اين شاتل واسه هر مناسبتي به يه بهونه اي حجم اضافه ميكنه به كاربراش
يه بار نديديم بعد از چند سال بگن 1 كيلو بايت هديه بده
اين شاتل واسه هر مناسبتي به يه بهونه اي حجم اضافه ميكنه به كاربراش
يه بار نديديم بعد از چند سال بگن 1 كيلو بايت هديه بده
همش بخاطر اینه که دارن مشتری جمع میکنن
اون اوایل هم که صبا تازه تو مشهد داشت مشتری میگرفت و تو هر نمایشگاهی با هر مناستی غرفه میزد
هم یک جورایی همین جوری بود
من اون موقع که گرفته بودم یک بار 3 روز قطع شد بعدش که مشکلشون برطرف شد علاوه بر تماس گرفتن و عذر خواهی یک هفته هم به همه اضافه کرده بودن
ولی حالا اصلا پشتیبانی گوشی را بر نمیداره و اکثر مواقع هم قطعه
سرعت هم که افتضاح![]()
خوب رو همون کانکشنی که ساختیو بهش وصلی فقط میشه DC کرد !نوشته شده توسط masoudrejae
ولی روش کیلیک راست کن بزن statusبه همین سادگی
دوستان دیشب مثل این که از ساعت 4:40 به بعد شبانه قطع شده! برا شما هم هیمن جور بوده؟
چون من لیست دانلودمو نگاه کردم همشو ارور داده پس یعنی اینترنت قطع شده
وضعیت شما چطور بود دیشت (تهران)
مال من اینجوری نبود تا 6 دانلود کردم ولی از 6 به بعد قطع شد...این بار دومه اینجوری میکنه!
یک نرم افزار درست و حسابی میشه کسی اپلود کنه که ببینیم شبا چند گیگ دانلود میکنه و تا کی وصله
اسم شو نگین که باز پیدا کردن لینک و کرک هزار مکافات داره
سلام
از من کامل وصل بود (اصفهان) ولی سرعت خیلی بدبود برای کسه دیگه ام اینطوری بود؟؟؟؟
![]()
سلام من پست ها را نگاه نکردم ببینم قبلا کسی در این باره نوشته یا نه
اما اگر متوجه شده باشین صبانت روشی که در پیش گرفته اینکه که هردفعه یک منطقه رو حالشنون میگره الان یه مدتی است که شبانه برای ما از 15 کیلوبایت بیشتر نمیره و مجبور میشیم روزانه دانلود کنیم که زودی حجممون تموم میشه
حالانمی دونم کی قراره نوبت مناطق دیگه بشه.... این طوری صبامیتونه همیشه مشتریاشو حفظ کنه چون در عین اینکه یه عده ناراضیند یه عده راضیند و همینطور .....
یعنی الان نوبت ما عجبا؟؟؟
شما کدوم منطقه ای؟؟؟![]()
یه نفر سرعت صبانت روزانه رو اعلام کنه توی تهران
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)