بله، اخیرا این موضوع زیادتر از قبل شده
اینم تست لحظاتی قبل
سرور تهران :
سرور نیویورک :
![]()
بله، اخیرا این موضوع زیادتر از قبل شده
اینم تست لحظاتی قبل
سرور تهران :
سرور نیویورک :
![]()
بعضی وقت ها پورتشو میبندن ، ولی الان بیشتر به خاطر مسائل 30 یا 30 هست .
من الان رفتم درست بود .
---------- Post added at 01:17 AM ---------- Previous post was at 01:15 AM ----------
بعید میدونم ، بتونی با این مدرک هایی که داری 512 بگیری ، جانبازی ، پارتی تو مخابرات و . . . نداری ؟ با اونا شاید بشه .
سرعت دانلود 256 (خودم دارم ) بین 29 تا 31 هست .
سرعت 512 هم فکر کنم بین 58 تا 62 باشه . (باز دوستانی که دارن نظر بدن ، ممنون) 512/8=64
موفق باشید .
پینگ های مخابرات خوبه؟(چون 50درصد مواقع میخوام بازی کنم)
بد نیس من خودم خیلی وقته MW2 بازی میکنم 128 هم داشتم لگ نداشتم موقع بازی.
ممنون . من رفتم مرکز مخابراتیمون پرسیدم گفت که اصلا این جا 512 نداریم که بدیم فقط 128 و 256 .بعید میدونم ، بتونی با این مدرک هایی که داری 512 بگیری ، جانبازی ، پارتی تو مخابرات و . . . نداری ؟ با اونا شاید بشه .
سرعت دانلود 256 (خودم دارم ) بین 29 تا 31 هست .
سرعت 512 هم فکر کنم بین 58 تا 62 باشه . (باز دوستانی که دارن نظر بدن ، ممنون) 512/8=64
256 ام شرایطش همینایی که شما گفتید ( دانشجوی ارشد . هیت علمی اینا .... ) ولی گفتم ندارم چی ؟ راه داره ؟ گفت آره یه تبصره هایی هست گفتم پس حله !
ولی اول باید خط جدید وصل کنم واسه این اینترنت مخابرات
سلامی دوباره ببخشید من اینقدر سوال میکنما ولی این دیگه آخریشه و اگر مطمئن بشم مخابرات بهتره دیگه حتما مخابرات میگیرم
سوال 1: الان شما اینو نگاه کن به نظر شما سرعت مخابرات چه 128 چه 256 عین این نوسان داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال 2:تست پینگ تستتون از این بهتره؟ (البته این تقریبا 128هه ولی سرعت دانلودش هر از گاهی تا 25 میره البته با همین نوسان)
(اصلا تست اسپید نمیاد)
سوال 3:کسی هست تو منطقه 14 داشته باشه بگه سرعتش چجوریه؟
بعد من یه مشکل دیگه هم دارم اونم اینه که با اینیستالر یا فایل هایه یک قسمتی که میخواد دانلود کنه سرعت از دیال آپ کمتره!!!!!!(خداییش سرعت 1 هم بزوره مزاح نمیکنم ها!!!!!!)
سرویساز این
بدتر
ندیدم
![]()
دیشب هم طرفای آخر شب باز اینترنت قطع شد کامل
قبلشم همش با جون کندن سایت بالا میاورد
دوستان آیا با کارت ایثار سرعت 512 یا 1مگ میدن یا نه طبق قوانینشون عمل میکنن؟
یک سوال دیگه منطقه ی مخابراتی ما توحید هست کسی اینجا از مرکز توحید سرویس داره؟
با تشکر![]()
سلام دوستان من تلفن خونمون ...صاحبش شخص دیگریه..یعنی خودمون صاحب خط نیستیم...مستاجریم..
چه طوری میتونم اینترنت مخابرات بگیرم؟ آیا باید صاحب خونه امضا بزنه؟ چون صاحبخونه اصلا نیستش خونش خیلی دوره
ما تو واحد آپارتمانشیم...یعنی اگر صاحبخونه باید امضا بزنه من نمیتونم بگیرم...
ممنون میشم راهنمایی کنید..![]()
من توحید هستم.منطقه ما خیلی خیلی مقرراتین من به زوره پارتی 256 گرفتم
شما باز یه سر بزن ایشالا که میدن بهت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)