آقای amir_bdr نمی خوام نا امیدتون کنم.
ولی 64 دستور رو که خیلی وقت پیش تو همین تایپیک گذاشته بودند.فکر کنم هنوز به صفحه 100 هم نمیرسید.ممنون
کسی جواب ما رو نمیده که poketstation چیه و به چه دردی می خوره؟
آقای amir_bdr نمی خوام نا امیدتون کنم.
ولی 64 دستور رو که خیلی وقت پیش تو همین تایپیک گذاشته بودند.فکر کنم هنوز به صفحه 100 هم نمیرسید.ممنون
کسی جواب ما رو نمیده که poketstation چیه و به چه دردی می خوره؟
یک وسیله جانبی هست یکم بزرگتر مموری کارت وبرای بازیهای انگشت شماری مانند گیم شارک عمل میکنه البته کدهائی که هیچ وقت برای گیم شارک نمی اید کدهای عجیب غریب سرچ کنی چیز بیشتری گیرت ماید
آقای farzad_angel ممنون بخاطر توضیحاتتون.
من تا حالا فکر میکردم poketstation چیزیه که باید توی این بازی بدست بیاری.
راستی این مخصوص کامپیوتز هست یا ps1 .?
عکس هایی از پاکت استیشن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پاکت استیشن رو می تونید از سایت های خارجی سفارش بدید (اگر می خواین لینک سایت ها رو میدم)
ولی تو ایران بعید می دونم پیدا شه
آقای Ehsan PCbase ممنون بخاطر عکس ها.
یه چیزایی فهمیدم.
ببخشین که موضوع تایپیکو عوض کردم.
EMULATOR این درهست ولی من خودم را کشتم نتونستم باهاش کار کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
salam misha kasi agar darbareh resident evil 4 pc chizi dar mored cheat ya kodam code az ono balade baman bage mamnoon misham
دوست تازه عضو شده در قسمت مربوطه درخواست بدید هر چند که تو خود سایت سرچ کنی پیداش میکنی
یه چیز بگم بخندید...نسخه ی ژآپنی این بازی تو نقش یه دختری رو بازی میکنی.........ولی من فک میکردم پسری هستم ...میگفتم چرا این پسرا قلب دارن..........بعدشم به اون دختره تا 2 سال تخم مرغ میدادم.. فقط میخندید همین... فک کنم فهمیده بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)