تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 674 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231271321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

روبوسی داور با خط دفاعی حین زدن ضربه آزاد:
    ا
    روبوسی ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اصلا به تصویر و ماکت بودن مدافع توجه کردی؟! دوستان تصویر رو زوم کنید تا متوجه بشید... آخه این کجاش روبوسیه؟! تازه اگر هم فرض کنیم روبوسی باشه که نیست این خلاف واقعیت و قوانین فوتبال است ... تا حالا کدوم بازی فوتبالی دیدین داور وسط بازی با مدافعین دیوار دفاعی حین یه چنین موقعیت حساسی روبوسی کنه؟! خداییش با نمک ترین حرفی بود که این مدت شنیدم

ولی با این حال هم سگ PES هزار شرف داره به بازی هایی مثل فیفا
    بدون شرح !!!!!
    Last edited by konami-pes; 20-09-2010 at 17:11.

2. این کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

روبوسی داور با خط دفاعی حین زدن ضربه آزاد:
    ا
    این قدر از این دموی بیچاره ایدارد نگیر این واسه اینه که داور مثلا داره دیواره رو میچینه من توی ویدئو که قبلا دیده بودم از دستش استفاده میکردم و بعد عقب میرف اما توی دمو فقط همینطوری میاد وای میسته

---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:06 PM ----------

دیگه دارم باور می کنم هوش مصنوعی PES 2011 فوق العاده کار شده . اینو ببینین :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    معلومه که کار کردن تو این ویدئو بازیکن میشینه محاسبه میکنه که چطور از تمام ابزارهایی که داره استفاده کنه

4. 3 کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

اصلا به تصویر و ماکت بودن مدافع توجه کردی؟! دوستان تصویر رو زوم کنید تا متوجه بشید... آخه این کجاش روبوسیه؟! تازه اگر هم فرض کنیم روبوسی باشه که نیست این خلاف واقعیت و قوانین فوتبال است ... تا حالا کدوم بازی فوتبالی دیدین داور وسط بازی با مدافعین دیوار دفاعی حین یه چنین موقعیت حساسی روبوسی کنه؟! خداییش با نمک ترین حرفی بود که این مدت شنیدم

یه چیز بگم ؟ امضات با یوزرت مطابقت نداره . یوزرت بره دوارن جاهلیه که PES باز بودی ؟

دوست عزیز ایشون می خواست ضعف بازی رو بگه نه اینکه جزئیات بازی رو ازش تعریف کنه . وگرنه فقط شما نمی دونی هممون می دونیم که این یه باگه .
    -------------------
    اینم بعدا به ذهنم خطور کرد . داور هیچ وقت روبوسی نمی کنه . چون تو اروپا که مثل ایران نیست . مردا روبوسی نمی کنن . فکر کنم اینو دیگه بدونین .
    Last edited by black.assassin; 20-09-2010 at 17:17.

6. 2 کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

فقط PES

توی سبک خودش .گیم پلی خودش .سلیقه آسیایی خودش .تو دنیا نظیر نداره داداش ....... شاید مشکلی داشته باشه ولی قابل چشم پوشی هست ... مثله فیفا !
    Last edited by m jax; 20-09-2010 at 17:40.

8. 2 کاربر از IRAN_KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بدون شرح !!!!!

خدا رو شکر ضریب هوشی فیفا باز ها هم اومد دستمون.

شما فیفا بازها یه جوری حرف میزنین انگار ما کافریم و می خواین ما را به راه راست دعوت کنین . هر کس عقیده ای داره . ما خودمان می تونیم برای خودمان قضاوت کنیم که چی بده و چی خوبه....
    خداوند به انسان عقل داده و هرکس هم از عقلش درست استفاده کنه سرانجام و عاقبت خودش را تعیین کرده .

10. 3 کاربر از ali_santori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

لطفا هر کی هرچی راجب دریبل ها میدونه بگه
    من فقط میدونم چطور اد کنم اصلا نمیتونم استفاده کنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

لطفا هر کی هرچی راجب دریبل ها میدونه بگه
    من فقط میدونم چطور اد کنم اصلا نمیتونم استفاده کنم
    اول به قسمت Link Feints میری بعد روی Preset1 و بعد بر روی edit data کلیک میکنی 6 گزینه میاد که از گزینه سوم شروع میکنی به چیدن دریبل ها بعد از اتمام کار حالا وارد بازی میشی برای اجرای دریبل باید گیم پد آنالوگ دار ( شوک دار ) داشته باشی با چرخان انالوگ به هر سمتی و همزان با اون داشتن L1 دریبل تنظیم شده رو اجرا میکنه

مثلا اگه آنالوگ رو به سمت راست ببری و L1 رو بگیری دریبل زیدانی میزنه

به همین راحتی و به همین خوشمزگی

13. 4 کاربر از bar333lona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام

اقا من یه مشکلی دارم...هر چند دفعه یک بار تصویر این شکلی میشه...بدون پچ...با پچ...حتی تو 2010 هم میشد..من با لپتاپ بازی می کنم...گرافیکم gforce 7400 go هست.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام

اقا من یه مشکلی دارم...هر چند دفعه یک بار تصویر این شکلی میشه...بدون پچ...با پچ...حتی تو 2010 هم میشد..من با لپتاپ بازی می کنم...گرافیکم gforce 7400 go هست.

به احتمال زیاد واسه گرافیک باشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام

فکر کنم گرافیکتون کم باشه.

شما یه بار دکمه ویندوز رو بزن،بعدش خودت صفحه رو فول اسکرین کن 100% درست میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •