تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: هدف مخابرات از ارائه ADSL ؟

راي دهنده
518. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاهش قیمت اینترنت

90 17.37%
  • رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت

25 4.83%
  • انحصار طلبی و حذف رقبا

155 29.92%
  • مانیتورینگ کاربران

248 47.88%
صفحه 221 از 265 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 2641

نام تاپيک: سرویس ADSL مخابرات تهران

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مخابرات اپلد درست وحسابی نداره . کی به اپلود 2 کیلوبایت درثانیه و دانلود 10 کیلوبایت میگه adsl
    تو اروپا سرعت dial up رو تا 115 افزایش داده بودن . البته مال دو سال پیش بود.
    من میخام 256 کنم. 512 گرونه. زیاد دانلود نمیکنم .
    کسی نیست بگه ایا میشه بخاطر سرعت اپلود پائین شکایت کرد؟
    اگه میشه باید کجا بریم؟
    الان اپلودم 9 کیلوبایته سرعت دانلودم 58 .
    اگه 256 کنم میشه 4 کیلوبایت. زرشک.
    باید برم مخابرات یه چک ابدار بخابون زیر گوش رئیس . بعد یه کابل لن بر میدارم میزارم تو دهنش بعد ته کابل رو میزارم تو مودم بعد دکمه کانکت رو میزارم. شاید اپلودم درست بشه.

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

14

اي بابا

بهش مي گفتي حداقل توي نوبت بذارت تا هر وقت پورتي خالي شد باهات تماس بگيرن براي ثبت نام. اينم از دستشون بر نمي ياد؟ عجب آدمايي ن.

100 رحمت به مخابرات ما ديگه اين جوري نيستن.
    امروز رفتم دوباره...این سری یه آقایی بود مشتی!! ( کشتی گیر بود!) گفتم قضیه اینجوریه و میخوام ثبت نام کنم...گفت موردی نداره... منتها اجاره نامه رو نگاه کرد و گفتش این تاریخ تمدیدش گذشته...ولی شماره تلفن خونه و گوشی رو ازم گرفت گفت هر موقع پورت خالی شد بهت زنگ میزنیم بیا ثبت نام کن...صاحب خط هم بگو بیاد امضا کنه...ما هم گفتیم چشم! به نظرتون الآن مشکلی نداره؟ و چقدر طول میکشه پورت خالی شه؟ ( حدودا)

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    اسلامشهر خیابون امام خمینی

پيش فرض

منم امرو ثبتنام کردم بهش گفتم سرعتت دانلود چنده میگف 128 بعد من بش گفتم سرعت 128 ه سرعت دان باید حدود 16 باشه بعد برگشته میگه نه 128 ه منم گفتم خدا از دهنت بشنفه من که از خدامه سرعت دانلود 128 باشه!! طرف از اینترنت و ... هیچی سر در نمی آورد!! ولی زن خوشگلی بود خیلی باش حال کردم میخواس یه مودم بهم غالب کنه گتفم دارم ضایع شد بیچاره حالا گفته سه روز دیگه مامور میاد واسه سیکم کشی و نصب اگه اومد چطوری بپیچونمش که نتونه چیزی ازم بکنه میتونم قبل اومدنش خودم مودمو تنظیم کنم که اومد بگم بره؟؟!! مر30 و ممنون از کمکتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه MERLIN_BOZORG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    فعلا جسم فانی

پيش فرض

منم امرو ثبتنام کردم بهش گفتم سرعتت دانلود چنده میگف 128 بعد من بش گفتم سرعت 128 ه سرعت دان باید حدود 16 باشه بعد برگشته میگه نه 128 ه منم گفتم خدا از دهنت بشنفه من که از خدامه سرعت دانلود 128 باشه!! طرف از اینترنت و ... هیچی سر در نمی آورد!! ولی زن خوشگلی بود خیلی باش حال کردم میخواس یه مودم بهم غالب کنه گتفم دارم ضایع شد بیچاره حالا گفته سه روز دیگه مامور میاد واسه سیکم کشی و نصب اگه اومد چطوری بپیچونمش که نتونه چیزی ازم بکنه میتونم قبل اومدنش خودم مودمو تنظیم کنم که اومد بگم بره؟؟!! مر30 و ممنون از کمکتون

اومد بگی بره؟؟؟!!!!
    اونا در هر صورت پولشونو می گیرن
    اما امتحانش ضرری نداره
    نصب مودم کاری نداره که اگه اون بیاد 10 تومن واست آب میخوره (البته روی فیش هزینش میادا به یارو پولی ندی)

5. این کاربر از MERLIN_BOZORG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت

8

اومد بگی بره؟؟؟!!!!
    اونا در هر صورت پولشونو می گیرن
    اما امتحانش ضرری نداره
    نصب مودم کاری نداره که اگه اون بیاد 10 تومن واست آب میخوره (البته روی فیش هزینش میادا به یارو پولی ندی)
    مگه نگفتن هیچ هزینه ای واسه نصب و راه اندازی نمیگیرن حالا من نمیخوام طرف واسم نصب کنه میخوام خودم نصب کنم از رو بی پولی!!
    راستی مطمئنی اگه بیاد 10 تومن میکنه؟؟
    یعنی تو قبض اول 30 تومن میاد؟؟
    __________________________________________________ _____________________________
    راستی همونطور که گفتم 128 گرفتم بعد گفتم سرعت دان چنده بلد نبود میگفت 128
    حالا سرعت دانلود رو چند میبندن؟؟؟
    مر30 و ممنون

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

مگه نگفتن هیچ هزینه ای واسه نصب و راه اندازی نمیگیرن حالا من نمیخوام طرف واسم نصب کنه میخوام خودم نصب کنم از رو بی پولی!!
    راستی مطمئنی اگه بیاد 10 تومن میکنه؟؟
    یعنی تو قبض اول 30 تومن میاد؟؟
    نیازی نیست بگی یکی بیاد برات وصل کنه...
    من خودم خیلی راحت وصلش کردم وقتی فرم رو پر کردی و یوزر و پسورد رو گرفتی یه دفترچه بهت میدن همه ی توضیحات نصب مودم و اینترنت رو توش با عکس توضیح داده ..سرعت دانلودت هم اگه 128 گرفته باشی ..حدود 15 تا 18 هست
    اگه 256 گرفته باشی بین 25..تا30 هست
    در ضمن مودمش هم خودت بگیر... tplink8811 بگیر حدود 20 تومن...
    Last edited by ali_agha1981; 11-04-2011 at 10:11.

8. این کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت

13 کمک اضطراری !!!

سلام درود من به مشکل بزرگ خوردم يارو اومد با مودم تو دستش امتحان کرد و ديد سرویس وصله رفت بعد من خودم يه کانکشن ساختم و يوزر پسورد مخابرات رو زدم و وصل شدم ولي نميتونم خيلي از سايتا رو باز کنم با پورت لن وصل کردم مودم رو!! خيلي از سايتا رو باز ميکنه،،، خيلي ها روهم باز نميکنه از جمله پي سي و ياهو و .خيلي سايتايه ديگه!!! من فقط يه کانکشن pppoe ساختم و با يوزر پسورد مخابرات وارد شدم همن چنتا چيز هم دانلود کردم ولي نميتونم وارد پي سي و خيلي سايتايه ديگه بشم يعني 20 ديقه نيم ساعت تو loading ميمونه و باز نميکنه و منم ميبندم صفحه رو!!!! لطفا راهنماييم کنيد الان با dial up اومدم مر30 و ممنون

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام درود من به مشکل بزرگ خوردم يارو اومد با مودم تو دستش امتحان کرد و ديد سرویس وصله رفت بعد من خودم يه کانکشن ساختم و يوزر پسورد مخابرات رو زدم و وصل شدم ولي نميتونم خيلي از سايتا رو باز کنم با پورت لن وصل کردم مودم رو!! خيلي از سايتا رو باز ميکنه،،، خيلي ها روهم باز نميکنه از جمله پي سي و ياهو و .خيلي سايتايه ديگه!!! من فقط يه کانکشن pppoe ساختم و با يوزر پسورد مخابرات وارد شدم همن چنتا چيز هم دانلود کردم ولي نميتونم وارد پي سي و خيلي سايتايه ديگه بشم يعني 20 ديقه نيم ساعت تو loading ميمونه و باز نميکنه و منم ميبندم صفحه رو!!!! لطفا راهنماييم کنيد الان با dial up اومدم مر30 و ممنون
    ربطی به adsl نداره .وقتی یه سایتی طول میکشه که لود شه به خاطر اینکه سایت خیلی شلوقه.

11. این کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شما یا به اینترنت وصل هستی یا وصل نیستی، دیگه باز کردن سایت که نباید با هم فرق داشته باشه!
    به نظرم ایراد از فیل... هست که بعضی وقت ها ترافیک رو خراب میکنه.

13. این کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

مخابرات اپلد درست وحسابی نداره . کی به اپلود 2 کیلوبایت درثانیه و دانلود 10 کیلوبایت میگه adsl
    تو اروپا سرعت dial up رو تا 115 افزایش داده بودن . البته مال دو سال پیش بود.
    من میخام 256 کنم. 512 گرونه. زیاد دانلود نمیکنم .
    کسی نیست بگه ایا میشه بخاطر سرعت اپلود پائین شکایت کرد؟
    اگه میشه باید کجا بریم؟
    الان اپلودم 9 کیلوبایته سرعت دانلودم 58 .
    اگه 256 کنم میشه 4 کیلوبایت. زرشک.
    باید برم مخابرات یه چک ابدار بخابون زیر گوش رئیس . بعد یه کابل لن بر میدارم میزارم تو دهنش بعد ته کابل رو میزارم تو مودم بعد دکمه کانکت رو میزارم. شاید اپلودم درست بشه.
    دوست عزيز استاندارد تمامي تجهيزات دايال آپ حداكثر 56 هست در تمام دنيا بعد چطوري توي اروپا تا 115 بالا بردن!!!!!!!
    اوني كه شما ميگي isdn بوده نه دايال آپ كه حداكثر سرعتش 128 بوده و تو ايران به علت گرون بودن فقط شركت ها ازش استفاده ميكردن و منسوخ هم شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •