گواردیولا: دلیلی برای تمدید نکردن قراردادم نداشتم
مربی بارسلونا گفته باید قراردادش را تمدید میکرد
سایت گل – پپ گواردیولا، مربی بارسلونا درباره تمدید قراردادش گفته که دلیلی برای رفتن نداشت.
او با قرارداد جدیدش تا تابستان 2012 در بارسلونا میماند. قرارداد او تا پایان فصل جاری اعتبار داشت، اما پس از چند هفته شایعات، دو طرف سرانجام به توافق رسیدند تا آن را 12 ماه دیگر تمدید کنند.
او در نشستی خبری گفت: «نمیتوانید در گذشته زندگی کنید. باید میدیدم آیا قدرت و شور و شوق را حفظ کردهایم و آیا بازیکنان واکنش خوبی داشتهاند یا نه؛ من به همین دلیل است که اینجا ماندهام.
ما در فینال جام حذفی هستیم، برای قهرمانی لیگ تلاش میکنیم، و به پایان فصل داریم نزدیک میشویم. دلیلی نداشت که یک سال دیگر در اینجا به کار ادامه ندهم.
ما حالا باید مراقب باشیم و اشتباه نکنیم. حالا همه خوشحالند. پس از چهار سال به پایان نزدیکتر خواهیم بود تا به آغاز، اما این بستگی به اشتیاق ما برای ادامه هم دارد.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/2/12
آرسنال و درخواست 65 میلیون یورو برای فروش فابرگاس
روز گذشته شایعاتی در مورد پیشنهاد 60 میلیون یورویی رئال برای خرید کاپیتان توپچی ها منتشر شد این در حالی است که بارسلونا از مدت ها پیش به دنبال بازگرداندن این بازیکن به نوکمپ است
سایت گل- با انتشار شایعاتی در مورد تلاش رئال مادرید برای خرید فابرگاس و پشت سر گذاشتن بارسلونا در به خدمت گرفتن این ملی پوش اسپانیایی، نشریه مارکا گزارش داد داد باشگاه آرسنال حاضر نیست پیشنهادهایی کمتر از 65 میلیون یورو را مورد بررسی قرار دهد.
روز گذشته شایعاتی در مورد پیشنهاد 60 میلیون یورویی رئال برای خرید کاپیتان توپچی ها منتشر شد این در حالی است که بارسلونا از مدت ها پیش به دنبال بازگرداندن این بازیکن به نوکمپ است.
آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، نیز تاکنون تلاش زیادی برای حفظ این بازیکن انجام داده است و حتی برای اینکه مانع از جدایی این بازیکن بشود، قیمتی معادل 65 میلیون یورو برای فروش او در نظر گرفته است. علاوه بر این آنها برای فروش فابرگاس حاضر به دریافت بازیکن به عنوان بخشی از مبلغ قرار نیستند و تنها پول نقد می خواهند.
این خبر برای آبی و اناری ها بسیار ناراحت کننده خواهد بود زیرا پیش از این این باشگاه اعلام کرد که تنها 40 میلیون یورو بودجه برای خرید بازیکن در بازار نقل و انتقالات آینده در اختیار خواهد داشت.
در مقابل رئالی ها همواره در بازار نقل و انتقالات ارقام عجیبی و غریبی پرداخته اند واز این نظر شرایط مساعد تری برای خرید فابرگاس دارند.
با این وجود، ژاوی و والدس، دو هم تیمی فابرگاس در تیم ملی اسپانیا اعلام کرده اند نمی توانند او را در پیاهن رئال مادرید تصور کنند.
کد:
By Behnam Jafarzadeh
2011/2/1
ادگار داویدز: آفلای در بارسلونا خواهد درخشید
داویدز میگوید آفلای ستاره بارسلونا میشود
سایت گل – ادگار داویدز گفته به ابراهیم آفلای باور دارد و این بازیکن هموطن او در نوکمپ موفق خواهد شد.
ملیپوش هلندی قراردادی چهار سال و نیمه با بارسلونا در اواخر دسامبر امضا کرد و هرچند چندان به میدان نرفته، اما بارقههایی از درخشش را نشان داده است.
داویدز که در نیمه دوم فصل 04-2003 برای بارسلونا بازی کرد، میگوید آفلای خود را در تیم قهرمان ثابت میکند: «به نظرم اگر او بردبار باشد و ذهنیت و فرهنگ کاتالان، و سبک بازی بارسا را بیاموزد، در آنجا بسیار عالی کار خواهد کرد.»
او درباره دوران حضور خودش در بارسا گفت: «خاطراتی محشر دارم. دوران خاطرهانگیزی در زندگی من بود و خوشحالم که فرصت آن را یافتم که به بارسلونا بیایم و به تیم کمک کنم.
این بهترین ستایشی بود که میتوانستم انجام دهم، چون هنگامی که برای بارسلونا بازی کردم، هیچ بازیکنی حاضر نمیشد به این تیم بیاید، اما من آمدم.»
کد:
2011/2/12