برای بارسا باشد
باشگاه کاتالانی سخت به دنبال به خدمت گرفتن یک مدافع جدید در بازار نقل و انتقالات تابستانی هستند و از این ملی پوش آلمانی به عنوان یکی از گزینه های اصلی آنها نام برده می شود.
سایت گل- رونالدینیو، ستاره سابق بارسا، معتقد است متس هوملس، مدافع بوروسیا دورتموند، می تواند خرید بسیار خوبی برای آبی و اناری ها باشد.
باشگاه کاتالانی سخت به دنبال به خدمت گرفتن یک مدافع جدید در بازار نقل و انتقالات تابستانی هستند و از این ملی پوش آلمانی به عنوان یکی از گزینه های اصلی آنها نام برده می شود.
رونالدینیو در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" هوملس از نظر فیزیکی بسیار قوی است. او تکنیک بالایی دارد؛ پاس های دقیق و در بسیاری از نبردهای تن به تن برنده می شود.
او کیفیت بالایی دارد؛ کیفیتی که بسیاری از مدافعان از آن برخوردار نیستند. من مطمئنم که از کیفیت لازم برای بازی در بارسا برخوردار است."
بی تردید این ملی پوش آلمانی می تواند سر و سامانی به خط دفاعی متزلزل بارسا بدهد
رونالدینیو همچنین ماریو گوتزه را مورد ستایش قرار داد و اعلام کرد که این ملی پوش جوان آلمانی می تواند به یک سوپراستار تبدیل شود.
" من همه بازیکنان دورتموند را نمی شناسم اما اما بازیکن تکنیکی و ریز نقش خط میانی آنها، گوتزه، را می شناسم. او توانایی های فوق العاده ای دارد.
نحوه حمل توپ و پاس های او فوق العاده است. او از همه توانایی های لازم برای تبدیل شدن به بازیکنی در کلاس جهانی برخوردار است."
رونالدینیو که در سال 2006 با بارسا قهرمان چمپیونزلیگ شد، در مورد دیدار پیش روی آبی و اناری ها مقابل بایرن در نیمه نهایی این رقابت ها گفت:" به نظر من، بارسا مدعی اصلی قهرمانی د ر چمپیونزلیگ است.
امیدوارم آنها قهرمان شوند. آنها در دیدارهای مراحل قبلی مقابل میلان و پاری سن ژرمن توانایی های شان را نشان دادند.آنها تیمی عالی هستند که می توانند با فشارها کنار بیایند. آنها تیم مهمی در این مقطع از رقابت ها هستند."
-----------------------------------------------------
رورا: قهرمانی لالیگا اولویت ماست
آبی و اناری ها در حال حاضر با 13 امتیاز اختلاف نسبت به رئال، در صدر جدول لالیگا قرار دارند و می توانند این فصل چهارمین قهرمانی شان در پنج سال اخیر را جشن بگیرند.
سایت گل- جوردی رورا، کمک مربی بارسا، اعلام کرد که قهرمانی در رقابت های این فصل لالیگا اولویت اصلی بارساست.
آبی و اناری ها در حال حاضر با 13 امتیاز اختلاف نسبت به رئال، در صدر جدول لالیگا قرار دارند و می توانند این فصل چهارمین قهرمانی شان در پنج سال اخیر را جشن بگیرند.
شاگردان ویلانووا سه شنبه شب پیش رو در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان میهمان بایرن مونیخ خواهند بود اما رورا قهرمانی در لالیگا را اولویت تیمش دانست.
او در آستانه دیدار مقابل لوانته، در گفتگو با خبرنگاران گفت:" برای ما، قهرمانی در لالیگا مهمترین مسئله است. اگر ما در لیگ به قهرمانی برسیم و فقط همین جام را در این فصل داشته باشیم، فکر می کنم بسیار خوشحال خواهیم شد.
بارسا برای قهرمانی دوباره در لالیگا تنها به 9 امتیاز دیگر نیاز دارد؛ این چهارمین قهرمانی آنها در 5 فصل اخیر خواهد بود
تیم لحظات بسیار دشواری را پشت سر گذاشت. ما مصدومان زیادی داشتیم و ما تلاش کردیم تا این مشکلات را پشت سر بگذاریم تا همچنان ثبات مان را حفظ کنیم.
ما به 9 امتیاز دیگر برای قهرمانی نیاز داریم و تلاش می کنیم تا هر چه زودتر به این هدف برسیم."
مهمترین دغدغه آبی و اناری ها برای سفر به مونیخ، مصدومیت مدافعان تیم است و رورا تایید کرد که پویول و ماسچرانو تنها می توانند در دیدار برگشت حضور پیدا کنند.
" پویول و ماسچرانو این شانس را دارند که در دیدار برگشت مقابل بایرن به میدان بروند."

او همچنین در مورد شرایط لیونل مسی گفت:" همه ما می دانیم که مسی چه بازیکن خوبی است. او همیشه دوست دارد بازی کند و در تیم حضور داشته باشد. او به سختی تلاش می کند تا بار دیگر شرایط بازی کردن را پیدا کند. باید فردا ببینیم شرایط او چگونه خواهد بود و تیتو چه تصمیمی خواهد گرفت."
ستاره آرژانتینی به دلیل مصدومیت از ناحیه همسترینگ در دیدار مقابل پاری سن ژرمن، دو دیدار اخیر بارسا در لالیگا را از دست داد.