برای مشتریان جدید به شرطیکه در طرحهای کمپین شرکت کرده باشن 1صبح تا 7 .
برای قدیمیها هم فکر کنم همون 2 تا 7 صبح باشه .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
برای مشتریان جدید به شرطیکه در طرحهای کمپین شرکت کرده باشن 1صبح تا 7 .
برای قدیمیها هم فکر کنم همون 2 تا 7 صبح باشه .
نه بابا این کلاه برادارا همون 2 تا 7 گذاشتن واسه کمپین هم
من به خاطر همین دانلود شبانش رفتم تو کمپین اما دیدم جای 1 2 شروع میه این کلاه برداری نیست خداییش که تو سایت میزنن 1 بعد عملا 2 شروع میشه خیلی دزدن
سلام
میگم الان چند روزه که بعضی وقت ها به هیچ عنوان چراغ adsl مودم روشن نمیشه و حدود سه ساعت اینترنت قطع میشه، کس دیگه ای همچین چیزی رو تجربه کرده؟
نه خوشبختانه مال ما هنوز اینطوری نشده!
من هم ساتیا بودم و هم شاتل. الان هم شاتل هستم شاتل فوق العاده است. ساتیا در برابر شاتل حرفی برای گفتن نداره. البته از شرکتهای دیگه تا حدودی خبر دارم.
ماله من الان دو ماهه که اینجوریه
چندین بار زنگ زدم میگن مشکل از ما نیست وقتی چراغ ای دی اس ال قطع میشه یعنی مشکل از خودتونه شاید سیم کشیا خرابه بهشون گفتم اگه مشکل از منه پس چرا دقیقا سر یه ساعتهای خاصی قطع میشه میگن نمیدونیم!
چون دقیقا ماله من نزدیکه ظهر و دمه غروب و آخره شب کامل قطع میشه
کلا ماله من یه سره قطعه شبا هم هیچی دانلود نمیکنه
از دوستان کسی دیگه نامحدود گرفته در مورد سرعتش بگه؟ الان دیدم 50 پول تلفن اومده برای دو ماه.عوض کنم به نامحدود خیلی بصرفه تر درمیاد تا این کمپین!![]()
256 نامحدود...
![]()
شاتل که هیچ به درد نمیخوره، همه ازش شاکین شاید شما شانس آورده باشینمن هم ساتیا بودم و هم شاتل. الان هم شاتل هستم شاتل فوق العاده است. ساتیا در برابر شاتل حرفی برای گفتن نداره. البته از شرکتهای دیگه تا حدودی خبر دارم.
راستش من پارسال هم اینطوری بودم و غروبی وصل نمیشد و یادمه که یه سری بچه ها هم شبیه من بودن اما بعدش که تغییر تعرفه دادم دیگه اینطوری نشد!ماله من الان دو ماهه که اینجوریه
چندین بار زنگ زدم میگن مشکل از ما نیست وقتی چراغ ای دی اس ال قطع میشه یعنی مشکل از خودتونه شاید سیم کشیا خرابه بهشون گفتم اگه مشکل از منه پس چرا دقیقا سر یه ساعتهای خاصی قطع میشه میگن نمیدونیم!
چون دقیقا ماله من نزدیکه ظهر و دمه غروب و آخره شب کامل قطع میشه
کلا ماله من یه سره قطعه شبا هم هیچی دانلود نمیکنه
این خط هم مستقیم به مودم وصل میشه، یعنی نویز و....تعطیل.
سرعتش خوبه، البته شاید بخاطر اینکه هنوز تعداد یوزرها زیاد نیست، خوبیش برای من اینه که دیگه شب ها دانلود نمیزارم و با خیال راحت میخوابماز دوستان کسی دیگه نامحدود گرفته در مورد سرعتش بگه؟ الان دیدم 50 پول تلفن اومده برای دو ماه.عوض کنم به نامحدود خیلی بصرفه تر درمیاد تا این کمپین!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)