تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 221 از 461 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231271321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ثبت نام آزاد مگه شروع شده ؟
    من که تصمیم دارم اصلا ثبت نام نکنم

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

معدل کل سال سوم
    که پایین کارنامه سمت راست نوشته شده
    اصلا یادم نمیاد معدل کل دبیرستانو جایی نوشته باشن یا تو گواهی پایان دوره دبیرستان یا همون دیپلم ذکر کرده باشن!
    متاسفانه من اصلا گواهی دیپلم رو ندیدم چون دست مدرسه هست... اما مدیر ما اومد و معدل های کل رو برامون خوند که همون معدل کل سال سوم(همونی که سمت راست کارنامه ی سال سوم نوشته بود)هست اما وقتی تو سایت سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد میرم معدل کل من رو یه چیز دیگه نوشته که تقریبا برابر جمع همه ی معدل های سه سال دبیرستان من هست... حالا خیلی گیج شدم...
    یه مشکل دیگه هم هست.... من خرداد سال 90 دیپلم گرفتم قاعدتا من در سال 89-90 دیپلم گرفتم اما این سایت آزاد نوشته 90-91.....
    Last edited by M A M M U T; 07-01-2012 at 09:52.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

[QUOTE=alone one;6754174]بعید میدونما،شما تجربشو داری
    واس اضافه کردن علاقه مندی حتما باید کارتشو بخرین که سنجش حتی به صورت اینترنتی همیشه کارتارو نمیفروشه و فقط تو زمانهای مشخص هس
    تازه اینجا ایرانه،تو چیزایی که اعلام رسمی میشه نمیشه حساب کرد،چه برسه به چیزی که رسما هم اعلام نشده

پارسال اینجوری بود ....

---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------

دوستان تو ثبت نام کنکور یه جایی نوشته بود معدل کل.... این معدل کل یعنی جمع همه ی معدل های دبیرستان؟ یا یعنی فقط معدل کل سال سوم؟

معدل کل سال سوم ......

4. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من هم این معدل رو تو ثبت نام کنکور سراسری اشتباهی وارد کردم !! و باید ویرایش کنم
    معدل کل دیپلم فکر کنم منظورشه که من معدل کل سال سوم رو وارد کردم
    تو ثبت نام دانشگاه ازاد هم تو بخش سوابق تحصیلی معدل رو نوشته و تو هنگام ثبت نام هم خودش وارد میکنه

6. این کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

متاسفانه من اصلا گواهی دیپلم رو ندیدم چون دست مدرسه هست... اما مدیر ما اومد و معدل های کل رو برامون خوند که همون معدل کل سال سوم(همونی که سمت راست کارنامه ی سال سوم نوشته بود)هست اما وقتی تو سایت سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد میرم معدل کل من رو یه چیز دیگه نوشته که تقریبا برابر جمع همه ی معدل های سه سال دبیرستان من هست... حالا خیلی گیج شدم...
    یه مشکل دیگه هم هست.... من خرداد سال 90 دیپلم گرفتم قاعدتا من در سال 89-90 دیپلم گرفتم اما این سایت آزاد نوشته 90-91.....
    خب با کدومش تو سراسری ثبت نام کردی ؟
    ولی سایت دانشگاه ازاد درست زده و معدل کل دیپلم یا همون 3 ساله دبیرستان مد نظر هست (هم واسه ثبت نام سراسری و هم دانشگاه ازاد )

---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------

[QUOTE=alavi71;6754804]
    معدل کل سال سوم
    اصلا یادم نمیاد معدل کل دبیرستانو جایی نوشته باشن یا تو گواهی پایان دوره دبیرستان یا همون دیپلم ذکر کرده باشن!
    تو ثبت نام دانشگاه ازاد تو بند 22 که نوشته معدل کل دیپلم !!
    همون معدل کل سال سوم هست ؟!!!

