نه بابا دیشب تست کردم درست بود چیزی کم نکرد اون سایتی که شما میگین شاید از نظر ما جدیده چون توش فقط دری بری نوشته
نه بابا دیشب تست کردم درست بود چیزی کم نکرد اون سایتی که شما میگین شاید از نظر ما جدیده چون توش فقط دری بری نوشته
دیشب سرعت دانلودت چند بود؟
روز که حداکثر 100 تاست . ممکنه بیشتر بشه؟
با سلام
من امروز نتم وصل شد 256 طرح قدیم این هم تست من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلودتقریبا بین 60 تا 80 متغیره
این در حالیه که Downstream من روی 20323 هست یعنی 20مگ و Upstream هم 961 هست
من از بابل مرکز ولایت هستم
یکی از دوستان تو پست های قبل میگفت از همین مرکز256 طرح قدیمش 13 مگ سرعتشه اخه چه طور میشه![]()
Last edited by mohammad6947; 29-11-2012 at 14:19.
دیشب رو 100 بود که به نظر من اصلا خوب نبود
نمیدونم ولی فکر کنم شوخی کرده باشه
والا شب بیدار نمیشینم تنظیم کردم رو دانلود منجر از ساعت 2 تا 6 صبح حدود 6 گیگ دانلود شد خوبه دیگه چی میخواین از جان مخابرات
البته سرویس 2 مگ طرح جدید گرفتم... حالت عادی 250 دانلود میده روزانه ولی دیروز بعضی از دوستان گفتن خوب شده سرعت ها چک کردم دیدم تا 600 میره
الان همون 200-300 هست...
Last edited by mypdf; 29-11-2012 at 14:25.
بعضی ها شانس باهاشون یار بوده و سرویسشون هنوز پایداره مثل شما اما اکثر یوزر ها مخابرات مشکل دارن
من با یکی از مسولین دیروز صحبت کردم. گفت چند روز طول میکشه سیستم پایدار بشه .الانم دارن سرور هاشونو چک میکنن. میگفت تا چند روز دیگه سرعت مثل سابق میشه.
دوست عزیز چند روزه هرجا که زنگ میزنی میگن تا چند روزه دیگه درست میشه اما باز هم همین مشکلات هست
آخرین وعده ای که دادن گفتن تا دوشنبه هفته بعد شبکه پایدار میشه!!!
دوستان چرا اینقدر اعصاب خودتونو خورد می کنین دیگه ته تهش تا یه هفته دیگه اگه درست نشد دیگه خیالتون راحت دیگه تغییر نمیکنه حالا اگه تغییر کرد مثل سابق شد چه بهتر اگه نشد یا با سرویس های الان می سازید یا اگه نه که می ریم یه isp دیگه اینکه هر روز بیایم هی بگیم درست شد درست نشد هیچ فایده ای نداره جز بیشتر عصبی کردن خودمون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)