اگه لینکاش رو میخوای بگو تا بهت بدم حجمش 7.8 گیگه
اگه لینکاش رو میخوای بگو تا بهت بدم حجمش 7.8 گیگه
یه سرچ کن تو فروشگاه های اینترنتی ببین احتمالا پیدا میکنی ...
ممنون میشم.
اینکار را هم کردم. دو سه تا بودند که زنگ هم زدم. گفتند دیگه موجودی نداریم!
ای بابا اینو ما بازی کردیم ولی اخرش نتونستم همه ی تفنگ ها و لباس هارو بخرم. بازیش قشنگ بود ولی نمیدونم باید از کجا اون همه پول گیر بیاری؟ ای مس افکت 1 تو شهر ما هست.حالا نمیدونم بیا طرفای مشهد گیر میاریش.
این دی ال سی ام بازی کردیم بالاخره .. خیلی قشتگ بود . واقعا بهترین دی ال سی مس 3 بود ..
بچه ها کسی از این Dlc جدیده آدرسی داره ؟
پیشاپیش باتشکر![]()
Mass Effect بعدی را تیمی جدید خواهد ساخت
بازی بعدی Mass Effect، عنوانی تازه و جدید خواهدبود و تیمی که سه بازی اخیر این سری را ساختهاست، کمی استراحت میکند تا کار بر روی یک IP جدید را آغاز کند.
تهیهکننده اجرایی بازی، Casey Hudson، در جریان PAX East خبر از حال و هوای جدید بازی داد.
وی گفت: ما داریم آماده میشویم که Mass Effect دیگر بسازیم و این بازی چیزی جدید خواهدبود. ما میخواهیم قادر باشیم که به هواداران فرصت بازگشت به دنیای بازی را بدهیم و آنها را با این
چیزهای جدید آشنا و علاقمند کنیم، اما به شکلی تازه و جدید؛ راهی جدید برای اکتشاف جهان Mass Effect .
وی افزود: ما در BioWare در حال ساخت دنیای تخیلی کاملاً جدیدی هستیم؛ اینن کار بعدی ما خواهدبود.
فیلم Mass Effect بسیار بزرگ خواهد بود
تهیهکنندهی سری Mass Effect، آقای Casey Hudson، مدعی است فیلمLegendary Pictures چیزی بسیار خاص خواهدبود.
وی گفت: باید آن را بعنوان چیزی خوب دید؛ زیرا چیزی که ما اکنون میبینیم، میتوانم با اطمینان بگویم که فیلم بزرگی خواهدشد. این تنها یک فیلم ساده نخواهدبود؛ بلکه چیزی واقعاً خاص
خواهدشد.
این اقتباس بر روی شخصیت مونث Shepard تمرکز خواهدکرد و نویسندهی آن نیز یکی از هواداران بازی است.
منبع : bazinama
یا downlodha یا top2download
من بالاخره موفق شدم multi بازی کنمیه اکانت گرفتم.
حالا نمیدونم از کجا دی ال سی های قسمت مولتی رو میتونم دانلود کنم ؟
تو شماره 3 بهتره اول بازی را تا انتها بریم، بعد dlc ها را نصب کنیم یا از همون اول کار با dlc بریم بهتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)