دوستان ویندوز 8 نسخه 2012 اینترنت سکیوریتی رو ساپورت نمیکنه ؟
من هر کاری میکنم نصب نمیشه !
دوستان ویندوز 8 نسخه 2012 اینترنت سکیوریتی رو ساپورت نمیکنه ؟
من هر کاری میکنم نصب نمیشه !
خیر ورژن 2013 رو نصب کنید
اول
شما سروری , میخوایی پاک کنم پستت بیاد بالا ؟ تعارف نکنی جون علی
اسپم چیه ؟ داریم دور همی خوش میگذرونیمباشه خودت نخواستیا !
Last edited by jolan57; 18-06-2013 at 01:58.
پست تو پست شد...........
منم هیچ......
اسپم میدی نه ؟ گزارش خلافت رد شد باید نصف پستت عمودی پاک بشه![]()
Last edited by kases; 18-06-2013 at 05:15.
سلام دوستان عزیز
یه مشکلی که موزیلا و کسپر با هم دارند این هست که گاهی اوقات صفحات موزیلا درهم برهم لود میشه و باید ریفرش کرد تا درست بشه.
من روی نسخه های مختلف موزیلا حتی در ورژن ESR هم این مشکل رو گاهی دارم.
در کسپر این مشکل بیشتر در نسخه های 2013 kis و pure 3 ایجاد میشه و معمولا در نسخه های قبلی این مشکل نبوده.
اما نکته مشترک دیگر کاربران اینکه در ویندوزهای 7 64 بیتی این مشکل بیشتر پدید میاد.
---------------
دوستانی که این مشکل رو دارند لطفا نسخه دقیق ویندوز،32 یا 64 بیتی بودن ویندوز،و نام محصول کسپر رو که استفاده میکنند ذکر کنند.
--------------
ضمنا اگر کسی از دوستان راه حلی داره که این مشکل در فایرفاکس حل میشه لطفا ارائه کنه.(بدون غیر فعال کردن پلاگینها یا استفاده از دیگر مرورگرها)
سلام
محمدجان اگه میشه یه عکس بزار ببینیم چجوریاست ، من ویندوز 7 64 با کاسپر 2013 و فایرفاکس 21 دارم و تا حالا این مشکل رو نداشتم
سلام دوستان
از 2013 استفاده میکنم ، راهی وجود داره که بشه از کلیدی که الان استفاده میکنم بعد از
نصب مجدد ویندوز دوباره استفاده کنم ،اخه میدونید کلید فعلی سه ماهه که کار میکنه و200
روز دیگه هم اعتبار داره
من میخوام یک انتی ویروس اوریجینال کسپر رو تهیه کنم خسته شدم از بس کد دادم فقط 2 روز واسم کار کرد
حالا میخواستم بپرسم ایا میشه به این سایتهایی که انتی ویروس اوریجینال میفروشن اعتماد کرد؟ چرا قیمتهاشون متفاوته؟ بعضی جاها میده 60 بعضی جاها 120؟ ایا خرید اینترنتی این جور محصول مطمئنه؟
سلام
شما هر وقت اون کلید رو بهش بدی تا آخر اعتبارش برات کار میکنه و البته این در صورتی هستش که بلاک نشه
سلام
البته نسبت به قبل خیلی کمتر شده و کم پیش میاد.اما بیشتر در انجمنها اتفاق میفته و مثل عکس زیر میشه که با یکی دو ریفرش درست میشه.توی انجمن فایرفاکس چندبار سوال شده که جوابی ندیدم.همه هم مشخصاتی که گفتم رو داشتند.
محتوای مخفی: عکس
-----------------------------------
کلیدهای کسپر شانسی هستند.ممکنه با اولین کلید تا یکسال نیاز به نغییرش نداشته باشی و ممکنه هر کلیدی که استفاده میکنی بلاک بشه.البته مرجع هم مهمه.معمولا کلیدهایی که دوستان میذارند ماندگاری خوبی دارن.از آخرین پستهای انجمن زیر استفاده کنید:
برای خرید اورجینال متاسفانه کسپر ایران رو از لیست نمایندگی هاش حذف کرده.قبلا چندین سایت به عنوان نمایندگی های کسپر در خود سایتش بود و حداقل میشد به اونها اعتماد کرد.اگه سایت مورد اعتماد پیدا کردی،با خرید اینترنتی هم میتونی کلید تهیه کنی چون معمولا به صورت عمده ای خرید انجام میدهند و فاقد بسته بندی های اورجینال میباشند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohammad_87; 20-06-2013 at 14:53.
سلام دوست عزیز
اگر شما میخواهید کلید یا سریال برای کسپرسکی بخرید سعی بکنید که سریال مورد نظر به صورت اینترنشنال باشه تا تعداد نصب ویندوز را با محدودیت مواجه نکنه.من خودم تابستان سال پیش از یکی خریدم که فروشند هست در انجمن پرشین تولز و باید بگم تا الان به صورت انلاین 5بار اکتیو کردم و بمانه بیش از 15بار هم به صورت افلاین این کلید را فعال کردم و هنوز سریال بلاک نشده و 80روز دیگه مدت داره .اگر میخواهید سریال بلاک نشود باید به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید و سریال خود را وارد بکنید و بعد یک ایمیل اکتیو بدهید تا کی را برای شما ارسال بکند تا برای دفعات بعدی بجای اینکه انلاین فعال بکنید ، افلاین فعال بکنید .
قیمت ها بخاطر بست بندی و نقل و انتقال و ارزش افزوده و از این چیزهای اضافی هست.
لیست قیمت ها رو مشاهده بکنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Hidden-Hunter; 20-06-2013 at 15:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)