تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 237 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 2369

نام تاپيک: *+=[پشتیبانی]=+* Unity/آموزشها در اینجا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با گفتتر فارسی من پیدا نکردم ولی اگر می خواهی من کتاب انگلیسی اموزش از 0 تا متوسط دارم که فایلهای Asset ان هم همراه با ان است (10 تا کتاب دارم)
    و یک سوال دیگر انکه من یونیتی را بالا می اورم ولی یک مشکل اینجاست و تا 10 روز پیش عالی کار می کرد ولی دیروز یک بازی را play کردم و یک پیغام داد که برنامه باید بسته بشود بعدش angry bot را اجرا کردم همین پیغام را داد برنامه را پاک کردم دوباره نصب کردم باز هم همین پیغام را داد

پروفشنال MrJamshidy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سره جاش

پيش فرض

کتاب فارسی وجود نداره ، از همین الان کتاب فارسی رو فراموش کن ، فقط زبان اصلی ( حتی آلمانی )
    داک یونیتی واقعا عالیه ، ولی نه برای این که مثل کتاب بشینی بخونیش ، واسه خودت یه پروژه تعریف کن ، هرجا گیر کردی تو نت سرچ کن ، توابع برنامه نویسی رو تو داک سرچ کن و کامپوننت ها و ابزار ها رو اونجا بشناس.
    یه 10 و 20 صفحه بری عقب ، 3 و 4 تا مقاله فارسی بود که یه پروژه شوتر رو آموزش میده ، لینک دانلود گذاشتم ، هنوزم سالمه احتمالا.
    میدونی آموزش های زبان اصلی 100% خیلی بهتر هستن من خودم چند تایی دارم مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ((خط تیره D-ownloadha حذف بشه))

یک بازی رو از ابتدا تا انتها آموزش داده (البته اینطور به نظر میرسه)

ولی اونطوری که دلم میخواد از آموزش ها چیزی نمیفهمم یعنی از حرف های یارو که کلا چیزی نمیفهمم فقط از کار هایی که میکنه یک چیزایی میفهمم که متاسفانه این کافی نیست باید حرف های یارو رو هم بفهمم حداقل متن باشه با کلی دردسر یک چیزایی میشه ازش فهمید

حالا امید به خدا اگر خودم تونستم یاد بگیرم یک آموزش روان واسه یونیتی مینوسم که این همه مخاطب داره ولی متاسفانه یک کتاب کامل در موردش نیست (به زبان ما)

------

این روشی که شما توضیح میدی یکم سخت نیست؟
    مثلا یک بازی باقالی من الان با یونیتی درست کردم (که به درد مفت نمیخوره حالا کار ندارم) ولی یکم بازی حال و هواش که عوض میشه دیگه نمیشه

مثلا یک مدل تو Poser درست کردم (چون هنوز مایا رو یاد نگرفتم البته در حال یاد گرفتن مایا هم هستم اما با یونیتی همزمان شده خیلی سخت شده ولی من باید یاد بگیرم) بهش انیمیشن دادم

به صورت FBX خروجی گرفتم و بردمش تو یونیتی

متاسفانه همون اول فاتحه ما رو خوند و تکسچر نداشت (که البته مهم نیست میدونم باید براش تکسچر درست کنم ولی چون مدل مال خودم نبود و تو بازی نمیخوام ازش استفاده کنم مهم نیست فقط برای امتحان بود) و بعد که خواستم انیمیشن بهش بدم (تو بازی) هر کاری کردم نشد که نشد

نمیدونم چطوری بگم از Animate Controller استفاده میکردم و براش انیمیشن پیشفرض قرار میدادم اجرا میشد (همین پیشفرضه) اما با کد اصلا انگار نه انگار

التماسش کردم، به پاش افتادم
    هر کاری که کردم گفت که

تو اینترنت هم کلی گشتم 2 تا کد برای این کار پیدا کردم که الان یادم نیست
    ولی هی میگفت انیمیشن مورد نظر رو پیدا نکرده

خوب من الان اینجا به مشکل بر خوردم هر چی هم که میگردم نمیتونم راه حل براش پیدا کنم و نمیدونم مشکل من از کجاست!
    بیام از شما ها هم بپرسم چهار تا اسم خارجی به آدم میگید تا 2 هفته باید روش فکر کنه

نتیجه این که آدم باید یک مرجع خیلی حرفهای داشته باشه تا بتونه هی بهش رجوع کنه و اینطوری لنگ نمونه
    حالا من این وسط گرفتار شدم

هیچ آموزش درست و حسابی (فارسی) نه برای مایا پیدا میشه نه یونیتی همش خارجیه
    ای بابا مگه این خارجیا چی شون از ما بهتره؟ نمیدونم

واقعا چرا ما ایرانی ها اینقدر تنبل یا شاید هم خسیس هستیم که چیزی رو که داریم به اشتراک نمیزاریم یا اگر هم میزاریم یک طوری میزاریم که طرف از زمانی که بلد نبوده بیشتر گیج بشه (البته بلا نسبت جمع ولی کلی گفتم) واقعا چرا؟

ای بابا امیدوارم که همه مون همیشه شاد و خندون باشیم که با این وضعیت (مثلا یک تیکه حلب 18 میلیون تومان البته فکر نکنید منظورم پراید بود ها نه ) فکر نمیکنم میسر بشه

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سره جاش

پيش فرض

کتاب فارسی وجود نداره ، از همین الان کتاب فارسی رو فراموش کن ، فقط زبان اصلی ( حتی آلمانی )
    داک یونیتی واقعا عالیه ، ولی نه برای این که مثل کتاب بشینی بخونیش ، واسه خودت یه پروژه تعریف کن ، هرجا گیر کردی تو نت سرچ کن ، توابع برنامه نویسی رو تو داک سرچ کن و کامپوننت ها و ابزار ها رو اونجا بشناس.
    یه 10 و 20 صفحه بری عقب ، 3 و 4 تا مقاله فارسی بود که یه پروژه شوتر رو آموزش میده ، لینک دانلود گذاشتم ، هنوزم سالمه احتمالا.
    برادر شما مطمئن هستی من 10 - 20 صفحه برم عقب 3 - 4 تا مقاله پیدا میکنم؟
    من از صفحه 200 تا اینجا فقط همینو پیدا کردم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by MrJamshidy; 18-02-2013 at 22:19.

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی hamed_benz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شاهین شهر ( پاریس کوچولو )

پيش فرض

خوب.
    از کجا شروع کنم آخه؟ دله پری داری ماشالا.
    ببین عزیزم ، شما داری پا تو جایی میذاری که بیشتر از هرچیزی نیاز به صبر و حوصله و پشته کار داری ، یعنی انتظار نداشته باش امروز یونیتی رو نصب کردی، فردا بتونی انیمیت و کراس و این چیزا اجرا کنی. ( انگلیسی : Step By Step ، ترکی : الله و بیر بیر ، جنوبی : گاماس گاماس).
    اصولا چیزی که ما نیاز داریم ، کمتر از 40% مواقع پیدا میشه ، پس باید چه کرد؟ نمونه برداری. یعنی پروژه های ساده رو دانلود کنی ، بیبنی اونا چه کردن شما تکرار کنی و بهترش کنی.
    مثلا برای انیمیت :
    اشتباه صفرم : عجله ی زیاد ( انیمیشن شاید یکمزود باشه )
    اشتباه اول : استفاده از پوزر ( یونیتی : انا للالله و انا . . . )
    اشتباه دوم : قبلا این کار رو کردی، واسه خودت سمپل یا داک تهییه نکردی ( فراموش کردی )
    اشبها سوم : نحوه ی جست و جو . یه نفر سرچ میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب اصولا چیزی پیدا نمیشه. یه نفر میره تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوده یونیتی و یه چیزای کوچیکی پیرش میاد.
    اشتباه چهارم : شما جای این که اول یه آبجکت ساده رو تو خوده یونیتی یا مایا انیمیت کنی ( که نحوه ی اکسپورت رو قبلش باید یاد بگیری ) رفتی سراغ اکتور و پوزر ( گاماس چی چی ؟ گاماس )

اما در مورد روش . تا شما هدف نداشته باشی و جسته گریخته کار کنی ، همش میلنگی. شب میخوابی خواب میبینی صبح دوست داری اکتور انیمیت کنی، تا شب نتیجه نمیگیری زده میشی میری سراق AI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ولی اگه یه پروژه کوچیک تعریف کنی ، تمامش کنی ، داک واسش بنویسی و پروژه بعدی رو پیچیده تر تعریف کنی و انجامش بدی ، مجبور میشی یه چیزایی رو یاد بگیری بعد بری سره مطلب بعدی.

القصه ، من کمه کمه 5 بار گفتم تاپیک یونیتی مجزا بشه ، تا دوستان نخوان 220 صفحه رو جست و جو کنن ، رو یه نظم و روی موضوع بخش بندی بشه. همین ایجاد ، اکسپورت ، اجرا به صورت اتو و اجرا با کد رو حداقل 10 نفر پرسیدن و دوستان و بنده هم 10 بار جواب دادیم ، والا من واسه باره 11 حوصله ندارم جواب بدم. دقت کنی سوال های سطح پایین و کلیشه ای رو دوستان رقبت ندارن جواب بدنو شما که پر از فشنالی رایزنی کن با ادامین ( جمع مکسر ادمین ) که یه طالار مجزا و تقسیم شده واسه یونیتی تدارک بینن.

پیشنهاد میکنم سراغ امکانات یونیتی 4 نری فعلا ، تا مبانی رو یاد بگیری، بعد بری سراغ استفاده از ویزارد ها ( تا انعطاف پروژت زیاد بشه )
    Last edited by hamed_benz; 18-02-2013 at 22:33.

5. 3 کاربر از hamed_benz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سره جاش

پيش فرض

خوب.
    از کجا شروع کنم آخه؟ دله پری داری ماشالا.
    من دنبال این نیستم که کسی بهم یاد بده چون خودم میفهمم که وقت برای همه ارزش داره
    فقط میخوام مثلا یکی پیدا بشه بگه تو (اشاره به خودم) که میخوای یونیتی رو فول بشی باید اول مثلا کتاب X رو بخونی بعد بری تو سایت Y با سمپل ها کار کنی بعد بری سراغ مقاله های Z

که خوب شما اشاره هایی کردی ممنون از لطفت

در ضمن دل شما خیلی بیشتر از من پره

ببین عزیزم ، شما داری پا تو جایی میذاری که بیشتر از هرچیزی نیاز به صبر و حوصله و پشته کار داری ، یعنی انتظار نداشته باش امروز یونیتی رو نصب کردی، فردا بتونی انیمیت و کراس و این چیزا اجرا کنی. ( انگلیسی : Step By Step ، ترکی : الله و بیر بیر ، جنوبی : گاماس گاماس).
    اصولا چیزی که ما نیاز داریم ، کمتر از 40% مواقع پیدا میشه ، پس باید چه کرد؟ نمونه برداری. یعنی پروژه های ساده رو دانلود کنی ، بیبنی اونا چه کردن شما تکرار کنی و بهترش کنی.
    خوب اینجا باید اشاره کنم که دوست من در مورد سمپل ها من نمیتونم این کار رو بکنم
    چرا؟ چون من اون زمان که داشتم برنامه نویسی یاد میگرفتم اگر نمونه ها رو نگاه میکردم بد تر گیج میشدم و کلا از یاد گرفتنش زده میشدم و طبق شناختی که از خودم دارم آموزش به من سازگار تره تا نمونه اگر با نمونه کارم راه میوفتاد Angry Bots بهترین و دمه دست ترین نمونه ای بود که من سراغ دارم و باهاش تا الان خیلی چیزا یاد میگرفتم

پس این مورد منفی ---

مثلا برای انیمیت :
    اشتباه صفرم : عجله ی زیاد ( انیمیشن شاید یکمزود باشه )
    اشتباه اول : استفاده از پوزر ( یونیتی : انا للالله و انا . . . )
    اشتباه دوم : قبلا این کار رو کردی، واسه خودت سمپل یا داک تهییه نکردی ( فراموش کردی )
    اشبها سوم : نحوه ی جست و جو . یه نفر سرچ میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب اصولا چیزی پیدا نمیشه. یه نفر میره تو Reference Manual خوده یونیتی و یه چیزای کوچیکی پیرش میاد.
    اشتباه چهارم : شما جای این که اول یه آبجکت ساده رو تو خوده یونیتی یا مایا انیمیت کنی ( که نحوه ی اکسپورت رو قبلش باید یاد بگیری ) رفتی سراغ اکتور و پوزر ( گاماس چی چی ؟ گاماس )
    0. قبول دارم اما چون تا به حال کسی درست و حسابی راهنمایی نکرده بود نمیدونستم از کجا شروع کنم (بدبختی ما رو میبینی، یکی از دوست های خودم یونیتی کار هست اون وقت من باید در به در دنبال نقطه شروع باشم)

1. پوزر رو من خیلی قبول دارم (البته برای فیلم های انیمیشنی، نه بازی) اما چون فعلا با هیچ نرم افزار 3 بعدی درست و حسابی بلد نیستم مجبور شدم دست به دامن پوزر بشم چون اگر مدل آماده هم دانلود میکردم نمیتونستم انیمیتش کنم

2. کدوم کار؟ چه سمپل یا داکی؟ چی رو؟

3. آره انصافا اینو خیلی قبول دارم من اصلا با این موتور های جستجو بلد نیستم درست کار کنم

4. انیمیت رو تو تونیتی که اصلا حرفشو نزن که به نظر من خیلی زوده هنوز، من هنوز کامل به محیط یونیتی واقف نشدم، برم انیمیت ش رو یاد بگیرم، من که فعلا بیخیال انیمیت و مدل و اینا شدم، ترجیحا میخوام فعلا تا جایی که میتونم از پایه یونیتی رو یاد بگیرم تا بعد برم سراغ مدل و انیمیت

اما در مورد روش . تا شما هدف نداشته باشی و جسته گریخته کار کنی ، همش میلنگی. شب میخوابی خواب میبینی صبح دوست داری اکتور انیمیت کنی، تا شب نتیجه نمیگیری زده میشی میری سراق AI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ولی اگه یه پروژه کوچیک تعریف کنی ، تمامش کنی ، داک واسش بنویسی و پروژه بعدی رو پیچیده تر تعریف کنی و انجامش بدی ، مجبور میشی یه چیزایی رو یاد بگیری بعد بری سره مطلب بعدی.
    موافقم، روی هدف فکر میکنم
    اما به نظر شما ها که تو این زمینه تجربه دارید هدف اولم چی باشه؟
    دوست ندارم 2 بعدی کار کنم چون منو یاد گیم میکر خدا بیامرز مسخره میندازه که چقدر وقت منو حروم کرد تا بفهمم مفتش هم گرونه

منظور از داک چیه؟

القصه ، من کمه کمه 5 بار گفتم تاپیک یونیتی مجزا بشه ، تا دوستان نخوان 220 صفحه رو جست و جو کنن ، رو یه نظم و روی موضوع بخش بندی بشه. همین ایجاد ، اکسپورت ، اجرا به صورت اتو و اجرا با کد رو حداقل 10 نفر پرسیدن و دوستان و بنده هم 10 بار جواب دادیم ، والا من واسه باره 11 حوصله ندارم جواب بدم. دقت کنی سوال های سطح پایین و کلیشه ای رو دوستان رقبت ندارن جواب بدنو شما که پر از فشنالی رایزنی کن با ادامین ( جمع مکسر ادمین ) که یه طالار مجزا و تقسیم شده واسه یونیتی تدارک بینن.
    ای بابا فکر نمیکنم مدیر ها هم بتونن ادمین رو قانع کنن ما پر از فشنالی ها که باید بریم کشکمون رو بسابیم

پیشنهاد میکنم سراغ امکانات یونیتی 4 نری فعلا ، تا مبانی رو یاد بگیری، بعد بری سراغ استفاده از ویزارد ها ( تا انعطاف پروژت زیاد بشه )
    یعنی چی؟ یعنی یونیتی 4 رو نصب نکنم؟
    یا نصب کنم ولی از امکانات جدید استفاده نکنم؟

چون اگر قرار باشه نصب کنمش که از کجا بفهمم این قابلیت ها جدید هست یا نه؟
    اگر هم قرار باشه از نسخه قدیمی استفاده کنم که چه کاریه؟ از کجا بیارم نسخه قدیمی رو؟ (دروغ گفتم دارم اما تنبلیم میشه دوباره نصب کنم )

در کل که دستت درد نکنه تقریبا اون چیزی رو که میخواستم رو بهم گفتی
    موفق باشید

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی hamed_benz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شاهین شهر ( پاریس کوچولو )

پيش فرض

آخه کتاب خاصی نیست که من به شما معرفی کنم ، که بخونی یکی یکی و پیش بری، هرکدوم به ورکفلو رو گرفتن و رفتن، من شرایط آپ کردن ندارم ، اسم کتاب ها رو میذارم پیداشون کن.

در مورد سمپل، حرفه دموی خودش رو نزن که ناراحت میشم ازت ، منظور سمپل هایی هست که یک موضوع رو کوچیک رو انجام دادن ( سرجمع 20 خط کد دارن )

نه، 4 نصب کن ، ولی مثلا دمبال مکانیم و ایمیج افکت و آندروید و ت حد کمی پارتیکل و اینا نباش، تا به قول خودت استخون کار دستت بیاد.

از شبیه سازی شروع کن ، اتاق خودت رو با آبجکت های ساده ی خود یونیتی بساز ، بعد توش حرکت کن ( FPC ) بعد لایت کار کن ، بعد برخورد ، بعد یه گوشه یه رادیو رو روشن کن ، بعد در رو باز کن و از اتاق خارج شو ، . . . .

کم کم چیزایی که به ذهنت میرسه بیشتر ، حرفه ای تر و جذاب تر میشه.

8. 3 کاربر از hamed_benz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

10. این کاربر از hamed_benz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یک سایتی است به نام gen.lib.rus.ec برو تو این سایت اسم کتابو بزن Unity
    بعدش کتابا رو دانلود کن برو تو سایت packt publishing و اونجا asset هایش را دانلود کن

12. 2 کاربر از eftekhary2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

من 3 تا موتور بازی کار کردم و بهشون بازی دادم بیرون

همشون اینطوری کار کردم

یک پروژه واسم خود تعریف کردم کم کم کاملش کردم با کمک راهنمای خود نرم افزار که جا داره بگم گیم استدیو بهترین راهنمای بود که من دیدم. البته هلپ یونتی حرف نداره ولی مثل گیم استدیو نمیشه.

14. این کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سره جاش

پيش فرض

ممنون دوست عزیز بابت لینک ها

یک سایتی است به نام gen.lib.rus.ec برو تو این سایت اسم کتابو بزن Unity
    بعدش کتابا رو دانلود کن برو تو سایت packt publishing و اونجا asset هایش را دانلود کن
    همچنین ممنون از شما

من 3 تا موتور بازی کار کردم و بهشون بازی دادم بیرون

همشون اینطوری کار کردم

یک پروژه واسم خود تعریف کردم کم کم کاملش کردم با کمک راهنمای خود نرم افزار که جا داره بگم گیم استدیو بهترین راهنمای بود که من دیدم. البته هلپ یونتی حرف نداره ولی مثل گیم استدیو نمیشه.
    آخه کتاب خاصی نیست که من به شما معرفی کنم ، که بخونی یکی یکی و پیش بری، هرکدوم به ورکفلو رو گرفتن و رفتن، من شرایط آپ کردن ندارم ، اسم کتاب ها رو میذارم پیداشون کن.

در مورد سمپل، حرفه دموی خودش رو نزن که ناراحت میشم ازت ، منظور سمپل هایی هست که یک موضوع رو کوچیک رو انجام دادن ( سرجمع 20 خط کد دارن )

نه، 4 نصب کن ، ولی مثلا دمبال مکانیم و ایمیج افکت و آندروید و ت حد کمی پارتیکل و اینا نباش، تا به قول خودت استخون کار دستت بیاد.

از شبیه سازی شروع کن ، اتاق خودت رو با آبجکت های ساده ی خود یونیتی بساز ، بعد توش حرکت کن ( FPC ) بعد لایت کار کن ، بعد برخورد ، بعد یه گوشه یه رادیو رو روشن کن ، بعد در رو باز کن و از اتاق خارج شو ، . . . .

کم کم چیزایی که به ذهنت میرسه بیشتر ، حرفه ای تر و جذاب تر میشه.
    باشه چشم، نظر شما برای ما مقدمه!
    فقط یک چیزی تو این روش در حداکثر سرعت چقدر طور میکشه تا من اونقدری یاد بگیرم که بتونم یک بازی مثل هیتمن درست کنم؟
    از نظر گیم پلی و برنامه نویسی و کار با انجین گفتم، گرافیک و ... رو در نظر نگیرید

چون بازی ای که من میخوام بسازم از همین الان دارم روش فکر میکنم
    ایده کلی رو دادم ها اما برای اینکه سبک بازی چطور باشه و ... ایده جالبی به نظرم نمیرسه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •