تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 416 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231271321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

مثل اینکه بحث مسی رونالدو شدیدا داغه.به نظر من این دوتا فوتبالیست هر دوتاشون جز بهترین ها هستند.البته به نظر من مسی یه کوچولو سره چون کمتر بازیکنی پیدا میشه که بتونه دفاع تیمی رو بهم بریزه با اون حرکتای منحصر بفردش تو یه وجب جا چند نفرو دریبل بزنه و اینقدر در خدمت تیم باشه.من نمی دونم مثلا پا عوض کردن یعنی چی که شما رو اون مانور میدینمهم اینه که بازیکن مقابلتو برداری که مسی این کارو خوب بلده حتی بهتر از رونالدو.البته اینو بگم که رونالدو هم یه خصوصیاتی داره مثلا سریعترین بازیکنه که بازیکنی نمی تونه تو این مورد به گرد پاش برسه شوتای بی نظیر ضربه سر عالی.مسی هم به خاطر کوتاهی قدش نمی تونه از ضربه سرش استفاده کنه ولی تکنیکشو خوب داره ضربه سر مسی تو فینال جام باشگاه ها در بازی با منچستر که یادتون هست.من خودم طرفدار بارسا هستم و از تواضع و گذشت مسی بیشتر خوشم میاد تا غرور رونالدو.
    در مورد قهرمانی های این دوتا تیم بگم اصلا مهم نیست این چیزا مهم اینه که تو این چند سال کدوم تیم عمکرد موفقی داشته اگه چند سال بگذره بارسا به راحتی رئالو پشت سر میزاره

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خوب خوشبختانه تا اینجا بحث خوب بوده
    من كاملا مخالفم بحث اصلا خوب پيش نرفته چون احساس ميكنم هنوز پست اول من رو به خوبي نخوندين

1. پس مسی یه جایی داره واسه رشد، اما میگید هنوز بهش نیاز پیدا نکرده، این با اون گفته که مسی به بن بست خورده و تغییر رویه داده پارادوکس نداره؟ خلاصه به بن بست خورده یا نه؟ اگه خورده، چی کار کرده؟
    نه هيچ پارادوكسي نداره
    گفتم كه علاقه به تغيير فرق ميكنه به نياز به تغيير
    علاقه يه چيز سطحيه كه تا نياز بهش احساس نشه عمق پيدا نميكنه
    گفتم كه مسي به طور ذاتي هنوز نيازي به بازي كردن با پاي راست احساس نكرده
    قرار نيست همه نابغه ها دو پا باشن مهم موفقيت در بازيه
    احساس ميكنم توي اين چند پست دارم هي حرفام رو تكرار ميكنم
    توي همون پست اولم همه چيز رو به طور واضح گفتم

4. من احساس کردم که شما تایید کردین مسی تو ضربه سر، از رونالدو پایین تره ( اگه غیر اینه بفرمایید ) پای غیر تخصصی هم همینطور. ضربه ایستگاهی هم اشاره نکردید، اما فکر کنم اونم قبول داشته باشید! کلا مسی بیشتر از 10 تا ضربه ایستگاهی گل کرده؟
    اصلا طبيعيه كه مسي از نظر سر زدن نسبت به رونالدو ضعيفتر باشه
    مقايسه شما از بيخ و بن غلطه
    شما كه مارادونا رو خدارو شكر قبول دارين
    ميشه بگين مارادونا چنتا گل با سر زد
    پس با اين معيار مارادونا هم از رونالدو پايينتر قرار ميگيره
    بعد هم گفتم بحث ما سر پيكره اصلي و خصوصيات اصلي اين دو بازيكنه كه 90 درصد فوتبالشون رو در بر ميگيره
    سر زدن رونالدو جزء خصوصيات اصلي رونالدو نيست مگه امسال چنتا گل با سر زده ؟
    و اينكه از رونالدو سر زنتر خيلي داريم
    بدون تعصب رونالدو توي سر زدن انگشت كوچيكه علي دايي هم نميشه اگه اعتقاد دارين ميشه نمونه اش رو بيارين
    گفتم اگه اينجوري باشه مسي هم از پشت 18 گل زده چه شوت چه ضربه ايستگاهي
    مسي هم با پاي راست و ضربه سر گل زده
    اينكه مسي چون سر نميزنه پايينتر از رونالدو هست كاملا غلطه چون فيزيك بدني هيچ انساني شبيه به انسان ديگه اي نيست
    مهم اينه كه يه بازيكن چطور از داشته هاي خودش استفاده ميكنه

این که رونالدو تعداد پاس های گلش به عدد 10-15 نمیرسه، اصلا مهم نیست،
    پس چي مهمه؟
    همينجوري جواب ميدين كه ميگم بحث خوب پيش نرفته

ببینید، قبول کنید اینجا مغلطه کردید، من نمیگم راحت هست، نمیگم کار مسی سادست! نه اصلا، من دارم میگم فقط همین کار رو میکنه. سوال هم کردم، مسی پا عوض میکنه؟ دریبل زیدانی یا ... میزنه؟ جواب نه! مسی تنها از فیزیک بدنیش استفاده میکنه، اما یکی مثل رونالدو، مدت ها روش کار کرده تا به اینجا رسیده! یاد رونالدینیو افتادم که میگفت بچگیش میز و صندلی خونش رو دریبل میکرد!
    باز هم ميگم قرار نيست نابغه ها شبيه هم باشن
    براتون سوال نيست كه مسي كه نه دريبل زيداني ميزنه نه پا عوض ميكنه نه ... چجوري يه هو دفاعارو ميريزه به هم و جا ميزاره
    شما چنتا دريبل رو معيار قرار دادين و ميگين مسي اگه اينارو اجرا كرد بازيكنه در غير اين صورت قاقاليليه
    باز هم ميگم اگه فرصت باشه كه شايد طرفاي عيد فرصت بشه ميشه به راحتي در مورد روش حمل توپ مسي سه ساعت حرف زد و شش ساعت تايپ كرد
    خب طبيعيه كه مسي از فيزيكش استفاده كنه مگه رونالدو اين كارو نميكنه اگه بازكن از فيزيكش استفاده نكنه پس از چيش استفاده كنه
    چطور رونالدو ميتونه از فيزيكش استفاده كنه و سر بزنه ولي مسي نميتونه استفاده كنه و به قول شما چپ و راست بره

یاد رونالدینیو افتادم که میگفت بچگیش میز و صندلی خونش رو دریبل میکرد
    يادش به خير
    فكر نميكني مسي هم براي رسيدن به اينجا زحمت كشيده
    به خاط يه بيماري در كودكي از نظر فيزيكي كوچيك بمونه بعد بتونه از نظر روحي خودش رو جمع و جور كنه و از همين فيزيك ظريف استفاده كنه
    يه جوري در مورد مسي حرف ميزني كه انگار از زير بته عمل اومده
    شايد هم باورتون شده از يه كره ديگه اومده

این جوابتون هم خیلی بد بود. ببینید، مسی اصلا در حد مارادونا نیست. حداقل، اگه از نظر تاثیر گذاری و موفقیت نگیم، از نظر تنوع در حرکات! مارادونا حتی ضربه ایستگاهی هم زده! تو بازی ها مهم. خوشبختانه الان، چه کم چه زیاد، هممون بازی های مسی رو دیدیم، با دوربین های 5000 فریم در ثانیه گرفته، تا معمولی! اما برین یه بار هم حرکات مارادونا رو ببینید، بعد متوجه منظورم میشید که: مسی فقط تغییر جهت میده... بخدا این دیگه یک موضوع کاملا مشخص هست! حالا نمیخواید قبول کنید، باشه. ولی من این رو هم از طرف دارای بارسا شنیدم، هم از تیم های دیگه ( بی طرف )
    من نميدونم شما چرا بحث رونالدو و مسي رو به مارادونا ميكشونيد
    مسي فقط تغيير جهت ميده؟؟؟؟
    حرف غير قابل قبول شما براي لحظه كوتاهي قبول
    حرف اينه كه اگه كار ساده ايه پس چرا بقيه بازيكنا انجام نميدن
    اگه تواناييشو ندارن كه ميشه خصوصيت ويژه مسي كه اين يعني ارائه يه تكنيك جديد توسط مسي
    بعد هم باز خوبه مسي تغيير جهت ميده
    من تا حالا فكر كنم بيشتر از 100 بازي از رونالدو ديدم
    اكثر اوقات توپ رو برميداره و با استفاده از قدرت بدني و سرعتش مستقيم حركت ميكنه ميگيد نه بازي بعدي رئال رو نگاه كنيد( خدارو شكر شبكه سه پخش مستقيم ميزاره بازي رو)
    بعد هم نگاه كنيد وقتي رونالدو كنار 18 قدم با مدافع تك به تك ميشه چيكار ميكنه
    95 درصد مواقع مثل هميشه و شبيه هميشه شروع ميكنه به پاعوض كردن ميگيد نه بازم نگاه كنيد بازي بعدي رو

تنوع در حرکات دریبلینگ (دیدین گاهی چطوری تو کمتر از یک متر مربع جا، مدافع حریف رو عصبی میکنه که؟).
    نميدونم شايد شما يه رونالدو ديگه رو ميگيد
    ايني كه من ميبينم و اين هفته هم خواهم ديد اينجوري نيست
    حركات هميشگي پاعوض كردن و فرارهاي هميشگي و كورس بستن با مدافعا غير از اينا اگه چيزي ديدين فيلمشو بزارين ما هم ببينيم
    باقيه مسائل مثل سر زدن و ... 10 درصد بازي رونالدو رو هم شامل نميشه
    ولي ميخواين از فردا شروع كنم به فيلم گذاشتن از دريبلها و گلهاي متفاوت از مسي
    و امسال كه پاسهاي فوق العاده گل ميده
    نمونه اش پاس گلي كه يكي دو بازي قبل به كيتا داد
    Last edited by گرافيكار; 12-02-2011 at 12:22.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Ex-Barca: Henry in The Red Bulletin

