تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 1049 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231271321721 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مشکلم بیشتر اینه که این اسپیکرها رو رو زمین نمیشه گذاشت آخه فکر کنم!پایه ای چیزی براش میشه گرفت؟

کیفیت صداش موقع فیلم با صدای نسبتا بلند چطوره؟
    پایه ظریف که به اینا بخوره هست جفتی حدودا 35 تومن.
    دیشب بلوری silent hill رو داشتیم به اتفاق خانوم میدیدیم از ترس زهره ترک شده بودیم.البته بیشتر بخاطر پخش صدای دالبی بود.
    میگم من تا حالا صدا رواز تلویزیون میگرفتم بنابراین وقتی از این صدا میگیرم برام خیلی لذت بخشه.شاید کسی که تجربه صدای بلند وباکیفیت رو قبلا داشته نظرش راجع به این سینما با من متفاوت باشه.
    من اگه محدودیت مالی نداشتم یه آمپلی فایر 608 انکیو با همین ست بلندگوی ستلایتی روی این مدلی که الان دارم رو میخریدم که حدود 1 تومن شایدم کمتر میشد ولی نمیدونم ابن نوع بلندگو جدا گیر میاد یانه؟

2. این کاربر از farzadmaham بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

الان پست های قبلیو خوندم.گویا آمپ این مدل upscale نمیکنه.درسته؟
    این طوری ضدحاله که واسه DVD!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

درسته.
    آمپ پایونیر 1019 فکرکنم به قیمت 580 تومن این قابلیتو داره.اسپیکر رو باید جدا تهیه کرد.
    آمپ انکیو 608 هم حدود 800 تومن این قابلیت رو باتفاق امکانات دیگه داره.

5. 2 کاربر از farzadmaham بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

شما برای پخش DVD نیازی به upscale آمپلی فایر نداری،پلیرتون این وظیفه رو به عهده می گیره.

7. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

رایان عزیز من یه سوال داشتم راجع به این upscaling. شاید بهتر بود تو تاپیک DVD پلیرها میپرسیدم ولی چون اینجا بحث upscaling هست همینجا میگم.

من یه DVD پلیر سامسونگ دارم HD870. اون موقع که میخواستم بخرمش خیلی دنبال این بودم که upscaling هم داشته باشه, اما راستش وقتی با HDMI وصل میکنم هیچ تفاوت کیفیتی توش نمیبینم! نمیدونم حتما باید DVD های اصل بذاریم توش که تا 1080i ببره بالا یا هرچی میگیره باید upscale کنه؟

اونوقت این Av receiver ها چی؟ اینا upscaling توشون محسوس هست؟ تا حالا ندیدم همچین سیستم هایی رو.

9. 2 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بابا خیلی روم به درد نخوریه ها ... ما یه سوال تو 2 صفحه پیش کردیم اصلا انگار هیچ کس ندیده .بابا زشته به خدا....
    اههههههه

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بابا خیلی روم به درد نخوریه ها ... ما یه سوال تو 2 صفحه پیش کردیم اصلا انگار هیچ کس ندیده .بابا زشته به خدا....
    اههههههه
    به اكثر سوالات در پست هاي قبل پاسخ داده شده! و لازم نيست براي هر سوال چند باره جواب داده شود!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما برای پخش DVD نیازی به upscale آمپلی فایر نداری،پلیرتون این وظیفه رو به عهده می گیره.
    پس این آمپ های دیگه که میگن upscale میکنن به درد دستگاه هایی می خورند که خودشون این قابلیت رو ندارن درسته؟

با وصل کردن مثلا PS3 به این آمپ کیفیتش با این که مستقیم به TV وصلش کنیم فرقی نداره که؟

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

پس این آمپ های دیگه که میگن upscale میکنن به درد دستگاه هایی می خورند که خودشون این قابلیت رو ندارن درسته؟

با وصل کردن مثلا PS3 به این آمپ کیفیتش با این که مستقیم به TV وصلش کنیم فرقی نداره که؟
    چرا روي آمپ هاي ارزون گاهي تاثير منفي روي تصوير محسوس هست! بستگي به تجربه شما از كيفيت تصوير دارد.

14. 2 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

رایان عزیز من یه سوال داشتم راجع به این upscaling. شاید بهتر بود تو تاپیک DVD پلیرها میپرسیدم ولی چون اینجا بحث upscaling هست همینجا میگم.

من یه DVD پلیر سامسونگ دارم HD870. اون موقع که میخواستم بخرمش خیلی دنبال این بودم که upscaling هم داشته باشه, اما راستش وقتی با HDMI وصل میکنم هیچ تفاوت کیفیتی توش نمیبینم! نمیدونم حتما باید DVD های اصل بذاریم توش که تا 1080i ببره بالا یا هرچی میگیره باید upscale کنه؟

اونوقت این Av receiver ها چی؟ اینا upscaling توشون محسوس هست؟ تا حالا ندیدم همچین سیستم هایی رو.
    اگر پلیر مورد استفاده تو زمینه upscale قوی عمل کنه مطمئنا باید تفاوت رو متوجه بشید.
    آمپلی فایرهایی هم که قابلیت upscale دارند مطئنا رو سورس تصویری شما تاثیر میذارند و کیفیت رو بهبود می بخشند.این قضیه باز هم مثب پلیرها به آمپلی فایر هم بستگی داره که تو زمینه upscale چقدر قوی عمل می کنند.
    پ.ن:
    اگر سورس تصویری مورد استفاده ارجینال باشه مطمئنا شما شاهد تفاوت زیادی خواهی بود ولی در مورد نسخه های کپی نمیشه انتظار خیلی زیادی داشت ولی باز هم تفاوت مشخصه.

16. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •