چرا اینجوریه. زبونش که ایتالیاییه، هیچی نمیشه فهمید چی نوشته.
من وقتی این برنامه رو اجرا میکنم، داخل برنامه یه ارور میده که yes و no داره، بعد هر کدومو بزنی میگه جای fifa.exe رو پیدا کن. من فولدر game رو انتخاب میکنم، بعد باز قبول نمیکنه. چیکار کنم؟
چرا اینجوریه. زبونش که ایتالیاییه، هیچی نمیشه فهمید چی نوشته.
من وقتی این برنامه رو اجرا میکنم، داخل برنامه یه ارور میده که yes و no داره، بعد هر کدومو بزنی میگه جای fifa.exe رو پیدا کن. من فولدر game رو انتخاب میکنم، بعد باز قبول نمیکنه. چیکار کنم؟
اپدیتهایی که مربوط به ترکیب تیم ها و نقل و انتقالات هست غیرقابل استفاده میشه و باید پاک کنیشون .
واسه نسخه های ارجینال به راحتی این اپدیت ها صورت میگیره و این همه دنگ و فنگ نداره .
نه ولی مثل خود بازی باید صبر کرد تا اپدیت هم برای کرک میاد و به سرعت نسخه ی اورجینال نمیشه بازی رو اپدیت کرد
منم همین مشکل رو دارم!!!
من با ایکس باکس بازی میکنم اونو چجور اپدیت کنم باید نسخه اورجینال داشته باشم ؟
دوست عزیز میشه عکس تنظیمات دستتو یه بار دیگه بذاری؟
من از برنامه x360ce استفاده میکنم ولی باز شک سمت راست کار نمیکنه
سلام دوستان.این شوک سمت چپ ls برا من دریبل نمیزنه.تو قسمت تمرینی وقتی ls می زنم از هر جای زمین که باشی به حالت ضربه ایستگاهی میره و باید شوت بزنم مثلا.تنظیماتش چه جوریه .ممنون میشم کمک کنین
سلام
چیکار کنم که دیگه ازم CD-Key نخواد ؟ هر جایی که میرم میخواد ازم !!!
منم همین طور. میدونی فکر کنم بخاطر اینکه ما نسخه ی نصبی نداریم. رو نسخه های نصبی فکر کنم عمل کنه.
سلام
دوستان شما وقتی آنالوگ راست رو تکان میدید بدون اینکه هیچ دکمه ای رو بگیرید چه اتفاقی میافته؟
دوم کار آنالوگ راست در بازی چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)