تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 357 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231271321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 3561

نام تاپيک: Mafia II - نسخه PC

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

یکی سیو صد در صد بازی رو بزاره بی زحمت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام به همگی . من یه جا گیر کردم نمی دونم باید چیکار کنم فکر کنم چپتر 14 هستش اونجایی که توی بندر می ری و درگیری می شه بعدش باید بری داخل یه انباری که اسمش یادم نیست اونجایی که طرف با بطری های آتیشی می خواد بسورونتت من همه رو کشتم اما نمی دونم بعدش باید چیکار کنم نکنه بازی تموم شده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedchtsz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

دوستان یکی لطف کنه بگه این DLC که 50mb حجم داره روی سرور مدیا فایر هست که 5 تا پوشه هست به نام های cnt_greaser , cnt_made_man , cnt_renegade , cnt_vegas , cnt_war_hero چی هستن و به چه درد می خورن. من این پوشه هارو تو پوشه ی pc تو محل نصب بازی ریختم و متوجه تغییری در بازی نشدم. اگه می شه یکی بگه اینا چی ان؟

تفاوت حالت Simulation و Normal تو رانندگی هم یکی بگه چیه؟ بازم نفهمیدم این دوتا چه فرقی دارن!؟
    Last edited by hamedchtsz; 12-09-2010 at 18:58.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

از بچه ها کسی این بازیو هارد رفته تا آخرش ؟

نرمالش که خیلی آسون بود

وای به حاله ایزی

این پین آپ گرلز چی هست ؟ ارزش هارد بازی کردن داره ؟
    بله من روی هارد تموم کردم پین آپ های هر مرحله رو هم داد چیز خاصی نیستن آرت ورک مانند هستند به شکل کارتونی... اونجوری هم نیستند

یکی سیو صد در صد بازی رو بزاره بی زحمت
    84 درصد دارم به دردت می خوره صرفا 16 درصد باقی مونده اش به خاطر وانتد پوستر ها هست همه چیزهای قابل آنلاک باز هست و روی هارد همه ماموریت ها انجام داده شده

سلام به همگی . من یه جا گیر کردم نمی دونم باید چیکار کنم فکر کنم چپتر 14 هستش اونجایی که توی بندر می ری و درگیری می شه بعدش باید بری داخل یه انباری که اسمش یادم نیست اونجایی که طرف با بطری های آتیشی می خواد بسورونتت من همه رو کشتم اما نمی دونم بعدش باید چیکار کنم نکنه بازی تموم شده ؟
    خیر شما پول کم آوردی برو از فروشگاه ها خلشونو خالی کن و یا اینکه برای بروسکی ماشین ببر تا بهت پول بده یه ماشین بردار روی بروسکی پوینت بذار توی نقشه بعد برو به سمتش و ماشین رو پارک کن تا بهت پول بده البته وقتی ماشین رو انداختی توی اون محفظه از پلکانش برو بالا دکمه رو بزن تا پول بهت بده و یا اینکه از فروشگاه ها دزدی کن
    لباس فروشی ها پمپ گاز اسلحه فروشی و اغذیه فروشی جاهایی هستند که می تونی دخلشون رو خالی کنی. اونقدر این پول درآوردن رو ادامه بده خودش پیغام بده که به حد نصاب رسیده پولت

دوستان یکی لطف کنه بگه این DLC که 50mb حجم داره روی سرور مدیا فایر هست که 5 تا پوشه هست به نام های cnt_greaser , cnt_made_man , cnt_renegade , cnt_vegas , cnt_war_hero چی هستن و به چه درد می خورن. من این پوشه هارو تو پوشه ی pc تو محل نصب بازی ریختم و متوجه تغییری در بازی نشدم. اگه می شه یکی بگه اینا چی ان؟

تفاوت حالت Simulation و Normal تو رانندگی هم یکی بگه چیه؟ بازم نفهمیدم این دوتا چه فرقی دارن!؟
    اینا اضافات هستند توی کاراژ بهت کلی ماشین جدید میده لباس های جدید میده توی کمد و چند مورد دیگه بهتره حتما داشته باشی اینارو

حالت سیمولیشن رانندگی سخت تر میشه عین ماشین سواری واقعی کنترلش میشه مثل GTA IV که به راحتی نمی تونی ترمز کنی یا فرمون رو بگردونی و اونم اون لحظه تغییر مسیر بده... اگه حوصله تصادف و اینا نداری بذارش رو نرمال تا راحت بتونی کنترل کنی ماشین رو

5. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

شما اونجا چون پول کم داری یا باید از مغازه ها دزدی کنی یا ماشین هارو بدزدی ببری بدی به براسکی که پول گیرت بیاد

باید 27500 تا پول داشته باشی که بدهیه برونو صاف بشه

تونقشه بالا سمت راست مبلغ الانتو نوشته و بالا سمت چپ مبلغیو که باید جور کنیو نوشته

همچنین تو نقشه بواسکی با علانت B مشخص شده

من از پست شماره 1616 حالت Free Ride و Jimmy رو دانلود کردم و تو مسیر مربوطه کپی کردم اما هیچ اتفاقی نیفتاد

چیزی به منوی بازی اضافه نشد

کار دیگه ای باید بکنم ؟

7. 2 کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو این بازی راهی هست که بجز ماموریت های اصلی بشه پول درآورد...؟؟

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

منم بالاخره مافیا دو رو تموم کردم. فقط تونستم یه نتیجه گیری کنم.
    فرق مافیا یک با دو:
    کشته شدن پائولی مثل این میمونه که یکی از دوست های صمیمی آدم واقعا بمیره.
    کشته شدن جو مثل این میمونه که یه خوک رو برای استفاده از گوشتش بکشی.

10. این کاربر از keb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

من خیلی از بازیش خوشم اومد

کلا از فیلم ها و بازی های که راوی دارن خوشم میاد

مافیا یک هم همینجوری بود

فقط این مافیا دو کوتاه بود و رود تموم شد

راستی تو تیتراژ آخز بازی در قسمت Special Thnaks این اسمو دیدم : Sajjad Majidi

یعنی ایرانیه ؟

اتفاقی این اسمو دیدم ...

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

تو این بازی راهی هست که بجز ماموریت های اصلی بشه پول درآورد...؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedchtsz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

دوستان یه نکته ای بگم؛ با یک بار زدن دکمه وسط ماوس موقع رانندگی دوربین جلو رو انتخاب کنید و بعد سعی کنید عین رانندگی تو دنیای واقعی راندگی کنید. اینجوری رانندگی کردن نه تنها زجر آور نیست بلکه لذت بخش هم هست.
    به خصوص تو مراحل اول که جاده ها پوشیده از برفه و رانندگی مثل یه کابوسه.
    کلا به نظرم کنترل ماشین ها خیلی افتضاحه. خب شاید 60 سال پیش واقعا ماشین ها اینجوری بودن که با 60 تا سرعت کاملا کنترل ماشین از دستت خارج می شه. انگار ماشین های سواری بالای 1.5 تن وزن دارن.
    با این وجود جای یه کادیلاک درست و حسابی توی بازی کمه. اصلا دارو دسته های مافیایی علاقه خاصی به کادیلاک داشتن. توی فیلم good fellas هم نشون داده می شه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •