ممنون بابت جوابتون با این حساب فکر کنم با این بودجه بتونم Sennheiser hd201 یا Sennheiser hd202 بگیرم نظرتون راجع به این هدفون ها چیه اطلاعی در موردشون دارین باز هم ممنون بابت توجهتون.
ممنون بابت جوابتون با این حساب فکر کنم با این بودجه بتونم Sennheiser hd201 یا Sennheiser hd202 بگیرم نظرتون راجع به این هدفون ها چیه اطلاعی در موردشون دارین باز هم ممنون بابت توجهتون.
من لپ تاپم یه n43 مال شرکت ایسوس هست سرش زده Audio by bang and olufsen ICEpower ولی از دوستان که پرسیدم گفتن این فقط یه گواهیه ... نمیدونم چجوره!!!
آقا یه مدل هدفون هست که یه لاستیک مانند داره و به پشت گردن می چسبه و به گوش وصل میشه. تو مترو این ور این اون ور دیدم ملت میزنند. این ها اسمشون چیه ؟
جان ؟!!!!
شوخیه دیگه ؟!!
آقا ما قلبمون ضعیفه
قیمتش تقریبا توی چه رنجیه ؟
دوستان، من میخوام یه هدفون ترجیحا On Ear بگیرم طرفای 200 هزارتومن. in Ear هم اگر خیلی خوب باشه بدم نمیاد
نظرتون درباره خرید EarPods چیه؟ خوبه؟
خواهش میکنم
از بین این دو مدل به ترتیب:
202 بعد 201
نیازی به توضیح خاصی نیست چون این دو هدفون از هدفونهای پرفروش سنهایزر هستن
خیر
ICEpower اسم برند سازنده آمپ هست البته با این تفاوت که این شرکت کوچولو با چند محصول خودش ادعای کیفیت و به توان مصرفی رو داره البته این شرکت هم مثل خیلی شرکتهای سازنده آمپهای ارزون قیمت از کلاس کاری D استفاده میکنه که جایگاه خیلی خوبی در Hifi ندارن چون تا همین الان خیلی و آنچنان مشکلات این نوع کلاس کاری به طوری کلی برطرف نشده اما در کل به نسبت قیمت و کیفیت گزینه های انتخابی خیلی از برندهای سازنده لوازم و دستگاههای الکترونیکی هست
و در این مورد خاص منظور اینه که در این مدل لپ تاپ از محصولات این شرکت استفاده شده
برای اطلاعات بیشتر اینجا رو نگاه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از رده استایل Sport و زیر مجموعه اون یعنی Neckband شناخته میشه و معنی فارسی درستی براش سراغ ندارم جزء "پشت گردنی"
شما هم موفق باشید.
الان که IE 80 طرفای ۱ میلیون و ۴۰۰ تو بازاره قیمت کردم و IE 8 هم تقریبا ۱ و ۲۰۰ هست.
مرسی دوست عزیز که وقت گذاشتی و جواب من رو دادی . ولی چون نتونستم کریتیو رو پیدا کنم و از نزدیک ببینم برا همین رفتم و همون جبرا رو گرفتم . قبل خرید دادم 4 تا از دوستام تست کردن و به اذعان همشون صدای فوق العاده شفاف ، بیس فوق العاده و آرایش بسیار عالی ای تو گوش داره به طوری که حس خیلی خوبی به آدم میده . با یه مدل AKG هم مقایسه کردم که اسمش الان یادم نیست ( اونو رفیقم با دلار 1000 تومن خریده بود 140 تومن ) در مقایسه با اون نه تنها کم نیاورده بود بلکه به اذعان همین رفیقمون بیس بهتر و خروجی صدای شفاف تری داشت .
در نهایت میتونم بگم تا الان از این مدل راضی بودم . به بقیه هم توصیه میکنم اگه دنبال ایرفون تا حدود 60 تومن هستن حتمن Jabra RHYTHM رو هم یه نگاهی بندازن . پشیمون نمیشن !![]()
دوستان عزیز من می خواستم یه هدست تک گوش بلوتوثی بخرم برای تبلت Galexy Tab 2 که دارم ...
شما دوستان چه مدلی رو معرفی می کنید که کارآیی خوبی داشته باشه و گوش رو زیاد اذیت نکنه؟
ممنون میشم از راهنماییهاتون
Last edited by Ramin987; 15-03-2013 at 13:29.
فقط کسی نیست یه کمکی به ما کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)