اقا این بازی رو یکی میگه چطوری لن خالی بازی کنمش.
توی گیم نت.
اقا این بازی رو یکی میگه چطوری لن خالی بازی کنمش.
توی گیم نت.
خیلی خوبه .کامل توضیح دادید که باید چی کار کرد ممنون
سلام اون فایل نوشته شده ایراد داره یا بد بازی نصب شده می تونید یه بار دیگه بازی رو کامل نصب کنید و بعدش تست کنیدسلام دوستان.
من همه کارهایی را که برای آنلاین بازی کردن باید انجام داد را انجام دادم.بازی آپدیت شد و صفحه ای که باید متن زیر را داخلش بنویسیم هم آمد.
I am aware of the repercussions of cheating, and will do my utmost best to ensure I do not cheat.
اما وقتی میخواهد وارد بازی شود ارور زیر را میده و داخل بازی نمیره. :(
توی این آدرس در محل نصب بازی دنبالش بگردید .. اگه درست نشد بگید تا براتون یه جایی آپ کنم ..کم حجمه ..
.................................................. .................................................. .................................Call Of Duty Modern Warfare 2\zone\english
سلام من جایی رو پیدا نکردم که گفته باشن این روش رو به زبان فارسی اگه زبان انگلیسی شما خوب هستش یه سری به این سایت بزنید و جستجویی هایی که براتون انجام دادم رو یه نگاهی بندازید ...اقا این بازی رو یکی میگه چطوری لن خالی بازی کنمش.
توی گیم نت.
( در ضمن تا جایی که امکان داشته باشه به سوال ها و مشکلات جواب می دیم ولی خوب 24 ساعته که آن لاین نیستیم !!!! ) :
.................................................. .................................................. ....................................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.................................................. .................................................. .....................................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
]چه جور راهنمایی می خوای؟؟!؟؟! ... شما شروع به بازی کن هر سوالی داشتی بیا و بپرس ما هم سعی می کنیم جواب بدیم...الان من میخوام انلاین بازی کنم ولی نمیدونم چه جوری باید بازی کنم میشه یه راهنمایی خوب و آسون که قابل فهم باشه بدید
تا من هم از این بازی لذت ببرم![]()
سلام
من سه تا از مپا واسم کار نمیکنه و از بازی خارج میشم
drail,karachi,strom
چندتا لینک دانلود تو همین تاپیکم بود اما واسه من که کار نکرد !
دوستان ببخشید از کجا می تونم بهترین توضیح رو برای بازی کردن lan کالاف دیوتی 6 پیدا کنم ممنون میشم راهنمایی کنید .
ما 4 تا دوست هستیم که یک شبکه محلی رو ایجاد کردیم که دیگه نیازی به گیم نت نداشته باشیم هرشب راس ساعت 11 بازیمون شروع میشه , خیلی حال میده به دوستان توصیه میکنم به جای رفتن به این گیم نت ها یک شبکه محلی با دوستاشون درست کنند .
متاسفانه فقط میتونیم 2 و 4 رو بازی کنیم , اگه این 6 هم درست میشد خیلی عالی میشد .
و یک جا شنیده بودم که میگفتن اگه درست هم بشه فقط 2 نفر می تونند بازی کنند این حرف درسته یا نه ؟؟
متاسفانه این activition رفته رفته داره به این بازی ها گند میزنه هر سری که بیرون میاد multi player اشکال داره !!!
خلاصه سرتونو درد نیارم می خواستم اگه راهنمایی می تونید بکنید ممنون میشم .
باتشکر.
جان من یکی به طورکامل جدید ترین راه رو یه توضیحی بده.
کی میخواد 100 صفحه رو بخونه؟
من اصلا قصد تبلیغ ندارم ولی من کارایی که این سایت گفته رو مو به مو انجام دادم و درست شد و خیلی هم خوبه
محتوای مخفی: سایتش
DLC های جدید رو نگرفتید ... نسخه بازی تون چند هستش که این مپ ها رو ندارید ... شاید درست کپی نکردید. به این جاها یه سری بزنید توی این پوشه هاسلام
من سه تا از مپا واسم کار نمیکنه و از بازی خارج میشم
drail,karachi,strom
چندتا لینک دانلود تو همین تاپیکم بود اما واسه من که کار نکرد !
Call Of Duty Modern Warfare 2\zone\english
یا
\Call Of Duty Modern Warfare 2\zone\dlc
.................................................. .................................................. .........
به سایتی که دوست خوبمون B.J.U معرفی کردند یه سر بزنید حتما می تونید راحت بازی کنید ....جان من یکی به طورکامل جدید ترین راه رو یه توضیحی بده.
کی میخواد 100 صفحه رو بخونه؟
.................................................. .................................................. ...........
تبلیغ نیست بهترین مرجع برای انجام آن لاین این بازی همین سایت هستش که بچه های اونجا زحمت می کشن و رایگان اطلاعاتشون رو در اختیار ماها قرار می دن ... دمشون گرم..من اصلا قصد تبلیغ ندارم ولی من کارایی که این سایت گفته رو مو به مو انجام دادم و درست شد و خیلی هم خوبه
ممنون از راهنماییتون
مشکل storm حل شد
اما اون دو تای دیگه جز مپای اصلی و قدیمی بازیه که واسه من کار نمیکنه ناقصن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)