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

دوستان یه سوال : من بخوام رشته ICT یا IT قبول بشم چه درسهایی رو باید بالا بزنم ؟ این درسهایی که پیشنهاد میکنید رو چند باید بزنم که یکی از دانشگاه های تهران قبول بشم ؟ در کل ICT یا IT رتبه چند میتونی تهران قبول شیم ؟

سوال بعد : من اگه بخوام ریاضی رو بالای 60 بزنم اول باید چکار کنم ؟ به فرض اینکه هیچی بارم نیست ! کلاس خصوصی خوبه ؟
    در کل من تازه 2 هفتس دارم به شدت میخونم یعنی تقریبا روزی 7:30 ساعت واقعا مفید . خیلی انگیزه دارم ! به نظرتون یکی از دانشگاهای تهران میتونم قبول شم رشته IT یا ICT ؟ جون هر کی رو دوست دارین به امثال ماها فقط امید بیدین امید !
    میتونی درصدا رو از یادگار ماندگار قلمچی ببینی:

منم سه هفته است میخونم میخوام هوا فضا بخونم
    +
    ازاد و غیرانتفاعی رو حتما ثبت نام کنید هرکی نکرده پشیمون شده دیدم که میگم
    Last edited by moh72; 07-01-2012 at 14:17.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ثبت نام مجدد دانشگاه آزاد چه زمانی هستش اگه تو این مدت نتونم ثبت نام کنم
    شاید بهمن واسفند که برای اصلاح افرادی که نمراتشون درست نبوده ...
    ولی الان تا 21 مهلت داره تصمیمتون را بگیرید در صورت تمایل ثبت نام کنید کار را به ام و اگرها نکشانید .

موفق باشید..

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این که سال اخذ مدرکو اشتباه نوشته حتما پیگیری کن تا درستش کنن ولی اگه معدلو خودشون تو فرم ثبت نام وارد کردن که دیگه بحثی توش نمیمونه

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلاحیه
    معدل کل سال سوم
    من هم این معدل رو تو ثبت نام کنکور سراسری اشتباهی وارد کردم !! و باید ویرایش کنم
    معدل کل دیپلم فکر کنم منظورشه که من معدل کل سال سوم رو وارد کردم
    تو ثبت نام دانشگاه ازاد هم تو بخش سوابق تحصیلی معدل رو نوشته و تو هنگام ثبت نام هم خودش وارد میکنه
    خب با کدومش تو سراسری ثبت نام کردی ؟
    ولی سایت دانشگاه ازاد درست زده و معدل کل دیپلم یا همون 3 ساله دبیرستان مد نظر هست (هم واسه ثبت نام سراسری و هم دانشگاه ازاد )
    تو ثبت نام دانشگاه ازاد تو بند 22 که نوشته معدل کل دیپلم !!
    همون معدل کل سال سوم هست ؟!!!
    از همه دوستان که راهنمایی غلط کردم معذرت میخوام
    درستش اینه که الان میگم
    به همه دوستان که میخوان برن مقطع پیش دانشگاهی یه کارنامه میدن که کارنامه کل مقطع دبیرستان هس،از اول تا سوم دبیرستان
    پایین اون کارنامه،سمت چپ یه معدل به اسم معدل کل نوشته شده،هر نمره ای که جلوش نوشته همون معدل کل دوره دیپلم شما یا همون سه ساله دبیرستانه
    من جای معدل و بقیرو درس میگفتم اما اشتبام این بود که بالای کارنامرو ندیدم که ذکر شده کارنامه فارغ التحصیلی
    تو این کارنامه همه نمرات سه سال هس و معدلم ذکر شده
    ضمنا تو گواهی پایان دوره دبیرستان میدن،معدل کل دیپلم هس که من به اشتباه گفتم مال سال سومو ذکر کردن
    بازم از همه عزیزان واسه این راهنمایی غلط معذرت میخوام
    حتما دوستانی که معدل سال سومو وارد کردن ویرایشش کنن(البته تو سراسری،آزاد که خودش وارد میکنه)(البته تو سراسریم واس من خود سیستم وارد کرده بود)
    Last edited by alone one; 07-01-2012 at 15:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid-p71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------

مهندسی برق- قدرت بهتره یا مهندسی صنایع - تولید صنعتی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •