سلام
دوستان من این بازی رو روی لپ تاپ MSI نصب کردم ولی خیلی کنده و گیر میزنه
گرافیک 1GB GDDR3 و سی پی یو Core i5-2430M
رزلوشن رو هم رو حداقل گذاشتم ولی باز درست نشد
اخرین نسخه درایور گرافیک رو نصب کردم نشد!
کسی میتونه راهنماییم کنه؟
ممنون
سلام
دوستان من این بازی رو روی لپ تاپ MSI نصب کردم ولی خیلی کنده و گیر میزنه
گرافیک 1GB GDDR3 و سی پی یو Core i5-2430M
رزلوشن رو هم رو حداقل گذاشتم ولی باز درست نشد
اخرین نسخه درایور گرافیک رو نصب کردم نشد!
کسی میتونه راهنماییم کنه؟
ممنون
مدل گرافیک چی هست ؟ چه بازی هایی رو روش بازی کردین ؟ اگه vsync داره فعالش کن ببین چطور میشه
ببخشید ولی نمیدونم مدلش چیه!از کجا باید بفهمم؟vsync هم ظاهرا تاثیری نداره!
تا حالا هیچ بازی سنگینی روش نصب نکردم,فقط angry birds و fruit ninja که خط طبیعتا بدون مشکل اجرا شدن
ممنون
Last edited by i_kiani; 05-07-2012 at 22:06.
روی 7 نصب کردین ؟
داخل run ویندوز xp یا search ویندوز 7 بنویسید dxdiag و اینتر کنید. قسمت display اسم کارت گرافیک رو نوشته. و صفحه اول ببینید ورژن directx چنده.
ویندوز 7
ورژن 11 هستش
![]()
گرافیکتون برای بازی یه مقدار پایینه. شما یه عکس هم از تنظیمات بازی قرار بده. یا اینکه خودت تنظیمات رو بیا پایین مشکل حل میشه. فقط رزولوشن نیست. کیفیت texture و ... رو روی med بزار.
دوست عزیز هرچی از صفحه عکس میگیرم مشکی میشه
مجبور شدم با گوشی بگیرم
اولش که بازی رو اجرا میکنم ولی بعد حدود 1 دقیقه گیراش شروع میشن و بد و بدتر میشه
و جسارتا به نظر خودم مشکل از گرافیک نیست چون واقعا بین حداکثر و حداقلش هیچ فرقی نیست!
و در هردو حالت یه جور گیر میزنه
![]()
Last edited by i_kiani; 06-07-2012 at 12:31.
به نظر من مشکل از گرافیک هست. شما به این سایت یه سر بزنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براتون چک می کنه که بازی روی سیستم شما قابل اجراست یا نه ؟ ولی باید ActiveX/Java روی مرورگر شما باشه که سایت خودش نصب می کنه اگه اجازه خواست تا چیزی نصب کنه موافقت کنین. بعد می تونین از لیست بازی رو انتخاب کنین و نتیجه رو ببینید. بعد ببینید سیستم شما حداقل سخت افزار رو داره یا حداکثر.
برای عکس گرفتن از بازی هم باید از برنامه fraps استفاده کنین. چون بعضی بازی ها نمیشه با print scr ازشون عکس گرفت.
بازی ای به اسم Need for Speed Hot Pursuit2 وجود داره؟ جریان چیه مگه 2 هم داره این بازی؟
بله وجود داره و یک بازی بسیار قدیمی هست که فک کنم برگرده به سال 2002 . اما این بازی دوباره ساخته شد و بدون قید شماره 3....
فک نمی کنم مشکل از گرافیک باشه چون اولا بازی گرافیک بسیار روونی داره و بعدشم شما میگید کم کم مشکل شروع میشه.دوست عزیز هرچی از صفحه عکس میگیرم مشکی میشه
مجبور شدم با گوشی بگیرم
اولش که بازی رو اجرا میکنم ولی بعد حدود 1 دقیقه گیراش شروع میشن و بد و بدتر میشه
و جسارتا به نظر خودم مشکل از گرافیک نیست چون واقعا بین حداکثر و حداقلش هیچ فرقی نیست!
و در هردو حالت یه جور گیر میزنه
نظر من اینه که مشکل از ویندوز باشه. اگه امکانش براتون هست یه ویندوز عوض کنید و بعدشم آخرین درایور گرافیک رو نصب کنید. باید درست شه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)