نه متاسفانه جواب نداد!
نه متاسفانه جواب نداد!
درکمال ناباوری!
پسورد رو پیدا کردم!
پسورد بعد از اپدیت به 2580!
تغییر پیدا کرده بود!!!
سلام خدمت همه دارم دوستان
من یه LA40C650L1R دارم ساخت مالزی
چند تا سوال دارم از اساتید
اول اینکه مدل بنده قابلیت PVR داره؟ چون تو منو مخفی فعال کردم ولی خبری نشد!؟
دوم اینکه قابلیت ----S تو این مدل هست و اگه هست چجوری باید فعال بشه؟DVBT رو فعال کردم قبلا! توی تیونرها هم SEC-TS هست و گزینش هم اضافه میشه ولی کانالی پیدا نمیکنه
سوم اینکه من از منو مخفیم عکس گرفتم کجا باید آپ کنم برای استفاده دوستان؟![]()
دوست عزیز
تلویزیون شما نه قابلیت دیجیتال دارد و نه قابلیت pvr و حتی اگر شما آن ها را فعال کنید چیزی فعال نمی شود چون در بنیان آن اصلا از نظر سخت افزاری وجود ندارد و برای همین است که شما نمی توانید از آن استفاده کنید برای مشاهد مشخصات تلویزیو نتان به این سایت بروید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون بایت جواب البته ----t داره و الان دارم باهاش دیجیتال ایران رو میبینم ولی متاسفانه ----s نداره ! احتمالا روی سریهایی اروپایی باشه
بازم ممنون
سلام دوستان من la32e420e2r دارم زبان فارسی نداره تو منو مخفی هم local هم ایران رو نداره آخرین آپدیت فریمورش هم سال 2012 بود آپ کردم نشد میخاستم بدونم دیجیتال داره یا نه اگه پاسختون مثل پاسخ به دوست قبلیمون نشه که گفتید دیجیتال نداره در حالی که از دیجیتالش استفاده میکنه
دوست عزیز
اول اینکه اطلاعات ما بر اساس مستندات سایت سامسونگ است نه از خودمان اگر در پست بالا هم نگاه می کردید آدرس سایت و مشخصات مدل ذکر شده .
دوم شما وقتی که از یک سایت دانلود می کنید در همان سایت هم مشخصات مدل تلویزیون تان هست و نیازی به ما ندارید که بپرسید تلویزیون تان دیجیتال دارد یا نه که با شک و تردید قبول کنید.
سوم این سایت دیدن مشخصات
منظوری نداشتم فقط میخاستم بگم نا امیدم نکنید از دیجیتال داشتن یا نداشتن این مدل ....این اطلاعات خود سامسونگ در مورد این ال سی دی به چه معنیه
DTV Tuner............----T/C
analoge tuner............yes
دوست عزیز
به این معنی است که تلویزیون شما ذارای تیونر آنالوگ و دیجیتال ترکیبی که همان دیجیتال زمینی و شبکه های کابلی است و فعال است و فقط کافیست که از قسمت منو ---> کانال ---->آن را تنظیم و جستجو کنید
اینم مشخصات مدل ایرانی که در آن هم همین شرایط است
Last edited by matinpour; 12-09-2013 at 14:46.
توی وبسایت سامسونگ اینو نوشته ولی تو منوها چیزی به عنوان دیجیتال وجود نداره زبان هم فارسی نمیشه منو مخفی هم قسمت local گزینه ed-iran رو نداره و اصلا ایران نداره تو تنظیمات تیونر چهار گزینه sl-atc2 و seccustom و alps و xugang رو داره کدوم رو انتخاب بکنم وقتی دو گزینه آخر رو انتخاب میکنم تلویزیون روشن میشه ولی تصویر برفکی نداره ولی صدای خش خش آنالوگ میاد باز کانالیابی هم میزنه کانالیابی آنالوگ لطفا راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)