تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 221 از 515 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231271321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین زمین شناسی خیلی روی رتبه کل و منطقه موثره ولی مثلا ریاضی یا زیست خیلی خیلی موثرتره . میدونی من بعد از کنکور وقتی کارنامه های 89 رو میدیدم متوجه شدم حتی اگه زیستم رو 5درصد بهتر میزدم یا ریاضیمو 10 درصد بیشتر میزدم عوضش زمین شناسی رو فقط30 درصد میزدم کافی بود برای اینکه رتبم 3رقمی باشه . نمونه کارنامشم امیر زحمت کشید گذاشت که اختلاف خیلی کمی با من داشت (حتی اغلب درسارو من بهتر زده بودم!)
    میخوام بگم وقتی که برای درس خوندن میذارین برای غیر زمین بازدهیش بیشتره در کنارش زمین رو هم بخونین بخصوص اگه به داروسازی علاقه دارین که حتما بخونین
    سلام خوبید؟
    من یه سوال از سما داشتم من برای فیزیک از روی گاج سفید میخوندم و تست میزدم بعضی وقتها درسنامش جواب نمیداد الان فیزیک پ رو از روی رمزینه میخونم و تستاش رو هم از گاج سفید خوبه یا بد؟

داره خودمونی میشه M0rrigan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.

دوهفته داغونی داشتم.. کل ساعت مطالعم در این 2 هفته روی هم به 40 نمیرسه. خیلی عقبم، خیلی خستم، خیلی به خودم و بقیه قول هایی دادم که به عمل نرسیده، همه تکالیف هفته پیشم رو سمبل کردم، و کار به جایی رسید بعد اولین آزمون جامع فیزیکمون در حال زار زدن رفتم به معلمم گفتم "آقا من گند زدم آزمون رو!" و بیچاره که نمیدونست چجوری جمعم کنه، پرسید "خوب چرا؟!" و جواب من "هیچی نخونده بودم!" واقعا کپ کرد. شجاعت میخواد این قدر رک با دبیر حرف زدن. از قضا فردا باز آزمون فیزیک داریم، و من باز هیچ کار نکردم، و این چرخه متاسفانه ادامه خواهد داشت ...

در هر حال، کارنامه آزمون من.

محتوای مخفی: آمار از کاظم 

و بهترین قسمتش اینه کلاس شیمی مون افتاده در تعطیلی آخر هفته و کنسل ـه.. وگرنه دبیر مربوطه رسما و قطعا به خاک و خون میکشیدتم: "گم شو از کلاس من بیرون تا با سر پرتت نکردم از پله ها پایین!".. پایه ای که 50 زدم، درس روز قبلمون بود

نظری، پیشنهادی، فحشی داشتید استقبال میکنیم . . .

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان.

دوهفته داغونی داشتم.. کل ساعت مطالعم در این 2 هفته روی هم به 40 نمیرسه. خیلی عقبم، خیلی خستم، خیلی به خودم و بقیه قول هایی دادم که به عمل نرسیده، همه تکالیف هفته پیشم رو سمبل کردم، و کار به جایی رسید بعد اولین آزمون جامع فیزیکمون در حال زار زدن رفتم به معلمم گفتم "آقا من گند زدم آزمون رو!" و بیچاره که نمیدونست چجوری جمعم کنه، پرسید "خوب چرا؟!" و جواب من "هیچی نخونده بودم!" واقعا کپ کرد. شجاعت میخواد این قدر رک با دبیر حرف زدن. از قضا فردا باز آزمون فیزیک داریم، و من باز هیچ کار نکردم، و این چرخه متاسفانه ادامه خواهد داشت ...

و بهترین قسمتش اینه کلاس شیمی مون افتاده در تعطیلی آخر هفته و کنسل ـه.. وگرنه دبیر مربوطه رسما و قطعا به خاک و خون میکشیدتم: "گم شو از کلاس من بیرون تا با سر پرتت نکردم از پله ها پایین!".. پایه ای که 50 زدم، درس روز قبلمون بود

درصدات که خوبه از چی می نالی؟
    من خودمو پارسال برای کسب نمره عالی تو پیش کشتم ولی اصلا به دردم نخورد(تو کلاسمون شاگرد اول بودم مثلا!).به نظر من تو پیش به فکر فقط پاس کردن درسا باش .بیشترم سعی کن طی کنکور به حاشیه کشیده نشی!
    موفق باشی

4. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه M0rrigan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درصدات که خوبه از چی می نالی؟
    من خودمو پارسال برای کسب نمره عالی تو پیش کشتم ولی اصلا به دردم نخورد(تو کلاسمون شاگرد اول بودم مثلا!).به نظر من تو پیش به فکر فقط پاس کردن درسا باش .بیشترم سعی کن طی کنکور به حاشیه کشیده نشی!
    موفق باشی
    ناله من ز رنج سوختن است خوب هم نیست البته..
    شانسم این بود که بودجه بندیش بیشتر مربوط به موقعی بود که کمکی درس میخوندم.. به درس های الان که برسیم، گند قضیه در میاد.

اما مثلا هندسه تحلیلی و گسسته، و فیزیک لعنتی، خیلی در موردشون به خودم قول داده بودم، وقتی نمیخونم معلومه چی میشه اما وحشتناکه یاد "حتما آزمون بعدی فلان .. !" گفتن هات بیفتی، و اون آزمون بعدی انگار هرگز نمیرسه. بیشتر از این که در خود درصدا ناراحت باشم، از چیزی که به یادم میاره ناراحتم، این که باز هم فقط حرف زدم، نتونستم عمل کنم.

نمره کلاسی هم هیچ جارو نگیره، کم کم انگیزه میده. امید میده..

ممنونم در هر حال!

6. این کاربر از M0rrigan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه D@RIUSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من جزو اون دسته‌ایم که کد سوابق تحصیلی ام را باید از آموزش پرورش بگیرم که ثبت نامم میوفته برای 25 بهمن !!
    آیا الآن باید رمز اینترنتی بگیرم ؟؟! یا اون موقع دوباره دفترچه میاد ؟!؟!

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

سلام

من جزو اون دسته‌ایم که کد سوابق تحصیلی ام را باید از آموزش پرورش بگیرم که ثبت نامم میوفته برای 25 بهمن !!
    سلام

نه باید همین الان بگیرید ... دیگه قرار نیست دفترچه ای بیاد ...

9. این کاربر از babak_gww بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.

اقا ما تبریک میگیم اینشالا ترازت زودتر بیاد بالای 6500

11. 2 کاربر از omnia.2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

به به چه تفاهمی
    منم باید با مدارک برم آموزش پرورش و ثبت نامم می مونه برای ۲۵ بهمن. دفترچه و رمز رو به صورت آن لاین میشه میشه خرید. احتمال میدم بشه ۲۵ بهمن به بعد هم خرید. اما الآنم بخرید ضرر نمی کنید (نهایت ۷ تومن)

13. این کاربر از shah abas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

بچه ها چرا من نمیتونم کارنامه ایشون رو ببینم ؟

---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------

میخوام بگم وقتی که برای درس خوندن میذارین برای غیر زمین بازدهیش بیشتره در کنارش زمین رو هم بخونین بخصوص اگه به داروسازی علاقه دارین که حتما بخونین
    واسه اینکه خودتون زمین رو خوب میزدید پرسیدم .
    مرسی سینا جان ؛ ایشالا که بچه ها استفاده کنن از تجربه ی شما .

15. این کاربر از hasti rs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیز اگه در کد پستی به جای یه عدد ، عدد دیگه ای رو بنویسیم مشکلی پیش میاد ؟

کد پستی ما اینه :
    4371944944

ولی نوشتم اشتباهی :
    4341944944

به جای 7 نوشتم 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •