تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 4105 اولاول ... 1211712112172182192202212222232242252312713217211221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مگه آسایشگاه نداره؟
    کلا مگه چند ساعت باید تو کلانتری باشیم؟
    اگه شهرستان بیفتم شرایط آسایشگاه ها چطوره؟
    چرا اسایشگاه داره ولی صبح تا شب باید کار کنی کلانتری که تعطیلی نداره
    در مورد نیرو انتظامی شهرستان و تهران نداره خیلی از سرباز کار میکشن همین بدبخت راهور ها رو که دیدی تو خیابونها وایمیسدن هر روز 8 ساعت سرپا هستن هفته ای حداقل دو تا هم 4 ساعت باید فوق العاده وایسن شهرستان هم همین طوره نبرو انتظامی فقط تو ستاد راحت هستی که صبح تا ظهر باید کار کنی بقیه رو میتونی استراحت کنی.
    کلانتری بغل خونت باشه نمیزارن بری خونه باید 90 روز وایسی 8 روز بری مرخصی برا شما که لیسانسی داری مطمین باش اسایشگاه تر تمیزی میدن

2. 2 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

چرا اسایشگاه داره ولی صبح تا شب باید کار کنی کلانتری که تعطیلی نداره
    در مورد نیرو انتظامی شهرستان و تهران نداره خیلی از سرباز کار میکشن همین بدبخت راهور ها رو که دیدی تو خیابونها وایمیسدن هر روز 8 ساعت سرپا هستن هفته ای حداقل دو تا هم 4 ساعت باید فوق العاده وایسن شهرستان هم همین طوره نبرو انتظامی فقط تو ستاد راحت هستی که صبح تا ظهر باید کار کنی بقیه رو میتونی استراحت کنی.
    کلانتری بغل خونت باشه نمیزارن بری خونه باید 90 روز وایسی 8 روز بری مرخصی برا شما که لیسانسی داری مطمین باش اسایشگاه تر تمیزی میدن
    شما خبر نداری احتمال این که کلانتری بیفتم چقدره؟ البته میدونم که شانسیه و قاعده نداره اما میخوام بدونم مثلا از هر 100 نفر چند نفر ارتش، چند نفر سپاه و چند نفر نیرو انتظامی میفتن به طور میانگین؟ قاعده کلیش چطوره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اقا ما افتادیم شهید باهنر کرمان
    دهنمون صافه نه ؟
    در ضمن نیرو انتظامی هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام اگه من برای خدمت اقدام کنم و اعزامم بیفته اسفند چون من فوق دیپلم دارم توی نوروز هم ضد حال میزنن توی خدمت یعنی کلاس و آموزش و ... ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض

سلام اگه من برای خدمت اقدام کنم و اعزامم بیفته اسفند چون من فوق دیپلم دارم توی نوروز هم ضد حال میزنن توی خدمت یعنی کلاس و آموزش و ... ؟
    نه اتفاقا....
    به اون دوره میگن دوره طلایی چون نزدیک 15 روز مرخصی میان دوره میدن به خاطر تعطیلات

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شما خبر نداری احتمال این که کلانتری بیفتم چقدره؟ البته میدونم که شانسیه و قاعده نداره اما میخوام بدونم مثلا از هر 100 نفر چند نفر ارتش، چند نفر سپاه و چند نفر نیرو انتظامی میفتن به طور میانگین؟ قاعده کلیش چطوره؟
    قاعده نداره ولی متاسفانه چون برخورد پلیس با مردم خیلی بده به این خاطر نیرو انتظامی سرباز تحصیل کرده زیاد ورمیداره تا این سربازهای تحصیل کرده با مردم خوب رفتار کنن و به مرور زمان ذهنیت مردم نسبت به نیرو انتظامی عوض بشه قاعده ی کلی هم نداره ولی شما که لیسانس داری تو نیرو انتظامی احتمال اینکه بیفتی راهور بیشتر از کلانتری هست ولی کلانتری هم سرباز لیسانسه داره. توکلت به خدا باشه ایشالله ارتش یا سپاه میفتی هیچ کدوم این چیزها رو هم نمیبینی
    دهنمون صافه نه ؟
    در ضمن نیرو انتظامی هستش
    شهید با هنر رو نمیدونم تو گوگل سرچ کنی خاطرات سربازهاش میاد میتونی بفهمی چطور جایی هست ولی متاسفانه افتادی نیرو انتظامی اذیت میشی
    نه اتفاقا....
    به اون دوره میگن دوره طلایی چون نزدیک 15 روز مرخصی میان دوره میدن به خاطر تعطیلات
    البته تو سپاه میگن دوره طلایی به ما که یگان امداد تو عید 8 روز مرخصی دادن کلا افتادن تو این دوره خوبه

8. 3 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

دهنمون صافه نه ؟
    در ضمن نیرو انتظامی هستش
    اعزام 1 تیری شما؟
    برگ سفیدتون اومده؟

البته تو سپاه میگن دوره طلایی به ما که یگان امداد تو عید 8 روز مرخصی دادن کلا افتادن تو این دوره خوبه
    شما یگان امدادی؟
    یگان امداد یعنی نیروی انتظامی؟
    کدوم شهر خدمت میکنین شما؟
    میشه یه کم از کارایی که انجام میدین بگین؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شما یگان امدادی؟
    یگان امداد یعنی نیروی انتظامی؟
    کدوم شهر خدمت میکنین شما؟
    میشه یه کم از کارایی که انجام میدین بگین؟
    من بودم تقریبا یه ماهه خدمتم تموم شده دارم برا کارشناسی میخونم.
    یگان امداد یکی از زیر مجوعه های نیروی انتظامی است تمام شهرها هم یگان امداد دارن من یگان امداد تهران بودم.
    اسمش روشه دیگه هر کجا که نیاز به کمک باشه شما باید بری مثلا بازی استقلال پرسپولیس, 22 بهمن, یه اجلاسی چیزی باشه , تمام نماز جمعه ها (البته یکی دو تا گروهان برا نماز جمعه میرن) و ... این بنزهای سبز که تو شهر ها هستن بغلشون نوشته گشت انتظامی تهران بزرگ ماله یگان امداد هستن و کارشون گشت زدن تو بزرگراههاست.
    یگان امداد 10 تا گروهان داره هر گروهان وظایف خاصی داره مثلا یه گروهان کارش ایست و بازرسی هست شبها میرن ایست و بازرسی میزنن یه گروهان کارش پاس پیاد هست و ...
    یه گروهان موتور سوار داره که خدمتش خیلی سخته .

11. این کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دهنمون صافه نه ؟
    در ضمن نیرو انتظامی هستش
    کی اعزامی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

من بودم تقریبا یه ماهه خدمتم تموم شده دارم برا کارشناسی میخونم.
    یگان امداد یکی از زیر مجوعه های نیروی انتظامی است تمام شهرها هم یگان امداد دارن من یگان امداد تهران بودم.
    اسمش روشه دیگه هر کجا که نیاز به کمک باشه شما باید بری مثلا بازی استقلال پرسپولیس, 22 بهمن, یه اجلاسی چیزی باشه , تمام نماز جمعه ها (البته یکی دو تا گروهان برا نماز جمعه میرن) و ... این بنزهای سبز که تو شهر ها هستن بغلشون نوشته گشت انتظامی تهران بزرگ ماله یگان امداد هستن و کارشون گشت زدن تو بزرگراههاست.
    یگان امداد 10 تا گروهان داره هر گروهان وظایف خاصی داره مثلا یه گروهان کارش ایست و بازرسی هست شبها میرن ایست و بازرسی میزنن یه گروهان کارش پاس پیاد هست و ...
    یه گروهان موتور سوار داره که خدمتش خیلی سخته .
    ممنون از توضیحتون.
    شما کردوم شهر زندگی میکردی که افتادی یگان امداد تهران؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •