یه خونه دو طبقه با مسحات 100 متر.من خودم این دوتا مد نطرمه ولی نمی دونم کدوم امکاناتش بیشتره؟D-Link Wireless N ADSL2+ 4-Port Wi-Fi Router DSL-2750U TP-LINK / TD-W8968 - 300Mbps Wireless N USB ADSL2+ Modem Router
یه خونه دو طبقه با مسحات 100 متر.من خودم این دوتا مد نطرمه ولی نمی دونم کدوم امکاناتش بیشتره؟D-Link Wireless N ADSL2+ 4-Port Wi-Fi Router DSL-2750U TP-LINK / TD-W8968 - 300Mbps Wireless N USB ADSL2+ Modem Router
اگه لطف کنید جواب من رو هم بدین ممنون میشم![]()
هر دو مدل در یک سطح هستند.
مودم 2750U به خاطر طراحيش دفع حرارت يا خنک کنندگي بيشتري نسبت به رقيبش مدل شبيه به اين يعني 8960 تي پي لينک داره و اين ويژگي به اين علت هست که به جز پشت دستگاه 3 جهت ديگه ي دستگاه يعني جلو راست و چپ براي تبادل دما و دفع حرارت بازه
مهم ترين نکته در رابطه با 2750U اينه که اين مودم با 2 نوع انتن تو بازار به فروش ميرسه
نوع اول اين مودم با 2 انتن 2dbi هست و نوع ديگه با 2 انتن 5dbi
و نکته ی دیگه اینکه 8960 تي پي لينک داراي 2انتن 3dbi هست!
تی پی لینک یه مقدار قیمتش بیشتر هست، اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تهیه کنید آنتنش قابل تعویض هست. (که البته فکر نکنم نیاز پیدا کنید)
در کل به نظر میرسه دی لینک به صرفه تر باشه...
هرچند محصولات تی پی لینک قابل اطمینان تر و ساده تر هستند.
Last edited by raga_behzad; 26-03-2013 at 02:43.
سلام دوستان بین TP-link 8951 و TP-link 8961 کدومو پیشنهاد میکنید؟
تو این رنج قیمت مودم خوب دیگه ای هست که تو ایران راحت پیدا شه؟
تشکر![]()
سلام.عزیز کاربردتون چی هست؟ مسافتی که مودم باید پوشش دهد؟
درود بر آقا آرش
واسه استفاده خونگی میخوام، اینکه 2تا لپ تاپ یک TV یک رسی.ر رو با wifi اینترنت بهشون برسونه، واسه یه خونه 2 طبقه و هر طبقه 200 متر.
ملاک خودم برد زیاد، داغ نکردن، و اینکه در صورت استفاده نشدن احتیاچ به ری استارت نداشته باشه هست.
Last edited by parham511; 26-03-2013 at 17:24.
بنظرم 2 راه دارید :
اگر اون مدل تک آنتنه رو بگیرید که آنتنه 5dbi دارد و اگر آنتن اضافی بخرید احتمالا تفاوت آن چنانی زیادی احساس نمیشود.
اگر اون 2 آنتنه رو بگیرید آنتن هاش 3dbi هست که برد کمتری دارد ولی از نظر پایداری سیگانل و سرعت بیشتر از اولی خواهد بود.(گرچه برای اینترنت ایران سرعت مودم مهم نیست!)
ولی اگر دومی رو خریدید دیدید که بردش کم بود 2 تا آنتن 8dbi اضافی بخرید اونا رو نصب کنید بهتر خواهد شد.(چیزی حول جوش 50 60 تومان خرج رو دستتون میذاره)
نتیجه همون اولی هم میشه خرید ولی با رعایت نکات پایین (کلا تضمین نمیکنم چون شرایط فرق می کند)
* هر چی از تی پی لینک خریدید اگر آخر اسمش ND داشت آنتن هاش قابل تغییر هستند و اگر N بود نیستند پس اینو دقت کنید.
در آخر هم اضافه کنم انتظار نداشته باشید طبقه دوم آنتن دهی بالایی داشته باشد ولی با این حال مکان قرار گیری مودم خیلی مهم خواهد بود.(سعی کنید در وسط منزل قرار گیرد و ترجیحا به دیوار نزدیک نباشد تنظیمات مودم هم در بهترین جالت باشد)
موفق باشید
کسی نیست جواب من رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
بنده که همچین مودمی نمیشناسم که هم ای دی اس ال بگیره هم وایمکس
کلا مدلای مودمی که ISP های وایمکس ساپورت می کنند محدوده و نهایت وایرلس دار هستند.حالا برای چه کاری لازم دارید؟
ممنون بابات پاسختون
راستش واسه خونه ای دی اس ال دارم البته مودمم وایرلس نیست ولی چون زیاد مسافرت میرم میخواستم وایمکس هم بگیرم
الان بین این دوتا مدل نمیدونم کدوم بهتره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین این دوتا مدل نمیدونم کدوم بهتره
انتن کدومش قابل تعویض هستش؟
راستش مودمی که الان دارم smc هستش ولی وایرلس نیست و بیشتر از سه سال میشه که دارمش و تو این مدت شاید دو یا سه بار خاموشش کرده باشم و همیشه روشن بوده و ازش استفاده کردم و تا امروز هیچیش نشده
مودمی که میخوام بخرم هم میخوام همینجوری باشه و هیچیش نشه و بردشم زیاد و قوی باشه و انتنشم قابل تعویض باشه و بین این دو مدل نمیدونم کدوم بهتره
Last edited by جبارسینگ; 26-03-2013 at 23:22.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)