تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 303 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

نه متاسفانه جواب نداد!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

درکمال ناباوری!
    پسورد رو پیدا کردم!
    پسورد بعد از اپدیت به 2580!
    تغییر پیدا کرده بود!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام خدمت همه دارم دوستان
    من یه LA40C650L1R دارم ساخت مالزی
    چند تا سوال دارم از اساتید
    اول اینکه مدل بنده قابلیت PVR داره؟ چون تو منو مخفی فعال کردم ولی خبری نشد!؟
    دوم اینکه قابلیت ----S تو این مدل هست و اگه هست چجوری باید فعال بشه؟ DVBT رو فعال کردم قبلا! توی تیونرها هم SEC-TS هست و گزینش هم اضافه میشه ولی کانالی پیدا نمیکنه

سوم اینکه من از منو مخفیم عکس گرفتم کجا باید آپ کنم برای استفاده دوستان؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام خدمت همه دارم دوستان
    من یه LA40C650L1R دارم ساخت مالزی
    چند تا سوال دارم از اساتید
    اول اینکه مدل بنده قابلیت PVR داره؟ چون تو منو مخفی فعال کردم ولی خبری نشد!؟
    دوم اینکه قابلیت ----S تو این مدل هست و اگه هست چجوری باید فعال بشه؟ DVBT رو فعال کردم قبلا! توی تیونرها هم SEC-TS هست و گزینش هم اضافه میشه ولی کانالی پیدا نمیکنه

سوم اینکه من از منو مخفیم عکس گرفتم کجا باید آپ کنم برای استفاده دوستان؟
    دوست عزیز
    تلویزیون شما نه قابلیت دیجیتال دارد و نه قابلیت pvr و حتی اگر شما آن ها را فعال کنید چیزی فعال نمی شود چون در بنیان آن اصلا از نظر سخت افزاری وجود ندارد و برای همین است که شما نمی توانید از آن استفاده کنید برای مشاهد مشخصات تلویزیو نتان به این سایت بروید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوست عزیز
    تلویزیون شما نه قابلیت دیجیتال دارد و نه قابلیت pvr و حتی اگر شما آن ها را فعال کنید چیزی فعال نمی شود چون در بنیان آن اصلا از نظر سخت افزاری وجود ندارد و برای همین است که شما نمی توانید از آن استفاده کنید برای مشاهد مشخصات تلویزیو نتان به این سایت بروید.
    خیلی ممنون بایت جواب البته ----t داره و الان دارم باهاش دیجیتال ایران رو میبینم ولی متاسفانه ----s نداره ! احتمالا روی سریهایی اروپایی باشه
    بازم ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان من la32e420e2r دارم زبان فارسی نداره تو منو مخفی هم local هم ایران رو نداره آخرین آپدیت فریمورش هم سال 2012 بود آپ کردم نشد میخاستم بدونم دیجیتال داره یا نه اگه پاسختون مثل پاسخ به دوست قبلیمون نشه که گفتید دیجیتال نداره در حالی که از دیجیتالش استفاده میکنه

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان من la32e420e2r دارم زبان فارسی نداره تو منو مخفی هم local هم ایران رو نداره آخرین آپدیت فریمورش هم سال 2012 بود آپ کردم نشد میخاستم بدونم دیجیتال داره یا نه اگه پاسختون مثل پاسخ به دوست قبلیمون نشه که گفتید دیجیتال نداره در حالی که از دیجیتالش استفاده میکنه
    دوست عزیز
    اول اینکه اطلاعات ما بر اساس مستندات سایت سامسونگ است نه از خودمان اگر در پست بالا هم نگاه می کردید آدرس سایت و مشخصات مدل ذکر شده .
    دوم شما وقتی که از یک سایت دانلود می کنید در همان سایت هم مشخصات مدل تلویزیون تان هست و نیازی به ما ندارید که بپرسید تلویزیون تان دیجیتال دارد یا نه که با شک و تردید قبول کنید.
    سوم این سایت دیدن مشخصات

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

منظوری نداشتم فقط میخاستم بگم نا امیدم نکنید از دیجیتال داشتن یا نداشتن این مدل ....این اطلاعات خود سامسونگ در مورد این ال سی دی به چه معنیه
    DTV Tuner............----T/C
    analoge tuner............yes

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

منظوری نداشتم فقط میخاستم بگم نا امیدم نکنید از دیجیتال داشتن یا نداشتن این مدل ....این اطلاعات خود سامسونگ در مورد این ال سی دی به چه معنیه
    DTV Tuner............----T/C
    analoge tuner............yes
    دوست عزیز
    به این معنی است که تلویزیون شما ذارای تیونر آنالوگ و دیجیتال ترکیبی که همان دیجیتال زمینی و شبکه های کابلی است و فعال است و فقط کافیست که از قسمت منو ---> کانال ---->آن را تنظیم و جستجو کنید

اینم مشخصات مدل ایرانی که در آن هم همین شرایط است
    Last edited by matinpour; 12-09-2013 at 14:46.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

توی وبسایت سامسونگ اینو نوشته ولی تو منوها چیزی به عنوان دیجیتال وجود نداره زبان هم فارسی نمیشه منو مخفی هم قسمت local گزینه ed-iran رو نداره و اصلا ایران نداره تو تنظیمات تیونر چهار گزینه sl-atc2 و seccustom و alps و xugang رو داره کدوم رو انتخاب بکنم وقتی دو گزینه آخر رو انتخاب میکنم تلویزیون روشن میشه ولی تصویر برفکی نداره ولی صدای خش خش آنالوگ میاد باز کانالیابی هم میزنه کانالیابی آنالوگ لطفا راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •