نه فلش کردن با فلش تولز و نه روت کردن ،نیازی به باز بودن بوت لودر نداره.بدون مشکل انجام میشه.سلام دوستان...میگم آرک بوتلودرش قفل هست؟
اگه هست موقع فلش با فلش تولز مشکل پیش نمیاد؟
موقع روت چی؟
نه فلش کردن با فلش تولز و نه روت کردن ،نیازی به باز بودن بوت لودر نداره.بدون مشکل انجام میشه.سلام دوستان...میگم آرک بوتلودرش قفل هست؟
اگه هست موقع فلش با فلش تولز مشکل پیش نمیاد؟
موقع روت چی؟
داداش من من که نگفتم بلد نیستم ببینم رام گوشیمو...من گفتم اگه رام 2.3.4 بزنم چجوری ماوس بهش وصل کنم بیسیم باید باشه یا با یو اس بی اگه با یو اس بی هست تبدیل یو اس بی نوکیا N8 میخوره بهش کار میده؟
سلام دوستان
این رام 2.3.4 رو چطور روت کنم؟
با فلش تولز و جینجربریک نشد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حسین این لینک رو برو ! قشنگ توضیح داده! فک نکنم مشکلی داشته باشی...
مشکلی بود بگو
سلام دوستان
کد آنلاک رو از کجای سایت باید گیر بیارم
یکی راهنماییم کنه
ممنون
اون پایین Continue رو بزن بعد Yes .I'm sure رو بزن دو تاگزینه رو تیک بزن و Accept رو بزنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کادرهای خالی رو پر کن فقط سریال گوشی رو 14 رقمی بزن بعد کد رو بهت میده
دوستان چرا هیچکی کمک نمیکنه بهم؟خوب چیکار کنم الان؟همه کار رو درست انجام میدم،اما بازم نمیتونم فلاش بزنم،خواهشن کسی چیزی میدونه کمک کنه،مشکلمو بالا گفتم...
یه سر به این تاپیک بزن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز رفتم arc خریدم از شیراز . فول پک ( کیف و شارژ ماشین و صفحه ضد خش ) به قیمت 510 تومن بدون این چیزها می گفت 490 تومن . گوشی قبلیم galaxy I9000 بود . فیلم برداری و عکس برداری آرک توی شب خیلی خوبه بر خلاف گوشی قبلیم . فقط از دکمه ی power خوشم نیومد . اگه سمته راست یا چپ گوشی بود بهتر بود
ارک اس فول پک تهران امروز
580 و 570
رنگ سفید مشکی صورتی .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)