آقا ایم پچ 1.02 کونامی اومده ؟
پس چرا از طریق خود بازی نمیشه آپدیت کرد ؟ (قبلاً می شد) چیزی نشون نمیده یعنی فعلاً نیومده دیگه پس اینی که دادن بیرون چیه ؟
آقا ایم پچ 1.02 کونامی اومده ؟
پس چرا از طریق خود بازی نمیشه آپدیت کرد ؟ (قبلاً می شد) چیزی نشون نمیده یعنی فعلاً نیومده دیگه پس اینی که دادن بیرون چیه ؟
پچ از خود بازی دانلود نمیشه دوست من داخل بازی DLC رو دانلود می کنه نه پچ
برای پچ باید فایل نصبی رو دانلود و مثل نرم افزار نصب کنی روی سیستمت
خوب مشکل اینجاست که ما وقتی بازی رو نصب می کنیم، از همون ابتدا خودش کرک رو میریزه. کسی می تونه فایل اصلی و دست کاری نشده pes2012.exe رو بذاره که بعد از نصب بازی، تو بازی هست؟
در غیر این صورت باید بریم نسخه آخر بازی که گروه RELOADED بیرون داد رو دانلود کنیم تا پچ رسمی کونامی نصب بشه!
سلام به همه دوستان.
من سالهاست pes بازی میکنم و کلا فقط یه بار جندسال پیش fifaنصب کردم . هرسال که نسخه جدید میومد با تمام مشکلاتی که داشتن شاید چندروز اول خوشم نمیومد ولی بعد عاشقش میشدم و تا چند ماه ازش سیر نمیشدم.
ولی این بار مثل اینکه فرق داره و خداییش هرچی بازی میکنم و میخوام خودمو راضی کنم که جذابه اما واقعا نیست!!یعنی همون نسخه قبل با تمام مشکلاتی که داشت و تو این نسخه حلش کردن ولی باز بنظرم جذاب تر بود .اصلا غیر طبیعی شده اخه چیه اینا ساختن بازی سرد و بی روح حال ادمو به هم میزنه .
ولی باز مجبورم بسازم چون عادت ندارم نسخه های قدیمی رو بازی کنم
دوستان کی fifa 2012 بازی می کنه؟ بنظرتون خوبه امسالو با fifa سر کنم
Last edited by mohsen-jj; 09-11-2011 at 16:58.
دوستان من نسخه ای که همون اول اومد رو دارم همون دوسه روز اولی که اومده بود گرفتم که گزارشگر انگلیسی نداشت و زبانشم انگلیسی نبود برا اجرای پچ باید نسخه نهایی رو گرفت؟ آخه همونطور که گفته بودم تو صفحه قبل:
من این پچ جدید کونامی رو دانلود کردم با کرکش ولی تغییری توی نقل و انتقالات و لباس و آیکون تیم ها ندیدم ولی همون ابتدای اجرای بازی توی صفحه اول نوشته ورژن 1.02 حالا من موندم چه کار کنم دستورالعمل خاصی داره البته من اولین پچیه که مینصبم و قبلش هیچ پچی نصب نکردم اگه میشه راهنماییم کنید که اصلا چه باید بکنم![]()
ببینید دوست عزیز PES کلا خراب کرده توی این چند سال اخیر فقط کسانی این رو بازی می کنن که علاقه شدیدی بهش دارن و با فیفا هم کلا مشکل شدید دارن فقط چنین افرادی قادر به بازی کردن و تحمل کردن نسخه های اخیر PES هستند وگرنه همونطور که می بینید تعداد زیادی از فوتبال خور ها دیگه به سمت فیفا کشیده شدن و علاقه ای به سبک مصنوعی pes ندارند
سلام قبلا هم بارها اشاره شده که پچ رسمی (نصبی) کونامی هیچ وقت ربطی به تغییرات گرافیکی بازی از قبیل ترانسفر ها و جرسی و آیکن و لوگوی تیم ها نداره پچ رسمی کونامی یک آپدیت تایتل هست و معمولا باعث برطرف شدن باگ ها یا نارسایی های گزارش شده از بخش مولتی پلیر و آنلاین ارائه میشه و تغییراتی رو روی گیم پلی اعمال می کنه تغییرات رسمی کونامی در مورد مواردی مثل لباس ها و سایر لایسنس ها و ترانسفر ها در قالب DLC عرضه میشه
Last edited by Spaniuly; 09-11-2011 at 18:18.
بچه ها کسی پایه ی آنلاین بازی کردن هست؟؟
من پایه هستم
ولی اخه فوتبال کونامی همیشه مصیبته
فیفا را مثل اب خوردن میشه انلاین زد
شما راهی بلدین ؟
دوستان برا غیر فعال کردن حالت blur بازی چیکار باید کنم ؟؟
سلام ممنون
یعنی اگه DLC کونامی رو دان کنم مشکل حله اون وقت اون DLC با پچ های دیگه که باید سازگاری داشته باشه؟ مثه همین پچ 1.02
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)