سلام دوستان
من بعد از یه سری تحقیق اساسی تصمیم گرفتم ریش تراش panasonic ES-RT30 رو بخرم . فقط میخواستم بدونم با فوم هم میشه ازش استفاده کرد یا نه؟![]()
سلام دوستان
من بعد از یه سری تحقیق اساسی تصمیم گرفتم ریش تراش panasonic ES-RT30 رو بخرم . فقط میخواستم بدونم با فوم هم میشه ازش استفاده کرد یا نه؟![]()
تو خود سایت پاناسونیک هم اطلاعات کاملی ازش نزاشته
بنظرمن مدل RT53 رو بگیر همین ویژگی هارو داره و مدل جدیدتر هم هست در هردو حالت هم میشه استفاده کرد
سلام دوستان من قصد خرید ماشین اصلاح سر رو دارم البته ریش رو هم حداقل در حد 0.5 میل بزنه. تا 300 هم میتونم هزینه کنم
moser 1400 هایی که تو بازار هستن کیفیتشون چطوره؟ منظورم همین 80 یا 85 تومنی هاست
لطفا از برند رمینگتون پیشنهاد ندید. ممنون
سلام
Panasonic GB50
سامولیکم
آقا من با هرچی میزنم 3سوت دوباره در مییاد :( تیغ ک سالهاست نمیتونم بزنم ماشین هم آرایشگر برام میزنه اشکم در مییاد :( ولی چاره ای نداره:(_
داره تا زیر چشام هم میاید :(
من میخام یه ریش تراش بخرم ولی نه از این ها که از ته میزنن و سفید میکنن.یه چیزی مثل موزر و حتما باید شارژی باشه .ضمنا از این قلمی ها که مثل خودکار هستند هم نمیخام .دقیقا یه چیزی شبیه موزر ولی شارژی .من یکی دو مدل گرفتم ولی گرد هستند و خوش دست نیستند یا بعضی هاشون دور خیلی بالا دارن و صدای تراکتور میدن .دونبال یه مدلی هستم که تخت باشه و صدای کمی داشته باشه .اگر کسی مدلی میشناسه معرفی کنه .
عزیز من اگر بخوای سفید نکنه باید ماشینی مثل موزر بگیری که ماشین های مثله موزر بعد از مدتی صورت رو خراب می کنه
من میگم فیلیپس بگیر از ته هم میزنه
موزر رو اگر شما باهاش خیلی حرفه ای باشی و بتونی از ته باهاش بزنی تفاوتش با فیلیپس 1 روز نیم هست یعنی شما 1روز و نیم جلوتری اگر با موزر بزنی
تیغ رو که کلا فراموشش کن
چرا ارایشگاه ؟؟؟
خودت بزن
شما باید اون زیر چشم رو لیزر کنی الان برای من هم زیاده ولی چارش اینه یا لیزر و یا هر روز بزنی
شما یه فیلیپس3 تیغه بگیر و ریشتو بزن
اون جاهایی که نزدیک چشمته رو حتما با موزر بزن چون با فیلیپس و تیغ بزنی کلا جنگل میشه![]()
الان حدود یه ماه میشه که من ریش تراش پاناسونیک st25 رو خریدمش.روزهای اول که باهاش اصلاح میکردم در حد چند روز اول زیاد وارد نبودم و یکم وقت میگرفت ازم ولی الان بعد این چند وقت واقعا از این ریش تراش راضی هستم و حتی یاد گرفتم که باهاش در حد 5 تیغ فیوژن بزنم و صفر صفر ریش هام رو باهاش میزنم.هیچ سوزش یا حساسیتی هم تا حالا نداشتم الا سه روز اول که زیر گلوم رو بلد نبودم چطور با ریش تراش بزنم.صورت من هم فوقالعاده حساسه و با کوچکترین چیزی به جوش زدن میفته و ملتهب میشه ولی هیچ گونه مشکلی با این ریش تراش نداشتم.امیدوارم که تونسته باشم.کمک شایانی به دوستان کرده باشم توی خرید ریش تراش های پاناسونیک.دوستان سوالی داشتن توی پخ بپرسن چون این تاپیک رو سر نمیزنم.
1- چرا موزر صورت رو خراب میکنه ؟
2- دلیل اینکه از سفید کننده ها استفاده نمیکنم اینه که الان هوا خیلی گرمه هر چقدر هم بعدش افترشیو و ... اینا بزنم صورتم موقع عرق کردن میسوزه و علاوه بر این کلا خوشم نمیاد از ته بزنم .برای همین دومبال ماشینی هستم که مثل موزر باشه ولی توی بازار گیر بیاد خوب هم کار بده یه چیزی مثل این :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)