تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 228 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 2274

نام تاپيک: کلوپ نوکیا |N8| (تاپیک قدیمی)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

لطفا مدیران عنوان تاپیک رو عوض کنن.(وارد بازار نشده رو حذف کنن)

2. این کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mes que un club's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر-دیر

پيش فرض

سلام همگی
    همین الان زنگ زدم دبی بابام گفت 2000 خوردی درهم که میشه 900 تومن
    حالا اولاشه درهم هم رفته بالا یکم بالاست.انشالله به خواست خدا تا چند ماه دیگه قیمتش در هدی میاد پایین که.....

4. 3 کاربر از mes que un club بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام به همگی دوستان عزیز.

من احساس میکنم که بعضی از دوستان دارند کم لطفی میکنند ، خوب دوستان درسته که Symbian^1 که شامل (S60 1,2,3,5 edition) هست با سیستم عامل های

در حال حاضر اصلا قابل قیاس نیست اما در زمان خودش بهترین بود به عنوان نمونه گوشی های Nokia 3650 , Nokia 6600 , Nokia 6630 , Nokia N70 , Nokia N82 در زمان

خودشون بهترین گوشی هم از لحاظ سخت افزاری و هم از لحاظ نرم افزاری بودند و در اون موقع سیستم عامل هایی مانند اندروید و iOS وجود نداشتند و در واقع اسمارت فون ها

با عرضه Nokia 3650 و Nokia 3660 بوجود آمدند که در زمان خودشون بی رقیب بودند.

اما مشکل اینجاست که دوستان الان دارند سیستم عامل های حال حاضر نظیر اندروید و iOS و Windows Phone 7 رو با همون Symbian^1 مقایسه میکنند

و این اصلا عادلانه نیست ، امیر جان مثال خوبی زدند که Symbian تنها یک اسمه و این که چون Symbian^3 هم با نام سیمبیان هست یعنی همون Symbian^1 و

هیچ فرقی با هم ندارند ، نه این اصلا درست نیست.

به عنوان مثال در حال حاضر Windows Mobile 5 در قیاس با سیستم عامل های موجود خیلی ضعیفتره ولی این نمیتونه باعث بشه که ما نتیجه بگیریم که Windows Phone 7 هم ضعیفه...

دوستان عزیز Symbian^3 هم مزایایی داره که رقیبانش ندارند ، به عنوان مثال در اندروید نمیشه یه برنامه رو مستقیما بر روی کارت حافظه نصب کرد و این یه مشکله

و در نسخه 2.2 تازه این مشکل برطرف شده و یا در iOS نمیشه از طریق بلوتوث فایل رد و بدل کرد و محدودیت وجود داره در سیستم بلوتوثش و یا در Windows Phone 7 هم

که اخیرا ریلیز شد کلی محدودیت وجود داره اما هیچ کدوم این محدودیت ها در Symbian^3 وجود نداره حتی در Symbian^1 و از

این لحاظ Symbian^3 خیلی دوست داشتنی و فوق العاده هستش.

راستی باید به یه نکته ای اشاره کنم و اونم اینه که مگه موقع اومدن اندروید چند تا برنامه براش موجود بود؟؟؟

اندروید 1.6 با چه مشکلاتی مواجه بود؟؟؟

این بی انصافیه که بگیم Symbian^3 جای پیشرفت نداره ، همین الان که هنوز این سیستم عامل تنها بر روی یک گوشی موجوده و این گوشی هم فعلا در مناطق خاصی

عرضه شده میبینیم که بازی های خوب و با کیفیتی براش موجوده پس خواهشن بزارین حداقل 3 تا 4 ماه از اومدن این سیستم عامل بگذره و بعد در مورد پیشرفت و یا

پسرفتش قضاوت کنین چونکه هنوز چیزی معلوم نیست ولی با توجه به استقبال از Nokia N8 و برنامه های موجود براش من آینده روشنی رو براش پیش بینی میکنم

به قول ضرب المثلی که میگه سالی که نکوست از بهارش پیداست...

در ضمن در بحث نرم افزاری قدرت سی پی یو اصلا ملاک خوبی برای خوب بودن و یا بد بودن یه سیستم عامل نیست ، به عنوان مثال سیستم عامل Windows Vista به

سی پی یو و رم بالاتری نسبت به Windows Seven احتیاج داره ولی همانطور که همه میدونیم Windows Seven خیلی خیلی بهتر از Windows Vista هستش .

پس نگید که چون سی پی یو گوشی های دارای Symbian^3 از سایر گوشیهایی که با سیستم عامل های رقیب عرضه شده اند پایینتره پس در نتیجه این سیستم عامل ضعیفه

و نمیشه باهاش کاری کرد و جای پیشرفت نداره و غیره...

مهمترین المان در این سیستم عامل متن باز (اوپن سورس) بودنش هست که این نکته در پیشرفت سریعش میتونه خیلی تاثیر گذار باشه.

بذارید گوشیهای با این سیستم عامل به طور کامل عرضه بشند نظیر Nokia N8 و Nokia E7 اونوقت پس از مدتی که برنامه های این سیستم عامل هم اومد میشه

این سیستم عامل رو مورد نقد و بررسی قرار داد.

با سپاس.

سيمبين 1 زماني بود که نه خبري از اندرويد بود و همونطور که گفتم، گوشيهاي ويندوز موبايل دوربينشون خيلي خوب نبود و بين ايرانيا هم خيلي جا نيفتاده بودن.

ولي الان قضيه فرق کرده. ويندوز فون 7، اندرويد و بادا هستن که اينترفيس بهتري نسبت به سيمبين 3 دارن.

اون نظري که اندرويد و iOS هم در بدو ورود چيزي نداشتند صحيحه، يعني احتمال داره سرنوشت سيمبين 3 درنهايت مثل اندرويد و iOS بشه. ولي فراموش نکنيم که احتمال هم داره، که مثل N900 بشه. اون هم اوپن سورس نوکيا بود.

اگر iOS مشکل بلوتوث داره يا اندرويد مشکل نصب (که حل شده همونطور که فرموديد)، سيمبين 3 يه مشکل بزرگتري داره که شايد هرروز باهاش سروکار داشته باشيد. يعني همون اينترفيس نامناسب.

اندرويد و iOS شايد بگيم چندان تغييري نکردن، ولي عيب نداره، چون هميني که هستن خيلي هم خوبن. ولي سيمبين 9.4 اينترفيسش بد بود. به راحتي بقيه نبود. ولي حالا ميبينيم که فرق نکرده. در جواب دوستي که ميگفت بخاطر سي پي يوي پايينه، بايد گفت اندرويد و ويندوز موبايل روي سي پي يوهاي کمتر از اين هم اجرا ميشن.

متاسفانه ممکنه همين ضعف (شايد به ظاهر) بزرگ، باعث بشه برنامه‌نويسها همچنان به سمت سيستم عاملهاي ديگه جذب بشن. بازهم تاکيد ميکنم که نوکيا N8 هم‌قيمت HTC Desire و موتورولاي مايلستون هست.

قسمت قشنگ ماجرا اينه که N8 در رقابت با گوشيهاي بزرگ بمونه و درنهايت سيمبين 3 به چيزي شبيه اندرويد تبديل بشه. ولي در اون روي سکه، ميتونه افت قيمت بکنه و در کنار امثال پيکسون 12 قرار بگيره.

تندرست و پيروز باشيد.

6. 4 کاربر از Honradez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سيمبين 1 زماني بود که نه خبري از اندرويد بود و همونطور که گفتم، گوشيهاي ويندوز موبايل دوربينشون خيلي خوب نبود و بين ايرانيا هم خيلي جا نيفتاده بودن.

ولي الان قضيه فرق کرده. ويندوز فون 7، اندرويد و بادا هستن که اينترفيس بهتري نسبت به سيمبين 3 دارن.

اون نظري که اندرويد و iOS هم در بدو ورود چيزي نداشتند صحيحه، يعني احتمال داره سرنوشت سيمبين 3 درنهايت مثل اندرويد و iOS بشه. ولي فراموش نکنيم که احتمال هم داره، که مثل N900 بشه. اون هم اوپن سورس نوکيا بود.

اگر iOS مشکل بلوتوث داره يا اندرويد مشکل نصب (که حل شده همونطور که فرموديد)، سيمبين 3 يه مشکل بزرگتري داره که شايد هرروز باهاش سروکار داشته باشيد. يعني همون اينترفيس نامناسب.

اندرويد و iOS شايد بگيم چندان تغييري نکردن، ولي عيب نداره، چون هميني که هستن خيلي هم خوبن. ولي سيمبين 9.4 اينترفيسش بد بود. به راحتي بقيه نبود. ولي حالا ميبينيم که فرق نکرده. در جواب دوستي که ميگفت بخاطر سي پي يوي پايينه، بايد گفت اندرويد و ويندوز موبايل روي سي پي يوهاي کمتر از اين هم اجرا ميشن.

متاسفانه ممکنه همين ضعف (شايد به ظاهر) بزرگ، باعث بشه برنامه‌نويسها همچنان به سمت سيستم عاملهاي ديگه جذب بشن. بازهم تاکيد ميکنم که نوکيا N8 هم‌قيمت HTC Desire و موتورولاي مايلستون هست.

قسمت قشنگ ماجرا اينه که N8 در رقابت با گوشيهاي بزرگ بمونه و درنهايت سيمبين 3 به چيزي شبيه اندرويد تبديل بشه. ولي در اون روي سکه، ميتونه افت قيمت بکنه و در کنار امثال پيکسون 12 قرار بگيره.

تندرست و پيروز باشيد.
    سلام دوست عزیز.

ممنون از بابت نظراتت.

اما باید به این نکته اشاره کنم که هیچ وقت Nokia N8 به سرنوشت Nokia N900 دچار نمیشه به چند دلیل...

اول اینکه از این سیستم عامل یعنی Symbian^3 تنها گوشی Nokia N8 معرفی نشده و چند

گوشیه دیگه هم معرفی شدند و در آینده نیز شاهد معرفی گوشیهای بیشتری با این سیستم عامل هستیم.

مورد بعدی اینه که نوکیا برای این سیستم عامل سرمایه گذاری عظیمی کرده و نمونه بارزش تعیین جایزه چند صد هزار دلاری برای برنامه نویسان

و دولوپرهای این سیستم عامل هستش.

و مورد آخر هم اینکه نوکیا با قدرت هر چه تمام تر شروع به معرفی و عرضه گوشیهای دارای این سیستم عامل کرده و این یعنی حمایت همه جانبه نوکیا

در آینده از این سیستم عامل و گوشیهای دارای آن.

در کل من به شخصه به آینده این سیستم عامل بسیار خوشبین هستم و مطمئنم نوکیا به هیچ وجه حاضر نیست میدان را به همین راحتی به رقبا واگذار نماید

و نمونه اش رو میتونم به برکناری مدیر عامل سابق و تعیین مدیر عامل جدید مثال بزنم که این یعنی تعیین سیاست های راهبردی جدید برای این غول فنلاندی.

با سپاس.

8. 6 کاربر از SevenHaft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه سوالی برام پیش اومده.
    خب مگه اون زمانی که 5800 عرضه شد اینترفیسش اینجوری که الان هست بود؟
    مگه نوکیا اون اینترفیس رو تغییر نداد و قشنگترش نکرد؟
    الان روی یه چیزی دست گذاشتین که فکر کنم همین الانش روی همین 5800 ها با یکی 2 تا برنامه میشه کُمپلت تغییرش داد و شبیه بقیه سیستم عاملها کردش.
    به یه چیزایی گیر میدینا!
    مثلا منوی آندرویید که همین جوری که منو رو باز میکنی 600 تا آیکون نشون میده همین جوری از سر و کول هم بالا میرن خیلی خوبه؟
    آندرویید از اولش که اومده هیچ آپدیت و اصلاحی نداشته؟

10. 4 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام همگی
    همین الان زنگ زدم دبی بابام گفت 2000 خوردی درهم که میشه 900 تومن
    حالا اولاشه درهم هم رفته بالا یکم بالاست.انشالله به خواست خدا تا چند ماه دیگه قیمتش در هدی میاد پایین که

.....
    دوست عزیز فکر کنم اشتباه محاسبه کردی 2000 درهم میشه حدود 600000 تومان

12. 3 کاربر از shahriar4000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

قیمت جدید چقدر رسیده؟
    هنوز همون 1.600 هستش؟
    کسی هم خریده؟
    این هدفون و چیزای جانبی که قبلا می گفتن همراهش هستش.
    وجود داره ؟!

14. 2 کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

قیمت جدید چقدر رسیده؟
    هنوز همون 1.600 هستش؟
    کسی هم خریده؟
    این هدفون و چیزای جانبی که قبلا می گفتن همراهش هستش.
    وجود داره ؟!
    1150 هست و تا 10 روز دیگه احتمالا تا 800 900 بیاد پایین!

---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------

لطفا مدیران عنوان تاپیک رو عوض کنن.(وارد بازار نشده رو حذف کنن)
    دوست عزیز هنوز وارد بازار نشده، اینا اونایی هستند که پیش فروش شده اند

16. 2 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    امشب بر اساسه قولی که دوستم به من و من هم به شما داده بودم حدود یک ساعت با کمال راحتی و بدون اینکه کسی انکولگ کنه تونستم با ان 8 باشم . شور و شوقی که امشب موقع رفتن به اونجا داشتم برای ملاقات ان 8 رو فقط میتونم با روزی مقایسه کنم که برای خرید نوکیا 3650 می رفتم و اولین گوشیه هوشمندی بود که به بازار میومد و من از این قضیه بسیار ذوق زده بودم.

حالا نتیجه این دیدار:
    گوشی رو که بهم داد از اونی که فکر میکردم و تو ویدئو ها دیده بودم کمی تو دستم درشتر مینمود و بزرگتر بود.

اونجوری که از قبل عادت داریم که گوشیه اکبند و اولش باطریشو توش بندازیم در این گوشی دیگه این خبرا نیس چون دیگه رنگ باطری رو نمیشه دید چون از ابتدا درونش قرار داره که دوستم میگفت این مورد الان نه ولی بعد ها مشکل ایجاد میکنه که اونم قرار دادن باطری های تقلبی درون گوشی قبل از اینکه به دسته مصرف کننده برسه توسط واسطه هاست و چون باطری معلوم نیس و اگه هم باز کنیم در صورت گارانتی دار بودن میپره پس نمیشه دیدش.
    بدنه گوشی از استحکام خوبی بر خورداره ولی اون دکمه قفله صفحه کمی لق میزنه که در اون یه ساعتی که من باهاش کار کردم لقیش زیاد تر هم شد.
    اولین چیزی که در اولین رویت به چشم میزنه نوشته made in china هست که اون پاین خود نمایی میکنه.
    از لحظه فشار دکمه پاور تا بالا اومدنش رو تایم گرفتم در حدود 25 ثانیه طول کشید که این مورد و فکر کنم که معقول باشه.
    دومین مورد پایین بودن کیفیت رنگ ها در صفحه نمایش هست که این مورد برای اونایی که قبلا با گوشی های سامسونگ ویو یا حتی جت کار کردن بیشتر نمایان میشه.
    هوم اسکرین که بالا میاد با توجه به چیدمان جدیده ایکون ها والاخصوص ساعت شما احساس میکنید که با گوشیه جدیدی سرو کار دارید.
    هوم اسکرین خودش از سه لایه تشکیل شده که عینه جته و با کشیدن انگشت اینور رو اونور میره که یه کپی از جت میتونه تلقی بشه.
    ولی فاجعه از اونجا شروع میشه که اون دکمه لعنتی سمت چپ و فشار میدین و دقیقا یه 5800 دیگه جلو روتون ظاهر میشه که اب دهن ادم خشک میشه هیچ نوع تغییری درش مشاهده نمیشه ایکونها دقیقا یه زیراکس رنگی از 5800 هستن.
    بعده اونه که شما تمام شور و شوقتونو از دست میدین درست مثله این میمونه که ویندوز 7 رو با اینترفیس ویندوز 98 بدن بیرون و بعدش مایکروسافت بگه خیلی امکانات داره واقعا مضخرفه.
    من در دو دقیقه اول دیگه داشتم دنباله یه جایه جدید میگشتم که واسم تازگی داشته باشه چون همشونو از دو ساله پیش دیده بودم.
    سرعته گوشی با اینکه هنوز هیچ برنامه ای توش سوار نیس و نسبتا متوسط دیدم به اون صورتی که شما فکر کنید مثل ایفون یا گالکسی با یه تیگ بیپره رو خبری نیست.
    چرخشه خودکار هم در صورتی که چند بار مرتب چپ و راست کنین هنگ میکنه که در اون صورت باید یه تکون اساسی بهش بدین تا راه بیافته.
    صدای گوشی رو با اون اهنگ های اورجینالش که تست کردم زیاد بلند نیست و مطمعنا در ترافیک و جاهای شلوغ با مشکل مواجه میشیم.
    نامردا حتی تو فولدر زنگ های اورجینال گوشی هم نخواستن به خودشون زحمت بدن و چند تا اهنگ جدید درست کنن و بزارن تا تازگی داشته باشه همونایین که از چند ساله پیش بودن.
    حالا اصلی ترین موردی که سراسیمه به اونجا سر زدم دوربین بود. کیفیت عکسها در نور چراغهای مغازه زیاد جالب نبود اولین چیزی که شما رو متعجب میکنه قدرت کم فلاشه که با گوشی پیکسون دوستم که مقایسه کردیم حدود 30% کمتر بود . اگه بخوایین از یه نفر عکس پرتره بگیرین باید از یک متر فاصله تجاوز نکنه تا عکس خوب بیافته . موقعی هم که میخواهیم عکسه گرفته شده رو باز نگری بکنیم تو گالری با زوم دو انگشتی گوشی خیلی کند میشه که این مورد خیلی اذیتم کرد.
    ولی از فیلم بردارش بگم با اینکه شب بود واقعا از اونی که تصور میکنید بالاتر میگیره خیلی با کیفیت و من یک مورد پرش تصویرو توش ندیدم. تنها موردی که خیلی تاسف اوره اونم اینه که اگه مدتش یشتر از دو سه دقیقه بشه موقعه پخش دوباره گوشی عقبو جلو نمیکنه و وقتی عقبو جلوش میکنی صدا با تصویر هماهنگ نیست.
    یه مورد جدید که من دیدم راست کلیک روی منو ها بود که چند امکان جدید بهتون میده.

مواردی که بخوام بگم خیلی زیاده واسه همین اگه دوستان غیر از این سوالی داشتن در صورت دونستن در خدمتشونم.
    فقط اینو از طرفه خودم بگم که هرگز به این گوشی بیشتر از 500 تومن نمیدم شما مطمعنا در عرض سه روز ازش خسته میشین هیچ نوع تنوعی توش نیس کار کردن با اون با کار کردن با 5800 هیچ فرقی نداره دوربینشم که از پیکسون که مقایسه کردیم به غیر از فیلم برداری که شاهکاره بهتر نیست. در کل امشب خیلی ناراحت و سر خورده شدم وقعا چند ماهه به عشق این گوشی دارم پول کنار میزارم و تو وب اینور و اون ور میرم اخرشم این شد . به خدا قسم اگه این usb و پورت hdmi نبود و اینا رو رو پیکسون میزاشتن از ان هشت بسیار با ارزش تر میشد.
    Last edited by airowa; 15-10-2010 at 00:50.

18. 16 کاربر از airowa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام
    امشب بر اساسه قولی که دوستم به من و من هم به شما داده بودم حدود یک ساعت با کمال راحتی و بدون اینکه کسی انکولگ کنه تونستم با ان 8 باشم . شور و شوقی که امشب موقع رفتن به اونجا داشتم برای ملاقات ان 8 رو فقط میتونم با روزی مقایسه کنم که برای خرید نوکیا 3650 می رفتم و اولین گوشیه هوشمندی بود که به بازار میومد و من از این قضیه بسیار ذوق زده بودم.

حالا نتیجه این دیدار:
    گوشی رو که بهم داد از اونی که فکر میکردم و تو ویدئو ها دیده بودم کمی تو دستم درشتر مینمود و بزرگتر بود.

اونجوری که از قبل عادت داریم که گوشیه اکبند و اولش باطریشو توش بندازیم در این گوشی دیگه این خبرا نیس چون دیگه رنگ باطری رو نمیشه دید چون از ابتدا درونش قرار داره که دوستم میگفت این مورد الان نه ولی بعد ها مشکل ایجاد میکنه که اونم قرار دادن باطری های تقلبی درون گوشی قبل از اینکه به دسته مصرف کننده برسه توسط واسطه هاست و چون باطری معلوم نیس و اگه هم باز کنیم در صورت گارانتی دار بودن میپره پس نمیشه دیدش.
    بدنه گوشی از استحکام خوبی بر خورداره ولی اون دکمه قفله صفحه کمی لق میزنه که در اون یه ساعتی که من باهاش کار کردم لقیش زیاد تر هم شد.
    اولین چیزی که در اولین رویت به چشم میزنه نوشته made in china هست که اون پاین خود نمایی میکنه.
    از لحظه فشار دکمه پاور تا بالا اومدنش رو تایم گرفتم در حدود 25 ثانیه طول کشید که این مورد و فکر کنم که معقول باشه.
    دومین مورد پایین بودن کیفیت رنگ ها در صفحه نمایش هست که این مورد برای اونایی که قبلا با گوشی های سامسونگ ویو یا حتی جت کار کردن بیشتر نمایان میشه.
    هوم اسکرین که بالا میاد با توجه به چیدمان جدیده ایکون ها والاخصوص ساعت شما احساس میکنید که با گوشیه جدیدی سرو کار دارید.
    هوم اسکرین خودش از سه لایه تشکیل شده که عینه جته و با کشیدن انگشت اینور رو اونور میره که یه کپی از جت میتونه تلقی بشه.
    ولی فاجعه از اونجا شروع میشه که اون دکمه لعنتی سمت چپ و فشار میدین و دقیقا یه 5800 دیگه جلو روتون ظاهر میشه که اب دهن ادم خشک میشه هیچ نوع تغییری درش مشاهده نمیشه ایکونها دقیقا یه زیراکس رنگی از 5800 هستن.
    بعده اونه که شما تمام شور و شوقتونو از دست میدین درست مثله این میمونه که ویندوز 7 رو با اینترفیس ویندوز 98 بدن بیرون و بعدش مایکروسافت بگه خیلی امکانات داره واقعا مضخرفه.
    من در دو دقیقه اول دیگه داشتم دنباله یه جایه جدید میگشتم که واسم تازگی داشته باشه چون همشونو از دو ساله پیش دیده بودم.
    سرعته گوشی با اینکه هنوز هیچ برنامه ای توش سوار نیس و نسبتا متوسط دیدم به اون صورتی که شما فکر کنید مثل ایفون یا گالکسی با یه تیگ بیپره رو خبری نیست.
    چرخشه خودکار هم در صورتی که چند بار مرتب چپ و راست کنین هنگ میکنه که در اون صورت باید یه تکون اساسی بهش بدین تا راه بیافته.
    صدای گوشی رو با اون اهنگ های اورجینالش که تست کردم زیاد بلند نیست و مطمعنا در ترافیک و جاهای شلوغ با مشکل مواجه میشیم.
    نامردا حتی تو فولدر زنگ های اورجینال گوشی هم نخواستن به خودشون زحمت بدن و چند تا اهنگ جدید درست کنن و بزارن تا تازگی داشته باشه همونایین که از چند ساله پیش بودن.
    حالا اصلی ترین موردی که سراسیمه به اونجا سر زدم دوربین بود. کیفیت عکسها در نور چراغهای مغازه زیاد جالب نبود اولین چیزی که شما رو متعجب میکنه قدرت کم فلاشه که با گوشی پیکسون دوستم که مقایسه کردیم حدود 30% کمتر بود . اگه بخوایین از یه نفر عکس پرتره بگیرین باید از یک متر فاصله تجاوز نکنه تا عکس خوب بیافته . موقعی هم که میخواهیم عکسه گرفته شده رو باز نگری بکنیم تو گالری با زوم دو انگشتی گوشی خیلی کند میشه که این مورد خیلی اذیتم کرد.
    ولی از فیلم بردارش بگم با اینکه شب بود واقعا از اونی که تصور میکنید بالاتر میگیره خیلی با کیفیت و من یک مورد پرش تصویرو توش ندیدم. تنها موردی که خیلی تاسف اوره اونم اینه که اگه مدتش یشتر از دو سه دقیقه بشه موقعه پخش دوباره گوشی عقبو جلو نمیکنه و وقتی عقبو جلوش میکنی صدا با تصویر هماهنگ نیست.
    یه مورد جدید که من دیدم راست کلیک روی منو ها بود که چند امکان جدید بهتون میده.

مواردی که بخوام بگم خیلی زیاده واسه همین اگه دوستان غیر از این سوالی داشتن در صورت دونستن در خدمتشونم.
    فقط اینو از طرفه خودم بگم که هرگز به این گوشی بیشتر از 500 تومن نمیدم شما مطمعنا در عرض سه روز ازش خسته میشین هیچ نوع تنوعی توش نیس کار کردن با اون با کار کردن با 5800 هیچ فرقی نداره دوربینشم که از پیکسون که مقایسه کردیم به غیر از فیلم برداری که شاهکاره بهتر نیست. در کل امشب خیلی ناراحت و سر خورده شدم وقعا چند ماهه به عشق این گوشی دارم پول کنار میزارم و تو وب اینور و اون ور میرم اخرشم این شد . به خدا قسم اگه این usb و پورت hdmi نبود و اینا رو رو پیکسون میزاشتن از ان هشت بسیار با ارزش تر میشد.
    چقدر پست های این دوستمون برام آشنان
    حس میکنم یجا دیدمش
    قول میدم رنگ گوشیرم ندیدی
    عذر میخوام ناراحتت کردم اگه دیدیم خوش به حالت

20. 5 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •