خب دوستان منم کنکورمو دیروز دادم و خیلی خوب بود... فقط نمیفهمم واسه چی انقدر نتایج رو دیر میدن؟! بیشتر از 1 ماه بعد!
خب دوستان منم کنکورمو دیروز دادم و خیلی خوب بود... فقط نمیفهمم واسه چی انقدر نتایج رو دیر میدن؟! بیشتر از 1 ماه بعد!
ای گفتی
منم دقیقا اینطوریم
البته من برای گرفتن جواب عجله ندارم![]()
امیدوارم نتایج که اعلام شد همه مثل الان شما راضی باشن. من خودم الان وضعم در هالهای از ابهامه!خب دوستان منم کنکورمو دیروز دادم و خیلی خوب بود... فقط نمیفهمم واسه چی انقدر نتایج رو دیر میدن؟! بیشتر از 1 ماه بعد!
حدس میزنم که پاسخنامهها رو بیش از یک بار تصحیح میکنن.
[QUOTE=5ajad;7719132]ولی فکر کنم منطقه 1 مربوط به تهران
منطقه 2 مربوط به مراکز استان ها
منطقه 3 هم شهرستان ها و غیره
ماکه منطقه 3 هستیم خیلی به ماها ظلم میشه،هرچند این سهمیه آنچنان توی رتبه های زیر 1000 اثرش بالا نیست
منم امروز کنکور دادم =رسما![]()
Last edited by griefcottage; 28-06-2013 at 21:25.
خوده منطقهی سه خوب نیست ولی سهمیهاش خوبه! اونقدری هست که یه نفر با 1000 کشور رو بفرسته نرم افزار شریف.ماکه منطقه 3 هستیم خیلی به ماها ظلم میشه،هرچند این سهمیه آنچنان توی رتبه های زیر 1000 اثرش بالا نیست
نظرات من درباره ی کنکور تجربی 92:
ادبیات:سوال های روتین چند سال اخیر بود.از مفاهیم کتاب می بینیم که سال به سال کمتر استفاده میشه.
سوال افتخاری مزخرف:سومین سوال تاریخ ادبیات.کدام شاعر هم قبل از انقلاب و بعد از انقلاب...اخه طراح میداد دست بچش بهش می گفت این غیر استاندارده.
عربی:کاملا معقول.که البته من که فقط ترجمه زدم چون نخونده بودم.
دین و زندگی:آسان تر از سال گذشته.
زبان:معقول و البته نامردی در حق کسانی که روی Reading ها وقت میزارن چون یکی از هر کدوم کم شده بود.
زمین:وقتی نزدم و 90% بچه ها نمی زنن چه نظری بدم.
ریاضی:کاملا منطبق بر کتاب.آفرین بر طراح ریاضی که استاندارد ترین ها رو ترتیب داد تو کنکور تجربی.
زیست:اصلا سخت نبود....چرت بود.زیست شده محل جولان و خود نمایی دبیران مختلف.وقتی تو آزمون های آزمایشی و جامع همیشه +80% می زدم و آخرینش هم سه روز قبل کنکور دادمو 85% زدم اما این رو.... .اولین درس اختصاصی زدم و گند زد به همش.
ما سوال ترکیبی و مفهومی داریم که به زیبایی هر چه تمام تر کل زیست رو تو 50 سوال پوشش میده.اما نه این طور.
کنکور 91 بهترین زیست رو از لحاظ سطح سوالات درست حسابی داشت.
فیزیک:خوب بود.اما از سال گذشته که از سوال های با سطوح مختلف به خوبی استفاده شده بود سخت تر بود.
شیمی:پارسال تعداد محاسباتی زیاد شد همه اعتراض کردند.الان هم تعداد بسیار زیاد تر شده بود هم سطح محاسبات.
آخه تو چند تا سوال باید گرم به مول تبدیل شه؟آخه چند تا محاسبه ی اعشاری؟
من که اختصاصی با زیست شروع کردم باعث شد خوب کنترل آزمون نکنم.
فکر نکنم پزشکی قبول شم.انشاالله سال دیگه.
ممنون.
رفتیم کلید احتمالی کانون رو دیدیم و متوجه شدیم که ری دیم و آبم قطع![]()
ادبیات 6
عربی 10
دینی 8
زبان 0
ریاضی 0
فیزیک0
شیمی منفی(14 تا رو جواب دادم دوتا جواب درست داشتم بقیه غلط بوده اگه فقط همون دوتا رو جواب داده بودم درصدم 5 میشد و 10 هزار تا رتبم بالا میومد
)
تخمین رتبه : 60،000 -70،000
رشته ی درپیت توی غیرانتفاعی یا پیام نور فقط میتونم برم
یه سوال : قضیه ی مجاز به انتخاب رشته چیه ؟ یکی توضیح بده... یعنی ممکنه اصلا اینقدر وضع خراب باشه که نتونیم اصلا انتخاب رشته بکنیم ؟
سلام خیر قضیه اینه که حتی کسایی که ثبت نام هم نکردن می تونن ثبت نام کنن و در رشته های بدون ازمون (10000 رشته) انتخاب رشته کنند شما که کنکور دادی می تونی بین همه ی رشته هایی که انتخاب کردید انتخاب رشته کنید
مثلا من با رتبه ی 65000 حتی توی دولتی ها هم میتونم انتخاب رشته کنم و به فرض محال یک معجزه رخ بده و فلان جا قبول بشم ؟![]()
پ ن : خاک بر سرم تو 4 سال دبیرستان گشاد بازی درآوردم حالا هم هرچی به سرم بیاد حقمه![]()
راستی به این کانون چقدر اعتماد هست ؟ ممکنه کلید سنجش فرق داشته باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)