سلام
چه توضيحي ميخواي بگو تا بگم
اون کاری که گفته بودید در مورد دیدن ستاره های بازیکنا برای اینکه بفهمید یه باشگاه برای فروش بازیکنش تمایل داره یا نه جواب نداد.حتی توی فصل نقل وانتقالات هم که میزدم بازم همون 3 تا فلش رو که نمایانگر پیشرفت بازیکن بود میاورد همین.خبری از ستاره نبود.من برای فیلیپ لام حاضر بودم 30000 تا بدم و حقوقشو چند برابر بدم ولی بازم حاضر نشدن بفروشنش.تازه من یوونتوس هستم و از نظر مالی هیچ مشکلی ندارم وفعلا پر افتخار ترین تیم مستر لیگ هستم و در رده بندی کلی 72 تیم مستر لیگ به 3 امتیاز اختلاف پشت سر بارسلونا دوم هستم ولی تا آخر این فصل میشم اول.ولی بازم توی خرید خیلی از بازیکنا مشکل دارم.حتی بارها پیشنهادای کهکشانی به همراه معاوضه میدم بازم در اکثر مواقع موفق نیستم.
سلام
به نظر من اون ستاره ها مربوط به آمادگي بازيكن در اين فصل هست اگر طبق فرمول زيرعمل كني به احتمال 99% ميآد ( البته احتمال اينكه نفروشندش هم هست مثلا در سال 2010 با تيم Sajad Team كه در مستر ليگ ساخته بودم و براي يك سال بيشترين حقوقرو به بوفون ميدادم بازم نيومد)
يك سال بازي
دوتا پاييني رو هم روي بيشترين عدد بذار
باید تو مستر لیگ قسمت جنرال ستینگ، مستر لیگ لول رو تبدیل کنی به هارد(Hard).اونوقت ستاره ی بازیکنارو نشون میده.
سلام. من آپشن فایلی میخواستم که همه بازیکنا قوی شده باشن. اگه موجوده بذارید ممنون میشم.![]()
لازم به آپشن فایل نیست.خودت برو توی ادیت تواناییهاشون رو بیشتر کن.البته این جوری لذت بازی از بین میره تا حدودی با بازیکنان بهبود یافته.
خودم 4تا تیمو قوی کردم ولی دیگه حوصلم نمیشه خیلی زیاده.
salam
be nazar man mohmatriin chizi ke bayad to bazie jadid doros beshe ine ke vaghtii offsaide mishe bazikonn shoot mizane davar be bazikon kart bede
آره اتفاقا منم قبلا همین رو گفته بودم
البته اینجوری برای من بازیکن نمیمونه
چون همشون اخراج میشن
راستی فینگلیش تایپ نکنن اخطار می گیری![]()
ببخشید این آپشن فایل لباس تیمها رو بهم میریزه
نمیشه آپشن فایلی که فقط تیمهایی قدیمی رو اضافه کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)