When I moved to Barcelona, we didn’t win anything. Then [coach] Pep Guardiola appeared on the scene and suddenly the goals started coming by themselves and that was with the same team, the same players. Things just suddenly clicked. That’s the most important thing in football, to give a team confidence and to make things click
    how could I fail to love Barcelona? I won everything I could with them , all six possible trophies. The team rewrote history and I was part of that. But even more impressive for me, as a lover of football, than the number of titles we won, was the way in which we won them, by playing beautiful football
    That final pass, the one when everyone understands that there’s a chance on goal, wouldn’t have come about if it wasn’t for the passes that had gone before. With the exception of Leo [Lionel Messi], for the last third of a match Barcelona play one-touch football. Arsenal do likewise
    There are no tricks. No showing off. The key is a simple pass. You can tell a good team because their opponents have to do a lot of running. Good football looks easy

کامل:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    February 11, 2011

ایجنت بویان کرکیچ: از آینده او نامطمئنم

ناپولی به دنبال خرید این بازیکن بارسلونا است.

سایت گل – ایجنت بویان کرکیچ، مهاجم بارسلونا گفته آینده او بستگی به تصمیم باشگاه دارد.

ناپولی به دنبال خرید این مهاجم است که نتوانسته جایی در ترکیب ثابت بارسلونا بیابد و گفته می‌شود در راه خروج از این باشگاه است. ناپولی این بازیکن 20 ساله را می‌خواهد و زوران وکیچ، مدیر برنامه‌هایش می‌گوید که فعلا درباره آینده او حرفی نمی‌زند: «حالا زمان حرف زدن در این باره نیست. بارسلونا نمی خواهد فعلا در این باره حرفی زده شود. در ژوئن جلسه‌ای خواهیم گذاشت و درباره این که چه اتفاقی روی می‌دهد تصمیم خواهیم گرفت.

نمی‌خواهیم کار اشتباهی انجام دهیم و آنها تصمیم می‌گیرند که چه کنند.

می‌خواهم درباره احتمال پیوستن او به ناپولی حرفی نزنم، چون نمی‌دانم چه اتفاقی می‌افتد.»

این ملی‌پوش اسپانیایی در این فصل 18 بازی برای بارسلونا انجام داده و سه گل زده است.

کد:
    2011/2/10

لیورپول 20 میلیون یورو برای بویان کرکیچ می‌پردازد

لیورپول قصد دارد در تابستان این بازیکن را بخرد.

سایت گل – لیورپول قصد دارد بویان کرکیچ، بازیکن بارسلونا را در تابستان خریداری کند.

روزنامه اسپورت نوشته که با آن که باشگاه مرسی‌سایدی در زمستان دو مهاجم (اندی کارول و لوییس سوارس) را خرید، اما آنها همچنان به دنبال بازیکنان تهاجمی هستند.

آنها بازیکن بارسلونا را زیر نظر دارند و می‌خواهند 20 میلیون یورو برای این بازیکن 20 ساله بپردازند.

البته بعید است که پپ گواردیولا اجازه رفتن به او بدهد، چرا که او بازیکنی است که نقشی کلیدی در آینده بلندمدت غول‌های کاتالان دارد.

او تا سال 2015 قرارداد دارد و شماره 9 بارسلونا را هم گرفته، و با این حال در این فصل چندان در ترکیب ثابت قرار نگرفته و در همان دفعات معدود هم درخششی نداشته است و در 18 باری که در کل بازی کرده تنها 3 گل زده است.

کد:
    2011/2/11

Final training and squad for Sporting

...

The squad: Valdés, Pinto, Alves, Piqué, Milito, Abidal, Maxwell, Adriano, Sergio Busquets, Mascherano, Keita, Xavi, Iniesta, Messi, Pedro, Bojan, Villa, and Afellay

کد:
    Friday, February 11, 2011

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

گفتگوی ویژه با ژوزه مورینیو: فقط از خدا می ترسم؛ درفوتبال از کسی نمی ترسم

[/CENTER]

زندگی دردنیای فوتبال چه نکاتی به شما داده و چه چیزهایی ازشما گرفته؟
    من احساس رضایت ناشی از موفقیت را ازدنیای فوتبال گرفته ام. کاری که از بچگی عاشق انجام دادن آن بودم ولی در عین حال مسائلی بدیهی و روزمره از من گرفته شده. می خواهی یک بستنی با همسر و فرزندانت بخوری ولی نمی توانی!

زندگی تان درخانه چطور است؟
    اصلا به سراغ توپ نمی روم

اگر«مربی فوتبال»نبودید، زندگی تان چطور بود؟
    زندگی با آرامش تری داشتم.شاید به عنوان استاد دانشگاه مشغول به کار بودم.

خیلی خوب احساسات افراد را برانگیخته می کنید!
    دریک باشگاه، باید در میان بازیکنانت ، افرادی که باآنهاکار می کنی، هواداران و اعضای کادرمدیریتی که رابطه مستقیمی با آنهاداری، محبوب باشی.می خواهم بارئال به قهرمانی برسم، ولی برای آینده هم زیرساختهایی بگذارم و تغییراتی اساسی درذهنیت و ساختارباشگاه ایجاد کرده و یا پایه هایی برای ادامه موفقیت باشگاه بنا کنم.

چند دوست واقعی در دنیای فوتبال دارید؟
    95درصد افرادی که با من کار می کنند.

ترسی از شکست ندارید؟
    نه.فقط از خدا می ترسم.من یک کاتولیک تمام عیارهستم و به قدرت وعدالت خداباور دارم.تنها نگران عزیزانم هستم.در دنیای فوتبال از کسی یاچیزی نمی ترسم.اگر ازشکست بترسی،درنهایت شکست خواهی خود

خانواده تان چگونه هستند؟
    پس از آنکه درسالهای 2004و2005،مدال طلای فدراسیون بین المللی تاریخ و آمارفوتبال رامال خود کردم،درسال 2006 جایزه برنز به من رسید.وقتی به خانه رسیدم و آن را در کناردو جایزه طلایم گذاشتم،یک جایزه دیگر آنجا بود:«بهترین پدردنیا». برای چه توپ طلا می خواهم؟ جایزه های دیگری را ترجیح می دهم که برایم ارزش بیشتری دارند

رازموفقیتتان در چیست؟
    صداقت.گاهی وقتها این همان چیزی است که بازیکنانم دارند.برای یک بازیکن خیلی سخت است که بازی نکند.نیمکت نشین کردن بازیکنان،گاهی وقتها قلب مراآزرده می کند. به عنوان مثال نیمکت نشین کردن گرانرو، مرا خیلی ناراحت کرد.هیچ کسی بیشتر از او تلاش نمی کند

این رئال راچطور می بینید؟
    گروه جوانی است که تجربه کافی درزمان تحت فشاربودن ندارد.این تیم،راهی 10ساله را پیش رو می بیند.کاروالیو با 32سال سن بهتراز یک بازیکن22 ساه است.سایربازیکنان تیم،7سال راه مقابلشان دارند.این تیم،بازیکنانی معصوم ونپخته دارد که برای بلوغ به زمان نیاز دارد.

چه نکته ای رادرمورد یک بازیکن نمی پذیرید؟
    یک بازیکن باید درخدمت گروه باشدو نه برعکس

ایکر کاسیاس کاپیتان کم حرفی است.نه؟
    اوزیادسروصدا ندارد.خوشبختانه این فصل درهردیدار یک یا دومهار بیشتر ندارد.

و کریس؟
    او بایک ماسک زندگی می کندو تصویری که ازاو ساخته شده،باواقعیت خیلی متفاوت است

درفکر جشن قهرمانی رئال در «میدان سیبلس» هستید؟
    نه.چون جشن و مهمانی را دوست ندارم ولی از اینکه همه را در میدان سیبلس در حال جشن و پایکوبی ببینم احساس خوشبختی می کنم.

کد:

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من كاملا مخالفم بحث اصلا خوب پيش نرفته چون احساس ميكنم هنوز پست اول من رو به خوبي نخوندين
    متاسفانه با این پست آخری، منم کاملا ناامید شدم! این پستتون سرشار از مغلطه و گیج کردن بود...

نه هيچ پارادوكسي نداره
    گفتم كه علاقه به تغيير فرق ميكنه به نياز به تغيير
    علاقه يه چيز سطحيه كه تا نياز بهش احساس نشه عمق پيدا نميكنه
    گفتم كه مسي به طور ذاتي هنوز نيازي به بازي كردن با پاي راست احساس نكرده
    قرار نيست همه نابغه ها دو پا باشن مهم موفقيت در بازيه
    احساس ميكنم توي اين چند پست دارم هي حرفام رو تكرار ميكنم
    توي همون پست اولم همه چيز رو به طور واضح گفتم
    ما حرف از نابغه نمیزنیم، حرف از توانایی ها میزنیم، شما توانایی یک بازیکن رو نادیده میگیرید، بعد خیلی راحت دیگری رو برتر میدونید! این چجور مقایسه بی طرفانه هست؟

از یه طرف میگید مسی تغییر کرده، از این طرف میگید علاقه داره ولی نیاز به تغییر نداره!

