سلام . آقا من تو بخش مشکلات این سوال رو پرسیدم . با اجازه اینجا هم می پرسم . رو ایکون بازی که کلیک می کنم این ارور رو میده :
steam must be running to play this game
آقا چه کنم خواهشا کمک کنید .
سلام . آقا من تو بخش مشکلات این سوال رو پرسیدم . با اجازه اینجا هم می پرسم . رو ایکون بازی که کلیک می کنم این ارور رو میده :
steam must be running to play this game
آقا چه کنم خواهشا کمک کنید .
crack بازی مشکل داره.بازیو اننیستال کن از یه crack دیگه استفاده کن.
آقا dvd کرک نداره ! سایتی معرفی می کنید که کرک بازی رو بزاره واسه دانلود ؟
شما اول باید ببینی کدوم ورژن از بازی رو داری اگه از ورژن 1.0 استفاده می کنی که کرک زیر رو بگیر ( کرک Skidrow )
اگه آپدیت های بازی رو نریختی پیشنهاد می کنم حتما این کارو بکنی چون رو بازی تاثیر زیادی دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می تونی به لینک زیر بری و آپدیت هارو با کرک و لینک مستقیم دانلود کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سـلام بــه هــمــه ی دوســتــای گــل !!!
بــچــه هــا کــارت گــرافــیــک مــن Axtrom GF210 1GB هــســتــش ؛ بــعــد تــو بــازکــردن بــازی بــا مــشــکــل مــواجــهــم !
بــازی بــاز مــیــشــه ولــی زود زود گــیــر مــکــنــه ! چــیــکــار کــنــم تــا مــنــم بــتــونــم درســت و حــســابــی بــازی کــنــم ؟! گــرافــیــکــشــو چــطــوری بــیــارم پــایــیــن تــا دیــگــه گــیــر نــکــنــه ؟!
مــمــنــون از شــمــا !!!
من مرحله آخرم این صفحه میاد یه کم حرف میزنه بعد دیگه ساکت میمونه هیچ حرکتی هم نمیکنه دلیلش چیه چیکار باید بکنم؟
فقط مطمئنم مشکل نداره چون قبلا وقتی دیوونه میشد موقعی که Escرو میزدم کار نمیکرد ولی اینجا کار میکنه
اگه میشه کمک کنید
باتشکر
![]()
دوست عزیز شما اول اخرین پچ این بازی رو دانلود کنید و نصب کنید
به احتمال زیاد دیگه بازی گیر نمی کنه ! اگه گیر هم کرد مشکل از سیستم هستش که می تونید رزولوشن و آنتی الایز رو بیارید پایین.
از لینک زیر می تونید آپدیت رو بگیرید
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5699450&postcount=1910
مامولک جونمیشه یک بیشتر توضیح بدی بهم ؟! الان من آپدیت اول رو نصب کردم ! باز اونجوری شد باید از کجا رزولوشن رو درست کنم تا گیر نکنه ؟!
![]()
D:
من خودم از اول آپدیت زیر رو دانلود کردم و بعد از نصب مشکلی تا آخر بعدی نزاشتم
http://rapidshare.com/files/437976623/Call.of.Duty.Black.Ops.Update.4.Read.Nfo-SKIDROW.rar
شما از قسمت آپشن بعد ویدئو می تونی این تنظیمات رو انجام بدی ! ( کاری نداره که !! )
آخه رو چند بذارم ؟! کم و زیاد کردنی بیشتر هنگ میکنه !
((:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)