تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 602 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231271321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه saeed.rg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

هدست ها پیشنهاد نیازی نداره چون کاربرد با کیفیت نیست و هر مدلی از هر برندی هم کار اصلی این نوع هدفون رو انجام میده ولی اگه کاربرد اصلی شما کیفیت صدا باشه بهترین انتخاب خرید یک هدفون شناخته شده و یک میکروفون بسیار ارزون قیمت هست
    به این دلیل ارزون قیمت چون به اندازه کافی میکرفون ها با کیفیت هستند که برای اکثر کاربردهای روزمره جوابگو باشن
    اگه چند ماه پیش بود پیشنهاد خوب برای هدفون میشد AKG K99 که قیمتش حدود 90 تومن بود ولی الان چند برابر شده که اصلا به صرفه نیست
    ممنون بابت جوابتون با این حساب فکر کنم با این بودجه بتونم Sennheiser hd201 یا Sennheiser hd202 بگیرم نظرتون راجع به این هدفون ها چیه اطلاعی در موردشون دارین باز هم ممنون بابت توجهتون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

من لپ تاپم یه n43 مال شرکت ایسوس هست سرش زده Audio by bang and olufsen ICEpower ولی از دوستان که پرسیدم گفتن این فقط یه گواهیه ... نمیدونم چجوره!!!

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا یه مدل هدفون هست که یه لاستیک مانند داره و به پشت گردن می چسبه و به گوش وصل میشه. تو مترو این ور این اون ور دیدم ملت میزنند. این ها اسمشون چیه ؟

داره خودمونی میشه mansour2023's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

طرفای 1 میلیونه فکر کنم چاره و کالارنا داشته باشند.
    جان ؟!!!!
    شوخیه دیگه ؟!!
    آقا ما قلبمون ضعیفه

قیمتش تقریبا توی چه رنجیه ؟

کاربر فعال iOS JoWkErsSs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    ██████

پيش فرض

دوستان، من میخوام یه هدفون ترجیحا On Ear بگیرم طرفای 200 هزارتومن. in Ear هم اگر خیلی خوب باشه بدم نمیاد

نظرتون درباره خرید EarPods چیه؟ خوبه؟

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون بابت جوابتون با این حساب فکر کنم با این بودجه بتونم Sennheiser hd201 یا Sennheiser hd202 بگیرم نظرتون راجع به این هدفون ها چیه اطلاعی در موردشون دارین باز هم ممنون بابت توجهتون.
    خواهش میکنم
    از بین این دو مدل به ترتیب:
    202 بعد 201
    نیازی به توضیح خاصی نیست چون این دو هدفون از هدفونهای پرفروش سنهایزر هستن
    من لپ تاپم یه n43 مال شرکت ایسوس هست سرش زده Audio by bang and olufsen ICEpower ولی از دوستان که پرسیدم گفتن این فقط یه گواهیه ... نمیدونم چجوره!!!
    خیر
    ICEpower اسم برند سازنده آمپ هست البته با این تفاوت که این شرکت کوچولو با چند محصول خودش ادعای کیفیت و به توان مصرفی رو داره البته این شرکت هم مثل خیلی شرکتهای سازنده آمپهای ارزون قیمت از کلاس کاری D استفاده میکنه که جایگاه خیلی خوبی در Hifi ندارن چون تا همین الان خیلی و آنچنان مشکلات این نوع کلاس کاری به طوری کلی برطرف نشده اما در کل به نسبت قیمت و کیفیت گزینه های انتخابی خیلی از برندهای سازنده لوازم و دستگاههای الکترونیکی هست
    و در این مورد خاص منظور اینه که در این مدل لپ تاپ از محصولات این شرکت استفاده شده
    برای اطلاعات بیشتر اینجا رو نگاه کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آقا یه مدل هدفون هست که یه لاستیک مانند داره و به پشت گردن می چسبه و به گوش وصل میشه. تو مترو این ور این اون ور دیدم ملت میزنند. این ها اسمشون چیه ؟
    از رده استایل Sport و زیر مجموعه اون یعنی Neckband شناخته میشه و معنی فارسی درستی براش سراغ ندارم جزء "پشت گردنی"

شما هم موفق باشید.

7. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

الان که IE 80 طرفای ۱ میلیون و ۴۰۰ تو بازاره قیمت کردم و IE 8 هم تقریبا ۱ و ۲۰۰ هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

جبرا رو تست نکردم ولی EP630 خیلی وقته جواب پس داده و توی رنج قیمت خودش واقعا عالیه. مدل 630i هم همون 630 هستش ولی برا استفاده دستگاههای اپل سازگار شده وگرنه فرقی ندارن. من خودم استفاده میکنم ازش راضیم. اصلشو با گارانتی بخر.
    مرسی دوست عزیز که وقت گذاشتی و جواب من رو دادی . ولی چون نتونستم کریتیو رو پیدا کنم و از نزدیک ببینم برا همین رفتم و همون جبرا رو گرفتم . قبل خرید دادم 4 تا از دوستام تست کردن و به اذعان همشون صدای فوق العاده شفاف ، بیس فوق العاده و آرایش بسیار عالی ای تو گوش داره به طوری که حس خیلی خوبی به آدم میده . با یه مدل AKG هم مقایسه کردم که اسمش الان یادم نیست ( اونو رفیقم با دلار 1000 تومن خریده بود 140 تومن ) در مقایسه با اون نه تنها کم نیاورده بود بلکه به اذعان همین رفیقمون بیس بهتر و خروجی صدای شفاف تری داشت .

در نهایت میتونم بگم تا الان از این مدل راضی بودم . به بقیه هم توصیه میکنم اگه دنبال ایرفون تا حدود 60 تومن هستن حتمن Jabra RHYTHM رو هم یه نگاهی بندازن . پشیمون نمیشن !

10. 2 کاربر از javadhme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ramin987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان عزیز من می خواستم یه هدست تک گوش بلوتوثی بخرم برای تبلت Galexy Tab 2 که دارم ...
    شما دوستان چه مدلی رو معرفی می کنید که کارآیی خوبی داشته باشه و گوش رو زیاد اذیت نکنه؟
    ممنون میشم از راهنماییهاتون
    Last edited by Ramin987; 15-03-2013 at 13:29.

داره خودمونی میشه i-din's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Lost

پيش فرض

سوالم رو اصلاح می کنم
    هدفون on air ای می خوام که نشتی صداش کم باشه(واسه بیرون از منزل)(به همین دلیل می خوام closed باشه)
    دوم کیفیتش اولویت دوم باشه
    قیمت هم مهم نیست
    فقط کسی نیست یه کمکی به ما کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •