تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 339 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231271321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا این عکس حالو روز استقلالو نشون میده
    یادش به خیر چه تیمی داشتیم

2. 15 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پزشک استقلال در گفت‌وگو با فارس:
    جباری همراه تیم به اردو می‌رود
    خبرگزاری فارس: پزشک تیم فوتبال استقلال گفت: کادر فنی از مجتبی جباری در اردوی پیش از بازی با پرسپولیس استفاده می‌کند.

اکبر رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره آخرین وضعیت مجتبی جباری، گفت: در عکسی که جباری از زانوی خود گرفته متوجه شدیم مشکل او کشیدگی رباط نیست بلکه کشیدگی در عناصر داخلی مفاصل و تا حدودی مینیسک دارد.
    وی افزود: جباری درد داشت و ما با درمان‌هایی که آغاز کردیم این درد را کنترل کردیم و قرار است نظر ۳ متخصص دیگر را بپرسیم. فقط این را می‌گویم که جباری همراه تیم در اردو شرکت می‌کند و استفاده از او در دربی به شرایط زانویش و نظر کادر فنی استقلال باز می‌گردد.
    دربی 74 ساعت 18 فردا برگزار می‌شود.

برای مساوی بازی کنیم، می‌بازیم
    مظلومی: مغرور نیستیم و در باد بردهای قبلی نمی‌خوابیم/ درباره جباری ریسک نمی‌کنم
    خبرگزاری فارس: سرمربی استقلال گفت: در باد پیروزی در دربی‌های قبلی نمی‌خوابیم و با غرور بازی نخواهیم کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، پرویز مظلومی در نشست خبری پیش از دیدار فردا با پرسپولیس با اشاره به آخرین وضعیت تیمش در پاسخ به این سؤال که با پیروزی مقابل تراکتورسازی روحیه تیم‌تان بالا رفته، گفت: گذشت آن زمان که سه امتیاز قبل از دربی را فدا کنیم و به خاطر بازی با پرسپولیس بازی قبل آن را جدی نگیریم. اگر می‌باختیم موقعیت خود را در صدر جدول از دست می‌دادیم. بنابراین ریسک کردیم و بازیکنان با تمام توان بازی کردند. هر چند قبل از بازی با بازیکنان دو کارته تیمم صحبت کرده بودم اما حالا آنها اخطار گرفته‌اند و نمی‌توان به خاطر این مسئله عزاداری کنیم که چرا آنها را از دست داده‌ایم.
    وی افزود: با شناختی که از بازیکنانم دارم، مطمئن هستم که آنها با تمام توان خود کار خواهند کرد و می‌توانند بازی را برای استقلال در بیاورند.
    مظلومی در خصوص آخرین وضعیت مجتبی جباری گفت: وضعیت این بازیکن هنوز مشخص نیست و منتظرم تا فردا گزارش کامل پزشکان تیم را دریافت کنم. اگر بتوانیم از این بازیکن استفاده می‌کنیم ولی سلامتی و آینده او را به خطر نمی‌اندازم. مطمئن باشید اگر آسیب دیدگی جباری به گونه‌ای باشد که در صورت بازی لطمه بخورد هرگز ریسک نمی‌کنم. هر چند او ستون تیم ما محسوب می‌شود اما حالا مسئولیت‌مان سنگین‌تر است و بازیکنان باید تلاش بیشتری کنند.
    سرمربی تیم استقلال با اشاره به بازی فردا گفت: دربی همیشه حساسیت خاص خودش را دارد و هر دو تیم تلاش می‌کنند که جواب هوادارانشان را بدهند. ما شرایط روحی خیلی خوبی داریم و پیروزی‌های گذشته ما را مغرور نمی‌کند. خوشبختانه اندوخته روحی خوبی را به دست آورده‌ایم و می‌دانیم که پرسپولیس تیم خوبی است و دنیزلی با آمدنش تغییراتی را در این تیم ایجاد کرده اما نسبت به آنها آشنا هستیم.
    مظلومی گفت: متاسفانه فشردگی بازی‌ها به گونه‌ای است که نتوانستیم کار تاکتیکی کنیم و تنها به صورت تئوری با بچه‌ها کار کردیم. در این بارندگی و برف فقط ریکاوری انجام دادیم و شاید فقط توانسته باشیم خستگی بازی سنگین و پرفشار تراکتورسازی را از بدن آنها خارج کنیم. با این وجود در بازی مقابل پرسپولیس به دنبال سه امتیاز و حفظ صدرنشینی‌مان هستیم.
    وی در خصوص اینکه چه توصیه‌ای برای هواداران دارید‌، گفت: آنها در چند بازی گذشته فرهنگ خود را نشان دادند و امیدوارم به همین گونه رفتار کنند. اگر تماشاگران اجازه بدهند بازیکنان می‌توانند بدون استرس کار خود را انجام دهند. اما اگر خدای ناکرده حرکت دیگری از آنها سر بزند، بازیکنان خلاقیت خود را نمی‌توانند در زمین پیاده کنند. امیدوارم اتحاد و یکدلی داشته باشیم و جوی که قبل از بازی برای ما به وجود آوردند، روی داوری لطمه نخورد.

مظلومی گفت: از اینکه فغانی را انتخاب کرده‌اند خوشحالم و آنها داور خوبی را به کار گرفته‌اند اما در این شرایط که به خاطر گرفتن یک پنالتی که این جو را درست کرده‌اند، امیدوار هستم داوری خوبی را از او شاهد باشیم. من نگران هستم که این مسئله را عنوان کردم و متاسفانه دو ساعت یک برنامه را به یک پنالتی گرفته شده اختصاص دادن و اسمی از آن برنامه نمی‌برم.
    مظلومی در خصوص اینکه استقلال با تفکر تهاجمی وارد زمین می‌شود یا خیر، گفت:‌ مربی طبق شرایط، تیم را ارنج می‌کند. شرایط بازی با تراکتورسازی با این مسابقه فرق دارد. همیشه مقابل پرسپولیس نیروهای تهاجمی را بیشتر گذاشته‌ام و تاکتیک مناسبی را اتخاذ کرده‌ام. دفاع کردن نوعی باخت است و اگر با این تفکر وارد زمین شویم، اشتباه کرده‌ایم. باید روی زمین حواس‌مان را جمع کنیم چون پرسپولیس بازیکنان تکنیکی دارند که ممکن است ما را دچار مشکل کنند.
    وی در خصوص اینکه آیا برای مهار کریمی برنامه‌ای دارید یا خیر، گفت: هرگز به این فکر نبوده‌ام ولی کریمی بازیکن تاثیرگذاری است و ما هم بازیکن تاثیرگذار زیاد داریم.
    خبرنگاری پرسید فتح‌الله‌زاده اعلام کرده نتیجه مساوی هم نتیجه بدی نیست شما چه نظری دارید که مظلومی گفت: ما به دنبال تساوی نیستیم و با این هدف وارد زمین نمی‌شویم. من فتح‌الله زاده را بعد از بازی با تراکتورسازی ندیدم اما او نظر خودش را گفته و تیمی که برای مساوی به زمین برود، می‌بازد.
    پرویز مظلومی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه پس از دربی جام حذفی یکی از رمزهای موفقیت خود را به عنوان مربی آرامش قبل از بازی می‌دانستید، و آیا در فاصله یک روز به دربی 74 آرامش دارید که برنده بازی شوید، گفت: می‌بینید با کسالتی که دارم راحت سر جایم نشسته‌ام. جنازه ما هم باید به زمین برود. با اینکه چند مهره تاثیرگذارم را در اختیار ندارم آرام هستم اما آرامش من امشب قبل از بازی مشخص می‌شود.
    وی در خصوص اینکه فکر نمی‌کنید بازیکنانتان مغرور باشند،‌گفت: ‌اینگونه نیستیم که در باد دربی‌های قبل بخوابیم و تمرکز‌مان تنها روی این بازی است.
    خبرنگاری مظلومی را به چالش کشید و به او گفت: حمید استیلی در دربی قبل چند بازیکن را در اختیار نداشت و شما اعلام کردید که این مسئله ربطی به استقلال ندارد و آیا حالا خود را جای او می‌گذارید که مظلومی گفت: ما که حرفی نزدیم. دنبال بهانه‌گیری نیستم و با همین سرمایه داخل زمین می‌رویم. بودن آن بازیکنانم خوب بود ولی حالا که نیستند تلاش‌مان بیشتر است. با شناختی که از بازیکنانم دارم مطمئن هستم که آنها نهایت تلاش خود را انجام می‌دهند.
    در پایان نشست خبری یکی از خبرنگاران پرسید جانشین جباری کیست که سرمربی استقلال با خنده گفت: یکی را پیدا می‌کنیم و داخل زمین می‌فرستیم. خیالتان راحت. 10 نفره به زمین نمی‌رویم انشاءالله که او باشد ولی اگر او نبود جانشین او را معرفی خواهیم کرد.

4. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

واقعا این عکس حالو روز استقلالو نشون میده
    یادش به خیر چه تیمی داشتیم
    عکسه خوبه ولی تیتر ... وژه زرد رنگ مناسب مطبوعات نیست ... مگه چاله میدونه؟!
    با توجه به نبود بازیکنان و قضیه جنگ روانی که رویانیان به راه انداخته ، مساوی هم برای ما به نظرم خوبه .
    هر چند با همین بازیکنان حتی در صورت نبودن جباری هم توانایی بردن پرسپولیس رو داریم ، بالاخره پرویز خان قلق برد توی دربی دستش امده...
    امیدوارم یک بازی جانانه بکنن بچه ها ... با غیرت و تعصب ... نتیجه هر چی خدا بخواد...

6. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ddavod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    iran-tehran

پيش فرض

من برای نساوی راضیم خدایی تیممون خیلس ناقصه تو این بازی

8. 5 کاربر از ddavod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

بچه ها جباری چی شد؟
    میرسه؟
    ترکیب رو میشه یکی بگه
    غایبان پرسپولیس هم بی زحمت لطف کنید

10. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من بعد از بازی شاید نباشم 2 نکترو الان میگم

1_گواردیولا هم بدون ژاوی/فابرگاس/مسی/اینیستا با رئال بازی کنه اگه ببازه کسی ازش ایراد نمیگیره....بزرگترین تیمها هم با نبود بازیکنایه کلیدیشون تضعیف میشن و استقلال هم قطعا مستثنی نخواهد بود... دربی رفت قدرتمندترین استقلال 10 سال اخیر جلو پرسپولیس قرار گرفت.حالا هم معمولیترینش قرار میگیره

2_بازیکنایه ترکیب اصلی پرسپولیس در بازی امروز 98% همونایی هستن که دربی حذفی بازی کردن حتی اون زمان حقیقی و ممدوتال هم داشتن.....ولی بعد از بازی اون حرفارو میزدن که پرسپولیس دستو پا بسترو گذاشتن جلو استقلال در صورتی که اون موقع پرسپولیس حداقل بازیکنهایه ترکیب اصلیشو داشت....الان ما چی باید بگیم؟بگیم عزیز محمدی با رویانیان رفیقه؟
    به دور از تعصب بخوام حرف بزنمبه مساوی هم راضی ام
    از اون بازیهاست که 88 دقیقه توپ رو دروازه ماستبدجوری وسط زمینو از دست میدیم

پ.ن
    دیشب خواب دیدم با گل کیانوش رحمتی بازیو 1-0 بردیم..

.....................
    بچه ها جباری چی شد؟
    میرسه؟
    اینطور که بوش میاد میرسه ولی هنوز هیچی معلوم نیست
    ترکیب رو میشه یکی بگه
    ............................. رحمتی ................................

حسینی .......... حنیف .......... منتظری ............. حمودی

................ الونگ.................. کیارحمتی ...................

شریفات .................. زندی ........................... میداودی

........................... برهانی ...................................

پ.ن2
    مهر بررسی کرد/ مخالفت پزشکان با حضور جباری در دیدار با پرسپولیس/ تصمیم با کادر فنی!
    اگه این موضوع صحت داشته باشه من ترجیح میدم یه بازی نداشته باشیمش نه تا پایان فصل!!!
    اسیا لیگ حذفیو نباید فدای دربی کنیم

پ.ن3
    اینم نکته جالبیه که پرسپولیس در 8 سال گذشته تا به امروز فقط دو بار پیروز شده یعنی در 18 دربی(+حذفی و جام ولایت) فقط 2 تاشو بردن

ویرایش
    به گزارش مهر ترکیب اصلی اعلام شد(در ترکیب بالا ویرایش کردم)
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 02-02-2012 at 12:36.

12. 10 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاپیتان مصدوم در فهرست 18 نفر/ ترکیب استقلال برابر بازی با پرسپولیس مشخص شد/ جباری در ترکیب اصلی نیست

کادر فنی تیم فوتبال استقلال یازده بازیکن اصلی این تیم برای دیدار عصر پنجشنبه با پرسپولیس را مشخص کرد.
    به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال استقلال که اردوی شبانه روزی خود برای دیدار هفته بیست و چهارم برابر پرسپولیس را در هتل آکادمی فوتبال برپا کرده است، ظهر امروز تمرین سبکی را در محوطه بیرونی هتل انجام داد. در این تمرین یازده بازیکنی که قرار است ساعت 18 برابر پرسپولیس به میدان بروند تمرین سبکی را پشت سرگذاشتند.

در جمع یازده مرد پروز مظلومی برای دیدار با پرسپولیس سید مهدی رحمتی، حنیف عمران زاده، پژمان منتظری، میثم حسینی، علی حمودی، کیانوش رحمتی، الونگ الونگ، فریدون زندی، اسماعیل شریفات ، میلاد میداودی و آرش برهانی حضور دارند.

مجتبی جباری که از ناحیه پا دچار مصدومیت شده و حرف و حدیث های زیادی در مورد رسیدنش به بازی با پرسپولیس مطرح شده بود، در فهرست 18 نفره تیم فوتبال استقلال قرار دارد اما ظاهرا کادر فنی به توصیه های پزشکان معالج او توجه کرده اند و جباری را در ترکیب اصلی قرار ندهند.

با این حال هنوز مشخص نیست که پرویز مظلومی قصد دارد در این دیدار از کاپیتان تاثیرگذار خود استفاده کند یا حضور او در فهرست 18 نفره برای بالا بردن روحیه سایر بازیکنان است. دیدار استقلال برابر پرسپولیس ساعت 18 امروز پنجشنبه به قضاوت علیرضا فغانی در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.

14. 6 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیگه اینقدر هم ناامید نباشید!
    درسته نسبت به بازی رفت نصف بازیکنان نیستن ولی همین تیم هم خیلی خوبه
    وسط زمین رو که فاکتور بگیریم بقیه جاها خیلی خوبیم و حتی بهتر از پرسپولیس
    که وسط زمین هم بیشترین مشکل همین نبودن جباری هستش وگرنه آندو که چند تا بازیه نیست و یکمی به این عادت کردیم...
    زندی که جای جباری بازی می کنه این دفعه توی پست دیگه نسبت به بازی های قبلی داره بازی می کنه یعنی هافبک نفوذی و پشت برهانی و باز یکمی جا امیدواری وجود داره بهتر بازی کنه و چون پشتش الونگ و رحمتی هستن یگه خیلی نمی خواد توی کارای دفاعی شرکت کنه...
    به نظر من نکته مثبت ما نفوذ شریفات و میدواودی از گوشه ها ست که به اونا حسینی و حمودی هم اضافه میشن که اتفاقا حسینی و حمودی توی بازی های اخیرشون نشون دادن که واقعا خیلی آمادن
    در کل نگران نباشید این دربی رو هم می بریم و با یه مربی چند میلیاردی هم نمیشه توی دربی استقلال رو برد : دی
    Last edited by vahidgame; 02-02-2012 at 14:30.

16. 8 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

پ.ن
    دیشب خواب دیدم با گل کیانوش رحمتی بازیو 1-0 بردیم..
    چقدر بچه ها خواب میبینن
    من هم خواب دیدم میلاد میداوودی هم یه گل از یه ضربه کاشته رونالدویی زد
      محتوای مخفی: ... 
    خالی بستم

امیدوارم ببریم
    امیدوارم جباری هم برسه
    اتفاقا خسرو بعد از مصدومیتش هنوز به روزهای خوبش برنگشته حمودی هم بد نیستا
    ایشالله میبریم

18. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

درسته که ما نصف تیممونو نداریم,مطمئنا بازی راحتی نخواهد بود اما معتقدم با همین شرایط هم میتونیم برنده باشیم.
    البته بنده هم با این شرایط به مساوی راضیم.
    اصلی ترین قسمت این نوع بازیها یعنی میانه میدانمون وضعش زیاد خوب نیست,جایی که بهترین بازیکن پرسپولیس و یکی از بهترینهای لیگ(علی کریمی) بازی میکنه.
    به نظرم اگه کریمی کنترل بشه بازی خیلی واسمون راحت تر میشه.
    اصلا دوست ندارم بعد بازی بهانه بیارم که تیممونو کامل نداشتیم.
    هر نتیجه بدست بیاد قبولش میکنم.
    به امید بردن این دربی که نمیدونم چرا اینقدر از باقی دربی ها برام مهمتر شده!

20. 3 کاربر از farshad_pes9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •