تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 332 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231271321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 3312

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2012

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا ایم پچ 1.02 کونامی اومده ؟

پس چرا از طریق خود بازی نمیشه آپدیت کرد ؟ (قبلاً می شد) چیزی نشون نمیده یعنی فعلاً نیومده دیگه پس اینی که دادن بیرون چیه ؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا ایم پچ 1.02 کونامی اومده ؟

پس چرا از طریق خود بازی نمیشه آپدیت کرد ؟ (قبلاً می شد) چیزی نشون نمیده یعنی فعلاً نیومده دیگه پس اینی که دادن بیرون چیه ؟
    پچ از خود بازی دانلود نمیشه دوست من داخل بازی DLC رو دانلود می کنه نه پچ
    برای پچ باید فایل نصبی رو دانلود و مثل نرم افزار نصب کنی روی سیستمت

3. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Zharfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما وقتی بازی رو برای اولین بار نصب میکنی، یه فایل کرک کپی میکنید تو فولدر نصب که جایگزین فایل اجرایی اصلی میشه. حالا که پچ جدید اومده وقتی میخواد نصب بشه ممکنه به اون فایل اجرایی اصلی احتیاج داشته باشه و نتونه رو اون فایل کرکی که شما جایگزین کردی نصب بشه (البته برای من همچین مشکلی پیش نیومد)
    مشکل شما فکر کنم با دوباره نصب کردن بازی درست شه. یعنی اول بازی رو نصب کنید، بعد بدون اینکه کرکش کنید پچ 1.02 رو روش بریزید و در آخر با کرک پچ 1.02، بازی رو کرک کنید. (بهتره بعد از نصب پچ 1.02 و قبل از کرکش یه کپی از فایل اجرایی بگیرید که دفعه دیگه پچ جدید اومد مجبور نشید بازی رو دوباره نصب کنید)
    خوب مشکل اینجاست که ما وقتی بازی رو نصب می کنیم، از همون ابتدا خودش کرک رو میریزه. کسی می تونه فایل اصلی و دست کاری نشده pes2012.exe رو بذاره که بعد از نصب بازی، تو بازی هست؟
    در غیر این صورت باید بریم نسخه آخر بازی که گروه RELOADED بیرون داد رو دانلود کنیم تا پچ رسمی کونامی نصب بشه!

داره خودمونی میشه mohsen-jj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    من سالهاست pes بازی میکنم و کلا فقط یه بار جندسال پیش fifaنصب کردم . هرسال که نسخه جدید میومد با تمام مشکلاتی که داشتن شاید چندروز اول خوشم نمیومد ولی بعد عاشقش میشدم و تا چند ماه ازش سیر نمیشدم.
    ولی این بار مثل اینکه فرق داره و خداییش هرچی بازی میکنم و میخوام خودمو راضی کنم که جذابه اما واقعا نیست!!یعنی همون نسخه قبل با تمام مشکلاتی که داشت و تو این نسخه حلش کردن ولی باز بنظرم جذاب تر بود .اصلا غیر طبیعی شده اخه چیه اینا ساختن بازی سرد و بی روح حال ادمو به هم میزنه .
    ولی باز مجبورم بسازم چون عادت ندارم نسخه های قدیمی رو بازی کنم
    دوستان کی fifa 2012 بازی می کنه؟ بنظرتون خوبه امسالو با fifa سر کنم
    Last edited by mohsen-jj; 09-11-2011 at 16:58.

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

دوستان من نسخه ای که همون اول اومد رو دارم همون دوسه روز اولی که اومده بود گرفتم که گزارشگر انگلیسی نداشت و زبانشم انگلیسی نبود برا اجرای پچ باید نسخه نهایی رو گرفت؟ آخه همونطور که گفته بودم تو صفحه قبل:
    من این پچ جدید کونامی رو دانلود کردم با کرکش ولی تغییری توی نقل و انتقالات و لباس و آیکون تیم ها ندیدم ولی همون ابتدای اجرای بازی توی صفحه اول نوشته ورژن 1.02 حالا من موندم چه کار کنم دستورالعمل خاصی داره البته من اولین پچیه که مینصبم و قبلش هیچ پچی نصب نکردم اگه میشه راهنماییم کنید که اصلا چه باید بکنم

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    من سالهاست pes بازی میکنم و کلا فقط یه بار جندسال پیش fifaنصب کردم . هرسال که نسخه جدید میومد با تمام مشکلاتی که داشتن شاید چندروز اول خوشم نمیومد ولی بعد عاشقش میشدم و تا چند ماه ازش سیر نمیشدم.
    ولی این بار مثل اینکه فرق داره و خداییش هرچی بازی میکنم و میخوام خودمو راضی کنم که جذابه اما واقعا نیست!!یعنی همون نسخه قبل با تمام مشکلاتی که داشت و تو این نسخه حلش کردن ولی باز بنظرم جذاب تر بود .اصلا غیر طبیعی شده اخه چیه اینا ساختن بازی سرد و بی روح حال ادمو به هم میزنه .
    ولی باز مجبورم بسازم چون عادت ندارم نسخه های قدیمی رو بازی کنم
    دوستان کی fifa 2012 بازی می کنه؟ بنظرتون خوبه امسالو با fifa سر کنم
    ببینید دوست عزیز PES کلا خراب کرده توی این چند سال اخیر فقط کسانی این رو بازی می کنن که علاقه شدیدی بهش دارن و با فیفا هم کلا مشکل شدید دارن فقط چنین افرادی قادر به بازی کردن و تحمل کردن نسخه های اخیر PES هستند وگرنه همونطور که می بینید تعداد زیادی از فوتبال خور ها دیگه به سمت فیفا کشیده شدن و علاقه ای به سبک مصنوعی pes ندارند

دوستان من نسخه ای که همون اول اومد رو دارم همون دوسه روز اولی که اومده بود گرفتم که گزارشگر انگلیسی نداشت و زبانشم انگلیسی نبود برا اجرای پچ باید نسخه نهایی رو گرفت؟ آخه همونطور که گفته بودم تو صفحه قبل:
    من این پچ جدید کونامی رو دانلود کردم با کرکش ولی تغییری توی نقل و انتقالات و لباس و آیکون تیم ها ندیدم ولی همون ابتدای اجرای بازی توی صفحه اول نوشته ورژن 1.02 حالا من موندم چه کار کنم دستورالعمل خاصی داره البته من اولین پچیه که مینصبم و قبلش هیچ پچی نصب نکردم اگه میشه راهنماییم کنید که اصلا چه باید بکنم
    سلام قبلا هم بارها اشاره شده که پچ رسمی (نصبی) کونامی هیچ وقت ربطی به تغییرات گرافیکی بازی از قبیل ترانسفر ها و جرسی و آیکن و لوگوی تیم ها نداره پچ رسمی کونامی یک آپدیت تایتل هست و معمولا باعث برطرف شدن باگ ها یا نارسایی های گزارش شده از بخش مولتی پلیر و آنلاین ارائه میشه و تغییراتی رو روی گیم پلی اعمال می کنه تغییرات رسمی کونامی در مورد مواردی مثل لباس ها و سایر لایسنس ها و ترانسفر ها در قالب DLC عرضه میشه
    Last edited by Spaniuly; 09-11-2011 at 18:18.

8. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

بچه ها کسی پایه ی آنلاین بازی کردن هست؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

بچه ها کسی پایه ی آنلاین بازی کردن هست؟؟
    من پایه هستم
    ولی اخه فوتبال کونامی همیشه مصیبته
    فیفا را مثل اب خوردن میشه انلاین زد
    شما راهی بلدین ؟

داره خودمونی میشه mohsen-jj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان برا غیر فعال کردن حالت blur بازی چیکار باید کنم ؟؟

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سلام قبلا هم بارها اشاره شده که پچ رسمی (نصبی) کونامی هیچ وقت ربطی به تغییرات گرافیکی بازی از قبیل ترانسفر ها و جرسی و آیکن و لوگوی تیم ها نداره پچ رسمی کونامی یک آپدیت تایتل هست و معمولا باعث برطرف شدن باگ ها یا نارسایی های گزارش شده از بخش مولتی پلیر و آنلاین ارائه میشه و تغییراتی رو روی گیم پلی اعمال می کنه تغییرات رسمی کونامی در مورد مواردی مثل لباس ها و سایر لایسنس ها و ترانسفر ها در قالب DLC عرضه میشه
    سلام ممنون
    یعنی اگه DLC کونامی رو دان کنم مشکل حله اون وقت اون DLC با پچ های دیگه که باید سازگاری داشته باشه؟ مثه همین پچ 1.02

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •