تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 507 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231271321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام .
    اگر خواستین تاکسی تلفنی بگیرین :
    1- اگه چند تا چمدون و اساسیه دارید و تعدادتون هم زیاده , این رو به منشی بگید وگرنه ممکنه یه پراید گاز سوز براتون بفرسته !!!!
    پراید خودش صندوق عقبش کوچیکه , با کپسول گاز و خِرت و پِرتهایِ خودِ راننده دیگه چی میشه؟

2- اگه هوا گرمه و ماشین کولر دار میخواین حتماً موقع زنگ زدن بگید ماشین کولر دار میخواین .
    3- اگر خیلی عجله دارید حتماً اول بپرسید ماشین هست ابآن چون من عجله دارم .
    بعضی از آژانسها نمیگن الان ماشین نداریم تا مشتری نپره!!!. بعدش هر چی منتظر میشین ماشین نمیاد و آخرش وقتی ماشین میرسه , به راننده میگین چرا اینقدر دیر اومدی؟ میگه والله من تا رسیدم آژانس فوراً اومدم برای شما (یعنی ماشین تو آژانس نبوده ).
    وقتی زنگ میزنید بپرسید ماشینی که قراره بیاد چیه و چه رنگیه تا هم مطمئن بشید که ماشین هست و هم به قول دوستمون اشتباهی سوار یه ماشین دیگه نشید.

میتونید از راننده هم بپرسید که سرویس به نام کی هست ؟ باید اسم شما رو بلد باشه .

4- اگر یک مسیر مشخص رو میخواید برید مثلا فرودگاه یا ترمینال یا فلان خیابون , حتماً بپرسین کرایتون چقدر میشه چون بعضی از راننده ها از مشتریها پول زیادی میگیرند .
    بعضیاشون حتی به آژانس هم نمیگند پول زیادی گرفتند تا پورسانتِ کمتری پرداخت کنند به آژانس .
    اینطوری اگر خواست ازتون پول زیادی بگیره بهش بگین "من از آژانس پرسیدم گفتند کرایه .... تومن میشه .

5- با راننده زیاد گرم نگیرید , بعضیاشون خیلی پر رو هستند و عی میپرسند کارتون چیه ؟ بارتون چیه؟ اهل کجائین ؟ درآمدتون چقدره؟
    پس بهتر هست که باهاش حرف نزنید بیخودی.

6- قبل از اینکه بره , خوب بررسی کنید چیزی جا نذاشته باشید , چیزی از تو جیبتون نیافتاده باشه رو صندلی .

7- تا به مقصد نرسیدید کرایه رو پرداخت نکنید اما کرایه رو آماده کنید تا زیاد معطل نشید .
    بعضی از راننده ها به علت ترافیک یا خرابی ماشینش وسط راه یا دعوا با شما , شما رو به محل مورد نظرتون نمیرسونند پس تا به مقصد نرسیدید کرایه رو بهش ندین .

8- اگه مهمانِ مهمی دارید یا از ماشین کهنه خوشتون نمیاد , به منشی بگین ماشین مدل بالا براتون بفرسته .

9- اگر بی ادبی ازش دیدین یا پول زیادی ازتون گرفت یا رانندگیش بد و خطرناک بود حتما به آژانس خبر بدین اما به منشی نگین چون بعضی از منشیها هوایِ راننده ها رو دارند و به مدیر یا صاحب آژانس خبر نمیدند .
    بپرسید اسم مدیر آژانس چیه و بگین میخواین با خودش صحبت کنید .

10 - وقتی با صاحب آژانس حرف میزنید انصاف رو رعایت کنید و فقط چیزی رو که اتفاق افتاده بگین و یک کلاغ چهل کلاغ نکنید و به راننده تهمت نزنید .

11- اگر راننده وضعش خیلی خرابه یعنی فهمیدین مواد فروشه یا فاسده یا یا تو کار فحشا هیت یا چیزی از شما سرقت کرد , حتماً شماره ی ماشین رو یادداشت کنید و به پلیس خبر بدین .

12- چهره ی راننده رو بخاطر بسپارید , شاید بعداً لازمتون بشه .

13- اگر راننده در حمل و پیاده کردنِ بار بهتون کمک کرد حتماً بهش انعام بدین چون وظیفه اش فقط رانندگی هست نه چیز دیگه . البته بشرطی که خودش بابتِ کمک کردن به شما کرایه ی بیشتر نگیره ازتون .

14- اگر قراره خودش به تنهائی چیزی رو ببره به کسی تحویل بده حتماً اون چیز رو و تعدادش رو بهش نشون بدین تا بدونه که شما چِکِش کردین و مراقب هستین که چیزی ازش کم نشه وگرنه ممکنه ازش چیزی کِش بره (اگر بی وجدان باشه).

15 - اگر میخواین بچه یا بچه هایِ کم سن و سال با آژانس به جائی بفرستین حتما :
    الف : قبلش اسم راننده رو بپرسین از آژانس .
    ب- به بچه ها بگین عقب بشینند و شیطنت و شلوغ نکنند تو ماشین و نذارین با بستنی سوار شند .

ج - با راننده اصلاً حرف نزنند و اگر باهاشون شوخی کرد جوابش رو ندند ;
    د- بعد از رسیدنِ بچه (ها) به مقصد بپرسین ازشون که راننده چی گفت و چکار کرد ؟
    اگر احساس کردین راننده از بچه ها سوء استفاده کرده حتماً به پلیس خبر بدین .

16- دربِ ماشین رو آروم ببندید .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 24-07-2012 at 13:28. دليل: سطربندی . سایت با مرورگر موبایل مشکل داره .

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت جنس بدون گارانتی نخرین . واقعا ارزش اون پول اضافه رو که میدید داره . هرچند توی ایران گارانتی به اون شکل واقعی اجرا نمیشه ولی من خودم 2-3 مورد ضرر کردم .دو تا گوشی یه سینما خانگی یه تلویزیون که دیگه درست نشد ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه marde tanhayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    هر جا تنهایی باشه

پيش فرض

این تجربه رو واسه خانومای سایت میگم.البته حتما خودتون میدونین ولی شاید بعضیاتون مثل من و دوستم این اشتباه و انجام بدین پس بهتره درس عبرت بگیرین
    اگه به تاکسی تلفنی زنگ میزنید که نمیشناسید (محلی نیست و با راننده ها اشنا نیستین) مثلا از آرایشگاه زنگ زدین،خونه دوستی آشنایی بودین،از خرید برمیگردین..... حتما اول بپرسین که آژانسه یا نه اگه گفت اره حتما اسم تاکسی تلفنی و ازش بپرسین.تا قبل از اینکه مطمئن نشدین همون تاکسی تلفنی مورد نظرتونه یا نه سوار نشین

تجربه خودم:با دوستم رفته بودیم واسش کیسشو ارتقا بدیم کارمون طول کشید نزدیک ساعاتای 10 شد خونه دوستم دور بود کیسشم که بود گفتش تل میکنم به همین تاکسی تلفنی نزدیک پاساژ که خیالش راحت باشه زود میرسه خونه. منم گفتم منتظر بشم اون بره بعدش من برم.بعد یه 10 دقیقه یه پراید سفید اومد (از منشی اژآنس هم پرسیده بود گفته بود پراید سفید) بوق زد واستاد قیافشم خیلی عادی بود ما هم به هوای اینکه آژانسه.دوستم پرسید آژانسه پسره گفت آره. منم زود کیسو برداشتم که بزارم تو ماشین یه دفعه به عقل دوستم رسید گفت از کدوم آژانسین یدفعه دیدیم پسره پاشو گذاشت رو گاز دِ برو.خدا رو شکر شانسمون گرفت
    ولی امشب یکی دیگه از دوستام همین اتفاق واسش افتاد اما مثل خنگا گفته بود شما از آژانس فلانین پسره هم از خدا خواسته گفته اره اونم سوار شده.میگه بعد یکم که رفته تازه فهمیدم این اصلا تاکسی تلفنی نیست.فقط خدا بهش رحم کرده بود که هر طور شده بود با جیغ و داد تونسته بود پسره رو مجبور کنه ماشینو نگه داره.فقط خدا میدونست اگه نمیتونست مقاومت کنه چه بلایی سرش میومد.

ببخشید طولانی شد ولی خوب خیلی این روزا مواظب باشین.مخصوصا شبا حتی واسه سوار شدن تاکسی های آرم دار هم احتیاط کنین

برای اینکه مطمئن بشین راننده همون ارژانس ناشناس شما رو به مقصد می رسون قبل سوار شدن به ماشین شماره پلاک ماشین رو حفظ کنین سوار ماشین که شدین زنگ بزنین به یکی از اقوام نزدیک بگین دارم میام نوع ماشین و شماره پلاک رو با صدای بلند بگین اگه بلند گوی موبایل رو هم باز کنین چه عالی
    اینطوری هر کی باشه حساب میاد کف دستش

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

اگه یه کار اداری دارین که که توش نامه نگاری و این حرف هاست حتما بعد از طی مراحل امضا و قبل از تحویل یه کپی از کل برگه ها بگیرید.من خودم که دو بار نامه هام گم شدن!بارها هم برخورد کردم ملت مدارکشون و نامه ها شون گم شده،جالبه یه بار آموزش دانشگاه بودم,یه نفر یه نامه ش گم شد،مسئولش گفت این طوری نمیشه،باید صبر کنید تا خودش پیدا بشه!!!‏# حتما شماره نامه ها رو یادداشت کنید،تلفن دبیرخونه و تلفن خونه رو هم بگیرید که حداقل تلفنی پیگیر کارتون بشید.# کارتون رو رها نکنید به امان خدا،پیگیر باشید. ‏ مثلا خودم درخواست تأییدیه تحصیلی رو پست کردم آموزش پرورش منطقه،ولی از آموزش دانشگاه که می پرسیدم خبری نبود، یک ماه بعدش حضوری رفتم آموزش پرورش منطقه فرمم توی یه پوشه بغل دست مسئول امتحانات بود که هنوز کارش رو انجام نداده بود! من که رفتم فکر کنم فرداش پستش کردن به دانشگاه.

5. 14 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بحث آژانس داغه منم تجربه خودم رو بگم ... امکان اتفاق افتادنش نادره ولی ممکنه برای شما هم پیش بیاد

چند سال پیش پسر عموم اومد خونمون و ساعت 11 - 12 شب میخواست برگرده شهرستان ، ما هم گفتیم خوب با آژانس برو ... منتهی چون زیاد با آژانس سر و کار نداریم شماره آژانس خاصی رو به یاد نداشتیم فقط یادم بود که اطرافمون یک تاکسی چلسی با شماره ای که آخرش به 4030 خطم میشه هست و منم با پیش شماره ای که معمول بود تو اطراف ما شماره رو گرفتم و گفتم تاکسی چلسی طرفم گفت آره خلاصه ماشین رو فرستان و بعد متوجه شدیم طرف بیکار بوده گفته خوب تا شهرستان میرم و یک پولی هم در میارم !

حالا ممکنه همیشه موضوع به همین سادگی پیش نیاد .

بهتره همیشه تو این موقعیت ها با 118 تماس بگیرید ، آدرس رو بدید و بخواید چند تا آژانس تو اون محل بهتون معرفی کنه ، به نظرم تو محل هایی که رفت و آمد زیاد دارید هم شماره آژانس رو بگیرید تا هر وقت هر جای شهر ماشین خواستید راحت تهیه کنید .

من خودم خیلی سخت با دیگران ارتباط بر قرار میکنم ولی با این حال سعی میکنم همیشه با یک آژانس و چند تا راننده خوب رابطه خوبی داشته باشم ، بعضی وقتها واقعا مفید واقع میشند .

7. 14 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

حیف این تاپیک نیست که بره صفحه دوم ؟

همیشه وقتی مشکلی توی زندگیتون دارین و چیزی اذیتتون می کنه حتما با کسی که خودتون صلاح میدونین درددل کنین
    دیگه توضیح اضافه ندم خودتون امتحان کنید تاثیرشو می فهمین

9. 10 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این رو هم امتحان کنید : کاری کنید توی قسمت "مشخصات" کاربری تون توی تب "درباره من " در قسمت "آمار و ارقام" رقم "تشکر از دیگران" بیشتر از رقم موادی باشه که ازتون تشکر شده . یه حسی به آدم میده که تعداد کسایی رو که میتونه در بعضی مواقع روشون حساب کنه زیادن

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سعی کنید اگه دعوای فیزیکی اتفاق افتاد و میخوای دو طرف رو از هم جدا کنید این اشتباه رو مرتکب نشید که یه نفر بگیرید تا دعوا نکنه.چون زمانی که یه نفرو میگیرید طرف مقابل از این موقعیت سوء استفاده میکنه و اون شخصی رو که شما گرفتید رو بدجور کتک میزنه!!

اینو تجربه کردم....بعدش براتون بد میشه

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با توجه به زیاد شدن تضییع حقوق شهروندی توسط همه
    در صورتی که رفتار کسی اذیتتون کرد دلخور نشین این اتفاقی هست که برای همه می افته
    پس خونسرد باشید و ارامش خودتونو به هم نزنید

13. 6 کاربر از mefmef بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Devicestreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    BATTLELOG :|

پيش فرض

اگه یه گوشی یا لپ تاپ گرون خریدید
    روز اول کاری بهش نداشته باشید چون 100 درصد از دستتون میفته
    (امتحان شدست)اگه باور نداری امتحان کن

15. 10 کاربر از Devicestreet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •