تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 472 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231271321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه mohammadghd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان تعمیرگاه خوب برای این ماشین تو تهران سراغ دارید؟ گارانتیش تموم شده و دیگه نمیخوام ببرمش نمایندگی. اصلا از کار نمایندگی ها راضی نیستم. هر بار که میبرم کلی فاکتور میزنن و ماشین رو هم بدتر میکنن! این بار برده بودم اویل ماژول رو عوض کنه میبینم بنزینش یک خط زیاد شده!!! خودشونم تعجب کردن! معلوم نیست چیکار کردن این طور شده! تازه باز هم روغن ریزی داره!! خواهشا اگه جای خوبی سراغ دارید معرفی کنید دیگه خستم کرده!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    من سمند ef7 دارم مدل 87 و ازش راری هشتم ولی یه مشکلی بیدا کردم که وقتی بر گاز یا سر بالا میخوام برم ریب میزنه و البته روی گاز کمتر ریب میزنه و وقتی معکوس یا دنده بایین میرم ریب داره و وقتی میفتم جاده با 120 یا 110 میرم مشکلی نیس فقت سربالا و دنده کم این اتفاق میفته لتفا راهنمایی کنید ممنون.
    لتفا اگه امکانش هست واسم ایمیل کنید جوابو ممنون.sadra682@gmail.com

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من سمند ef7 دارم مدل 87 و ازش راری هشتم ولی یه مشکلی بیدا کردم که وقتی بر گاز یا سر بالا میخوام برم ریب میزنه و البته روی گاز کمتر ریب میزنه و وقتی معکوس یا دنده بایین میرم ریب داره و وقتی میفتم جاده با 120 یا 110 میرم مشکلی نیس فقت سربالا و دنده کم این اتفاق میفته لتفا راهنمایی کنید ممنون.
    لتفا اگه امکانش هست واسم ایمیل کنید جوابو ممنون.sadra682@gmail.com
    بنزين سوپر بايد بزني تراكم اينا ١١ هست. مدل ٨٧ ظاهرا خوب بودن.

4. این کاربر از mohammadghd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

سلام .ef7 به نظرتون بنزینی بخرم یا پایه گاز.؟

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

بنظر من گازسوز بگیرین، مخصوصا با توجه به افزایش قیمت بنزین.

Sent from my HUAWEI G700-U10

7. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مصرف سوخت و مشکلات بنزین سوز به مراتب کمتر از گازسوزه.

9. این کاربر از Lesordiavek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

مصرف سوخت و مشکلات بنزین سوز به مراتب کمتر از گازسوزه.
    سلام دوست عزیز.متوجه منظور شما نشدم .مصرف بنزین داخل شهر ef7 بنزینی رو تو سایت ایران‏خودرو زده 11.البته من از یه مکامیک شنیدم که میگفت بنزینیش بهتره .خودشم بنزینی داشت.اگه اینجوریه مصرف سوخت ef7 بنزینی با سمند lx که تو شهر 12 میسوزونه که زیاد فرقی نداره پس.درسته؟
    دوستانی که پایه گازسوز دارن لطفا راهنمایی کنن از ماشینشون راضی هستند واینکه مشکلاتش نسبت به بنزینی بیشتره واقعا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز.متوجه منظور شما نشدم .مصرف بنزین داخل شهر ef7 بنزینی رو تو سایت ایران‏خودرو زده 11.البته من از یه مکامیک شنیدم که میگفت بنزینیش بهتره .خودشم بنزینی داشت.اگه اینجوریه مصرف سوخت ef7 بنزینی با سمند lx که تو شهر 12 میسوزونه که زیاد فرقی نداره پس.درسته؟
    دوستانی که پایه گازسوز دارن لطفا راهنمایی کنن از ماشینشون راضی هستند واینکه مشکلاتش نسبت به بنزینی بیشتره واقعا؟
    از یه جهاتی درسته. مصرف سوخت فقط مربوط به موتور نیست. گیربکس این ماشین قدیمیه و مصرف رو بالا می بره. در کل مصرف بنزین ef7 های گاز سوز با xu7 های بنزینی یکیه (چون گاز سوز ها یه چیزی حدود 100 کیلو سنگین ترن). اما مصرف ef7 های بنزینی یه مقدار کمتر از ef7 های گازسوز و xu7 هاست. فرقش هم همچین کم نیست دوست عزیز. همون 1 لیتر کمتر به این معناست که شما با یه باک 50-60 کیلومتر بیشتر میتونید رانندگی کنید. چون موتور قویتره ولی گیربکس یکیه، میشه دنده ها رو زودتر هم جا زد. در این صورت مصرفتون کمتر هم میشه.

به علاوه، مشکلات واشر سر سیلندر تو نمونه های بنزینی خیلی خیلی کمتر بوده (در کل الان این مشکل خیلی کمتر شده. سال 90 تو این فوروم هر کی میرسید می گفت واشر سرسیلندرم سوخت! اما شما بهتره ریسک نکنی و همون بنزینی رو بخری). اگه بنزینی بخری دردسرش کمتره. مهمترین مشکل این موتور یکی اویل ماژوله که هنوز بعضیا باهاش مشکل دارن، یکی هم نبود قطعات و کمبود تجربه تو تعمیرشه. عموما میزنن خراب ترش می کنن. با این اوصاف ببین چی می خوی بخری.

12. این کاربر از Lesordiavek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. من گازسوزش رو دارم. اگه قصد داري گازسوز بگيري اين ماشين بعد از ٢٠٦ پايه گازسوز بهترين ماشين گازسوز تو كشوره. ولي به نظر من آدم يه ماشين كم مصرف بنزيني بخره خيلي بهتره. الان شما گازسوز بگيري هم صندوقت رو از دست ميدي و هم مشكلاتت بيشتر ميشه. تازه حساب كن با توجه به اختلاف قيمت چند سال بايد بگذره تا پولي رو كه براي گاز سوز بودن دادي جبران بشه (طبق محاسبات من تقريبا سه سال طول ميكشه تا هزينه گازسوز بودن ماشين جبران بشه) چقدر وقت با ارزشت بايد از دست بره. چقدر بايد آدم خودش رو تحقير كنه و تو اين صف هاي طولاني گاز بايسته!! واقعا ارزش داره؟ مال من يه بار سرشيرش خراب شد كه خوشبختانه گارانتي بود و حالا هم نشت گاز داره كه كسي نتونسته درستش كنه!! هر بار كه سوار ماشين ميشم بوي گند گاز تو اتاق پيچيده و با يه استارت ممكنه ماشين بره رو هوا ) من كه كاملا پشيمونم و ديگه هيچ وقت گازسوز نميگيرم!!!
    گاز يه فريب بزرگه و حداكثر براي مسافركش ها خوبه. براي همينه كه فقط تعداد انگشت شماري كشور تو دنيا به اين سمت رفتن. جديدا هم كه بيشتر جايگاه ها دارن پشيمون ميشن و دنبال گرون كردنشن. اگر رو ديزل سرمايه گذاري بيشتري ميشد خيلي بهتر بود تا cng.
    Last edited by mohammadghd; 10-02-2014 at 19:11.

14. این کاربر از mohammadghd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

ما هم گازسوز مدل نود و یک داریم. تاحالا خدارو شکر هیچ مشکلی نداشتیم.

Sent from my HUAWEI G700-U10

16. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •