dual touch هست نه multi touch
dual touch هست نه multi touch
همون کاری رو میکنه که مولتی تاچ میکنه!!!حالا اسمش دوال هست ترپل!!! مهم کاربرده که همون مال مولتی تاچه!!
عجب توهمی شده ایکس 10 با مولتی تاچ! روی همه ی نرم افزار ها و بازی های من کار کرد. البته بروبچ یادتون باشه برای اندرویید 2.1 باید یکسری تغییرات تو فایل های سیستمی بدید که تو فروم آندرویید توضیح داده.
واقعا محشر شد ایکس 10!
ميشه اون دوستمون که ميگه مولتي تاچ نيس بگه فرق مولتي با دوال چيه?
حالا 16 تا نقطه ساپورت کنه يا 32 تا يا 2 تا آخرش يه پينچ زوومه که دو انگشتي و يه بازي که بازم ماکسش 2 انگشته
شما مولتی رو بریز.بعد .سلام
1- توی برنامه هایی که به زوم کردنشون مولتی تاچ هست چطوری با این میتونم زوم کنم ؟ . یه برنامه PDF خون معروف هستااا . مثلا اون .
2- این Mediascap اش خیلی مزخفرفه . Gallery ای که به طور پشفرض روی آندروئید های دیگه نصب هست ، رو اینم هست ؟ کجاس ؟
گالری رو باید فعال کنی.فکر کنم چند صفحه قبل برنامه رو گذاشتم.
دوست عزیز میشه لینکشو بدین![]()
Please note that the update is not what has been planned nor is the one planned canceled. Everything is still on schedule, and you will all receive your next big update to 2.1.A update soon. The final test firmware has already begun internally a few days ago, so it will take a while before it exits testing period. Please be patience guys
توی آپدیت های بعدی زبان عربی هم قرار هست اضافه بشه.امیدوارم فارسی هم در نظر بگیرن.
من قاط زدم یکی میگه اومدههه اون یکی میگه تازه قراره بیاد!!!!!!!!!!
چی رو قاط زدی؟
ببین.
درنهایت آخرین آپدیت برای ایکس 10 همون 2.1 هست.
همین 2.1 براش آپدیتهای جدید خواهد اومد.
یکی که شاید آخرینش باشه در راه هست در عرض یکی 2 ماه آینده میاد و توی اون ظاهر منوها تغییر میکنه و ساپورت عربی شایدم فارسی اضاف میشه.
اونی که من گذاشتم منظورش اینه که این مولتی تاپ که اضاف میشه اون آپدیت تپل که قولش رو دادن نیست.همین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)