تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 280 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

اگه نباشه جاش خالی می مونه cdcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خیر نبینن اونایی که با کودتای بازی داماش تیم را دوباره به حاشیه بردن و روحیه ی بازیکنا را گرفتن!
    این دیگه از اون حرفها بود .
    چطور این بی غیرت ها روحیه دارن پشت ماشین های اخرین مدلشون بشینن و برن خانم بازی . اما روحیه ندارن برای 75 هزار تماشاگر سنگ تموم بزارن ؟

دیروز تنها چیزی که دیدیم فوتبال کثیف بود و بازیکنان بی غیرت . بازیکنانی که الان توی خونه هاشون نشستن دارن حساب بانکیشون رو چک میکنن به ریش من و شما هم میخندن .

2. 4 کاربر از cdcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

کریم باقری هم پرسپولیسی بود اینام پرسپولیسین

4. 4 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

این دیگه از اون حرفها بود .
    چطور این بی غیرت ها روحیه دارن پشت ماشین های اخرین مدلشون بشینن و برن خانم بازی . اما روحیه ندارن برای 75 هزار تماشاگر سنگ تموم بزارن ؟

دیروز تنها چیزی که دیدیم فوتبال کثیف بود و بازیکنان بی غیرت . بازیکنانی که الان توی خونه هاشون نشستن دارن حساب بانکیشون رو چک میکنن به ریش من و شما هم میخندن .
    ببخشیدا مگه همینا نبودن که بیشترین گل را تو آسیا زدن، دربی را بردن و تا قبل از بازی با داماش بازی های حداقل قابل قبولی داشتن؟ یدفه بی غیرت شدن ؟ بازیکن هر چقدر هم که بی غیرت باشه تو آزادی جلو عربا عمدا ضعیف بازی نمیکنه، کل بازیکنا مشکلات روحی پیدا کردن...بی غیرت اون چند نفر به اصطلاح پیشکسوت پرسپولسیسی هستن که اخیرا با حرفاشون کلی حاشیه و استرس برا تیم ساختن!

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خوب با این وضعی که پرسپولیس تو لیگ داره انتطار نباید داشت پیشکسوتا بیان تعریف و تمجید کنن از این بازی های درخشان این تیم اگه حرف شما بر فرض درباره بازی داماش و اون قضیه کسر امتیاز درست بشه پس چرا بازی با سپاهان اونقد خوب بازی کردن اصلن تو این چند سال سراغ دارین تیمی تونسته باشه تو اصفهان اونقد به تیم سپاهان تو زمین خودش فشار اورد باشه
    اگه قانون جذب دروازه بان خارجی برمیداشتن الان رتبمون تو جدول خیلی بالاتر بود حداقل4میشدیم شما بازی نفت آبادان و تراکتور نگاه کن همین بازی با تراکتور میثاق توپ برگشتی گل میخوره شما اصلن حالت ناراحتی تو چهرش میبینی انگار نه انگار بعد مصاحبه میکنه میگه هوادارا که دلشون از این تیم گرفته چیکار کنن میگه یخ در بهشت بخورن آروم بشنسر بازی با فچر سپاسی 3شوت اومد سمت دروازه3تا گل خوردیم دروازه بان به نظرم بیشترین نقش توی ناکامی لیگمون داشتن یاد عابد زاده بخیر بعد از رفتنش همیشه استرس دروازه رو داشتیم
    Last edited by clau; 02-05-2012 at 17:30.

7. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ببخشیدا مگه همینا نبودن که بیشترین گل را تو آسیا زدن، دربی را بردن و تا قبل از بازی با داماش بازی های حداقل قابل قبولی داشتن؟ یدفه بی غیرت شدن ؟ بازیکن هر چقدر هم که بی غیرت باشه تو آزادی جلو عربا عمدا ضعیف بازی نمیکنه، کل بازیکنا مشکلات روحی پیدا کردن...بی غیرت اون چند نفر به اصطلاح پیشکسوت پرسپولسیسی هستن که اخیرا با حرفاشون کلی حاشیه و استرس برا تیم ساختن!
    فکر کنم در تعریف غیرت بمعنای پایداری در شرایط سخت(البته بمیرم من...چقدر هم سخت) و بازی خوب در چند مسابقه دچار سوتفاهمید.
    +اصلا غیرت چیه؟ وظیفه حرفه ای - شغلی - اخلافیشونه.
    اون پیشکسوتها!(کدوم کسوت؟) هم روی دل اینها.
    بازیکن هر چقدر هم که بی غیرت باشه تو آزادی جلو عربا عمدا ضعیف بازی نمیکنه،
    حالا که کرده، حکم رو هوا که نمیشه داد.

9. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوست من قبل از اینکه ایراد بگیریم که بازیکنی برای فلان پست خوب نیست یا تعویضها بدن یا ...
    باید ببینیم بازیکن در همون پست به ظاهر اشتباه تلاش کرده؟ جنگیده؟ دویده؟
    من سایه ای از کریمی هم در زمین ندیدم
    کریمی در جای نادرستی بازی میکرد؟ فرضا قبول
    مدافعین میانی ما چی؟
    روی اوت دستی جا میموندن یا بهتر بگم اصلا حرکت نمیکردن یه نگاهدوباره به بازی بکنید
    ببینید چند بار مدافعین ما توپ رو از مهاجمین الهلال گرفتن اما مثل اب خوردن بازیکنای الهلال دوباره توپ رو پس گرفتن در صورتی که به راحتی میشد با یه پاس رو به جلو یا دفع کردن توپ رو از 18 دور کرد
    پست نامناسب کریمی درست
    نوری و زارع اون وسط چیکار میکردن؟

معیار و شرط اول بازی فوتبال دویدن و تلاش کردنه چیزی که من در بازیکنای امروز پرسپولیس به هیچ وجه ندیدم و این دیگه مربوط به دنیزلی نمیشه
    باز دم دروازبان با وجدانمون و پولادی گرم که حداقل اجازه ندادن ما یه تیم کاملا خنثی در زمین داشته باشیم

دو سه تا روزنامه خبر بحثهای داخل رختکن تیم بعد از بازی با تراکتور رو منتشر کردن که دنیزلی خطاب به بازیکنا گفته بود اجازه نمیدم من رو خراب کنید
    وقتی یه مربی همچین احساسی پیدا میکنه اصلا اون تیم معنا و تعریف تیم بودن رو از دست داده
    ببین دوست من.
    من حرف های شما رو قبول دارم. تک تک بازیکن ها بد بودن.نه تنها تو این بازی بلکه تو این چند بازی اخیر.
    من قبول دارم که دفاع هامون بد بودن. شیث از اول بازی استعداد خرابکاری رو از خودش نشون داد.
    نصرتی مثل همیشه سوتی بود.
    نوری انگار تو زمین نبود و زارع همونی بود که باید می بود و بادامکی که اصلا نبود.
    زائد که اصلا توپ بهش نرسید(بر خلاف صحبتهای جعفر کاشانی اعتقاد دارم که مهاجم گلزنیه ولی اصلا پابه توپ نیست)و از همه بدتر کریمی که حتی سایه خودش هم نبود.
    اما سوال من چیز دیگه ایه.
    من میگم چرا وقتی تیم با بسیار و بسیار کند عمل میکنه ،بازیکنی مثل کاظمیان که خوب بازی میکرد رو استفاده نمی کنیم که سرعتیه؟
    چرا اصلا و اصلا از تیممون یه حرکت تاکتیکی شاهد نیستیم؟
    چرا وقتی تو زمین خودمون عقبیم و تیم هم بد بازی می کنه، مربی تعویض نمی کنه و دقیقه ۸۵ و ۹۰ تعویض می کنه و اون هم مدافع میاره؟مگه میخواستیم وقت بازی رو بکشیم؟ حتی علی کریمی هم تو مصاحبه اش گفت که اگه جای مربی بود خودش رو تعویض میکرد و گفت که یه بازیکن تعویضی احتیاج به یه ربع زمان داره تا خودش رو با شرایط بازی وفق بده.

من باز هم میگم که این دنیزلی رو اون دنیزلی چند سال پیش نمیبینم و علاوه بر بازیکنان او رو هم مقصر میدونم.

11. 2 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

آسیب شناسی پرسپولیس در گفتگو با دکتر صدر/ کریمی هم مثل مسی ؛ مگر مسی هم 42 بازی را خوب بازی می کند؟

ارتش سرخ دات كام:
    حمید رضا صدر گفت: «تیمی که دایی بست هم خودش را گرفتار کرد و هم استیلی و دنیزلی را.»
    وی ادامه داد: «به نظرم پرسپولیس از نظر بدنی به شدت مشکل دارد. بدنسازی درستی در این تیم نشده و این امر سبب می شود که بازیکنان کم بیاورند.»
    دکتر صدر درباره تأثیر حضور کریمی در پرسپولیس اظهار داشت: «انتظارات از کریمی بالا است. مگر لیونل مسی هم 42 بازی را خوب بازی می کند؟ همه دیدیم که در بازی های سرنوشت ساز کم آورد. از کریمی نباید بیش از انتظار توقع داشت. ضمن اینکه باید به سن او هم توجه کرد.»
    وی با اشاره به اینکه بازیکنان پرسپولیس در برهه ای از فصل از انگیزه بالایی برخوردار بودند، خاطرنشان کرد: «متأسفانه بازیکنان، دیگر از این انگیزه هم برخوردار نیستند.»
    دکتر صدر خاطرنشان کرد: «من بحث کم کاری بازیکنان را قبول ندارم. وقتی آنها از نظر بدنی دچار ضعف می شوند و در جنگ های تن به تن مغلوب، احساس می شود که کم می گذارند در حالی که واقعا این گونه نیست.»
    این کارشناس فوتبال در پاسخ به این سوال که "آیا به نظر شما دنیزلی باید بماند یا برود؟" گفت: «برای او خیلی هزینه شده. اگر او برود و یکی دیگر بیاید دوباره همین اتفاقات تکرار می شود و ما هم همین حرف ها را با یکدیگر رد وبدل می کنیم. نیمکت پرسپولیس باید ثبات داشته باشد. او باید بماند تا تیم مورد نظرش را بسازد.»

============================

انتقاد شدید انصاریان از پیشکسوتان پرسپولیس/ به شیر زخمی، زخم می زنند تا معروف شوند

مرجع خبری پرسپولیس : مدافع سابق تیم فوتبال پرسپولیس به شدت از مصاحبه برخی پیشکسوتان این باشگاه انتقاد کرد.

علی انصاریان در واکنش به اتفاقات اخیر پیرامون باشگاه پرسپولیس، گفت: بعضی آقایان به شیر زخمی، زخم می زنند تا معروف شوند و بعد از مدت ها نامشان را در رسانه ها ببینند.
    وی افزود: بعضی ها 2 سال هم در پرسپولیس نبودند اما امروز خودشان را پیشکسوت می دانند. چرا از مصطفی دنیزلی انتقاد می شود؟ مگر او خودش تیمش را بست که حالا بخواهد پاسخگو باشد؟
    انصاریان افزود: پرسپولیس مقابل الهلال نمایش ضعیفی داشت و حتی علی کریمی هم خوب بازی نکرد، اما نقش دنیزلی در این نتایج پر رنگ نیست، حمید استیلی بدترین تیم ممکن را بست و رفت، حالا مصاحبه می کند و از دنیزلی ایراد می گیرد.
    مدافع شاهین در پایان گفت: هر روز برای پرسپولیس حاشیه می سازند، اما باید بدانند این تیم یک شیر زخمی است ولی همیشه این طور نخواهند ماند.

============================

هاشمی نسب: نباید به آینده پرسپولیس امیدوار بود

بازیکنان پرسپولیس تعصب ندارند !
    خبرگزاری اف سی پرسپولیس: هاشمی نسب بازیکن سابق پرسپولیس از شرایط حاکم بر این تیم و باخت های متوالی شاگردان مصطفی دنیزلی به هیچ وجه راضی نیست مهدی هاشمی نسب در گفتگو با باشگاه خبرنگاران انتقادات زیادی را نسبت به بازیکنان پرسپولیس مطرح کرد که مشروح صحبتهای او را در ذیل می خوانید:

محتوای مخفی: ادامه 
    **خدا را شکر
    پرسیپولیس مقابل الهلال خیلی ضعیف کار کرد و خدا را شکر که دروازه بان خارجی آنها در زمین بود وگرنه پرسپولیس حداقل ۴ یا ۵ گل می خورد و یک آبروریزی ملی به وجود می آمد. بازیکنان پرسپولیس در این دیدار بسیار بد و ضعیف کار کردند و خدا با هواداران تیم بود اجازه نداد بیشتر از این سرخورده شوند و گرنه پرسپولیس مقابل الهلال نتیجه عجیبی می گرفت.

**امید وار نباشید
    صحبت کردن در مورد پرسپولیس هیچ فایده ای ندارد چون کسی به حرف ما گوش نمی کند و نه تغییری ایجاد می شود و نه امیدی به آینده ای است .
    در سالهای بعد هم شرایط به همین شکل است ، فکر نکنید سال بعد وضعیت فوق خواهد کرد بلکه این مسائل همچنان ادامه دارد ونباید به آینده امیدوار بود، با این آدم هایی که در فوتبال ایران هستند، همین روند ادامه خواهد داشت و نباید به آینده ای بهتر امیدوار باشیم.

**تعصب ندارند
    پرسپولیس آنقدر مشکل دارد که آدم نمی داند به کدام مشکل تیم اشاره کند و به همین دلیل است که به این روز افتاده است ، اولین مشکل پرسپولیس این است که بازیکن ندارد شاید شما در زمین بازیکن فوتبال ببینید اما این بازیکنان چون تعصب ندارند، به کار پرسپولیس نمی آیند، شاید یکی دو بازیکن پرسپولیس به لحاظ فنی نسبت به سالهای گذشته بهتر باشند اما تعصب ندارند.

** رهبری فرد جانش را می داد
    در گذشته بازیکنانی مثل بهروز رهبری فرد در پرسپولیس بودند که جانش را برای تیم می داد اما این بازیکنانی که امروز د رتیم بازی می کنند، در زمین راه می روند، شرایط بدنی بازیکنان پرسپولیس خیلی خراب است و به همین دلیل نمی توانند پا به پای تیم های دیگر بروند، بجنگند و ببرند.

** پیشکسوت پرسپولیس نیستم
    نه خودم را پیشکسوت پرسپولیس می دانم و نه زحمتی برای این تیم کشیده ام و فقط به عنوان کسی که ۳ سال در این تیم بازی کرده ام، حرف می زنم چون بعضی از آقایان وقتی صحبت می کنم، ناراحت می شوند و دلخوری به وجود می آید اما من آن چیزی را که می بینم می گویم چون حضور ۳ ساله در پرسپولیس، مقابل مردم باید پاسخگو باشم.

** این پرسپولیس، پرسپولیسی نیست
    به نظر من این پرسپولیسی اصلاً پرسپولیس نیست یعنی پرسپولیس که من می شناختم و مردم انتظار دارند، نیست. من این پرسپولیس به هیچ وجه در حد نام بزرگ پرسپولیس و پرطرفدارترین تیم ایران و آسیا نیست و خیلی راحت مقابل هر حریفی شکست می خورد و خم به ابرو نمی آورد.

** خوش شانسی
    الهلال عربستان باید راحت ۴ گل به پرسپولیس در آزادی می زند چون حریف خیلی خوب و با برنامه کارکرد اما پرسپولیس ضعیف و بی انگیزه بود و نامه ای برای این بازی نداشت و خوش شانسی بود که فقط یک گل خورد و بازی را با تفاضل یک گل باخت.

**دنیزلی ابزار ندارد
    وقتی تیم می بازد، نوک پیکان انتقادات همیشه سمت سرمربی تیم است اما دنیزلی باید ابزار داشته باشد تا کار کند در حالی که پرسپولیس بازیکن ندارد. باید ناکامی تیم تقسیم شود و تمام تقصیرها را گردن دنیزلی نیندازیم چون پرسپولیس بازیکن ندارد و دنیزلی هر جایی را درست کند، جای دیگر ایراد دارد پرسپولیس باید بازیکن داشته باشد تا ببینیم دنیزلی چه کاره است.

**پولی که به جیب دلالها می رود
    اوضاع پرسپولیس بالاخره درست می شود امسال نه، سال دیگر ، یا شاید هم ۵ سال دیگر اما بالاخره وضعیت درست می وشد فقط این وسط پول کلانی به جیب دلالها ریخته می شود و مدیران دوباره وعده و وعید می دهند که سال بعد قهرمان آسیا می شویم.

**نوبت مدیران دلسوز می رسد
    بسیاری از مدیران دلسور فوتبالی در حال حاضر در نوبت هستند تابه پرسپولیس و فوتبال ایران خدمت کنند انشاءالله روزی برسد که نوبت آنها شود و امیدوارم که سن ما هم قد بدهد و شاهد حضور مدیران دلسوز فوتبالی در سطح اول فوتبال کشورمان باشیم و روزهای خوب فوتبال ایران را ببینیم.

** چه توقعی از کریمی دارید
    بعد از بازی با الهلال عربستان شاهد انتقادات زیادی از علی کریمی بودیم چه توقعی از علی کریمی دارید؟ کریمی باید ۴ نفر کنارش باشند که بدوند و بجنگند تا او از تجربه اش استفاده کند و گره کار را باز کند اما توقع دارند که کریمی مثل ۷ سال قبل باشد مگر چنین چیزی می شود؟ واقعا کریمی با ۳۵ سال سن باید بدود و بجنگد؟

** همه از کریمی و مهدی کیا انتظار دارند
    همه از علی کریمی و مهدوی کیا انتظار دارند و فکر می کنند چون آنها بازیکنان بزرگی هستنند باید عالی کار کنند و بار پرسپولیسی روی دوش آنها است اما چنین چیزی نمی شود بقیه بازیکنان پرسپولیس باید بدوند و بجنگند تا کریمی و مهدوی کیا از تجربه و تکنیک منصر به فردشان استفاده کنند.

** مهدوی کیا نتیجه دربی را عوض کرد
    مهدوی کیا با استفاده از تجربه خلاقیت و اعتماد به نفسی که دارد نتیجه دربی را عوض کرد او ۲۰ دقیقه در زمین بود اما همان زمان کوتاه برای بازیکنی مثل مهدوی کیا کافی بود تا نتیجه بازی بزرگی مثل دربی را عوض کند این تفاوت کریمی و مهدوی کیا با دیگر بازیکنان پرسپولیس است . آنها با بازینان دیگر تیم تفاوت زیادی دارند.

** بازی با یک پا
    مهدوی کیا و کریمی نسبت به دیگر بازیکنان تیم آنقدر تفاوت دارند که اگر فقط با یک پای خود هم بازی کنند بهتر از بازیکنان امروزی هستند و حداقل بعد از باخت تیم شان ناراحت می شوند و طاقت گریه و اشک هواداران تیم را ندارند چون آنها با پرسپولیسی بزرگ شده اند و نسبت به پیراهنی که می پوشند و هواداران تیم تعصب دارند.

** شناختی از بقیه ندارم
    من فقط در مورد مهدوی کیا و کریمی از جمع بازیکنان حال حاضر پرسپولیس صحبت می کنم چون با آن ها همبازی بوده ام و نسبت به مهدوی و علی شناخت دارم و راجع به دیگر بازیکنان تیم صحبت نمی کنم چون شناختی از آنها ندارم فکر می کنم بقیه بازیکنان تیم از باخت پرسپولیس ناراحت نمی شوند چون مردم هم همین نظر را دارند و می بینند که بقیه بازیکنان پرسپولیس کاملا بی تفاوت هستند.

** هواداران حق دارند
    پس از شکست پرسپولیس مقابل الهلال در ورزشگاه آزادی هواداران اعتراض کردند و از این باخت شاکی بودند. به نظر من هواداران حق دارند اعتراض کنند و ناراحت باشند چون در یک روز وسط هفته ۷۵ هزار نفر به استادیوم آمدند و تیم محبوب شان باخت آن هم در این بازی حساسی که همه توقع برد داشتند باز هم جای شکرش باقی است که فقط یک گل خوردند و ۴ یا۵ گل نخوردند.

** این بازی حیثیتی بود
    بازی با الهلال عربستان برای مردم ما حیثیتی بود و فقط یک مسابقه فوتبال نبود چون این بازی اعتبار فوتبال ۲ کشور را نشان می داد ضمن اینکه مشکلات سیاسی ایران و عربستان هم بود و باید الهلال را در آزادی می بردیم این باخت واقعا آزار دهنده بودو مردم به حق اعتراض کردند.

**پیراهن تنگ میپوشند چربی هایشان مخفی شود
    پیراهن پرسپولیس به تن بسیاری از بازیکنان این تیم گشاد است و اصلا در حد و اندازه پرسپولیس نیستند اما چند بازیکن تیم پیراهن های خود را ساسون می گیرند تا هیکل شان کاملا به چشم بیاید ما که هر چه در تلویزیون به هیکل بعضی بازیکنان پرسپولیس نگاه می کنیم فقط چربی می بینیم پیراهن پرسپولیس به تن خیلی ها گشاد است اما پیراهن ها را تنگ می کنند تا چربی ها کاملا به چشم بیاید.

** قرارداد فصل بعد
    بسیاری از بازیکنان پرسپولیس به فکر قرارداد فصل بعد خودشان هستند آنها به ساق های خودشان فکر می کنند چون فصل بعد هم باید بازی کنند به همین دلیل با خودشان می گویند که چرا باید الکی تکل بزنند و مصدوم شود تا فصل بعد را از دست بدهند؟ بحث حداقل ۵۰۰ میلیون تومان پول است و به همین دلیل برخی از بازیکنان تیم به فکر قرارداد فصل بعدشان هستند بالاخره ۵۰۰ میلیون تومان کم پولی نیست که بتوانند به راحتی از آن بگذرند.

=================================

پيوس: بيشتر بازيكنان پرسپوليس تعصب ندارند

ارتش سرخ دات كام:
    فرشاد پيوس درباره وضعيت اين روزهاي پرسپوليس و شكست اين تيم برابر الهلال عربستان گفت: پرسپوليس برابر الهلال يكي از بدترين روزهايش را تجربه كرد. به نظر من اين تيم دچار چند دستگي شده است و بازيكنان ي كه مي دانند در فصل بعد جايي در پرسپوليس ندارند، بي انگيزه بازي مي كنند. به نظر من مديريت باشگاه پرسپوليس بايد هر چه زودتر با آن ها برخورد كند تا همه بدانند كه اين بازيكنان چگونه عمل كرده اند. بايد اين بازيكنان از پرسپوليس اخراج شوند . اوايل فصل گفتم كه برخي از بازيكنان پرسپوليس كم كاري مي كنند و حالا همه فهميده اند كه درست مي گفتم. آن زمان سه بازيكن اين گونه بودند، ولي حالا با تشكيل باند و دسته شده اند 9 يا 10 نفر.

وي در ادامه با انتقاد از دنيزلي براي استفاده نكردن از مهدي مهدوي كيا در بازي با الهلال گفت: نمي دانم چرا دنيزلي از مهدي بازي نگرفت. او مي توانست از تجربه اش براي كمك به پرسپوليس در برابر عرب ها استفاده كند. اشتباه بزرگ دنيزلي استفاده نكردن از مهدوي كيا بود، ضمن اين كه دنيزلي از كنار كم كاري بازيكنان ش راحت عبور مي كند. پرسپوليس نزديك بود برابر 70 هزار تماشاگرش شش تايي شود! با اين وضعيت اگر پرسپوليس از گروهش صعود كند هم كاري از پيش نخواهد برد.

پيوس همچنين افزود: پرسپوليس در دفاع و حمله بسيار بد بود و ميانه ميدان را هم به حريف واگذار كرده بود. بازيكنان پرسپوليس پنج پاس سالم به هم ندادند. بيشتر بازيكنان پرسپوليس تعصب ندارند و به گفته تماشاگران «بي غيرت» بازي مي كنند. به نظرم بهتر است اين بازيكنان از پرسپوليس اخراج شوند ك همه مردم آن ها را بشناسند و در عوض پرسپوليس هم در دو بازي آخر فصل خود با اميدهايش شركت كند. متاسفانه برخي از بازيكنان پرسپوليس در حد روستا هم نيستند.

مهاجم اسبق پرسپوليس در ادامه خطاب به مدير عامل اين باشگاه گفت: رويانيان بايد سعي كند در فصل آينده بازيكنان ي را استخدام كند كه از حضور در پرسپوليس احساس غرور و افتخار داشته باشند و چند مرحله را براي رسيدن به پيراهن اين تيم سپري كرده باشند.

وي درباره سرنوشت پرسپوليس در آسيا و ليگ برتر هم اظهار كرد: پرسپوليس با اين وضعيت در آسيا به هيچ جا نمي رسد و خيلي زود حذف مي شود. وضعيت اين تيم در ليگ برتر هم كه بي سابقه است. براي فصل بعد هم بايد يك خانه تكاني بزرگ در اين تيم انجام شود.

پيوس به بازي چهارشنبه شب استقلال برابر الريان قطر هم اشاره كرد و افزود: استقلال در حال حاضر بسيار هماهنگ تر و با انضباط تر از پرسپوليس بازي مي كند و اين هم به خاطر مديريت خوب اين باشگاه است. به نظر من مدير باشگاه استقلال خيلي بهتر از همتاي پرسپوليس اش كار مي كند، ضمن اين كه استقلال هيات مديره دارد، ولي در پرسپوليس فقط رويانيان است كه تصميم مي گيرد.
    Last edited by m2stech; 04-05-2012 at 00:10.

13. 5 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

به عنوان یه استقلالی بدون تعصب روی پرسپولیس با دیدن تمام بازیهای پرسپولیس توی این فصل یه نظر میدم راجع به این تیم دنیزلی و کریمی و بقیه بازیکنا :

اولا پرسپولیس این لیگ واقعا بی اشتیاق بازی کرد . انگار نه انگار اینهمه هوادار میان ورزشگاه . اشک میریزن . پای تلویزیون میشینن امیدشون اینه تیم یه امتیاز بگیره !

بعد از هر باخت حتی به ظاهر چهرشون رو پشیمون و ناراحت جلوه نمیدادن ! خیلی راحت میومدن مصاحبه میکردن ریلکس که انگار هیچ اتفاقی نیفتاده !

یه سری بازیکنا هم فقط رو داشتن از جمله محمد نوری ! به نظر من یه بازیکن واقعا بی تعصب . از طرز بازیاش از لحن مصاحبه بعد بازیاش از قیافش بعد باختها میشه کاملا تشخیص داد چقدر بی تفاوته !

یکی مثل مهدیکیا وقتی تیم میبازه آدم چهرش رو میبینه ناراحتی رو حس میکنه ! یکیم مثل این آقا اصلا انگار نه انگار ! تماشاگر کیلو چنده !

یه سری بازیکنا هم اصلا اضافین توی تیم . جفت دروازه بان ها . سامان آقا زمانی . من اصلا نمیدونم این بشر تو پرسپولیس چه نقشی داره . چیکار کرده . چه تاثیری داره ؟توی 60 تا بازیه اخیر کارای مفیدشو
    بنویسی 2 جمله بیشتر نمیشه به درد تیم پاس همدان هم نمیخوره چه برسه پرسپولیس

و اما کریمی و دنیزلی . خوب اختلاف این 2 تارو همه دیدن و بی تفاوت بودن کریمی در بازیه قبل .

من کاری به اینکه حق با کیه و منشا این دعوا از کجاس ندارم اما من اگه جای هوادارای پرسپولیس باشم بین این 2 تا 100% کریمی رو انتخاب میکنم دلیلشم میگم

همانند یک سری بازیکنا توی ایران زاییده نشده ! از دست دادنشون = اینه که هرگز هیچ احد و ناسی نتونه جاشونو بگیره !

نمونشونو مثال میزنم : کریم باقری - این بازیکن برای فوتبال ایران و پرسپولیس عجوبه بود ! معجزه بود . پرسپولیسیا باید پرستشش کنن !

از سالی که بازیو گذاشت کنار پرسپولیس افت کرد و بالای رده ی چهارم جدول نیومد ! هنوز که هنوزه داره لطمه میخوره فقط به خاطر یه بازیکن به اسم کریم باقری . کی جاش میاد؟کی میتونه جاش بیاد؟

نمونه ی دیگه فرهاد مجیدی - مهاجم مثل مجیدی تو فوتبال ایران نیست . بگردید آقا پیدا میکنید؟مهاجمی به این نیست که تو 6 قدم وایسی بزنی تو گل اقای گل شی بگن بهترینه ها . نه . مهاجم یعنی مجیدی . یعنی گل زن . یعنی دونده . یعنی بازی ساز . یعنی مدافع - یعنی هافبک . یعنی ... اونایی که حالیشونه میگیرن چی میگم . از وقتی از استقلال رفت بدبخت شد . کی تونست جاشو بگیره؟هیچکی . قهرمانیمون فقط برای جداییه مجیدی از دست رفت همین .

حالا بریم سراغ کریمی . یه بازیکن دریبل زن . گل زن . بازیساز . کاشته زد . پنالتی زن و ...

خود پرسپولیسیا میدونن اگه این فصل کریمی نبود الان باید کوله بارشونو میبستن برا دسته یک ! توی هر گل پرسپولیس یا گلو خودش زد یا پاسشو داد یا تهشو بگیری یه جاییش به کریمی میرسید . نمونشم با این ویژگی ها توی فوتبال ما نیست . اگه هست اسم ببرید دیگه ما هم بدونیم .

آقای رویانیان که میگه تیم فوق کهکشانی میبندم رو چه ملاکی این حرفو میزنه؟بازیکنای کهکشانیه استقلال که همشون میمونن بازیکنایی از جمله جان واریو اکبر پور و مجیدی و چند تا دیگه هم که میخوان برگردن پس از ما چیزی نمیخواد بگیره .

کریمی هم که 90% پرسپولیس رو تشکیل میده میخواد بذاره بره .خوب این آقا میخواد بره مسی و ژاوی و اینیستا رو برداره بیاره؟یعنی در این حد اغراق؟

کریمی بره این کیو میخواد بیاره جاش بذاره؟یه اسم بدید فقط بهم ! تو بگو 20 نفرو میاره کی جای کریمی رو میگیره؟بده 3 4 سال کی جای باقری رو گرفت؟

اما جای سرمربی رو سرمربی میگیره خیلی راحت !

جای همین دنیزلی رو میتونه دایی بگیره و خیلی بهتر از دنیزلی کار کنه خیلی بهتر . یه مربیه پرسپولیسیه 2آتیشه که همه ی ایرانیا دوسش دارن

پس بنا به این دلایل بین کریمی و دنیزلی من به عنوان یه استقلال کریمی رو انتخاب میکنم و به نظرم فصل بعد نبود کریمی خیلییی بدتر از نبود دنیزلی عواقب داره
    Last edited by MohammadT15; 03-05-2012 at 22:21.

