تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 1805 اولاول ... 1211712112172182192202212222232242252312713217211221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من تا به حال بدون استثناء تمام انتخابات رو شرکت کردم ، اما با این کارشون دارند این حس رو در من ایجاد می کنند که از لج این ها هم شده رای ندم این دوره.
    جانم تورو خدا شرکت کن .....

2. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان مثل این که اوضاع درست شده اینم عکس

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

به خاطر انتخابات چه کارا که نمی کنند
    من که تصمیم دارم شناسنامه ام رو تا آخر عمر سفید نگه دارم
    تا اعتراضی باشه به کسانی که آزادی رو از ملت میگیرند
    یکی نیست بهشون بگه مردم عقل دارند چرا شما به جاشون تصمیم میگیرید و سایتا رو فیلتر میکنید

5. 3 کاربر از imanghamari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

هر چند دل من از شما خون تره به خاطر این کارهاشون.
    ولــــــــــی اینجا بحث 30یا30 نکنید.

7. 4 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

سلام
    من تا به حال بدون استثناء تمام انتخابات رو شرکت کردم ، اما با این کارشون دارند این حس رو در من ایجاد می کنند که از لج این ها هم شده رای ندم این دوره.
    تازه به این نتیجه رسیدی دوست عزیز!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

منم با کریو استفاده میکنم با سرعت 300 هر 3%ه میره قطع میشه باید دوباره کانک کنم.پس اون همه کندی سرعت برای این بود که فیلترینک جدید رو اعمال کنن.
    تازه معاون وزیر ارتباطات چی گفته:
    رییس سازمان فن‌آوری اطلاعات در پاسخ به برخی شبهاتی که اختلالات اخیر اینترنت را به نزدیک شدن به زمان انتخابات ربط می‌دهند، تاکید کرد: پارامترهای متعددی در سرعت اینترنت دخیل است و نزدیک شدن زمان انتخابات هیچ نقشی در کاهش سرعت نخواهد داشت.
    علی حکیم جوادی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در بررسی سرعت اینترنت لازم است پارامتراهای مختلفی مورد بررسی قرار گیرد و باید توجه داشت در گذشته هم گاه در ارائه سرویس‌ها و خدمات مشکلاتی از سوی ارائه کنندگان اینترنت ایجاد می‌شد و اکنون نمی‌توان نزدیک شدن زمان برگزاری انتخابات را دلیل این موضوع دانست.
    در بررسی سرعت اینترنت لازم است پارامتراهای مختلفی مورد بررسی قرار گیرد و باید توجه داشت در گذشته هم گاه در ارائه سرویس‌ها و خدمات مشکلاتی از سوی ارائه کنندگان اینترنت ایجاد می‌شد و اکنون نمی‌توان نزدیک شدن زمان برگزاری انتخابات را دلیل این موضوع دانست.
    علی حکیم جوادی - معاون وزیر ارتباطات
    معاون وزیر ICT همچنین با بیان این مطلب که در حال حاضر ضریب نفوذ اینترنت در کشور به سرعت در حال رشد است تصریح کرد: آمارهای جهانی هم رشد ایران در این زمینه را مورد تایید قرار می‌دهد. اکنون تعداد سایت‌های .ir که در دنیا ثبت می‌شوند، نسبت به سایر کشورها به مراتب بالاتر است و این موضوع گویای آن است که تعداد کاربران ما با رشد مواجه است.

حکیم جوادی همچنین عنوان کرد: اکنون سایت‌های .ir از مرز 360 هزار سایت گذشته است و این موضوع گویای این است که تعداد متقاضیان اینترنت درحال افزایش است.
    وی ادامه داد: اکنون خدمات فنی هم به نسبت بیشتر شده و اگر قرار باشد این موضوع مورد توجه قرار نگیرد، قطعا بر روی سرویسی که به مردم داده می‌شود اثر خواهد گذاشت.
    رییس سازمان فن‌آوری اطلاعات در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به حقوق کاربران یادآور شد: در ماده 46 نیز به تضمین سطح خدمات اشاره شده که باید حتما هرچه سریع‌تر این موضوع مورد توجه قرار گیرد تا بدین ترتیب فردی که سرویسی می‌گیرد از تضمین ثبت خدمات برخوردار شود.
    وی با اشاره به این‌که در حال حاضر بخشی در مرکز متما به سنجش کیفیت خدمات شرکت‌های اینترنتی اختصاص داده شده است اظهار کرد: لازم است که این موارد مورد توجه بیشتری قرار گیرند چرا که اکنون به لحاظ زیرساختی آنچه به وزارت ارتباطات برمی‌گردد مشکلی ندارد و چه از نظر اینترنت و چه از نظر اینترانت، سرویس‌ها مرتب در حال بهبود است و به نوعی پهنای باند در حال گسترش محسوب می‌شود.

حکیم جوادی در پایان با تاکید مجدد بر این که لازم است به سطح خدماتی که ارائه می‌شوند توجه بیشتری صورت بگیرد، یادآور شد: در حال حاضر با توجه به تسلطی که در وزارت ارتباطات وجود دارد به خصوص زیرساخت‌ها، از نظر علمی و فنی از وضعیت خوبی برخوردار است.
    Last edited by hossein019940; 06-05-2013 at 11:56.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینم ی خبر دیگه از سایت r آدیو *فر*دا
      محتوای مخفی: مخفی 
    اربران اینترنت می‌گویند که دسترسی به فیلترشکن‌ها و وی‌پی‌ان‌ها در ایران از روز شنبه، ۱۵ اردیبهشت‌، با اختلال شدید همراه بوده است. برخی این اختلال‌ها را به پروژه «اینترنت ملی» و برخی به نزدیکی انتخابات ریاست جمهوری نسبت می‌دهند.
    شماری از کاربران اینترنت در ایران به رادیو فردا گفته‌اند که فیلترشکن‌ها هر چند دقیقه یک بار دچار قطعی می‌شود و در عین حال افزوده‌اند که از طریق وی‌پی‌ان‌ها هم نمی‌توان به سایت‌های مختلف دسترسی پیدا کرد.

در شبکه‌های اجتماعی مختلف نیز برخی از کاربران به مسئله مسدود شدن دسترسی‌ به فیلتر‌شکن‌ها و وی‌پی‌ان‌ها در ایران پرداخته‌اند.

برخی از این کاربران این اختلال‌ها را با پروژه «اینترنت ملی» مرتبط می‌دانند.

یکی از کاربران در توییتر نوشته است: «شمارش معکوس واسه اینترنت ملی.»

کاربر دیگری به زبان طنز نوشته است: «اینترنت داره ملی میشه، برید نفری چار تا چوب بیارید می‌خوام نصیحتتون کنم.»

جمهوری اسلامی ایران پیشتر اعلام کرده بود که در حال راه اندازی «اینترنت ملی» است. خبرگزاری‌های خارجی این اقدام را به منزله جدا شدن ایران از شبکه جهانی اینترنت تعبیر کرده‌اند،اما مقام‌های ایران می‌گویند که شبکه اینترنتی ملی، دسترسی به شبکه جهانی اینترنت را محدود نخواهد کرد.

در این زمینه شورای عالی فضای مجازی که با حکم رهبر جمهوری اسلامی برای کنترل اینترنت تشکیل شده است، اعلام کرده که «هیچ‌گونه» تصمیمی برای ایجاد اینترنت ملی وجود ندارد و آن‌چه ایجاد می‌شود همان اینترنت است.

محمدحسن نامی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز اوایل اردیبهشت‌ماه سال جاری تاکید کرد که واژه «اینترنت ملی»، غلط است و مقصود اصلی «اطلاعات ملی» است و «هیچ محدودیتی در زمینه ارائه اینترنت در کشور ایجاد نخواهد شد».

در کنار کاربرانی که معتقدند محدودیت روز یکشنبه در راستای پیشبرد طرح اینترنت ملی صورت گرفته است، شماری نیز به نزدیک بودن انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرده‌اند، اگرچه به گزارش خبرآنلاین، رییس سازمان فناوری اطلاعات روز ۱۴ اردیبهشت‌ماه تاکید کرده بود که نزدیک شدن زمان انتخابات «هیچ نقشی» در کاهش سرعت اینترنت ندارد.

یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری در حالی قرار است ۲۴ خرداد ماه برگزار شود که در چند سال گذشته در آستانه انتخابات، شبکه اینترنت و در مواردی نیز خطوط موبایل دچار اختلال شدید شده است.

یکی از کاربران در توییتر آورده است: «فقط در ایران اتفاق می‌افتد: انتخابات می‌آید، اینترنت می‌رود.»

کاربر دیگری نیز نوشته است: «اینترنت پیشواز انتخابات رفته.»

کاربران اینترنتی در ایران برای گذر از سد فیلترینگ و دسترسی به محتوای فیلتر شده در اینترنت از وی‌پی‌ان و فیلترشکن استفاده می‌کنند.

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بچه ها دیشب برای اولین بار دانلود افلاین کردم شب که زدم صبح پا شدم دیدم 23 گیگ دانلود شده
    با 4 گیگی هم که آنلاین دانلود کردم شد 27 گیگ اطلاعات اومد دستم
    فقط حیف که آفلاین نمی تونی فایل رو انتخاب کنی
    از 27 گیگش فقط 7 گیگ به دردم خورد

12. این کاربر از imanghamari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

XXS

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

کارت --- من s1 هستش
    به خاطر همین نمی تونم از این سرعت های تخیلی داشته باشم
    اگه دولت بتونه این سیستم فیلترینگ جدید رو اعمال کنه
    تمام این اینترنت های م ا ه و ا ر ه ای جمع میشن
    چون برای اینترنت ماه وارهای 2 تا چی چی ان لازمه
    امید اگه تونستی راه بندازی مارو بی خبر نزار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •