تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما دلایل ناکامی تیم ملی فوتبال ایران چیست؟

راي دهنده
186. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سازمان تربیت بدنی

119 63.98%
  • فدراسیون فوتبال

144 77.42%
  • کادر فنی

74 39.78%
  • بازیکنان

80 43.01%
Multiple Choice Poll.
صفحه 221 از 224 اولاول ... 121171211217218219220221222223224 آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 2240

نام تاپيک: جام ملت‌های آسیا (AFC Asian Cup) | قطر 2011

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

کاش کره میباخت...

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان دیروز تو برنامه ورزش شبکه یک (اسمشو همچنین مجریش یادم رفته ولی میدونم کدومو میگم) از حمید درخشان و مظلومی برای نقد تیم ملی دعوت کرده بود
    چنان به قطبی اینا با حرفهاشون حمله کردند که گویی از تیم مالدیو و بوتان و جزایر فارو و شایدم از گینه بی صحاب چندتا گل خوردیم
    مخصوصا این مظلومی کاملا مشخص بود از خداش بوده که تیم ملی ببازه
    دوستان یه چیزی میگم میتونید قبول کنید میتونید قبول نکنید ولی عرق ملی و عشق وطن برای خیلی از اونایی که در بالاترین مقام های یه مملکت(مث ما)هستند چیزی جز برای فریب مردم نیست.من به وضوح دیروز دیدم که خیلی ها از خداشون بود که تیم ملی ببازه.جچون خوشحالی قهرمانی تیم ملی فقط چند ساعت است ولی خوشحالی بدست اوردن پول هنگفت یه عمره.

دیروز مظلومی در جواب اینکه که قطبی برای تیم ملی چه اورد گفتش که هیچی فقط با یه میلیارد تو سواحل ژاپن لذتشو می بره.
    یه چیز دیگه که من دیروز بهش کاملا واقف شدم اینه که مثل اینکه فدراسیون هم دعوی خون خواهی دارد یعنی که خیلیها اعتقاد به این داشتن که فدراسیون کارش ای بد هم نبوده فقط تقصیر این نامرد(مرحوم امپراطور) بوده و حتی فدراسیون هم خوب عمل کرده.
    من با اینکه به قطبی اعتقاد نداشتم و تنها راه بیرون امدن از این بحران را تخته کردن کامل فوتبال و فعالیت در رشته ای مث والیبال و بسکتبال و ... نمیدونم شنای معلولان و پرتاب ویلچر ... میدون ولی اینا دیگه نهایت نامردی رو دارن در میارن.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کعبیم تا دیده قطبی رفته و میتونی هرچی دلش میخواد بگه گفته که قطبی ازش پول میخواسته تا دعوتش کنه تیم ملی

واقعا برای خودم متاسفم که همچین هموطنایی دارم
    بعضی وقتا آدم شرمش میشه بگه که ایرانی هستش

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

مرتیکه عرب *****

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

دوستان دیروز تو برنامه ورزش شبکه یک (اسمشو همچنین مجریش یادم رفته ولی میدونم کدومو میگم) از حمید درخشان و مظلومی برای نقد تیم ملی دعوت کرده بود
    چنان به قطبی اینا با حرفهاشون حمله کردند که گویی از تیم مالدیو و بوتان و جزایر فارو و شایدم از گینه بی صحاب چندتا گل خوردیم
    مخصوصا این مظلومی کاملا مشخص بود از خداش بوده که تیم ملی ببازه
    دوستان یه چیزی میگم میتونید قبول کنید میتونید قبول نکنید ولی عرق ملی و عشق وطن برای خیلی از اونایی که در بالاترین مقام های یه مملکت(مث ما)هستند چیزی جز برای فریب مردم نیست.من به وضوح دیروز دیدم که خیلی ها از خداشون بود که تیم ملی ببازه.جچون خوشحالی قهرمانی تیم ملی فقط چند ساعت است ولی خوشحالی بدست اوردن پول هنگفت یه عمره.

دیروز مظلومی در جواب اینکه که قطبی برای تیم ملی چه اورد گفتش که هیچی فقط با یه میلیارد تو سواحل ژاپن لذتشو می بره.
    یه چیز دیگه که من دیروز بهش کاملا واقف شدم اینه که مثل اینکه فدراسیون هم دعوی خون خواهی دارد یعنی که خیلیها اعتقاد به این داشتن که فدراسیون کارش ای بد هم نبوده فقط تقصیر این نامرد(مرحوم امپراطور) بوده و حتی فدراسیون هم خوب عمل کرده.
    من با اینکه به قطبی اعتقاد نداشتم و تنها راه بیرون امدن از این بحران را تخته کردن کامل فوتبال و فعالیت در رشته ای مث والیبال و بسکتبال و ... نمیدونم شنای معلولان و پرتاب ویلچر ... میدون ولی اینا دیگه نهایت نامردی رو دارن در میارن.
    تایید میشه
    مظلومی که از همن اول هم با قطبی چپ بود و دلیل دعوتش به برنامه هم کاملا مشخصه
    حالا ببینیم همین مظلومی میتونه یک پست کمک مربی گری هم در ژاپن بدست بیاره

---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------

کعبیم تا دیده قطبی رفته و میتونی هرچی دلش میخواد بگه گفته که قطبی ازش پول میخواسته تا دعوتش کنه تیم ملی

واقعا برای خودم متاسفم که همچین هموطنایی دارم
    بعضی وقتا آدم شرمش میشه بگه که ایرانی هستش
    تایید میشه

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

البته در ادامه حرفهام اینو هم بگم قطبی هم کم به استقلال ظلم نکرد و از خیلی از بازیکنانی که تیم ملی حقشون بود روحیه رو گرفت اما بازم این دلیل نمیشه اینجوری بکوبیم
    یه جا دیگه هم گفت اگه قطبی خوب بود خود کره ایها نگهش میداشتن مگه لیپی که ایتالیا رو قهرمان کرد موند تو تیم ایتالیا
    بازم میگم قطبی هم اش دهن سوزی نبود اما ....
    درباره مربی خارجی هم اینو بگم مطمئن باشید این بار هم با اسامی کلی ادم معروف بازی میشه در نهایت یه ایرانی یا یه مربی ناشناس رو میذارن که اگه باز مث الان گند بالا زد بشه با اخراج و کوبیدن حسابی پشت اون قایم شد اخه مربی سرشناس رو نمیشه همچین بلایی سرش اورد
    چقدر دلم سوخت از بازی ازبکستان.چونکه مردونه جنگید و باختش حتی از برد احتمالی ما در برابر کره بیشتر به دل نشست.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه سریع نقل قول گرفتی

گفتم شاید به جنوبیای خودمون بربخوره ویرایشش کردم.

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

ژاپن گل زد

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

و ژاپن قهرمان شد و ایران هیچم ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •