بابا پای 1510 باشه انتخابای بهتری داریا......
بابا پای 1510 باشه انتخابای بهتری داریا......
مثلا چی؟بابا پای 1510 باشه انتخابای بهتری داریا......
راهنمایی کنید لطفا
مثلا میتونی بری سراغ لپتاپهای msi ..... یا مثلا لنوو اخه قیمت n61 یه زمانی 1330 بود من که حاضر نیستم براش 170 تومن بیشر بدم . یکیم هم تو خرید دقت کنید شما میخوای شبانه روز بازی کنی؟ صدای خوب نمیخوای؟ صفحه نمایش خوب؟ کیفیت ؟ همین لنوو y560 من خریدم 1280 هیچ چیزی از n61 کم نداره من خودم n61 داشتم . صداش واقعا مزخرف بود lcd هم دقیقا مثل اینه بقول یکی از بچه ها بهترین زمان استفاده از این لپتاپ نصفه شباست! والا من دارم مثال میزنم لنوو صداش واقعا دالبیه و نمیتونی ازش ایراد بگیری اگه به asus دلبسته شدی n82jq هم مدل خوبیه کارت گرافیکش 3 رده با 5730 تفاوت داره کلا چیز خوبیه باتری 8 سلولی صفحه 14 ............. مشکل دیگه n61 صدای هاردش بوده که البته اونایی که هارد 7200 دارن مساله ای ندارن ! اما من خودم الان رو لنوو 5400 دارماصلا صدا نمیده که هیچ تو سرعتم تاثیر نداشته نهایت سرعتش 82 مگ هست n61 رو نمیدونم ولی حتما کمتره ..... والا من بشخصه اگه جا شما بودم رو y560 لنوو و msi رو هم زیر نظر میگرفتم یک چیزی بخر که فرداش بگی پولی که دادم هدر نرفته 1510 که خوبه من شیراز 1550 قیمت دارم
والا فک کنم همینا قانع کننده باشه
شما همین مدل رو بخر،میرزه به خاطر خرید 1 میلیون و خورده ای پاشی تا تهران بیای
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:30 AM ----------
ایم معرفت نیست اینجوری بگیا
من کاملا از صداش راضیم
هاردم هم 5200 هستش و هیچ صدایی هم نداره
1510 خیلی زیاده .... میبینی دوستان هم میگن ...
لپ تاپ حسن آقا و ان 82 هر دوش به نظر من خوبه. اگه بازی نمیکنی همون ان 82 رو وردار.
راستی این چهار تا هسته ای که داره زیادی داغه ها !!!! قبل از انتخاب چهار هسته ای حالا هر برندی حواست به استفاده ای که در نظر گرفتی باشه، پول بیشتر میدی و داغ تر هم که هست .... حیفه نشه استفاده ی مناسب پیدا کرد.
به سایت notebookcheck هم سر بزن .... کلا خوبه اطلاعات آدم رو بالا میبره ولی همه مدلها هم که تو ایران نیست.
مرسی اقا حسن
از کاربردا بگم
ببین همین کانفیگ n 61 واسم عالیه
همین کانفیگ رو هم که لنوو 560 داره
خودم هم بین این دوتا شک دارم
که تو چند صفحه اخیر دیدم شما با گرافیکش مشکل داری
نمیدونم الان مشکلت حل شده یا نه
مگه نه به نظرم این لنوو خیلی مدل خوبیه
فقط یه بدی بزرگ داره اونم قیافشه
حسن آقا رفتی اون ور اونوری شدی چرا ؟؟؟
بابا صداش بنده خدا خیلی خوبه که. مگه altec شرکت اچ پی نبود ؟؟؟ لپ تاپم نیست نگاه کنم ولی فکر کنم همون آلتک بودا !!!! آلتک اچ پی تو مدلایی از توشیبا هم هست و حرف اول رو تو صدا میزنه فکر کنم. درسته دوستان یا اشتباه میکنم ؟
هاردش هم سرعت متوسطش با hdtune که تست کردم شد 65. البته تست read بود. به نظرم اینش هم خوبه. صدا هم که نداشت ...
ولی به هر حال 1510 زیاده ... من بودم میرفتم یه مدل دیگه پیدا میکردم. البته دوستم سونی دو هسته ای با گرافیک 5650 گرفت 1490 !!!!!
واسه رندر کردن میخوام
بازی هم احتمالا باهاش انجام میدم
کلا میخوام قوی باشه
علیرضا جان به نظرت چه مبلغی واسش خوبه ؟
البته فکر کنم دیگه ازشون پیدا نشه
دوست عزیز تهران این N61 رو راحت تا 1350 هم میتونی گیر بیاری
با این قیمت واقعا ارزشش رو داره
اووووووووووووووووووووووه، خیلی داری تند میری دوست عزیز...
چون مال شما مشکل داشت، دلیل نمیشه که کل این مدل رو زیر سوال ببری
مال من هارد 5400 داره ولی کوچکترین صدایی نداره، پخش صداش هم که از خیلی از لپتاپ های دیگه بهتره...
ضمنا من یک موقعی قرار بود برای دخترم لنوو بگیرم (اگه درست یادم مونده باشه، مدل G550) ولی وقتی از نزدیک دیدمش پشیمون شدم به نظر میامد که از پلاستیک دست 2 درست شده! واسه همین هم بجاش رفتم ACER 5741G گرفتم. ولی این دلیل نمیشه که بگم لنوو اصلا بدرد نمیخوره و 50 تومن هم براش زیادیه..
یکخورده انصاف بد نیست... بخصوص وقتی قراره کس دیگهای رو برای خرید راهنمایی کنی.
ضمنا صحبتی هم که در مورد سرعت هارد گفتی خیلی باحال بود...! «الان رو لنوو 5400 دارماصلا صدا نمیده که هیچ تو سرعتم تاثیر نداشته نهایت سرعتش 82 مگ هست n61 رو نمیدونم ولی حتما کمتره ...»!!!!!!!!!!!!!!
ضمنا هر گرونیای هم بی دلیل نیست، هیچوقت پیکان رو به قیمت بنز نمیدن...!
موفق باشی - رامین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)