خیر این نوت بوک کاملا قدیمی هست ، قبل از حمله ی مغول به ایران ساخته میشده و امروز در موزه ها نگهداری میشه !!!!!!!
فعلا از محصولات ایران رهجو ، فقط همین یک مورد با این روزلیشن هست ، گشتی هم در سایت b2b سونی زدم و مورد مشابه رو پیدا نکردم.
خیر این نوت بوک کاملا قدیمی هست ، قبل از حمله ی مغول به ایران ساخته میشده و امروز در موزه ها نگهداری میشه !!!!!!!
فعلا از محصولات ایران رهجو ، فقط همین یک مورد با این روزلیشن هست ، گشتی هم در سایت b2b سونی زدم و مورد مشابه رو پیدا نکردم.
سلام
اجازه بدید یک مثال برای شما بیارم
قطعا شما کمپانی BRAUN را میشناسید!
یک کمپانی آلمانی که بخاطر خلاقیت وکیفیت بسیار بالای محصولات گوی سبقت را از رقیب دیرینه و عظیم خود (Philips ) در طی سالهای اخیر نه تنها ربوده بلکه آن را به زانو در آورده.!!!
محصولات این کمپانی در آلمان و در چین تولید میشه . نکته اینکه مدلی که در آلمان تولید میشه به هیچ عنوان در چین تولید نمیشه.مدلهای با بالاترین سطح کیفیت در آلمان تولید میشه اما:
محصولاتی که بصورت کاملا قانونی از طریق نماینده ی انحصاری خود یعنی شرکت ت..ب.. وارد کشور میشه با محصولاتی که در خاورمیانه عرضه میشه (تقریبا البته) از کیفیتی یکسان برخوردار است.
کلیه ی محصولات این کمپانی از نظر کیفیت درجه بندی و ستاره گذاری میشه.
بهترین محصولات این کمپانی دارای 5 ستاره کیفیت می باشند که بر روی جعبه آن میتوان دید.
نکته اینجاست که این محصولات (آلمانی) در کل خاورمیانه دارای پنج ستاره اما در خود آلمان و کشور های اروپایی و آمریکایی دارای 6 ستاره میباشد!
شما میتوانی نمونه ی این محصولات که بصورت غیر قانونی و قاچاق وارد کشور میشه رو توی ویترین مغازه ها ببینید.
یک مدل ، ساخت یک کشور ، بسته بندی کاملا یکسان ، گارانتی یکسان اما تعداد ستاره های کیفیت متفاوت.
من نمیدونم چه چیز این محصولات با هم فرق میکنه اما چرا باید درجه بندی محصولات خاور میانه با سایر کشورهای دنیا فرق کنه با اینکه ساخت یک کشور هستن.
قطعا نمیشه محصولات سونی رو با براون مقایسه کرد چون اصلا هیچ وجه اشتراکی ندارن و براون اصلا لپتاپ تولید نمیکنه.
اما وقتی یک کمپانی بزرگ مثل براون محصولی که توی خود آلمان تولید میکنه برای خاورمیانه با کیفیت متفاوتی از سایر کشورها تولید میکنه توقع دارید سونی که یک سری از محصولاتشو هم توی آمریکا تولید میکنه و یکسری دیگه رو توی چین تولید میکنه باهم تفاوتی نداشته باشن.
حالا شما این رو در نظر بگیرید که یک لپتاپ دارای قطعات مختلف و ساخت کمپانی های متفاوتی هست.
پایین بودن هزینه تولید در چین به اعتقاد من شده یک بهانه.
جالب است بدانید چند سال پیش که هنوز سونی تلویزیونهای CRT تولید میکرد ، محصولات با کیفیت پایین چینی و نه ژاپونی خود را به ما می فروخت .
بعد از چند سال معلوم شد همونها هم ساخت چین نبوده (البته برخی از مدل ها)و داشته توی ایران توسط یکی از شرکتهای تولید کننده ی تلویزیون ، منتاژ میشه!پشتش هم میزنه Made in China
من نمیتونم باور کنم شرکتی که چنین کاری میکنه محصول چینی با آمریکاییش فرقی نکنه.
__________________________________________________ ________________________
بارها گفتم باز هم میگم
هیچوقت روزه ی شکدار نگیرید.
وقتی میشه همون لپتاپ و مدل رو ، آمریکاییشو خرید چرا چینی بخریم.
وقتی میشه سری F12 رو خرید چرا F11 بخریم.
البته من میدونم فرق قیمت دارن اما بخش زیادیش بخاطر سیاست خود فروشنده هاست.
در هر حال من دوست ندارم دو میلیون هزینه کنم آخرش هر مشکلی پیش اومد بیفتم به شک!
حال خوددانید.
امیدوارم ایندفعه دیگه این پستم رو حذف نکنن!
Last edited by zaeimian; 13-08-2010 at 15:03. دليل: تصحیح
سلام
من یه لپ تاپ حول و حوش 1.7 میلیون تومان می خوام بخرم. چه چیزی رو پیشنهاد می کنید؟
برای کار های سنگین می خواهم. بازی هم حداقل بازی هایی مثل PES و فیفا و NFS رو بکشه.
لطفا با مشخصات کامل کانفیگ معرفی کنید.
ممنون
سلام ، با توجه به تموم صحبتهاي بچه ها من چندتا سوال داشتم ممنون ميشم راهنمائيم كنين:
1- من به اين نتيجه رسيدم لپ تاپ سري F سوني رو بگيرم . واسم گرافيك مهمتره . توي اين سري كدوم مدلو پيشنهاد ميدين بگيرم؟
2- حدود قيمتش چنده؟
3- از كجا بگيرم بهتره ( بازار رضا خوبه؟ ) و با چه گارانتي ؟
با سلام
من یه لپ تاپی می خوام قیمتش بیش تر از 2 تومن نباشه
صفحه نمایشش حدود 17 باشه ( 16.4 هم مشکلی نیست! )
بعد باتریش قوی باشه ( حدودا 4-5 ساعته رو نگه داره )
رمش حداقل 4 باشه
گرافیکش مهم نیست
سی پی یوش هم خوب باشه، زیاد روش حساس نیستم
در ضمن قوی و مقاوم باشه و بشه زیاد ای ور و اون ورش کرد
مارکش هم مهم نیست ( اپل نباشه ترجیحا! چون می خوام برنامه های مهندسی روش استفاده کنم و ویندوز اکس پی لازمم میشه )
همینا! ممنون
اگه گرافیک مهمه باید اونهایی که nvidia GT330Mکارت گرافیکشون انتخاب کنی!
حدود قیمت هم از 1300 به بالا
تو بازار رضا کف قیمت رو می تونی بخری و به نظرم بهتر از جاهای دیگه هست فقط با گارانتی خوب بگیر ایران رهجو،امرتات و ...!
F123FX
F12GFX
F12CFX
يه لپ تاپ با اين سايز رو نمي شه زياد جابه جا كرد واسه جابه جا كردن از ماشين تا محل مورد نظر هم سنگينه
تا 1 ميليو ن هم مي گفتي مي تونستي با رم 4 پيدا كني
كانفيگ و كاربري رو مشخص كني به نتيجه بهتري مي رسي
راستي با اكس پي 4 گيگ رم هم زياده
یک لپ تاپ خوب برای Game
dell یا sony باشه
قیمت تا 1.300
مرسی که جواب دادید
وزنش مسئله نی
نظرت در مورد سونی سری اف چیه؟
Sony VAIO F12GFX/B
و یا مدله دیگه این سری ( اونایی که رمشون 6 هست )
سلام
محصولات ASUS و MSI و ... به تازگی رونق پیدا کرده و شدیدا بخاطر پرسود بودن اونها مورد تبلیغ فروشندگان قرار میگیره.
شما دقت کنید به تعداد Preview ها و پستها و اصلا سایتهایی که در مورد لپتاپ ها به صورت تخصصی مطلب درج میکنن، بخش خیلی کمی از این سایت ها به این گونه محصولات اختصاص داره اما شما اونهارو در صفحات اول میتونید ببینید!
زمانی که سونی بیش از نیم میلیون لپتاپ سری F خودش رو می فروشه و تنها سی تاشون مشکل داغ کردن پیدا میکنن چه جنجالی به پا میشه. فکر میکنید در مورد کمپانی های تازهکار در زمینه ی لپتاپ واقعا همون رفتاری میشه که با سونی یا دل و یا توشیبا میشه. خود اون سایت ها در قبال دریافت مبالغی هنگفت حاضر به نمایش این لپتاپ ها هستن اما برای کمپانی های بزرگ و پر سابقه نتنها مبلغی دریافت نمی کنند بلکه مجبور هستن برای جلب نظر بیشتر کاربران اطلاعات به روز این کمپانی ها رو توی سایت هاشون قرار بدن.
قطعا محصولات شرکتهای تازه کار (در زمینه ی لپتاپ) آنچنان مورد برسی قرار نمیگیره و حتی اگر مشکلی هم گزارش بشه آنچنان بازتابی پیدا نمیکنه که شما بتونید در دنیای وب اونرو به راحتی پیدا کنید.
شاید باورتون نشه که پول چه کارهایی که نمیتونه بکنه!
به سایت NVIDIA سری بزنید . خواهید دید که این کمپانی عظیم چطور حاظر شده بخش کوچلی رو در سایت خودش راه اندازی کنه به اسم فروشگاه بعد در بین لپتاپ هایی که برای فروش گذاشته ، اونهای رو به شما توصیه کنه که شرکت هاشون به تازگی در حال تولید لپتاپ هستن.
نمونه ی دیگر اینگونه تبلیغات تکنیک نمایش تصاویر سه بعدی هستش که ASUS و شرکتهای دیگه فقط اون رو تبلیغ میکنن و هیچ صحبتی از مضرات دیدن این تصاویر مجازی نمی کنن.و فقط به فکر تصاحب بازار هستن.
بنا بر این من به شما توصیه میکنم:
به هیچ عنوان تحت تاثیر تبلیغات قرار نگیرید. و به کل به فکر مارک های دیگر مثل Sony , Toshiba و مخصوصا DELL باشید.
هر چند که من از دیزاین سونی بیشتر خوشم میاد اما محصولات DELL بینظیر هستش و انتخاب دل انتخاب متخصصین هست.
انتخاب خودم F12KFX , F12GFX
Last edited by zaeimian; 14-08-2010 at 23:04. دليل: تصحیح
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)