15. این کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دنیزلی توانایهای خودش به عنوان سرمربی موفق تو کشور خودش ثابت کرده که با3تیم معروف ترکیه قهرمان لیگ این کشور شده دوره اول حضورش در پرسپولیس با وجود اینکه بازیکنای چندان معروفی تو تیم نداشتیم یکی از تهاجمی ترین تیمها رو داشتیم و به عنوان سومی لیگ هم رسیده بودیم همون بازیهای تهاجمی و تماشاگر پسند بود که وقتی نظر سنجی تو سایت رسمی پرسپولیس میذارن که کی سرمربی این تیم بشه بالای 80درصد به دنیزلی رای میدن اگه اینجوری باشه بخواهیم علی کریمی از تیم بره تیم بپاشه و ضعیف بشه که علی کریمی35سالشه پس باید تا اخر عمرمون نزاریم از تیم بره دیگه پرسپولیسی که وقتی ناصر محمد خانی علی پروین فرشاد پیوش از تیم رفتن اما اینقد ضعیف نشده بود مشکل تیم بد بسته شدن ابتدای فصل بود وقتی میخواستیم با رعایت سقف قرارداد بهترین بازیکنا رو جذب کنیم که نشد و به این روز افتادیم اگه از روز اول بازی با ملوان تو انزلی که اولین بازی سرمربیگری دنیزلی تو تیم بود0-1عقب بودیم ضربه پنالتی گرفته میشه بعد بازیکن تیم ما به خاطر اینکه انزلی چی هستش ضربه پنالتی نمیزنه تا یک وقت هوادارای شهرش ناراحت نشن معلومه توی تیم چه خبره اگه تماشگرا از دنیزلی رضایت نداشتن سر بازی با الهلال همه دیدن هیچ شعاری علیه دنیزلی ندادن فقط دروازه با خارجی پرسپولیس مهرداد پولادی دنیزلی تشویق شدن ملاک برای ارزیابی دنیزلی موقعی هستش که تیم خودش ببنده اونوقت اگه نتیجه نگیره هرچی بگین درسته والا با این بازیکنای فوق ستاره بهترین مربی دنیا میاوردی این تیم نمیتونست درست کنه
    Last edited by clau; 04-05-2012 at 10:36.

17. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به عنوان یه استقلالی بدون تعصب روی پرسپولیس با دیدن تمام بازیهای پرسپولیس توی این فصل یه نظر میدم راجع به این تیم دنیزلی و کریمی و بقیه بازیکنا :
    .
    .
    .
    دوست من با احترام به نظرتون
    با 99 درصد حرفاتون مخالفم
    کریمی بازیکن خوبیه ولی مشکلات روحی و اخلاقیش اجازه نمیده خودش رو در یک تیم مثل بقیقه ببینه
    همین مشکلات باعث شدن که نتونه مثل دایی که حرفه ای رفتار و فکر کنه تا حقش رو از دنیای فوتبال بگیره
    کریمی در هر تیمی بوده با مربی اختلاف داشته که اصلا یک رفتار حرفه ای نیست
    کریمی اصلا هم با پرسپولیسیهای متعصب مثل کریم باقری قابل مقایسه نیست

در تیمی که حرفه ای باشه و همه چیزش روی منطق باشه حرف آخر رو مربی میزنه نه بازیکن و هوادار در نهایت از مربی حمایت میکنه نه بازیکن

من هم به عنوان یه پرسپولیسی قطعا و مطمئنا در حال حاضر از دنیزلی حمایت میکنم چون معتقدم هیچ مربی در ایران نیست که بتونه با دنیزلی مقایسه بشه حتی جناب دایی که خودش با پرسپولیس چندان موفق نبود

و البته تماشاگرای فهیم و واقعا باشعور پرسپولیس با این حمایتشون از تیم در بازیهای آسیایی و به ویژه بعد از خوردن 8 گل در دو بازی نشون دادن در این ماجرا حق رو به دنیزلی دادن و از اون حمایت میکنن
    کریمی هم خیلی زود متوجه قضاوت تماشاگرا شد

پرسپولیس زمین خورده و به گِل نشسته بازیکن سالاریه و کریمی احتمالا آخرین بازمانده این فرهنگ غیر حرفه ایه و دنیزلی برای ما فعلا حکم فرشته نجات رو داره

کریمی با بد کسی در افتاد و فکر کرد که اینم استیلیه غافل از اینکه دنیزلی با انتخاب و رای مردم به پرسپولیس اومد و مطمئنا مردم مثل کوه پشتش هستن این رو در آینده خواهید دید

امیدورام از مدیریت پرسپولیس تا وزارت ورزش که ظاهر باید حامی تیمها و نظر مردم باشه با تمام قدرت از دنیزلی حمایت کنن
    تا برای همیشه ریشه این بازیکن سالاری در این تیم خشکیده بشه

19. 13 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •