تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 421 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231271321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان اگر صاحبخونه صدای ظبطش رو ساعت 12 شب زیاد کنه آیا میشه بهش تذکر داد؟ صاحب کل 5 طبقه آپارتمان و ما و بقیه همسایگان مستاجر
    سلام

بله می تونید بهش تذکر بدید حتی میتونید زنگ بزنید و از پلیس کمک بگیرید

ولی به نظر من با توجه به اینکه موجر شما هستند سعی کنید چیزی بهش نگید مگه دیگه غیر قابل تحمل باشه

کسی که ساعت 12 صدای ضبطش رو بلند می کنه حتما یه مشکلی ، مرضی چیزی داره یا اصلا تو این باغ ها نیست

می تونید از این گوشی ها یی که موقع خواب میزنن بزنید که دیگه صدایی رو نشنوید (البته اگه مریض بدحال تو خونه ندارید)

بازهم خود دانید

2. 5 کاربر از cool11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان من یه راهنمایی میخواستم ازتون.
    ما چند روز پیش یه اشتباهی کردیم به یه بنده خدایی که دوستمون بود کمک کردیم!!!کارش گیر بود منم افتادم دنبال کارش و پیگیرش شدم.
    بعد از اون زنگ زد بهم و یه کاری ازم خواست و بازم انجام دادم واسش.
    حالا دیگه این ما رو ول نمیکنه یه سره زنگ میزنه بهم فلان کار رو واسم انجام میدی؟؟؟
    جدیدا انگار ارث باباشو ازت میخواد و گوشی رو دیر برداری ناراحت میشه
    من گفتم تا فردا بهت میگم.چجوری بهش بفهمونم که دفعات قبلی فقط از سر رفاقت بوده و من نوکرش نیستم(ناراحت نشه)

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

ما چند روز پیش یه اشتباهی کردیم به یه بنده خدایی که دوستمون بود کمک کردیم!!!کارش گیر بود منم افتادم دنبال کارش و پیگیرش شدم.
    حالا دیگه این ما رو ول نمیکنه یه سره زنگ میزنه بهم فلان کار رو واسم انجام میدی؟؟؟
    من گفتم تا فردا بهت میگم.چجوری بهش بفهمونم که دفعات قبلی فقط از سر رفاقت بوده و من نوکرش نیستم(ناراحت نشه)
    اگه میخواید ناراحت نشه، نباید رک باشید، مثلا بهونه بیارید یا بگید، دفعه ی قبل سرم خلوت بود که کارتو راه انداختم، الان یکم سرم شلوغه و وقت انجام کارتو ندارم، واقعا شرمنده ام.

اینطوری بگید هم کار از سرتون وا میشه هم دوستتون ناراحت نمیشه.

5. 6 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خوب اگر کمک از همون کاره که بهش بگید دیگه راهش رو یاد گرفتی دیگه. یا مثلا الان که میدونی باید چیکار کنی

اگر نه متفاوته، سعی کنید بهش راه اصلی تری نشون بدید. یاد بدید چطوری مشکلاتش رو حل کنه

اگر هم واقعا هیچ راهی نداره بهش بگید الان فرصت ندارید. هر وقت فرصت داشتید کمکش می کنید..... اگر خیلی گیر داد دیگه باید رک بگید که وقت ندارید

دوستان اگر صاحبخونه صدای ظبطش رو ساعت 12 شب زیاد کنه آیا میشه بهش تذکر داد؟ صاحب کل 5 طبقه آپارتمان و ما و بقیه همسایگان مستاجر
    فقط شما مشکل دارید یا بقیه همسایگان هم مشکل دارن؟
    اگر 2-3 خانواده بشید و برید در یک جلسه خیلی دوستانه و بگید با این وضعیت مشکل دارید، دیگه یکم منطق باشه باید وضع بهتر بشه
    اگر هم بچه دارید که بگید اینا نصفه شب بیدار میشن. یا اگر بچه مدرسه ای دارید بگید که اینا باید صبح برن مدرسه و ....

من نظرم اینه که با توجه به اینکه مالک کل ساختمونه، سعی کنید مسالمت آمیز و دوستانه قضیه رو حل کنید. حتی اگر کسی رو قبول دارن اون رو واسطه کنید....

7. 7 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام دوستان.اگه شما جای من بودید چکار میکردید ؟ :

تقریبا 20 روزه میرم یه شرکتی کار میکنم. هفته پیش رئیسمون گفت میخوایم بریم اردو تفریحی ( که از کل کشور همه هستن ! ) شما میاین ؟
    من واسه رفتن دو دل بودم ؛ یک علتش این بود که هنوز شناخت کافی از ایشون نداشتم ( ندارم ) . واسه همین جواب قطعی ندادم. ایشون فرض رو بر این گذاشت که من میام. ازم اطلاعاتم رو گرفت و اسم من رو نوشت درحالیکه ته دلم راضی نبود و نمیتونسنم برای چند روز بعد تصمیم گیری کنم.
    امروز که روز رفتن بود اصلا حال و حوصله رفتن نداشتم ، زنگ زدم گفتم شرایطش رو ندارم و نمیام. الان حرفم رو زدم و راحت شدم اما ناراحتم ازینکه این حرف رو روز آخر زدم.

اگه شما جای من بودید چکار میکردید ؟

داره خودمونی میشه Asus550's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

از همون اول بهانه میوردم میگفتم فلان روز که میخایم بریم کار دارم ...... اون روز رو هم خودم رو مشغول میکردم تا دروغ نگفته باشم

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان.اگه شما جای من بودید چکار میکردید ؟ :

تقریبا 20 روزه میرم یه شرکتی کار میکنم. هفته پیش رئیسمون گفت میخوایم بریم اردو تفریحی ( که از کل کشور همه هستن ! ) شما میاین ؟
    من واسه رفتن دو دل بودم ؛ یک علتش این بود که هنوز شناخت کافی از ایشون نداشتم ( ندارم ) . واسه همین جواب قطعی ندادم. ایشون فرض رو بر این گذاشت که من میام. ازم اطلاعاتم رو گرفت و اسم من رو نوشت درحالیکه ته دلم راضی نبود و نمیتونسنم برای چند روز بعد تصمیم گیری کنم.
    امروز که روز رفتن بود اصلا حال و حوصله رفتن نداشتم ، زنگ زدم گفتم شرایطش رو ندارم و نمیام. الان حرفم رو زدم و راحت شدم اما ناراحتم ازینکه این حرف رو روز آخر زدم.

اگه شما جای من بودید چکار میکردید ؟
    صد درصد میرفتم حتی اگه کار مهمی داشتم

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

11. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام این یعنی چی ؟
    مثلا میگن طرف روی به ترولینگ میاره
    تو این تایپیک گفتم جون فک کردم مربطو به اینجا باشه پس اگه جای سوالم اشتباه بود ببخشید.
    Last edited by roya.rashidi; 11-09-2014 at 02:25.

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

سلام این یعنی چی ؟
    مثلا میگن طرف روی به ترولینگ میاره
    تو این تایپیک گفتم جون فک کردم مربطو به اینجا باشه پس اگه جای سوالم اشتباه بود ببخشید.

روی به ترولینگ میاره یعنی، سعی میکنه رفتار هاش، پست هاش، لحن صحبت کردنش و ... نه تنها باعث انحراف تاپیک میشه بلکه برخی اوقات باعث عصبانی کردن برخی کاربران بطور غیر مستقیم و یا مستقیم میشه. ترول از این کار خوشش میاد و هدفش منحرف کردن بحث های انجمن ها و ایجاد درگیری و اختشاش بین کاربرانه.

14. 3 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

اینجا دیگه تریپ روشنفکری و رک بودن و... برنمیداره
    الان قدرت دست اوناست
    شما ساعت 12 شب خیلی خوشگل میروید دم منزل ایشان.در میزنید.خیلی شیک و مهربان با ایشان سلام و علیک میکنید و میگید ببخشید مزاحم شدم ...راستش خانمم/مادرم/پدرم/برادرم/و... حالش خوب نیست.کسالتی براشون پیش امده.دکتر بهش استراحت داده...یه مقدار این صدای ضبط اذیتش میکنه....

همین

اگر باز به کارش ادامه داد دیگه شما نباید برید.یا باید این صدا رو تحمل کنید یا باید یک همسایه ی دیگر برود و تذکر بدهد یا باید از اون خانه بروید

16. 8 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •