سلام من تازه واردم
یه سوال داشتم راستش من 1400 بیشتر پول ندارم تا همین دیروز میخستم l502dell بخرم اما امروز نظرم عوض شد با خوندن این تاپیک
میخستم بدونم 6090 بدون blue ray و با رم8گیگ گیر میاد؟؟ قیمت چنده؟؟؟؟
با تشکر پیشاپیش زود جواب بدین لطفا
سلام من تازه واردم
یه سوال داشتم راستش من 1400 بیشتر پول ندارم تا همین دیروز میخستم l502dell بخرم اما امروز نظرم عوض شد با خوندن این تاپیک
میخستم بدونم 6090 بدون blue ray و با رم8گیگ گیر میاد؟؟ قیمت چنده؟؟؟؟
با تشکر پیشاپیش زود جواب بدین لطفا
مشکلی نیست دوست عزیز خیلی هول نشو! اولاً لازم نیست حتماً خیلی بذاری شارژ شه باتری های لیتیومی جدید فرق دارن با باتریهای نیکل کادمیومی قدیمی که باید حتماً 12 ساعت شارژ میشدن. میتونی همینجور که داری باهاش کار میکنی به برق وصل کنی تا همزمان شارژ شه. گفتم که مشکلی نیست.
2-اون کابلها که سه شاخه دارن مال ایران نیست. شما همون دو شاخ رو باید وصل کنی. هر دستگاه برقی خارجکی که بخری معمولاً سه شاخ هم داره. چیز عجیبی نیست.
3-برای ریکاوری تهیه کن هم خیلی هول و عجله نداشته باش. ویندوز اصلش چیز مالی نیست که حالا ریکاوری گرفتنش اونقدر مهم باشه. ولی اول شش هفت تا!! DVD مرغوب تهیه کن. بعد بذار داخل cd rom و برو داخل کنترل پنل گزینه ی Backup and Restore انتخاب کن و بزن گزینه ی بک آپ و گزینه ی cd رو انتخاب کن. همین و راحت.
مرسی از لطفت . خود فروشندهه گفت من اچ پی رو نمی دونم ولی مارکای دیگه باید 6 ساعت شارژ بشن به نظرتون زیاد نیست
و اما کابل ها: آره دیدم اون سه شاخه ها شبیه بعضی از شارژر های نوکیا هستن که باید تبدیل بذاریم سرشون( یکیشون نوشته 5A و 250v اون یکی هم که کوچیکتره نوشته 7A و 125v )
اما اون 2 شاخه که یه سوراخم داره بالاش, روش نوشته 250v و 16A مگه ما 220 نیستیم همینو باید به برق وصل کنم مطمئن باشم دیگه ( ناسلامتی رشته برقم یعنی برای خودم متاسفم)
برای ریکاوری هم ممنون
ولی یه چیزی موند که ! من چه جوری چشمم به جمال ویندوز7 روشن بشه اونجا که می گه نوع لایسنس رو انتخاب کنین چی بزنم تیک اول یا دوم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از ظهر گذاشتمش دارم فقط نگاش می کنم جوابمو دادین حالم بهتر شد دست گلت درد نکنه اینا رو هم جواب بدی دیگه بهترتر می شم
اون ولتاژ آمپراژها را شما کار نگیر. اگه دو شاخه به پریز میخوره که خوب. اگه نمیخوره کابلها را ببرین الکتریکی و ببینین برای کدوم تبدیل داره. زمان شارژ هم که گفتم اهمیتی نداره. نوع لایسنسن را کاش مینوشتین چی میپرسه. ولی چیز مهمی نباید باشه. برای باتری, تاپیک زیر را ببین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان شما چطوی فریم رو در بازی اندازه گیری می کنید؟؟
اگه میشه اسم برنامه و روش کار باهاش رو بگید
ممنونم![]()
اون جای قبلی که پرسیدی گفتم.
روش استفادشو که نگفتی؟
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
سلام دوستان من با این برنامه Hard disk sentinel رو نصب کردم بعد تو برنامه که رفتم ..
دیدم که نوشته 1480 bad sector دارم
حالا من چیکار کنم؟؟؟
چجوری بوجود اومدن؟؟؟؟
درست می شه؟؟
Last edited by bbsbsbs2012; 28-08-2011 at 19:48.
دوستان عزیز که هارد رو بابرنامه Hard Disk Sentinel تست کردن توجه داشته باشن که بسیاری از سکتور هایی که توسط این برنامه چک می شه و به صورت Bad Block نمایش داده می شه مربوط به مشکل سخت افزاری نیست و به دلیل نصب بسیاری از برنامه ها و اپلیکیشن ها و یا Install/Unistall بی مورد هست...
به عیارت دیگر اطلاعات از یک سکتور به سکتور دیگه جا به جا که این مساله تحت عنوان بدسکتور شناخته شده...
و فقط اطلاعات از قسمت به ظاهر معیوب که به قسمت Spare Area برده شده....
پس جای نگرانی وجود نداره....
استفادش آسونه. مشکلت چیه؟؟ هر جا سوال داشتی بپرس! fraps رو اجرا میکنی و میزنی روی سربرگ دوم و میری توی بازی تا فریم رو بهت نشون بده.
برای بدسکتور هم حتماض وقتی سیستم روشن بوده ضربه و شوک وارد کردی بهش. بدسکتور اکثراً بهمین دلیل بوجود میاد. دلایل نرم افزاری و ویروس هم وجود داره. بدسکتور دو نوع سخت افزاری و نرم افزاری داره. نوع سخت افزاریش قابل درمان نیست. بحث بدسکتور برای خودش تاپیک تخصصی در انجمن سخت افزار داره. جستجو کن تا پیداش کنی.
خیلی ممنون از نگرانی درم اوردی
من با برنامه HDD Regenerator از حالت بوت با فلش 4 GB چک کردم هاردمو بعد 3 ساعت طول می کشید من گذاشتم .5 ساعت چک کنه که حدود 200 GB رو اسکن کرد و بد سکتور پیدا نکرد
راستی بعد از اون ظرفیت فلش 4 گیگم شده بود 1.9
حالا نمی دونم چیکار کنم؟؟
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
کجای سربرگ دوم فریم رو نشون می ده؟؟
ببینید دوست عزیز به دلیل این که بدسکتور به دلیل نصب بعضی نرم افزار ها به وجود اومده نمی تونین توسط HDD Regenerator اعمال خاصی رو روش انجام بدین....
به هیچ عنوان هم چند باره این کار رو انجام ندین چون فشار بسیار سنگینی به مغناطیس هارد وارد می کنه....
به دلیل این که شما از طریق برنامه Boot Flash s درست کردین تقریبا تمام فضای فلش اشغال شده....
روی Flash Drive کلیلک راست کنین و از طریق Quick Format کنین....
File System هم روی FAt 32 یاشه....
اگر به حالت اول برنگشت با File System دیگه امتحان کنین....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)