سلام
بچه ها من امشب یک عطر جدید از تام فورد گرفتم به نام Tuscan leather که بوی تلخ خیلی خاصی داره و موندگاریش هم به نظرم خوبه چون EDP هستش. اگه کسی قیمت داره بگه 50 میل قیمت 280 درست گرفتم یا طرف گرون داده بهم؟ ممنون.
سلام
بچه ها من امشب یک عطر جدید از تام فورد گرفتم به نام Tuscan leather که بوی تلخ خیلی خاصی داره و موندگاریش هم به نظرم خوبه چون EDP هستش. اگه کسی قیمت داره بگه 50 میل قیمت 280 درست گرفتم یا طرف گرون داده بهم؟ ممنون.
مبارک باشه . قیمتش حدود 193 دلاره. که با دلار 1200 تومنی میشه 231. بد نیست بنظرم...
مطمئنا نداره.
---------- Post added at 06:42 AM ---------- Previous post was at 06:39 AM ----------
احسنت به نظر کارشناسانه شما جناب cyber861 که میزنی وسط خال !
دمت گرم!
اینکاره ای!![]()
بچه ها در مورد این ادکلنای milano هرچه اطلاعات دارین بهم بدین لطفا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنون میشم ازتون !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
اگر اصل و تازه باشه قیمت خوب به نظرم گرفتید(البته تا حالا در مورد فیک این عطر جایی نشنیدم.نمیدونم اصلا وجود داره یا نه چون کلا تولید این سری کمه و نیچ محسوب میشن)..این عطر از بهترین عطرهای سری پریویت کالکشن تام فورد هست که زیر نظر مستقیم تام فورد و با سلیقه اون طراحی شده...
اونجایی که خریدید تست داد؟؟بقیه کارهای پریویت کالکشن رو هم داشت؟؟
تست که نداد اولش. ولی اجازه داد درشو بو کنم. از کارهای سری پرایوت هم غیر از اینی که من گرفتم oud wood رو داشت که اونم خیلی خیلی خوشبو و واقعا خاصبود، 100 میل 448 تومن. Neroli portofino رو هم داشت که فیروزه ای رنگ بود 100 میل 450، به علاوه tobacco vanille که اونم 100 میل 448. راستی به من گفت tuscan leather صد میل نداره اصلا و فقط 50 داره. راست گفته یا پیچونده؟
من از دئودرانت و ضد عرق ژیلت ارکتیک ایس استفاده میکنم از همه لحاظ راضیم برای تابستون خیلی خوبه اگر اشتباه نکنم 4.5 بود
ممنون. من امروز از هایپر اسپری بدن ایرانی الفابت فومن شیمی گرفتم. 150 میل 950 تومن. بوی خوبی نداره. ولی برای قیمت خوبه.تست کامل نکردم.
ادکلن Bogart کلاسیک که sunflower پیشنهاد کرده بود تست کردم وکار خیلی دوست داشتنیه. در wish list منظور می کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
افتر شیو هم همون بالم نیوا q10 گرفتم. تست می کنم نتیجشو میگمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ezel; 28-10-2011 at 18:48. دليل: نقل قول حاشیه ساز /
آرمان جان یکم توصیفش کن(قیمتی و...)
منم بروت رو تست کردم.اصلیش نبود ولی فروشنده میگفت دقیقا بویه اصلیشو میده ولی موندگاری نداره.
به نظره خودم هم بوشو خیلی سال پیش شنیده بودم.یه چیزی تو مایه هایه کرم پودر بود .خوشم نیامد.
\
راستش میخواستم یکبار دیگه ون کلیف پور هوم رو تست بزنم که بوگارت رو هم دیدم و هر دو رو تست کردم. نمیتونم توصیفش کنم یکچیزی مثل جوهر با بوی کمی fresh شاید، ماندگاری زیادی نداشت که باز هم بو کنم. ولی ارزش داشتن رو داره.قیمت رو دقت نکردم. ولی ون کلیف 50 میل رو 46 زده بود که 2 تومن گران کرده بود
تعدادی از کارهای axe رو هم تست کردم که بجز یکی خوشم نیومد.اسمشو یادم نمیاد .کارهای چیپی بودن.
اون افترشیو نیوا هم 6500 بود.
این بروت چون روش نوشته فابرژه مطمئنا اصل نیست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)