اصلا طبيعيه كه مسي از نظر سر زدن نسبت به رونالدو ضعيفتر باشه
    مقايسه شما از بيخ و بن غلطه
    شما كه مارادونا رو خدارو شكر قبول دارين
    ميشه بگين مارادونا چنتا گل با سر زد
    پس با اين معيار مارادونا هم از رونالدو پايينتر قرار ميگيره
    بعد هم گفتم بحث ما سر پيكره اصلي و خصوصيات اصلي اين دو بازيكنه كه 90 درصد فوتبالشون رو در بر ميگيره
    سر زدن رونالدو جزء خصوصيات اصلي رونالدو نيست مگه امسال چنتا گل با سر زده ؟
    و اينكه از رونالدو سر زنتر خيلي داريم
    بدون تعصب رونالدو توي سر زدن انگشت كوچيكه علي دايي هم نميشه اگه اعتقاد دارين ميشه نمونه اش رو بيارين
    گفتم اگه اينجوري باشه مسي هم از پشت 18 گل زده چه شوت چه ضربه ايستگاهي
    مسي هم با پاي راست و ضربه سر گل زده
    اينكه مسي چون سر نميزنه پايينتر از رونالدو هست كاملا غلطه چون فيزيك بدني هيچ انساني شبيه به انسان ديگه اي نيست
    مهم اينه كه يه بازيكن چطور از داشته هاي خودش استفاده ميكنه
    ما داریم دو بازیکن از دو تیم متفاوت، تو یک پست مشترک ( اکثرا تو یه پست هستن ) مقایسه میکنیم! این کجاش غلطه؟ بله، اگه میگفتید برین یکی رو با فیزیک بدنی رونالدو پیدا کنید تا باهاش مقایسه کنیم، بعد من میرفتم مسی رو میاوردم غلط بود! باشه؟ پس وقتی داریم دو بازیکن تو یه پست رو مقایسه میکنیم، همه چیشون مهمه و ملاکه.

هیچ حرفی نیست، مارادونا هم با سر کم گل زده. اما مارادونا ضربه ایستگاهی نمیزد؟ مارادونا تکنیک نداشت؟ چرا این قسمت های حرف من رو نمیبینید...

الان این مقایسه شما کاملا غلطه!!!! اولا، علی دایی پستش تخصصش مهاجم بود. ثانیا، دایی تو خیلی چیز ها هم پایین تر بود. این مقایسه غلطه! پستاشون فرق میکنه. باشه؟!

پس چي مهمه؟
    همينجوري جواب ميدين كه ميگم بحث خوب پيش نرفته
    جالبه، حتی تو نقل قول حرف من هم، نصفش رو بردیدن! چی بگم دیگه... خوبه من زندم نمردم! زنده هستم و حرف من رو با کم و کاست نقل میکنید؟

براتون سوال نيست كه مسي كه نه دريبل زيداني ميزنه نه پا عوض ميكنه نه ... چجوري يه هو دفاعارو ميريزه به هم و جا ميزاره
    شما چنتا دريبل رو معيار قرار دادين و ميگين مسي اگه اينارو اجرا كرد بازيكنه در غير اين صورت قاقاليليه
    باز هم ميگم اگه فرصت باشه كه شايد طرفاي عيد فرصت بشه ميشه به راحتي در مورد روش حمل توپ مسي سه ساعت حرف زد و شش ساعت تايپ كرد
    خب طبيعيه كه مسي از فيزيكش استفاده كنه مگه رونالدو اين كارو نميكنه اگه بازكن از فيزيكش استفاده نكنه پس از چيش استفاده كنه
    چطور رونالدو ميتونه از فيزيكش استفاده كنه و سر بزنه ولي مسي نميتونه استفاده كنه و به قول شما چپ و راست بره
    یه مغلطه دیگه! دوست عزیز، من دارم میگم تو کار مسی، تنوع نیست! اما تو رونالدو چرا. دارم میگم رونالدو تو یه بازی با سر و جفت پاهاش گل میزنه! همین بازی قبلی هم دوباره با سر و اگر اشتباه نکنم پای راستش گل زد!

فكر نميكني مسي هم براي رسيدن به اينجا زحمت كشيده
    به خاط يه بيماري در كودكي از نظر فيزيكي كوچيك بمونه بعد بتونه از نظر روحي خودش رو جمع و جور كنه و از همين فيزيك ظريف استفاده كنه
    يه جوري در مورد مسي حرف ميزني كه انگار از زير بته عمل اومده
    شايد هم باورتون شده از يه كره ديگه اومده
    چرا بحث رو میپیچونین؟! من کی گفتم مسی زحمت نکشیده؟! یا مثلا مسی قاقالیه؟! چرا حرف میذارین تو دهن من؟! اینم همه میدونن اگه بخاطر داروهای هورمونی گران قیمت تیم پزشکی بارسا نبود، مسی نصف اینم قد نداشت...

من نميدونم شما چرا بحث رونالدو و مسي رو به مارادونا ميكشونيد
    کاملا مشخصه، اما شما یا نمیبینید یا نمیخواین که ببینید: مسی رو با کسی مقایسه کردم که حتی از نظر قد و هیکل هم مثل همن!

مسي فقط تغيير جهت ميده؟؟؟؟
    نه، 6 نوع تکنیک دیگه هم میریزه! این دیگه مثل روز مشخص که

حرف غير قابل قبول شما براي لحظه كوتاهي قبول
    خلاصه قابل قبول، یا غیر قابل قبول؟

درصد مواقع مثل هميشه و شبيه هميشه شروع ميكنه به پاعوض كردن ميگيد نه بازم نگاه كنيد بازي بعدي رو
    شما بشین ویدئو اون حرکات رو ببین، مطمئن باش حتی با نگاه کردن به اونا سرت گیج میره! شما میگین اونا تکراری هست؟ یعنی قابل پیش بینی هست؟ یه عمر تو لیگ اینگلیس این کار رو جلو بهترین مدافعا انجام داد، همه جفت پا پردین رو پاهاش! تو همین لالیگا هم همینطوره... مدرکش هم = تعداد خطا هایی که روش میشه.

نميدونم شايد شما يه رونالدو ديگه رو ميگيد
    ايني كه من ميبينم و اين هفته هم خواهم ديد اينجوري نيست
    حركات هميشگي پاعوض كردن و فرارهاي هميشگي و كورس بستن با مدافعا غير از اينا اگه چيزي ديدين فيلمشو بزارين ما هم ببينيم
    باقيه مسائل مثل سر زدن و ... 10 درصد بازي رونالدو رو هم شامل نميشه
    ولي ميخواين از فردا شروع كنم به فيلم گذاشتن از دريبلها و گلهاي متفاوت از مسي
    و امسال كه پاسهاي فوق العاده گل ميده
    نمونه اش پاس گلي كه يكي دو بازي قبل به كيتا داد
    متاسفانه، این امر سانسور تو کار شما خیلی زیاده! شما باز هم اون بخشی که من گله کردم، چرا تو مقایستون، اسمی از ضربه سر و کار با پای مخالف نزدین رو حذف کردین. سکوت شما نشانه ی خیلی چیز ها هست.

به نظرم بهتره این بحث رو تموم کنیم... برای اینکه شما و بقیه هم راضی بشین و دیگه کسی ادامه نده، اصلا رونالدو انگشت کوچیکه مسی شما هم نمیشه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[/COLOR]
    اوزيل: "من واقا دوست دارم گل بزنم و به تيم كمك زيادي كنم"

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

اوزيل در خصوص شرايطش در رئال و بازي يكشنبه با اسپانيول با سايت رسمي مصاحبه مفصلي انجام داده است

رئال يكشنبه با اسپانيول مقابله ميكند نظرتان راجع به اين بازي چگونه است؟

"قطعا بازي دشواري خواهد بود .هر تيمي كه با رئال مادريد بازي ميكند ميخواهد سخت تلاش كند و نتيجه خوبي زمين را ترك كند .آنها سخت تلاش خواهند كرد و ما نيز چاره اي جز پيروزي نداريم و بايد فاصله امتيازمان با صدر جدول را كاهش دهيم .مطمئن هستم اگر تمركز داشته باشيم پيروز اين بازي خواهيم بود"

اسپانيول در خانه بسيار قدرتمند است و در رده ششم جدول قرار دارند و واضح است كه گل زدن به آنها كار دشواري است نظر شما چيست؟

"هدف ما كسب 3 امتياز اين مسابقه است .ما بازيكنان بزرگ و خلاق زيادي در تيم داريم و با بهترين عملكرد ميتوانيم نتيجه خوبي بدست بياوريم"

رونالدو در صدر جدول گلزنان لاليگا قرار دارد و رابطه شما و او نيز بسيار خوب است

"واضح است كه هر كسي به خوبي ميداند رابطه من و رونالدو بسيار خوب است .رونالدو با من بسيار خوب است و زماني كه به مادريد آمدم كمك زيادي به من كرده بود .او شخصيت فوق العاده اي دارد .رونالدو بازيكن مهمي براي تيم محسوب ميشود و گلهاي زيادي به ثمر ميرساند و انرژي زيادي به تيم ميدهد .من كاملا خوشحال هستم كه در كنار او بازي ميكنم"

رابطه شما با سامي خديرا نيز بسيار خوب است و هر دو آلماني هستيد .خديرا عملكرد خوبي در مادريد داشته است؟

"به طور قطع آمدن او به مادريد برايم بسيار خوب بود چون همزبان هستيم و هميشه در كنار هم هستيم .خديرا در تيم ملي آلمان نيز بسيار خوب كار ميكند .از اينكه او در كنار تيم است احساس خوش شاني ميكنم"

شما تا به اينجاي فصل 12 پاس گل و 9 گل به ثمر رسانده ايد و بيشترين پاس گل را در تيم داده ايد

"من واقا دوست دارم كه بگويم عاشق گل و پاس گل دادن هستن و سرمربي نيز از من راضي است .و هميشه به دنبال اين هستم تا در پيروزي هاي تيم نقش زيادي داشته باشم "

شما چند هفته قبل بر پيراهن رئال نشان تاج باشگاه را بوس كرده بوديد نظرتان در اين مورد چيست؟ كار شما براي هوادارن مادريد بسيار جالب بود

"من براي رئال مادريد بازي ميكنم و احساس بسيار خوبي در اين باشگاه دارم .من قسمتي از تيم هستم و ميخواهم در اين باشگاه با موفقيت تيم خوشحال باشم و بايد ببينيم در پايان فصل چه اتفاقي رخ ميدهد .از زماني كه به مادريد آمده ام هوادارن حمايت بسيار خوبي از من كرده اند و اميدوارم بهترين عملكرد را داشته باشم و آنها را خوشحال كنم"

در آخر نيز شما يك بازيكن جديد به تيم اضافه كرده ايد و آن آدبايور ي است كه شروع بسيار خوبي در رئال داشته است و 2 گل نيز به ثمر رسانده نظرتان راجع به او چيست؟

"زماني كه در ليگ انگيليس بود توانست گلهاي زيادي به ثمر برساند .آدبايور مهاجم در سطح بالايي است و ما ميدانستيم كه در رئال نيز موفق خواهد بود و در 3 بازي كه تا به اينجا براي رئال انجام داده نقش مهمي در تيم داشته و توانسته 2 گل زيبا نيز به ثمر برساند .از اينكه در كنار او بازي ميكنم بسيار خوشحالم"

کد:
    آخرين تمرينات قبل از رويارويي با اسپانيول

رئال مادريد ساعت 16.30 بعداظهر به وقت محلي آخرين تمريناتش را در والدبباس برگزار ميكند تا خودشان را براي بازي يكشنبه با اسپانيول آماده كنند

بازيكنان امروز عصر آخرين تمريناتشان را ساعت 16.30 عصر به وقت محلي در والدبباس برگزار ميكنند تا قبل از سفر به اسپانيول با آمادگي كامل به مصاف آنها بروند .

ژوزه مورينيو بعد از پايان تمرينات اسامي بازيكنان دعوت شده براي بازي يكشنبه شب با اسپانيول را اعلام ميكند و سپس 15 دقيقه در كنفرانس مطبوعاتي حاضر خواهد شد .

در تمرينات امروز عصر درها به روي خبرنگاران و رسانه ها باز ميباشد.

کد:
    رونالدو :"من دوست دارم بهترين باشم و مورينيو براي من بهترين سرمربي است"

كريستيانو رونالدو در خصوص شرايط تيم با Antena 3 به مصاحبه پرداخت

"بازي كردن براي بهترين باشگاه جهان باعث افتخار است و از بودن در مادريد بسيار خوشحالم .فكر نميكنم ما در ليگ كارمان تمام شده باشد .ما ميدانيم كارمان دشوار است ولي هنوز بازيهاي زيادي مانده "

"ما تا پايان فصل تلاش ميكنيم .بارسلونا تيم قدرتمندي است ولي ما رئال مادريد هستيم و خواهيم جنگيد"

"بازي با لیــون در ليگ قهرمانان و فينال جام حذفي با بارسلونا برايمان بسيار مهم است ولي ما ميخواهيم پيروز شويم .ما در خانه بسيار قدرتمند هستيم و به راحتي امتياز از دست نخواهيم داد .بارسلونا تيم بسيار بزرگي است ولي ما ميخواهيم قهرمان جام حذفي شويم"

"من بسيار خوشبين هستم و اعتقاد دارم آخر فصل تيم به موفقيت خواهد رسيد و مورينيو به مهاجمانش اعتماد زيادي دارد .براي من مورينيو بهترين سرمربي جهان است .او بسيار باتجربه است .او برنده است و هميشه به دنبال پيروزي"

"بازي يكشنبه شب با اسپانيول بسيار حساس و مهم خواهد بود و ما بايد پيروز شويم .اسپانيول تيم بزرگي است و در خانه عملكرد بسيار خوبي دارد .اميدوارم پيروز اين بازي ما باشيم و همچنان اميدوار بمانيم و فاصله خودمان با صدر جدول را كم كنيم"

کد:

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

اصلا به کریس نمیخوره پسر خوبی باشه..ببیین مودب نشسته

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

"سسک 65 میلیون یورو و آن هم به صورتِ نقد قیمت دارد"

دیگر پیشخوانها:

مسئولانِ آرسنال به رئال مادرید،بارسا و تمامی باشگاههایی که فابرگاس را میخواهند اینگونه اعلام قیمت کردند

توپچیها میخواهند روش منچستر در فروش CR7 به مادرید را تقلید کنند

درخواستِ یکجا پرداخت شدنِ تمام مبلغ را دارند

هیچ تعویقی را در پرداخت قبول نمیکنند

ونگر،پارخو و کانالس را زیر نظر دارد

پیش نمایه آاس:

پیشخوانِ برجسته:

سردرگمی مورینیو:بنزما یا آدبایور

دیگر پیشخوانها:

گزارشی که زیدان از عملکردِ بنزما مقابل برزیل به مورینیو ارائه کرده است بسیار مثبت است

آدبایور احتمالا مقابل اسپانیول یار ثابت خواهد بود

آدبایور:کار با مورینیو مثل این است که دوباره متولد شده اید

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گواردیولا: دلیلی برای تمدید نکردن قراردادم نداشتم

مربی بارسلونا گفته باید قراردادش را تمدید می‌کرد

سایت گل – پپ گواردیولا، مربی بارسلونا درباره تمدید قراردادش گفته که دلیلی برای رفتن نداشت.

او با قرارداد جدیدش تا تابستان 2012 در بارسلونا می‌ماند. قرارداد او تا پایان فصل جاری اعتبار داشت، اما پس از چند هفته شایعات، دو طرف سرانجام به توافق رسیدند تا آن را 12 ماه دیگر تمدید کنند.

او در نشستی خبری گفت: «نمی‌توانید در گذشته زندگی کنید. باید می‌دیدم آیا قدرت و شور و شوق را حفظ کرده‌ایم و آیا بازیکنان واکنش خوبی داشته‌اند یا نه؛ من به همین دلیل است که این‌جا مانده‌ام.

ما در فینال جام حذفی هستیم، برای قهرمانی لیگ تلاش می‌کنیم، و به پایان فصل داریم نزدیک می‌شویم. دلیلی نداشت که یک سال دیگر در این‌جا به کار ادامه ندهم.

ما حالا باید مراقب باشیم و اشتباه نکنیم. حالا همه خوشحالند. پس از چهار سال به پایان نزدیک‌تر خواهیم بود تا به آغاز، اما این بستگی به اشتیاق ما برای ادامه هم دارد.»

کد:
    2011/2/12

آرسنال و درخواست 65 میلیون یورو برای فروش فابرگاس

روز گذشته شایعاتی در مورد پیشنهاد 60 میلیون یورویی رئال برای خرید کاپیتان توپچی ها منتشر شد این در حالی است که بارسلونا از مدت ها پیش به دنبال بازگرداندن این بازیکن به نوکمپ است

سایت گل- با انتشار شایعاتی در مورد تلاش رئال مادرید برای خرید فابرگاس و پشت سر گذاشتن بارسلونا در به خدمت گرفتن این ملی پوش اسپانیایی، نشریه مارکا گزارش داد داد باشگاه آرسنال حاضر نیست پیشنهادهایی کمتر از 65 میلیون یورو را مورد بررسی قرار دهد.

روز گذشته شایعاتی در مورد پیشنهاد 60 میلیون یورویی رئال برای خرید کاپیتان توپچی ها منتشر شد این در حالی است که بارسلونا از مدت ها پیش به دنبال بازگرداندن این بازیکن به نوکمپ است.

آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، نیز تاکنون تلاش زیادی برای حفظ این بازیکن انجام داده است و حتی برای اینکه مانع از جدایی این بازیکن بشود، قیمتی معادل 65 میلیون یورو برای فروش او در نظر گرفته است. علاوه بر این آنها برای فروش فابرگاس حاضر به دریافت بازیکن به عنوان بخشی از مبلغ قرار نیستند و تنها پول نقد می خواهند.

این خبر برای آبی و اناری ها بسیار ناراحت کننده خواهد بود زیرا پیش از این این باشگاه اعلام کرد که تنها 40 میلیون یورو بودجه برای خرید بازیکن در بازار نقل و انتقالات آینده در اختیار خواهد داشت.

در مقابل رئالی ها همواره در بازار نقل و انتقالات ارقام عجیبی و غریبی پرداخته اند واز این نظر شرایط مساعد تری برای خرید فابرگاس دارند.

با این وجود، ژاوی و والدس، دو هم تیمی فابرگاس در تیم ملی اسپانیا اعلام کرده اند نمی توانند او را در پیاهن رئال مادرید تصور کنند.

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/2/1

ادگار داویدز: آفلای در بارسلونا خواهد درخشید

داویدز می‌گوید آفلای ستاره بارسلونا می‌شود

سایت گل – ادگار داویدز گفته به ابراهیم آفلای باور دارد و این بازیکن هم‌وطن او در نوکمپ موفق خواهد شد.

ملی‌پوش هلندی قراردادی چهار سال و نیمه با بارسلونا در اواخر دسامبر امضا کرد و هرچند چندان به میدان نرفته، اما بارقه‌هایی از درخشش را نشان داده است.

داویدز که در نیمه دوم فصل 04-2003 برای بارسلونا بازی کرد، می‌گوید آفلای خود را در تیم قهرمان ثابت می‌کند: «به نظرم اگر او بردبار باشد و ذهنیت و فرهنگ کاتالان، و سبک بازی بارسا را بیاموزد، در آنجا بسیار عالی کار خواهد کرد.»

او درباره دوران حضور خودش در بارسا گفت: «خاطراتی محشر دارم. دوران خاطره‌انگیزی در زندگی من بود و خوشحالم که فرصت آن را یافتم که به بارسلونا بیایم و به تیم کمک کنم.

این بهترین ستایشی بود که می‌توانستم انجام دهم، چون هنگامی که برای بارسلونا بازی کردم، هیچ بازیکنی حاضر نمی‌شد به این تیم بیاید، اما من آمدم.»

کد:
    2011/2/12

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: El Mundo Deportivo
    12.02.2011

کد:
    February 12, 2011

پی نوشت:

The Front: Sport
    12.02.2011

کد:
    February 12, 2011

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •