کاش کره میباخت...
دوستان دیروز تو برنامه ورزش شبکه یک (اسمشو همچنین مجریش یادم رفته ولی میدونم کدومو میگم) از حمید درخشان و مظلومی برای نقد تیم ملی دعوت کرده بود
چنان به قطبی اینا با حرفهاشون حمله کردند که گویی از تیم مالدیو و بوتان و جزایر فارو و شایدم از گینه بی صحاب چندتا گل خوردیم
مخصوصا این مظلومی کاملا مشخص بود از خداش بوده که تیم ملی ببازه
دوستان یه چیزی میگم میتونید قبول کنید میتونید قبول نکنید ولی عرق ملی و عشق وطن برای خیلی از اونایی که در بالاترین مقام های یه مملکت(مث ما)هستند چیزی جز برای فریب مردم نیست.من به وضوح دیروز دیدم که خیلی ها از خداشون بود که تیم ملی ببازه.جچون خوشحالی قهرمانی تیم ملی فقط چند ساعت است ولی خوشحالی بدست اوردن پول هنگفت یه عمره.
دیروز مظلومی در جواب اینکه که قطبی برای تیم ملی چه اورد گفتش که هیچی فقط با یه میلیارد تو سواحل ژاپن لذتشو می بره.
یه چیز دیگه که من دیروز بهش کاملا واقف شدم اینه که مثل اینکه فدراسیون هم دعوی خون خواهی دارد یعنی که خیلیها اعتقاد به این داشتن که فدراسیون کارش ای بد هم نبوده فقط تقصیر این نامرد(مرحوم امپراطور) بوده و حتی فدراسیون هم خوب عمل کرده.
من با اینکه به قطبی اعتقاد نداشتم و تنها راه بیرون امدن از این بحران را تخته کردن کامل فوتبال و فعالیت در رشته ای مث والیبال و بسکتبال و ... نمیدونم شنای معلولان و پرتاب ویلچر ... میدون ولی اینا دیگه نهایت نامردی رو دارن در میارن.
کعبیم تا دیده قطبی رفته و میتونی هرچی دلش میخواد بگه گفته که قطبی ازش پول میخواسته تا دعوتش کنه تیم ملی
واقعا برای خودم متاسفم که همچین هموطنایی دارم
بعضی وقتا آدم شرمش میشه بگه که ایرانی هستش
تایید میشه
مظلومی که از همن اول هم با قطبی چپ بود و دلیل دعوتش به برنامه هم کاملا مشخصه
حالا ببینیم همین مظلومی میتونه یک پست کمک مربی گری هم در ژاپن بدست بیاره
---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------
تایید میشه
البته در ادامه حرفهام اینو هم بگم قطبی هم کم به استقلال ظلم نکرد و از خیلی از بازیکنانی که تیم ملی حقشون بود روحیه رو گرفت اما بازم این دلیل نمیشه اینجوری بکوبیم
یه جا دیگه هم گفت اگه قطبی خوب بود خود کره ایها نگهش میداشتن مگه لیپی که ایتالیا رو قهرمان کرد موند تو تیم ایتالیا
بازم میگم قطبی هم اش دهن سوزی نبود اما ....
درباره مربی خارجی هم اینو بگم مطمئن باشید این بار هم با اسامی کلی ادم معروف بازی میشه در نهایت یه ایرانی یا یه مربی ناشناس رو میذارن که اگه باز مث الان گند بالا زد بشه با اخراج و کوبیدن حسابی پشت اون قایم شد اخه مربی سرشناس رو نمیشه همچین بلایی سرش اورد
چقدر دلم سوخت از بازی ازبکستان.چونکه مردونه جنگید و باختش حتی از برد احتمالی ما در برابر کره بیشتر به دل نشست.
چه سریع نقل قول گرفتی
گفتم شاید به جنوبیای خودمون بربخوره ویرایشش کردم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)